Πανσέληνος στον Κριό και πως θα μας επηρεάσει


Κάτω από το φως του φεγγαριού ήρθε η στιγμή να δούμε τις σχέσεις μας, με τον εαυτό μας, τον σύντροφο, την οικογένεια, τους συνεργάτες πιο καθαρά και να πάρουμε πρωτοβουλίες και σημαντικές αποφάσεις, με γνώμονα αυτή την φορά την προσωπική μας ηρεμία και ισορροπία.

Στις 09/10 λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα, και συγκεκριμένα στις 23:54 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Κριού (16ο 32’), ένα ζώδιο που είναι άμεσα συνδεδεμένο με το Εγώ και τα νέα ξεκινήματα, τις πρωτοβουλίες και τις δυναμικές αποφάσεις, και θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου. Ενώ ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι επίσης στην 13ο 47’ του Παρορμητικού Καρκίνου, πιέζοντας ακόμα περισσότερο συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Ποια είναι όμως τα στοιχεία που κάνουν αυτήν την Πανσέληνο τόσο σημαντική;

Αρχικά, είναι μια Πανσέληνος που επηρεάζει άμεσα τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, όχι μόνο εξαιτίας των ζωδίων που πραγματοποιούνται (Κριός = Εγώ- Ζυγός= οι Άλλοι), αλλά γιατί, την εικόνα, τα πρέπει και τα θέλω μας, αφού πραγματοποιείται στον άξονα 4ο-10ο (άξονα της persona), αυτό που νιώθω και αισθάνομαι έρχονται σε άμεση κόντρα με την εικόνα που προβάλουμε προς τα έξω, δηλαδή την ανάγκη μας για ασφάλεια και ισορροπία με τον δυναμικό μας προφίλ.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίζει ο Ήλιος με την Αφροδίτη, θα ενισχύσει την ανάγκη μας για αγάπη, ομορφιά, αρμονία και ισορροπία και ασφάλεια στις προσωπικές και οικογενειακές μας σχέσεις, ενώ η όψη συνόδου που σχηματίζει η Σελήνη με τον Χείρωνα μας υπόσχεται ότι μπορεί να μας βοηθήσει να διατηρήσουμε τις συναισθηματικές μας ισορροπίες και να πάρουμε δυναμικές πρωτοβουλίες, οι οποίες θα μας βοηθήσουν να δώσουμε τέλος σε σχέσεις οι οποίες μας έχουν εγκλωβίσει και μας έχουν πληγώσει στο παρελθόν. Ωστόσο, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Ωροσκόπο, είναι πιθανό να νιώσουμε για λίγο ότι χάνουμε την γη κάτω από τα πόδια μας γιατί θα πρέπει να αποχαιρετήσουμε την συνήθεια ή την αίσθηση της φαινομενικής ασφάλειας.

Η όψη τριγώνου που σχηματίζει ο Ερμής με τον Πλούτωνα, ο οποίος λίγες ώρες πριν ολοκλήρωσε την ανάδρομη μας φέρνει απέναντι σε σημαντικές αποκαλύψεις, τις οποίες και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε σωστά, και να τις αντιμετωπίσουμε χωρίς φόβο, γιατί περάσαμε και μια περίοδο, εξαιτίας της αντίθεσης Ερμή ανάδρομου Ποσειδώνα, ψευδαισθήσεων και εξαπάτησης.

Από την άλλη πλευρά η όψη αντίθεσης που σχηματίζει ο Ερμής με τον ανάδρομο Δία είναι πιθανό να μας παρασύρει σε μεγάλα λόγια και υπερβολές στον τρόπο που εκφράζουμε την συναισθηματική μας κατάσταση.

Η όψη τριγώνου που σχηματίζει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Κρόνο μας δείχνει πως ότι ξεκινήσουμε αυτή τη χρονική περίοδο θα είναι σε σταθερές βάσεις, καθώς θα είναι μετά από σωστά μελετημένες κινήσεις και με απόλυτη σιγουριά, ενώ οι σχέσεις που θα προκύψουν, με την βοήθεια της όψης τριγώνου της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Κρόνο, θα είναι σχέσεις ζωής οι οποίες θα στηρίζονται στην ουσία και όχι στα όμορφα λόγια.

Ωστόσο, επειδή δεν ζούμε σε μια εποχή αγγελικά πλασμένη, η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Άρης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, είναι πιθανό να μας οδηγήσει σε φανατικές αντιδράσεις, ψευδαισθήσεις, αυταπάτες, ενώ μπορεί να προκαλέσει και αρκετές απώλειες.

Από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που μας επηρεάζει τα τελευταία 2 χρόνια του Κρόνου με τον Ουρανό, είναι σχεδόν σε ακρίβεια και αυτό για άλλη μια φορά μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια έντονη σκληρότητα.

Αστρικά, η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στην 22ο 22’ των Ιχθύων θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Ενώ ο Αστρικός Ωροσκόπος της είναι στην 19ο 37’ των Διδύμων, και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου. Στη σύνθεση των 2 αυτών χαρτών η επιρροή της όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Άρης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, ενισχύεται ακόμα περισσότερο αφού σε αυτή συμμετέχει σχεδόν σε ιδιομοιρία η Αστρική Πανσέληνος.

Σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, η Πανσέληνος αυτή εξαιτίας του τετραγώνου Άρη – ανάδρομου Ποσειδώνα, μπορεί να πυροδοτήσει ακόμα περισσότερες φανατικές αντιδράσεις, κυρίως εξαιτίας παλιών πεποιθήσεων και του θρησκευτικού φανατισμού, να έχουμε μόλυνση του υδροφόρου ορίζοντα, ατυχήματα από πυρκαγιά, αλλά και έξαρση των λοιμώξεων του αναπνευστικού.

Το μήνυμα αυτής της Πανσελήνου είναι:

Παίρνω την πρωτοβουλία και κάνω το επόμενο βήμα στην ζωή μου ακολουθώντας αυτά που θέλω, γιατί μόνον έτσι θα βρω την πραγματική ηρεμία και ισορροπία στην ζωή μου.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος του Οκτωβρίου στο ζώδιο του Κριού  τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Το δυναμικό σας πρόσωπο θα δείξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί.  Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας,  θα σας ωθήσει να πάρετε δυναμικές αποφάσεις για τις σχέσεις σας με τους άλλους, έχοντας ως βασική προϋπόθεση την δική σας ηρεμία και ισορροπία. Ενώ, θα εκφράσετε με ιδιαίτερη ένταση τα συναισθήματα σας στον σύντροφο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Στο παρασκήνιο θα κινηθείτε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Ταύροι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να κινηθείτε παρασκηνιακά στην δουλειά σας, ώστε να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας. Ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν και κρυφοί έρωτες στην δουλειά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στην κοινωνική σας ζωή θα δώσετε έμφαση αυτές τις ημέρες εσείς  οι Δίδυμοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο,  ευνοεί τις νέες γνωριμίες, γι’ αυτό αποδεχτείτε τις προτάσεις των φίλων σας. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην εμπιστευτείτε τις κάλπικες υποσχέσεις που μπορεί κάποιοι να σας δώσουν. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προκύψουν έρωτες οι οποίοι έχουν όλες τις προϋποθέσεις να έχουν διάρκεια στο χρόνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντικές αποφάσεις ήρθε η ώρα να πάρετε εσείς οι Καρκίνοι.  Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει μετά τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον των συνεργασιών σας, ώστε να επανέλθει στην ζωή σας η πολυπόθητη ηρεμία και ισορροπία.

ΛΕΩΝ

Αποφάσεις για το μέλλον σας είστε έτοιμοι να πάρετε εσείς οι Λέοντες. Η Πανσέληνος του θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς  ζώδιο του Κριού  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κινηθείτε δυναμικά και να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης τα μελλοντικά σας σχέδια, είτε αυτά αφορούν την προσωπική σας ζωή, είτε την καριέρα σας. Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια αναγκαστήκατε να βγείτε από την ζώνη ασφάλειας και να κάνετε αρκετές ανατροπές στην ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ                                                                                                                                                                

Τις οικονομικές σας ανασφάλειες σας πρέπει να ξεπεράσετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Παρθένοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο  ζώδιο του Κριού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει τους φόβους σας για τα οικονομικά σας, και αυτό γιατί αυτή τη χρονική περίοδο θα είστε επιρρεπείς σε ψεύτικες υποσχέσεις, με αποτέλεσμα να δείτε ορισμένες από τις επαγγελματικές σας προσδοκίες να διαψεύδονται. Σε προσωπικό επίπεδο, θα αφήσετε τις ερωτικές σας φαντασιώσεις να σας παρασύρουν.

ΖΥΓΟΣ

Την ισορροπία στις σχέσεις σας με τους άλλους αναζητάτε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι  Ζυγοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Κριού  στον 7ο  Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να πάρετε δυναμικές αποφάσεις για τις σχέσεις σας, και να κυνηγήσετε τα θέλω σας, δίνοντας τέλος σε παρωχημένες αντιλήψεις. Ενώ παράλληλα, είστε έτοιμοι να χτίσετε τις σχέσεις σας επάνω σε σταθερές βάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το δυναμικό σας πρόσωπο θα δείξετε αυτές τις ημέρες στην δουλειά σας εσείς οι Σκορπιοί. Η Πανσέληνος  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να δείξετε τον δυναμισμό σας και την αποτελεσματικότητα σας, χωρίς να φοβάστε το κόστος και το μέγεθος των ευθυνών. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσετε μια κρυφή ερωτική ιστορία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έτοιμοι να ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές είστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Τοξότες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να προωθήσετε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και χωρίς φόβο τα μελλοντικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές, αρκεί να μην αφήσετε τις ψευδαισθήσεις να σας παρασύρουν σε λανθασμένες επιλογές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τα θέματα του σπιτιού σας  θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού  στον 4ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τις οικογενειακές σας υποθέσεις, ενώ είναι πιθανό να υποστηρίξετε με μεγαλύτερο ενθουσιασμό τις αποφάσεις των  δικών σας ατόμων. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι να μην σας εξαπατήσουν την δουλειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τον ενθουσιασμό σας θα εκφράσετε με κάθε τρόπο εσείς  οι Υδροχόοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να υποστηρίξετε με  ιδιαίτερο ζήλο τις απόψεις σας, κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συζήτησης. Ενώ από την άλλη πλευρά, θα παροτρύνεται με χαρά ένα φιλικό σας πρόσωπο να ακολουθήσει τα όνειρα του και να κάνει μια σημαντική αλλαγή στην ζωή του, έστω και αν εσείς δυσκολεύστε να αλλάξετε.

ΙΧΘΥΣ

Τα κεκτημένα σας θα προστατεύσετε με κάθε τρόπο αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύς.  Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δείξετε τον κρυμμένο σας δυναμισμό και να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας στην δουλειά σας. Ωστόσο, σε προσωπικό επίπεδο, καλό θα ήταν να μην πιστέψετε σε ψεύτικα λόγια και υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!