Τρίγωνο Ήλιου – ανάδρομου Ουρανού, Απρόσμενα νέα ξεκινήματα ..


Τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε γύρω μας να συντελούνται κοσμοϊστορικές αλλαγές, οι οποίες θα βάλλουν την ζωή μας σε νέα τροχιά. Οι περισσότεροι άνθρωποι τρομάζουν στο άκουσμα της λέξης αλλαγής. Αυτές τις ημέρες όμως, τα πράγματα θα είναι για όλους μας αλλιώς, με την  συνάντηση,  σε όψη τριγώνου του Ήλιου από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (18ο 47’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ουρανό , θα αποδεχτούμε με χαρά, αυτή την τόσο παρεξηγημένη λέξη,  μιας και η ζωή μας θα μπει σε νέα πορεία, έτσι αρκετοί από εμάς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι  για αλλαγές στα σχέδια μας, ωστόσο, οι οποίες μόνο θετικές θα είναι, ενώ από την άλλη πλευρά, θα μας περιμένουν και αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις. Επίσης, μπορούμε να προχωρήσουμε σε νέα ξεκινήματα, με την προϋπόθεση ότι έχουμε μελετήσει με κάθε προσοχή τα βήματα μας.

Από την άλλη πλευρά, θα καταφέρουμε να βρούμε  έξυπνες, και σε κάποιες περιπτώσεις αρκετά ανορθόδοξες λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν, ενώ, θα καταφέρουμε να βρούμε την δύναμη και να  απελευθερωθούμε από ανθρώπους και καταστάσεις που προκαλέσουνε προβλήματα στην καθημερινότητα μας,  και εμπόδιζαν την εξέλιξη μας. Επίσης, θα έχουμε και σημαντική βοήθεια  από άτομα που βρίσκονται στο φιλικό μας περιβάλλον,  χωρίς να το περιμένουμε. Από την άλλη πλευρά, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να προχωρήσουν και σε τολμηρές αλλαγές στην εμφάνιση τους .

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ιδιαίτερα, για τους Παρθένους που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα έχουν ξαφνικές αλλά πολύ ευχάριστες αλλαγές στην ζωή τους σε όλη τη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους. Η επιρροή της όψης ισχύει για 8 ημέρες -/+

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα τους βοηθήσει να βρουν τολμηρές λύσεις στα προβλήματα που θα προκύψουν στην δουλειά τους, ενώ αρκετοί θα μπουν στην διαδικασία να προετοιμάσουν το επόμενο τολμηρό επαγγελματικό τους βήμα.  Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ορισμένοι να προχωρήσουν σε τολμηρές αλλαγές στην εμφάνιση τους, ενώ κάποιοι άλλοι είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια σχέση με ένα άτομο από το χώρο της εργασίας τους.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται ότι θα τους φέρει ευχάριστες ανατροπές τόσο στα προσωπικά, όσο  και επαγγελματικά τους σχέδια. Αρκετοί θα είναι αυτοί που θα πάρουν την απόφαση να αποδεχτούν μια επαγγελματική πρόταση η οποία θα τους ωθήσει να κάνουν ριζική αλλαγή στην καριέρα τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προκύψει ένας κεραυνοβόλος έρωτας κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα τους ωθήσει να κινηθούν παρασκηνιακά και να βρουν έξυπνους τρόπους για να προωθήσουν τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια, ενώ αρκετοί από αυτούς είναι πιθανό να βρουν σημαντική βοήθεια από εκεί που δεν το περιμένανε. Σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσουν πιο σίγουροι για τον εαυτό τους, ενώ αρκετοί είναι πιθανό να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική τους ζωή, το οποίο θα αλλάξει ξαφνικά την εικόνα τους.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό  από το ζώδιο του Ταύρου, θα τους φέρει μια ξαφνική επαγγελματική πρόταση από ένα φιλικό τους πρόσωπο, η οποία θα είναι αρκετά τολμηρή. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσουν μια ερωτική περιπέτεια με ένα φιλικό τους πρόσωπο.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!