Τρίγωνο Ήλιου- ανάδρομου Ουρανού, Η ζωή μας μπορεί να αλλάξει ξαφνικά …


Οι περισσότεροι από εμάς όταν ακούνε την λέξη αλλαγή τρομάζουν, καθώς είναι συνδεδεμένη με κάτι δύσκολο ή αρνητικό. Ωστόσο, οι αλλαγές είναι πάντα για καλό, έστω και αν στην αρχή μας ξεβολεύουν και μας αναγκάζουν να ακολουθήσουμε άλλες διαδρομές.  Στις 05/01 το Σύμπαν έχει διάθεση να βάλει την ζωή μας σε άλλες διαδρομές, και αυτό θα γίνει με την βοήθεια της  όψης τριγώνου του Ήλιου από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (15ο 04’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ουρανό , τα σχέδια μας θα ανατραπούν, ευχάριστα, και η ζωή μας θα ακολουθήσει μια άλλη διαδρομή, η οποία μόνο θετικά αποτελέσματα θα έχει για εμάς. Αυτό για άλλους μπορεί να σημαίνει ότι ήρθε η στιγμή να κάνουν ένα τολμηρό νέο ξεκίνημα στην καριέρα τους, ενώ για άλλους μπορεί να σημαίνει μια νέα αρχή στην προσωπική τους ζωή.

Επίσης, αυτές τις ημέρες θα έχουμε την  ικανότητα να βρούμε έξυπνες ή ανορθόδοξες λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν στην δουλειά μας και όχι μόνο, ενώ από την άλλη πλευρά  θα μας βοηθήσει να βρούμε τρόπους για απελευθερωθούμε από ανθρώπους και καταστάσεις που ήταν τόσα χρόνια τροχοπέδη στην ζωή μας.

Επίσης, θα έχουμε  βοήθεια στα ζητήματα που μας απασχολούν από άτομα που δεν περιμέναμε. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ιδιαίτερα, για τους Αιγόκερους που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα δουν την ζωή τους να αλλάζει ξαφνικά προς το καλύτερο. Η επιρροή της όψης ισχύει για 8 ημέρες -/+

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα τους ωθήσει να προχωρήσουν σε μια αλλαγή ή ένα τολμηρό ξεκίνημα στην καριέρα τους, το οποίο θα βάλει την ζωή τους σε νέα πορεία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκπλήξουν ευχάριστα το ταίρι τους με τις αποφάσεις που θα πάρουν.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, μόνο θετικές εξελίξεις θα φέρει στην ζωή τους, ιδιαίτερα σε ότι αφορά την καριέρα τους θα ανοίξει ο δρόμος για μια νέα αρχή. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι με αφορμή ένα ταξίδι θα έρθουν και πάλι κοντά με το ταίρι τους, ενώ για τους αδέσμευτους ένας νέος έρωτας, με ένα άτομο εντελώς ασύμβατο, θα τους χτυπήσει την πόρτα.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα ωθήσει ορισμένους να βγουν από τα στεγανά, και να βάλουν σε τροχιά υλοποίησης ένα τολμηρό τους σχέδιο, έστω και αν χρειαστεί να κινηθούν στο παρασκήνιο,  ενώ για κάποιους άλλους, οι εξελίξεις και οι αλλαγές που θα προκύψουν στην δουλειά τους,  μόνο θετικές θα είναι. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να συνειδητοποιήσουν ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να προχωρήσουν σε τολμηρές αλλαγές στην εμφάνιση τους, να απαλλαγούν από κακές συνήθειες ή να αλλάξουν ορισμένες από τις διατροφικές τους συνήθειες.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα τους ωθήσει να αφήσουν στην άκρη της αναστολές και να μοιραστούν με τους φίλους ή με σημαντικά άτομα από τον φιλικό και κοινωνικό τους κύκλο, τα τολμηρά επαγγελματικά τους σχέδια. Η χαρά τους θα είναι μεγάλη όταν θα βρουν αναπάντεχους συμμάχους στα σχέδια τους.  Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό με ένα άτομο που μέχρι τώρα είχαν φιλικές σχέσεις να έρθουν πολύ κοντά και να γίνει ο σύντροφος της ζωής τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 25η Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Η σημερινή μέρα φέρνει δυναμισμό και ενέργεια. Εστιάστε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 24 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 23-30 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Ερωτική και άκρως δημιουργική θα είναι η τελε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό! Ιδανική για να ο ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!