Τρίγωνο Ήλιου – ανάδρομου Ποσειδώνα, Η ζωή μας χρειάζεται έμπνευση ..


Το κίνητρο στην ζωή μας για να προχωρήσουμε, μας το δίνει ο έρωτας, αλλά και κάποια πράγματα τα οποία μπορούν να μας εμπνεύσουν.  Αυτές τις ημέρες την έμπνευση που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη θα μας την δώσει η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει στις 18/07 ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς (25ο 20’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου του  Ήλιου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, η οποία λειτουργεί και ως αντίβαρο στην βαριά ατμόσφαιρα που δημιουργεί η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα,  θα μας βοηθήσει να βρούμε τρόπους για να περιορίσουμε ή να αποβάλλουμε τις  αρνητικές σκέψεις και τα συναισθήματα τα οποία λειτουργούν αναβλητικά και να κάνουμε όνειρα για την προσωπική μας ζωή και το επαγγελματικό μας μέλλον.

Σημαντικό αντίβαρο, για κάποιους από εμάς, μπορεί να είναι η ενασχόληση μας με την Τέχνη, μέσα από την οποία θα καταφέρουμε να εκφράσουμε την συναισθηματική μας κατάσταση, και  να δείξουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα,  την  πιο ρομαντική και ευαίσθητη πλευρά μας. Επίσης, αυτές τις ημέρες θα προσπαθήσουμε να χαλαρώσουμε και να  ξεκουραστούμε,  ενώ από την άλλη πλευρά, αυτή τη φορά θα ακούσουμε την  διαίσθηση μας και θα της επιτρέψουμε να μας δώσει τις  λύσεις στα θέματα που δεν μπορούμε να  λύσουμε με την λογική.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ιδιαίτερα για τους Καρκίνους  που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, η όψη  αυτή θα ενισχύσει τις διαισθητικές τους ικανότητες  και την δημιουργικότητα τους σε όλη την γενέθλιας χρονιάς τους.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς , θα τους ωθήσει να ακούσουν την διαίσθηση τους, και  να βρουν έξυπνους τρόπους για να τακτοποιήσουν οριστικά τις  οικονομικές υποθέσεις, της οικογένειας τους δίνοντας τέλος σε μια περίοδο άγχους. Από  την άλλη πλευρά, οι δεσμευμένοι  να μπορέσουν να έρθουν και πάλι κοντά με το ερωτικό τους ταίρι, ενώ οι αδέσμευτοι μετά από καιρό , μπορούν να   κάνουν όνειρα για την ερωτική τους ζωή.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα τους βοηθήσει να έρθουν πιο κοντά με  τους φίλους, και να αποκαταστήσουν όσες σχέσεις είχαν χαλάσει τους προηγούμενους μήνες, ενώ παράλληλα θα καταφέρουν μέσα από τον φιλικό τους κύκλος και να βρουν υποστηρικτές στα νέα επαγγελματικά τους σχέδια. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να έρθουν πολύ κοντά με ένα άτομο μέσα  από τον φιλικό τους κύκλο ή που θα γνωρίσουν σε ένα φιλικό κάλεσμα.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα τους βοηθήσει να δώσουν εμπνευσμένες  λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά τους και για άλλη μια φορά να ξεχωρίσουν για το μυαλό τους. Σε προσωπικό επίπεδο, η προσωπική τους ζωή θα επανέλθει η ηρεμία και η αρμονία που υπήρχε το παρελθόν.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, μόνο θετική είναι για αυτούς. Αρχικά, θα τους δώσει έμπνευση και θα ενισχύσει την δημιουργικότητα τους, ώστε να νιώσουν σίγουροι για τον εαυτό τους και έτοιμοι να βάλουν τους νέους επαγγελματικούς τους στόχους. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα δείξουν στον σύντροφο τους,  την πιο ρομαντική και τρυφερή πλευρά τους πλευρά, ενώ οι αδέσμευτοι, είναι πιθανό να ζήσουν ένα ρομαντικό παραμύθι.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!