Τρίγωνο Ήλιου – Δία και πως θα μας επηρεάσει


Το τρίγωνο Ηλίου-Δία θα πραγματοποιηθεί στις 08.09 και θα φέρει σε πολλούς από εμάς μια όαση ευτυχίας,επιτυχίας ή εύνοιας στους ανάλογους τομείς που θα μας επηρεάσει.Θα μας φέρει αναγνώριση,δημιουργικότητα αλλά και τύχη ενώ ίσως να φέρει και βελτίωση στην υγεία.

Ευχάριστα νέα,καλή διάθεση ,ευχάριστες στιγμές  και κοινωνική αναγνώριση ίσως να υπάρξουν αλλά και τυχερές γνωριμίες που θα μας ευνοήσουν.Θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια του 2ου δεκαημέρου ωστόσο περισσότερο τα ζώδια της Γης (Ταύροι-Παρθένοι-Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι-Σκορπιοί-Ιχθύς) του 2ου δεκαημέρου.

Πιο αναλυτικά.. 

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί θα ευνοηθείτε σε κάποια ευκαιρία που θα έχετε μέσα από την εργασία σας,ίσως κάποια ευνοϊκή πρόταση,κάποια αναγνώριση αλλά και σε έσοδα που θα έχετε.Επίσης κάποιοι θα ευνοηθείτε σε νομικά,σπουδές αλλά ίσως να έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα ταξίδι.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος θα βρίσκεται στην Παρθένο και ο Δίας στο ζώδιο σας ενώ το τρίγωνο ανάμεσα τους θα σας φέρει εύνοια σε οικονομικά θέματα ,κάποια πρόταση για κάποιο δημιουργικό επάγγελμα,κάποιοι ίσως να ξεκινήσετε κάποιο χόμπι στην καθημερινότητά σας ,κάποιοι θα πάρετε ικανοποίηση από τα παιδιά σας ενώ κάποιοι ίσως να ευνοηθείτε και με κάποια νέα γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέματα οικογενειακά θα ευνοηθούν καθώς και επαφές με πρόσωπα της οικογένειάς σας ενώ κάποιοι θα καταφέρετε να έχετε εύνοια σε οικονομικά ζητήματα και να τακτοποιήσετε κάποιες υποχρεώσεις σας.Επίσης ερωτικές συναντήσεις ίσως να προκύψουν με κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι με το τρίγωνο Ηλίου-Δία θα έχετε υποστήριξη από φιλικά σας πρόσωπα αλλά και τα αδέλφια σας ,κάποιοι ίσως να έχετε έσοδα από τα αδέλφια σας ενώ κάποιοι ίσως να έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε σεμινάρια ,ίσως να κάνετε νέες γνωριμίες και ίσως να έχετε όμορφες στιγμές με φιλικά σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Ο κυβερνήτης σας Ήλιος θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον τομέα των οικονομικών σας και θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Δία στον Ταύρο και τον τομέα των επαγγελματικών σας οπότε κάποια θα έχετε επαγγελματική αναγνώριση και θα πάρετε ικανοποίηση αλλά ίσως να έχετε έσοδα και υποστήριξη από κάποιο προϊστάμενο ή κάποια σας γονιό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τρίγωνο Ηλίου-Δία με τον Ήλιο στο ζώδιό σας και τον Δία στον Ταύρο θα σας φέρει αρκετές ευνοϊκές συγκυρίες,ευκαιρίες και προτάσεις για συνεργασίες ,εύνοια σε νομικά θέματα ,ίσως ένα ταξίδι αλλά και εύνοια σε σπουδές αλλά κυρίως θα σας δώσει μεγάλη εσωτερική ικανοποίηση από κάποια αναγνώριση που θα έχετε αλλά και από κάποια ερωτική σχέση.

ΖΥΓΟΣ

Το τρίγωνο Ηλίου-Δία θα σας ευνοήσει ίσως σε κάποια έσοδα αλλά θα σας δώσει και κάποια κρυφή ικανοποίηση που θα έχετε από φιλικά σας πρόσωπα αλλά και από έσοδα ή κάποια εξέλιξη που θα έχετε εάν συνεργάζεστε με κάποιο σύλλογο ή ομάδες.Κάποιο κρυφό φλερτ επίσης ίσως να υπάρξει καθώς και συνάντηση με κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τρίγωνο Ηλίου-Δία θα είναι αρκετά θετικό για εσάς ίσως να σας φέρει εύνοια σε κάποια σχέδιά σας ή κάποια συνεργασία,κάποιοι ίσως να κάνετε ένα επαγγελματικό ταξίδι και να κάνετε μια νέα γνωριμία ενώ θα ευνοηθούν και τα οικονομικά σας μέσα από θετικές εξελίξεις που θα έχετε.Εύνοια και τυχερές εξελίξεις στη σχέση σας αλλά και νέες ερωτικές γνωριμίες για τους αδέσμευτους μπορεί να προκύψουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας ,κυβερνήτης σας στον Ταύρο έχει φέρει ήδη κάποιες θετικές εξελίξεις μέσα στην καθημερινότητά σας ,την εργασία σας και την υγεία σας ενώ ο Ήλιος από την Παρθένο και τον οίκο της καριέρας σας ίσως να σας φέρει μια σημαντική εξέλιξη ή πρόταση σε σχέση με το εξωτερικό.Επίσης εάν περιμένατε κάποια απάντηση ίσως τώρα να την έχετε ενώ κάποιοι ίσως να έχετε και έσοδα αλλά και κάποια αναβάθμιση στην καριέρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι θα είστε αρκετά ευνοημένοι από το τρίγωνο Ηλίου-Δία και εάν είστε καλλιτέχνες ίσως να έχετε προτάσεις από το εξωτερικό,κάποιοι ίσως να κάνετε ένα ταξίδι αναψυχής,κάποιοι θα έχετε την ανάγκη να ξεφύγετε και να διασκεδάσετε ενώ κάποιοι ίσως να πάρετε ευχάριστα νέα από τα παιδιά σας ή να κάνετε μια ερωτική γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με το τρίγωνο Ηλίου-Δία ίσως να καταφέρετε να τακτοποιήσετε κάποια οικονομικά θέματα ή κληρονομικά που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια ,κάποιοι ίσως να καταφέρετε να πάρετε ένα δάνειο για να αγοράσετε ένα σπίτι αλλά ίσως να καταφέρετε να εκμεταλλευτείτε και κάποιο ακίνητο.Θα έχετε ίσως υποστήριξη από συνεργάτες και οι δεσμευμένοι από το ταίρι σας ίσως και σε οικονομικό επίπεδο.

ΙΧΘΥΣ

Για εσάς τους Ιχθύς ο Δίας στον Ταύρο θα βρίσκεται στον τομέα της επικοινωνίας σας και πολλοί ίσως να έχετε ευχάριστα νέα από συνεργάτες ή κάποιες ευνοϊκές προτάσεις ,κάποιοι ίσως να έχετε βοήθεια από τα αδέλφια σας αλλά και εύνοια σε έσοδα μέσα από το διαδίκτυο,την καθημερινότητα και την εργασία σας.Τυχερές συναντήσεις και γνωριμίες θα είναι πιθανές αλλά και ερωτικές γνωριμίες ή επικοινωνίες που θα σας ανεβάσουν τη διάθεση.

Από την Άσπα ΚούτραOroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 12 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 10 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια πιθανή ένταση ή παράπονα μπορεί να έρθουν στην επιφά ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 9η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 5η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 4η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!