Υδροχόος με Δίδυμο


Αυτός ο συνδυασμός δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερος.

Είστε και οι δύο πνευματικά Αέρινα ζώδια, έτσι οι συζητήσεις, τα καλά βιβλία, τα ταξίδια, τα ανέκδοτα, τα πάρτι, η πλούσια κοινωνική ζωή και οι πολλές δραστηριότητες θα αποτελέσουν το αλατοπίπερο της κοινής σας ζωής.

Ρωτήστε έναν Υδροχόο γιατί διάλεξε να παντρευτεί έναν Δίδυμο και η απάντηση που θα πάρετε είναι η εξής: «για πλάκα». Καλή απάντηση.Ένας σοφός ψυχολόγος είπε κάποτε πως τα περισσότερα ζευγάρια πρέπει να ξεχάσουν όλους τους λόγους που παντρεύονται εκτός από έναν: στο τέλος, περνάτε καλά μαζί; Αυτός ο ψυχολόγος θα ήταν υπέρ αυτού του συνδυασμού με τον Δίδυμο!

Η επικοινωνία μεταξύ σας θα είναι τέλεια και συχνά θα πρέπει να φεύγετε από τη πόλη για να ηρεμήσετε. Και οι δύο έχετε κοφτερό μυαλό και σκέφτεστε γρήγορα –οι άλλοι πολλές φορές δυσκολεύονται να σας ακολουθήσουν. Έχετε πολλούς φίλους και το πιθανότερο είναι να ταιριάζουν με τον σύντροφό σας.

Έτσι και αλλιώς με τον Δίδυμο θα είστε ταυτόχρονα και οι καλύτεροι φίλοι.

Στο κρεβάτι, θα λατρέψετε τις παιχνιδιάρικα και δημιουργικά ταλέντα του Διδύμου. Η ανάγκη του για βρώμικες λέξεις στις πιο προσωπικές σας στιγμές θα σας τρελάνει.

Δεν θα λέγατε όχι σε μία ελεύθερη σχέση, αλλά προσοχή –ένας από τους δύο ίσως πληγωθεί, όσο έκπληξη και αν αποτελεί αυτό. Κανείς από τους δύο δεν είναι βαθιά συναισθηματικό άτομο (εκτός αν έχετε υδάτινα στοιχεία στον χάρτη σας), έτσι δεν χρειάζεστε την πανσέληνο και λουλούδια για να σας έρθει η σωστή διάθεση.

Όμως θυμηθείτε να σχεδιάζετε κάποια απογεύματα χαλάρωσης μαζί, έτσι για να κάνετε και κάτι διαφορετικό!Η σχέση σας είναι πολλά υποσχόμενη, μία σταθερή ένωση, έτσι μην χάσετε ο ένας τον άλλον.

Η εμπιστοσύνη που μοιράζεστε, ο αμοιβαίος σεβασμός και η χαρά του να είστε μαζί θα αντέξει ακόμα και στις πιο σκληρές δοκιμασίες του χρόνου!Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!