Υδροχόος με Καρκίνο


Μπορεί ο Καρκίνος, ένα συναισθηματικό ζώδιο του Νερού, να βρει τον πραγματικό έρωτα σε έναν Υδροχόο, ένα λογικό και αντικειμενικό ζώδιο του Αέρα;

Όχι εύκολα. Θα βρείτε την ανάγκη του Καρκίνου να μένει σπίτι προβληματική. Ακόμα και αφού έχουν φροντίσει τις ανάγκες των παιδιών, θέλουν να περνούν ακόμα περισσότερο χρόνο με την οικογένεια, και αυτό θα σας δημιουργεί θέματα.

Άλλη μία Κυριακή με τα πεθερικά και θα βάλετε τις φωνές! Οι Καρκίνοι θα θέλουν να μάθουν για ποιο λόγο δεν σας ενδιαφέρει να διατηρήσετε τις ρίζες σας και εσείς θα αναρωτιέστε γιατί εκείνοι είναι τόσο κολλημένοι με το παρελθόν.

Ο Καρκίνος χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα –κάτι που εσείς δεν έχετε το χρόνο να δώσετε –διότι το ζώδιό σας συνήθως κατευθύνει την ενέργειά του προς ολόκληρο τον κόσμο. Αν έχετε αισθήματα για έναν Καρκίνο, διοχετεύστε την ενέργειά σας στον κόσμο τη μέρα, αλλά το βράδυ να έχετε λίγο ποιοτικό χρόνο και για εκείνος.

Θα σας τιμήσει με την πίστη του και θα σας φροντίσει με όλη του τη καρδιά.

Επίσης θα σας μαγειρεύει υπέροχα φαγητά και θα διατηρεί όλων των ειδών τις οικογενειακές παραδώσεις, παρέχοντάς σας μία σπιτική ζωή που δεν πιστεύατε πως υπάρχει ακόμα.

Προσοχή όμως, διότι η μη συναισθηματική σας φύση είναι πολύ διαφορετική από του Καρκίνου, και υπάρχει πιθανότητα να πληγώσετε τα συναισθήματά του υποσυνείδητα.

Το πιο δύσκολο σημείο αυτής της σχέσης είναι να τον έχετε συνέχεια να σας παρακαλά να μένετε περισσότερο χρόνο σπίτι.Αν θέλετε αυτή η σχέση να κρατήσει, θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά. Οι ευαισθησίες σας είναι τελείως διαφορετικές, αλλά αν θέλετε να συμβεί, θα συμβεί.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!