Ζώδια: Η Υγεία του Μωρού σας


Το γεγονός ότι κάθε ζώδιο είναι και ένας εντελώς άλλος σωματικός και ψυχικός τύπος δεν είναι και τόσο υπερφυσικό φαινόμενο.

Ας μην ξεχνάμε ότι η αστρολογία στην ουσία έχει να κάνει με τους βιορυθμούς του πλανήτη μας, σε σχέση με όλους τους άλλους πλανήτες.

Εκτός των άλλων, το ζώδιο καθορίζει και σε ποιον μήνα του έτους έχει γεννηθεί το μωράκι, και αυτό από μόνο του φτάνει για να δημιουργήσει συγκεκριμένες τάσεις από άποψη υγείας.

Ας δούμε λοιπόν με βάση το ζώδιο του παιδιού ποια είναι και η κατάσταση της υγείας του.

Κριός

Θέλει μεγάλη προσοχή στα επινεφρίδια. Ο Κριός είναι ιδιαίτερα κινητικός και έχει την τάση να γίνεται υπερκινητικός. Χρειάζεται πολλές αθλητικές δραστηριότητες, στις οποίες μάλιστα θα είναι και πολύ καλός, αλλά κινδυενεύει από τραυματισμούς λόγω της μεγάλης του παρορμητικότητας.

Ταύρος

Χρειάζεται προσοχή στον λαιμό και τον λάρυγγα, καθώς μπορεί να υποφέρει από διάφορες παθήσεις σε αυτά τα σημεία. Επίσης έχει μια τάση να γίνει υπέρβαρο, γιατί είναι λιχούδικο! Ας έχουμε υπόψη μας ότι ο Ταύρος δεν απολαμβάνει απλά το φαγητό, το ταυτίζει με την συναισθηματική ασφάλεια. Οπότε πρέπει να έχετε τον νου σας στο να τον οδηγήσετε σε έναν καλό και ισορροπημένο τρόπο διατροφής.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι έχουν ευαισθησία στο αναπνευστικό σύστημα, μιας και είναι το πρώτο ζώδιο του αέρα και είναι πολύ ορμητικοί. Είναι επιρρεπείς στο να πάθουν άσθμα, και θέλουν προσοχή στα κρυώματα. Το κύριο μέλημά σας όμως πρέπει να είναι η ψυχή για ένα παιδάκι Δίδυμο. παθαίνει εύκολα κρίση ταυτότητας και έχει ροπή προς τον κίνδυνο, με την έννοια ότι μπορεί και να βγει εκτός ορίων αν δεν του βάλετε σαφές πλαίσιο.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι σωματοποιούν το άγχος τους και την ανασφάλειά τους, με αποτέλεσμα να είναι συχνά στην ανάγκη να πάνε στον γιατρό. Υποφέρουν λοιπόν κυρίως από το στομάχι τους, ή μπορεί να παρουσιάζουν διάφορα συμπτώματα που σχετίζονται με το πεπτικό σύστημα. Θέλουν πολλή αγάπη, φροντίδα και δεν είναι εύκολο για εναν γονιό να καταλάβει πάντα την κυκλοθυμία τους.

Λέων

Οι Λέοντες έχουν μια τάση στις αυτοκρατορικές τροφές, οπότε καλό είναι να αποκτήσουν νωρίς καλή σχέση με το φαγητό για να μην έχουν παραπανίσια κιλά. Επίσης χρειάζονται συνεχή επιβεβαίωση για να μην πέφτουν σε καταθλιπτικά σκοτάδια, αλλοιώνεται πολύ εύκολα η ιδέα που έχουν για τον εαυτό τους.

Παρθένος

Για τον παρθένο είναι ευαίσθητη περιοχή η κοιλιακή χώρα, εκεί τους βγαίνει το άγχος και η τελειομανία τους. Θέλουν ένα σταθερό πρόγραμμα, αν και προσπαθούν να το σπάσουν. Αν τους το επιτρέψετε θα γίνουν τύρρανοι με το θέμα του ύπνου,. αν ήταν δυνατόν θα προτιμούσαν να μην κοιμηθούν ποτέ στην ζωή τους!

Ζυγός

ο Ζυγός θέλει πολύ μεγάλη προσοχή, έχει την τάση να ασκεί στον εαυτό του και το άγχος του βγαίνει σε νυχτερινή ενούρηση, σε απότομες αλλαγές της ζωτικότητας και σε χρόνιες φοβίες. Προσοχή, φοβάται πολύ το σκοτάδι, δεν θα μπορέσετε να το εκπαιδεύσετε εύκολα να κοιμάται με κλειστό φως.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί έχουν ευαισθησία στην γενετική ζώνη και καλό είναι όσο είναι μωρά να τους αλλάζετε συχνότερα τις πάνες. Είναι ριψοκίνδυνος τύπος και κινδυνεύει και από ατυχήματα αλλά και από τσακωμούς – έντονους – με άλλα παιδάκια. Θέλει μεγάλη προσοχή η ψυχολογία του πληγώνεται και το κρατάει για καιρό, ειδικά αν το μαλώσει η μαμά του.

Τοξότης

Ο τοξότης είναι ο άρχοντας των ατυχημάτων! Όλο πέφτει! Έχει ευαισθησία στο συκώτι και στους μηρούς. Το συκώτι του θέλει παρακολούθηση και το πιθανότερο είναι ότι δεν θα μπορεί να φάει ποτέ εντόσθια, του προκαλούν δυσανεξία. Έχει τάση να επεκτείνεται, λόγω του Δία, και έτσι έχει την τάση να παίρνει κιλά. Θέλει άσκηση και καλή διατροφή.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι έχουν ευαισθησία στα κόκαλα και τα δόντια, ο οδοντίατρος είναι ο καλύτερος φίλος της μαμάς του Αιγόκερου. Πρέπει να προσεχθεί η τάση του για απόλυτη τάξη, γιατί μπορεί να του προκαλέσει εμμονές. Το δέρμα τους είναι ευαίσθητο και μπορεί στην εφηβεία να παρουσιάσουν ακμή.

Υδροχόος

ο Υδροχόος είναι αποκλειστικά εγκεφαλικός τύπος και θα προτιμούσε να μην έχει καθόλου σώμα, τον περιορίζει. Είναι ένα παιδί που θέλει πολύ μεγάλη προσοχή στην ψυχολογία, φλερτάρει συνέχεια με τα όρια και είναι πιθανόν κάποια στιγμή να καταρρεύσει αν δεν του μάθετε να περιορίζει και να γειώνει τις σκέψεις του. Ο Υδροχόος έχει επίσης ευαισθησία στην καρδιά και στους αστραγάλους, μπορεί να κάνει κατάγματα.

Ιχθύς

Έχουν οι Ιχθύες μεγάλη ευαισθησία στα πέλματα, δεν τους αρέσει να πατάνε γερά στην γη, θα προτιμούσαν να κολυμπάνε. Έχουν ευαίσθητη ψυχολογία, πληγώνονται και δεν τα πάνε πολύ καλά με την σωματική υγιεινή, θα είναι μια δύσκολη υπόθεση το καθημερινό μπάνιο! Επίσης έχουν εθισμό με την ζάχαρη, καλό είναι να τους την περιορίσετε.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σωστή Αστρολογική Διατροφή για το Μωράκι

In category Παιδική Αστρολογία

Δεν είναι το θέμα αν θα γίνει vegan ή όχι το μικρό σου το κουκλί. Το θέμα είναι αν έχει ...

Πολικά Αδερφάκια : Ευλογία Η…..

In category Παιδική Αστρολογία

Τι ξεπερασμένα ροζ και γαλάζια φορμάκια! Άσε που είναι τρελά στερεότυπο, αλλά όντω ...

Κρυμμένα Ταλέντα με βάση τον πλανήτη ψυχής

In category Παιδική Αστρολογία

Πώς θα βρείτε τον πλανήτη στον οποίο σχετίζεται η ψυχή του μωρού σας, όπως έκανε ο α ...

Παιδί με αντίθετης ενέργειας ζώδιο

In category Παιδική Αστρολογία

Ως γνωστόν τα ζώδια έχουν πολλές ποιότητες, χωρίζονται σε στοιχεία, μεσημβρινούς, ...

Μικρά με μεγάλα ταλέντα

In category Παιδική Αστρολογία

Κάθε άνθρωπος γεννιέται προικισμένος από την φύση και τον θεό σε κάποιον τομέα. Το ...

Τα νεογέννητα της πρωτοχρονιάς !

In category Παιδική Αστρολογία

Κάθε χρόνο γίνεται δημοσιογραφικό θέμα τα μωρά που θα γεννηθούν στην αλλαγή του χρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!