Ζυγός με Ζυγό


Σε αυτή τη σχέση θα είναι σαν να κοιτάτε σε καθρέφτη.

Θα σας αρέσει αυτό που βλέπετε, αλλά το άλλο άτομο θα είναι ακριβώς όπως εσείς. Ξέρετε όλες τις αδυναμίες του άλλου καθώς και τις δυνάμεις του, και έχετε τα ίδια ένστικτα και τις ίδιες αντιδράσεις, πράγμα θετικό.

Όμως κανείς από τους δύο δεν θα μπορεί να προσθέσει χαρακτηριστικά που θα λείπουν από αυτή τη σχέση.

Ο Ζυγός είναι αρκετά δυνατό ζώδιο, και λίγο αυταρχικό κατά καιρούς, έτσι θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα αυτή τη τάση μεταξύ σας.

Σε αυτή τη σχέση θα είστε και οι δύο αρχηγοί, αλλά ταυτόχρονα θα χρησιμοποιείτε και οι δύο την απίστευτη γοητεία του Ζυγού.

Έτσι τα πράγματα δεν θα είναι ποτέ δυσάρεστα.

Η σχέση σας θα είναι γεμάτη πνεύμα και αντικειμενικότητα, αλλά το στοιχείο που θα λείπει από αυτή είναι η εξερεύνηση των συναισθημάτων σε βάθος, καθώς κανείς από τους δύο δεν θα έχει τη διάθεση ή ο θάρρος να το κάνει.

Αντί για αυτό, και οι δύο θα προσπαθείτε να μην πληγώσετε ο ένας τον άλλο. Αυτό είναι μεγάλο κρίμα.

Στο κρεβάτι, και οι δύο πρέπει να προσπαθήσετε να ρίξετε τις άμυνές σας και να αυξήσετε το επίπεδο οικειότητας και έντασης του πάθους σας.

Και οι δύο ελπίζετε σε γάμο, και αυτό είναι το φυσικό αποτέλεσμα μιας σχέσης, έτσι μάλλον θα έχετε την ίδια πορεία και κατεύθυνση.

Καθώς όμως και οι δύο είστε δύσκολοι στο να παίρνετε αποφάσεις, να περιμένετε πολλά «ίσως», «άσε με να το σκεφτώ» και «νομίζεις;» σε αυτή τη σχέση.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!