Ζώδια με αντίθετο φύλο από αυτό του παιδιού


Ως γνωστόν τα ζώδια χωρίζονται σε αρσενικά και θηλυκά, ανάλογα με τις δεκτικές ή τις γενεσιουργές ποιότητές τους.

Τα Θηλυκά Ζώδια είναι ο Ταύρος, ο Καρκίνος, η Παρθένος, ο Σκορπιός και οι Ιχθύες, δηλαδή τα ζώδια της Γης και του Νερού.

Αρσενικά Ζώδια είναι αυτά της Φωτιάς και του Αέρα, δηλαδή ο Κριός, ο Λέων, ο Τοξότης, ο Ζυγός, οι Δίδυμοι και ο Υδροχόος.

Όμως, αν το παιδάκι – και μετέπειτα ενήλικας – ανήκει σε άλλο πολικό, αν είναι ένα κοριτσάκι Κριός για παράδειγμα, ή ένα αγοράκι Ταύρος, τι ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά θα προσδώσει αυτό το στοιχείο στην προσωπικότητά του;

Θα αντιμετωπίζει ίσως αρχικά προβλήματα ταύτισης; Όπως θα δούμε, μια τέτοια πολικότητα είναι μάλλον ευτυχία και πλούτος, παρά πρόβλημα.

Η αστρολογία,

εκτός από επιστήμη του χρόνου ουσιαστικά, είναι και η επιστήμη που εξετάζει τα βαθιά αντίθετα, μιας και από ό,τι φαίνεται, σε ένα εξωτερικό επίπεδο αυτό που διαφεντεύει την πραγματικότητά μας είναι οι αντιθέσεις: φως – σκοτάδι, κρύο – ζεστό, άσπρο – μαύρο, θηλυκό αρσενικό, γιν και γιανγκ, τελικά.

Η τελική μας αποστολή, αλλά και ο τελικός μας προορισμός, είναι η ενότητα, το ξεπέρασμα των αντιθέτων, η ολότητα.

Όσο κι αν ζούμε την ζωή μας στα άσπρα και τα μαύρα πλακάκια των αντιθέτων της μεγάλης σκακιέρας, η ζωή και το νόημά της δεν είναι στο παιχνίδι, αλλά σε αυτό που συμβαίνει έξω από το παιχνίδι, στον αχανή και τεράστιο κόσμο του Παντός που εμάς μας διαφεύγει, αλλά τον υποπτευόμαστε.

Τα ζώδια δεν έχουν απόλυτες τιμές θηλυκότητας ή αρρενωπότητας.

Ο Κριός είναι κατά βάση αρσενικό ζώδιο, δεν του λείπει και μια θηλυκή ποιότητα, η οποία έτσι κι αλλιώς γενέθλιο χάρτη του κάθε παιδιού θα εκφραστεί και με την θέση της Σελήνης, και της Αφροδίτης, της Δήμητρας, της Εστίας, της Τζούνο.

Αντίστοιχα ο Ταύρος δεν είναι απόλυτα θηλυκό ζώδιο, εκτός όμως αυτού στον γενέθλιο χάρτη θα υπάρχει και ο Κρόνος, και ο Δίας και ο Άρης σε κάποιες θέσεις που θα προσδιορίζουν τις ενεργές τάσεις του ατόμου.

Η έννοια θηλυκό – αρσενικό στα ζώδια επίσης δεν ταυτίζεται με την βιολογική έννοια.

Το τονίζουμε αυτό γιατί έχουμε ακούσει κάτι παρανοϊκές θεωρίες, ότι δήθεν ένα κορίτσι με αρσενική ποιότητα στο ζώδιο ή ένα αγόρι θηλυκού ζωδίου μπορεί να ρέπει στην ομοφυλοφιλία, μια άποψη που είναι καθαρά κωμική, αλλά δεν παύει να είναι επικίνδυνη για το πώς αντιμετωπίζουμε τον δυνητικό ερωτισμό ενός ατόμου.

Το θηλυκό και το αρσενικό όταν πρόκειται για την αστρολογία δείχνει την τάση ενός ατόμου να παράγει, αν είναι αρσενικό, να ξεκινάει και να επιτίθεται, όχι με την κακή έννοια του όρου, ενώ αν είναι θηλυκό υποδέχεται, βελτιώνει, συναινεί και διαπραγματεύεται.

Το τέλειο θα ήταν να έχουμε όλες αυτές τις ποιότητες σε έναν και μόνο χαρακτήρα, και λίγο πολύ, αν κάνουμε ανάλυση του γενέθλιου ωροσκοπίου θα δούμε ότι όλα τα συστατικά αυτά υπάρχουν στο άτομο, είτε κυρίαρχα είτε σε λανθάνουσα μορφή.

Σύμφωνα με την ψυχολογική ψυχολογία έχουμε,

Εκτός των άλλων κατηγοριών, και δύο βασικούς τύπους ανθρώπων: αυτούς που το ζώδιό τους από άποψη πολικότητας ταυτίζεται με το βιολογικό τους φύλο και αυτούς που εμπεριέχουν στο ζώδιό τους το αντίθετο φύλο.

Όσοι ανήκουν στο ίδιο φύλο με το ζώδιό τους, δηλαδή άντρες με αρσενικά ζώδια και γυναίκες με θηλυκά, προορίζονται να φτάσουν στην τελειοποίηση της ποιότητας αυτής, μέσα από ακραία χρήση των δώρων που το κάθε φύλο έχει από την φύση και το σύμπαν.

Όσοι ανήκουν σε άλλο φύλο από αυτό που είναι το ζώδιό τους,

Αγόρια με θηλυκό ζώδιο και κορίτσια με αρσενικό, προορίζονται να τελειοποιήσουν την ενότητα. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Όπως είπαμε ο προορισμός μας είναι το Ένα και το Όλο.

Για να φτάσουμε εκεί χρειάζεται η κατανόηση του άλλου και του διαφορετικού. Ένα κορίτσι με αρσενικό ζώδιο, ένα αγόρι με θηλυκό, έχει το προσόν να κατανοεί την βασική πολικότητα, αυτή ανάμεσα στην γυναίκα και τον άντρα, τον κύκλο και την ευθεία.

Και από αυτήν την σκοπιά, τα παιδιά με αντίθετη πολικότητα ζωδίου ουσιαστικά «κόβουν δρόμο» στην εξέλιξη, ερχόμενα ένα βήμα πιο κοντά στην μία και μόνη αλήθεια.

Είναι και πολύτιμοι οδηγοί μας, μιας και από την φύση τους μπορούν να κάνουν χρήση και των βιολογικών και των αστρολογικών τους πόλων, με μεγάλη ευελιξία!



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σωστή Αστρολογική Διατροφή για το Μωράκι

In category Παιδική Αστρολογία

Δεν είναι το θέμα αν θα γίνει vegan ή όχι το μικρό σου το κουκλί. Το θέμα είναι αν έχει ...

Πολικά Αδερφάκια : Ευλογία Η…..

In category Παιδική Αστρολογία

Τι ξεπερασμένα ροζ και γαλάζια φορμάκια! Άσε που είναι τρελά στερεότυπο, αλλά όντω ...

Κρυμμένα Ταλέντα με βάση τον πλανήτη ψυχής

In category Παιδική Αστρολογία

Πώς θα βρείτε τον πλανήτη στον οποίο σχετίζεται η ψυχή του μωρού σας, όπως έκανε ο α ...

Παιδί με αντίθετης ενέργειας ζώδιο

In category Παιδική Αστρολογία

Ως γνωστόν τα ζώδια έχουν πολλές ποιότητες, χωρίζονται σε στοιχεία, μεσημβρινούς, ...

Μικρά με μεγάλα ταλέντα

In category Παιδική Αστρολογία

Κάθε άνθρωπος γεννιέται προικισμένος από την φύση και τον θεό σε κάποιον τομέα. Το ...

Τα νεογέννητα της πρωτοχρονιάς !

In category Παιδική Αστρολογία

Κάθε χρόνο γίνεται δημοσιογραφικό θέμα τα μωρά που θα γεννηθούν στην αλλαγή του χρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!