Συμβουλή για ένα καλό μήνα


ΚΡΙΟΣ

Για εσάς που αγαπάτε την ανάγνωση, ένα βιβλίο επιστημονικής φαντασίας είναι ο καλύτερος δυνατός τρόπος εκτόνωσης για αυτόν το μήνα. Οι λάτρεις της κίνησης μπορείτε να ασχοληθείτε με την ποδηλασία, το τρέξιμο και γενικότερα με οτιδήποτε σας δημιουργεί την αίσθηση της ελευθερίας, αρκεί να είστε προσεκτικοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπάτε το φαγητό και την ομορφιά που κρύβεται σε αυτό, οπότε έναν καλό δείπνο σε κάποιο εστιατόριο με διεθνή κουζίνα, είναι πάντα μια καλή επιλογή για έναν Ταύρο, καθώς κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει τη γαστρονομία όπως εσείς. Οι υπόλοιποι που δεν είστε του φαγητού, προτιμήστε ένα όμορφο και μεγαλοπρεπές θέαμα θα σας ανανεώσει σημαντικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι κινηματογραφόφιλοι μπορείτε να παρακολουθήσετε μία καλή ταινία μυστηρίου. Αν πάλι δε σας αρέσει το σινεμά, μπορείτε να ξεκινήσετε μία σειρά με παρόμοιο περιεχόμενο παρέα με φίλους. Κάτι ακόμα που μπορεί να βοηθήσει να εκτονώσετε την ενέργειά σας αυτό το μήνα είναι η ανακάλυψη και ενασχόληση με νέα gadgets.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανάγκη σας να διευρύνετε τον εσωτερικό σας κόσμο σας οδηγεί σε μουσεία, μοναστήρια η/και σεμινάρια που αναφέρονται σε μυστήρια, μυστικισμό ή θρησκευτικά ζητήματα. Έχετε περιέργεια που σας ζητάει τροφή και αυτό φαίνεται πως κάνετε. Αν σας αρέσει η γυμναστική, περιοριστείτε σε ελαφριά σωματική άσκηση, για παράδειγμα γιόγκα ή pilates.

ΛΕΩΝ

Η μεγάλη ευθύνη στη δουλειά σας κουράζει πολύ, τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά. Μια μικρή άδεια θα σας βοηθήσει και θα σας ξεκουράσει σημαντικά. Το διάστημα αυτό προσφέρεται περισσότερο για να μείνετε στο χώρο σας και να κάνετε πράγματα που αγαπάτε και σας ηρεμούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία επίσκεψη στο γυμναστήριο ή το τρέξιμο στο φυσικό περιβάλλον μπορείτε να σας δώσει περισσότερη εσωτερική δύναμη απ’ όση φαντάζεστε. Αν από την άλλη είστε σπιτόγατοι μπορείτε να μείνετε μέσα και να επιλέξετε μία ταινία, ίσως κάποια περιπέτεια που αγαπάτε πολύ.

ΖΥΓΟΣ

Η έντονη καθημερινότητα σας δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείτε με κάτι που σας ηρεμεί και αυξάνει την πνευματικότητά σας. Η ενασχόληση με τις τέχνες μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευεργετική για εσάς και την ψυχή σας αυτό το διάστημα. Πηγαίνετε σε ένα live, στο θέατρο ή ακόμα αν σας αρέσει το γράψιμο κάντε το, είναι αρκετά δημιουργικό διάστημα για εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν είστε αθλητικοί τύποι, τότε σίγουρα αυτό το διάστημα πρέπει να του περάσει ασχολούμενοι με την άσκηση που σας αρέσει. Είναι ο καλύτερος δυνατός τρόπος εκτόνωσης. Αν δε σας αρέσει ο αθλητισμός, μπορεί να ασχοληθείτε με κάποια δραστηριότητα από το σπίτι ή ακόμα και να καλέσετε φίλους χαλαρά και να τα πείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αντιμετωπίζετε διαρκείς ανατροπές. Ένας καλός τρόπος για να σας απομακρύνει από αυτές τις ξαφνικές και εκνευριστικές αλλαγές είναι να παρακολουθήσετε πρωτοποριακά θεάματα, που δεν έχουν τίποτα το συνηθισμένο ή το προβλέψιμο να σας προσφέρουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εστιάστε στην κίνηση και τη δράση. Μια σειρά ασκήσεων, το τρέξιμο, το περπάτημα ή ακόμα καλύτερα ο χορός είναι απολύτως τονωτικά και σας χαρίζουν ευεξία. Αν δεν είστε πολύ της κίνησης, μπορείτε να διαβάσετε ένα επιμορφωτικό βιβλίο που θέλατε εδώ και καιρό να ξεκινήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιστρέφετε σε παλιές συνήθειες που στην πραγματικότητα λειτουργούν για εσάς να φυσικό ηρεμιστικό. Μία από αυτές είναι η βελτίωση της εξωτερικής σας εμφάνισης και του εσωτερικού σας κόσμου. Δίνετε τροφή σε μυαλό και σώμα. Αυτό σας ηρεμεί πραγματικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Ανοίγει μία προοπτική διαφωτισμού σε θέματα που σας απασχολούν αρκετά. Ο διαλογισμός και η γιόγκα μπορούν να δώσουν απαντήσεις σε ορισμένα από ζητήματα που σας ενδιαφέρουν. Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ανθρώπινη ψυχή και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις από το να αναζητήσεις πρώτα μέσα σου για απαντήσεις.

Από την Σταυρούλα Καστρίνη



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

In category Astrology News

ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα στον Υδροχόο μια όψη που ...

Πάνος Βλάχος σε δημοσιογράφους: «Ελπίζω να μην λερώσετε την όμορφη στιγμή που πρωταγωνιστώ στη σειρά»

In category Astrology News

Ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων έκανε ο Πάνος Βλάχος στην πρεμιέρα της σειράς 17 κλ ...

Ζερόμ Καλούτα: «Μπαίνω στο Twitter και με βρίζουν για τα κιλά μου» [vid]

In category Astrology News

social media με θετικά μηνύματα για εμένα» – Ο Ζερόμ Καλούτα για τα ρατσιστικά σχόλια ...

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Η μεγαλύτερη περίοδος που συγκατοίκησα με άνδρα, ήταν σε διακοπές, 17 μέρες»

In category Astrology News

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της σε συνέντευξη που έδωσε στο ...

Θοδωρής Αθερίδης: «Αν ήμουν γυναίκα θα ήμουν ερωτευμένος με τον Γιώργο Νταλάρα» [VID]

In category Astrology News

Για τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους που περίμεναν για μια δήλω ...

Άννα Βαγενά: «Ήθελα τον Τσίπρα για γαμπρό» [vid]

In category Astrology News

Η Άννα Βαγενά, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον Στέφανο Κασσελάκη, την Αλίκη Βουγιο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!