Αιγόκερως με Δίδυμο


Αυτός ο συνδυασμός δεν είναι κλασικός, καθώς ο Δίδυμος χρειάζεται ερεθίσματα και κίνητρα σε καθημερινή βάση.

Σίγουρα το γρήγορο μυαλό και η επινοητικότητά του ήταν που σας τράβηξε στην αρχή προς το μέρος του.

Ο Δίδυμος μπορεί να σας χαλαρώσει και ίσως να σας αρέσει, καθώς σαν Αιγόκεροι είστε ιδιαίτερα σοβαροί.Οι Δίδυμοι δεν είναι κτητικοί. Είναι πολυάσχολοι, έτσι δεν παραπονιούνται όταν μένετε στο γραφείο μέχρι αργά.

Όμως, τους αρέσει να ανακαλύπτουν συνεχώς καινούριους τομείς της προσωπικότητάς σας και ίσως αρχίσετε να ανησυχείτε όταν πλέον τα μάθουν όλα, καθώς μπορεί να βαρεθούν και να φύγουν.

Ίσως να έχετε δίκιο. Η αλλαγή και η ανάπτυξη είναι ζωτική για ένα άτομο, και στο τέλος αξίζει τον κόπο, καθώς ο Δίδυμος θα σας δείξει όλα τα καινούρια πράγματα στον κόσμο.

Ο Δίδυμος ασχολείται ταυτόχρονα με αρκετές δραστηριότητες.

Θα έχετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τον Δίδυμο. Είναι σαν μπάλα φωτιάς γεμάτη ενθουσιώδη ενέργεια και δουλεύει σκληρά –κάτι που θαυμάζετε σε ένα σύντροφο.

Στο κρεβάτι, ο Δίδυμος έχει φαντασία, είναι εφευρετικός και του αρέσει να πειραματίζεται. Είναι εξαιρετικοί κατά πολλούς τρόπους. Ποτέ δεν περιμένουν περισσότερα από όσα μπορούν να δώσουν, αλλά καθώς έχουν τόσο ταλέντο στον έρωτα, ίσως πιεστείτε να σκεφτείτε μερικά καινούρια πράγματα.

Ο Δίδυμος χρειάζεται ποικιλία, έτσι αν δεν θέλετε να αντικατασταθείτε, βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει! Για παράδειγμα, μπορείτε να αποπλανήσετε τον σύντροφό σας σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού, και ύστερα να μετακινήστε σε διαφορετικές τοποθεσίες.

Στείλτε στον Δίδυμο ερωτικά ραβασάκια. Η έκπληξη είναι το κλειδί για τη καρδιά και τη λίμπιντο του Διδύμου.Εν ολίγοις, αυτή η σχέση έχει πιθανότητες να επιβιώσει, αλλά θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια από μέρους σας. Αποφασίστε αν αξίζει τον κόπο.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!