Αιγόκερως με Δίδυμο


Αυτός ο συνδυασμός δεν είναι κλασικός, καθώς ο Δίδυμος χρειάζεται ερεθίσματα και κίνητρα σε καθημερινή βάση.

Σίγουρα το γρήγορο μυαλό και η επινοητικότητά του ήταν που σας τράβηξε στην αρχή προς το μέρος του.

Ο Δίδυμος μπορεί να σας χαλαρώσει και ίσως να σας αρέσει, καθώς σαν Αιγόκεροι είστε ιδιαίτερα σοβαροί.Οι Δίδυμοι δεν είναι κτητικοί. Είναι πολυάσχολοι, έτσι δεν παραπονιούνται όταν μένετε στο γραφείο μέχρι αργά.

Όμως, τους αρέσει να ανακαλύπτουν συνεχώς καινούριους τομείς της προσωπικότητάς σας και ίσως αρχίσετε να ανησυχείτε όταν πλέον τα μάθουν όλα, καθώς μπορεί να βαρεθούν και να φύγουν.

Ίσως να έχετε δίκιο. Η αλλαγή και η ανάπτυξη είναι ζωτική για ένα άτομο, και στο τέλος αξίζει τον κόπο, καθώς ο Δίδυμος θα σας δείξει όλα τα καινούρια πράγματα στον κόσμο.

Ο Δίδυμος ασχολείται ταυτόχρονα με αρκετές δραστηριότητες.

Θα έχετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τον Δίδυμο. Είναι σαν μπάλα φωτιάς γεμάτη ενθουσιώδη ενέργεια και δουλεύει σκληρά –κάτι που θαυμάζετε σε ένα σύντροφο.

Στο κρεβάτι, ο Δίδυμος έχει φαντασία, είναι εφευρετικός και του αρέσει να πειραματίζεται. Είναι εξαιρετικοί κατά πολλούς τρόπους. Ποτέ δεν περιμένουν περισσότερα από όσα μπορούν να δώσουν, αλλά καθώς έχουν τόσο ταλέντο στον έρωτα, ίσως πιεστείτε να σκεφτείτε μερικά καινούρια πράγματα.

Ο Δίδυμος χρειάζεται ποικιλία, έτσι αν δεν θέλετε να αντικατασταθείτε, βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει! Για παράδειγμα, μπορείτε να αποπλανήσετε τον σύντροφό σας σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού, και ύστερα να μετακινήστε σε διαφορετικές τοποθεσίες.

Στείλτε στον Δίδυμο ερωτικά ραβασάκια. Η έκπληξη είναι το κλειδί για τη καρδιά και τη λίμπιντο του Διδύμου.Εν ολίγοις, αυτή η σχέση έχει πιθανότητες να επιβιώσει, αλλά θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια από μέρους σας. Αποφασίστε αν αξίζει τον κόπο.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u