Αιγόκερως με Ιχθύ


Ο συνδυασμός της Γης με το Νερό μπορεί να είναι η αρχή μιας τέλειας σχέσης.

Εμπιστευτείτε το Ψάρι, καθώς έχει κρυφά χαρακτηριστικά που θα τα μάθετε εν καιρώ. Σαν Αιγόκεροι είστε άτομα σοβαρά.

Είστε υπερήφανοι με την ικανότητά σας να βρίσκετε ιδέες που έχουν σταθερή βάση στην πραγματικότητα. Ο σύντροφός σας από την άλλη, φαίνεται να είναι μόνο όνειρα και συναισθήματα, τουλάχιστον στην επιφάνεια.

Κατά κάποιο τρόπο έχετε δίκιο. Όμως, εκεί που κάνετε λάθος είναι στο να χαρακτηρίζετε το ένστικτό τους αδύναμο.

Θα ανακαλύψετε πως στα περισσότερα πράγματα πέφτει μέσα. Οι Ιχθύες θα σας πλησιάσουν με το ένστικτο, με προφητικά όνειρα και με ιδέες χωρίς κάποια συγκεκριμένη βάση αλήθειας.

Αλλά το περίεργο είναι, πως σχεδόν πάντα θα έχει δίκιο.

Αυτό που δεν μπορείτε να καταλάβετε πραγματικά είναι η έλλειψη υλισμού στους Ιχθύες. Οι Ιχθύες δεν διαφέρουν μόνο από εσάς, αλλά και από τους φίλους σας επίσης.

Η φιλοδοξίες σας είναι να αγοράσετε καινούριο αυτοκίνητο, ένα ακριβό χρυσαφικό ή μία συνδρομή στο κλαμπ που πηγαίνουν όλοι οι άνθρωποι που έχουν δύναμη.

Αλλά όταν μιλάτε για αυτές, ο Ιχθύς θα σας απαντήσει «εντάξει, μπορείς να κάνει ότι θέλεις» και απομακρύνεται χωρίς ίχνος ενθουσιασμού.

Πείτε του όμως πως σχεδιάζετε να γίνετε πλούσιοι κάποια στιγμή έτσι ώστε να μπορέσετε να χτίσετε μία βιβλιοθήκη σε μία φτωχή γειτονιά ή να προσθέσετε μία πτέρυγα σε ένα νοσοκομείο και θα έχετε την απόλυτη προσοχή του.

Οι Ιχθύες θέλουν να απαλύνουν τον πόνο των άλλων.

Επίσης έχουν την ανάγκη να δημιουργούν, έτσι τα καλύτερα δώρα για αυτούς είναι εργαλεία που θα τους διευκολύνουν, όπως μία κάμερα, ένα λάπτοπ, ή μπογιές και καμβάδες.

Οι Ιχθύες είναι πολύ πιο ρομαντικοί από εσάς, και θα απολαύσετε τις στοργικές τους πράξεις. Συχνά πάσχουν από έλλειψη αυτοπεποίθησης και πάντα είναι χρήσιμο ένα χτύπημα στη πλάτη.

Ο λόγος είναι πως δεν γνωρίζουν καλά τον εαυτό του. Επικεντρώνονται συνέχεια στους άλλους με αποτέλεσμα να χάνουν τα δικά τους ταλέντα.

Στο κρεβάτι θα βρίσκεστε στο ίδιο επίπεδο.

Οι Ιχθύες περιμένουν το σεξ να είναι η απόλυτη έκφραση του έρωτα. Αν δεν νοιάζεστε βαθιά για αυτούς και βλέπετε τη κατάσταση ρηχά, θα το καταλάβουν αμέσως και θα φύγουν μακριά.

Όμως, αν είστε ειλικρινείς, μπορείτε να φτάσετε αυτή τη σχέση σε επίπεδα που δεν είχατε βιώσει ποτέ ξανά.

Οι Ιχθύες ζουν σε ένα κόσμο αιθέριο και πνευματικό. Αν σας οδηγήσουν στο κόσμο τους δεν θα θέλετε να γυρίσετε πίσω.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!