Αντίθεση Αφροδίτης – ανάδρομου Κρόνου, Συναισθηματικές αποστάσεις ..


Ένα από τα ερωτήματα που μπορεί να μας προβληματίζουν, είναι ποιοι άνθρωποι είναι ευτυχισμένοι, αυτοί που λειτουργούν πάντα με την λογική ή αυτοί που αφήνουν το συναίσθημα και το θυμικό να τους παρασύρει. Στις 28/08 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, μετά από τη δύσκολη συνάντηση της με τον ανάδρομο Ουρανό,  θα βρεθεί απέναντι από τον Κρόνο ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου (20ο 52΄).

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο, θα αναγκαστούμε από τις εξωτερικές συνθήκες να  πάρουμε αποφάσεις που αφορούν τις προσωπικές μας σχέσεις, με την λογική και όχι με συναίσθημα, γιατί το πιθανότερο είναι τα συναισθήματα και οι ευαισθησίες μας   να επηρεάσουν την κρίση μας με αποτέλεσμα να μας μπερδέψουν.

Από την άλλη πλευρά, και να θέλουμε, κάτι μέσα μας θα μας φρενάρει, με αποτέλεσμα να δυσκολευόμαστε να εξωτερικεύσουμε τα συναισθήματα μας,  ενώ στις κρίσεις ανασφάλειας, θα απαιτήσουμε από το ερωτικό μας ταίρι την προσοχή του, και την επιβεβαίωση,  με πράξεις των συναισθημάτων του.  Σε ότι αφορά τις οικονομικές μας υποθέσεις, και τις υποχρεώσεις που έχουμε απέναντι σε Τρίτους (Δάνεια, Εφορία, Τράπεζες), θα πρέπει να είμαστε συνεπείς και να τακτοποιήσουμε τις εκκρεμότητες μας, βάζοντας ουσιαστικά φρένο στην επιθυμία μας για αγορές και περιττές σπατάλες.

Για τις μελλοντικές μας συνεργασίες, αυτή η όψη μπορεί να μας προσφέρει μακροπρόθεσμα σταθερότητα, ωστόσο, για να προχωρήσουν θα είναι απαραίτητο να κάνουμε κάποιες υποχωρήσεις. Από την άλλη πλευρά, αυτές τις ημέρες  θα προκύψουν  και κάποιες νέες ερωτικές σχέσεις,  οι οποίες είτε θα είναι σχέσεις που πίσω τους κρύβονται  οικονομικά συμφέροντα,  είτε  σχέσεις με διαφορά ηλικίας, και στις οποίες δεν θα εκφράζουν τα μέλη τους τα συναισθήματα τους.

Κάθε νόμισμα, όπως ξέρουμε έχει δύο πλευρές, έτσι τα θετικά οφέλη αυτής της  όψης αφορούν την εμφάνιση μας, και είναι κάτι παραπάνω από ιδανική, για όσους θέλουν να ξεκινήσουν ένα πρόγραμμα διατροφής και απώλειας βάρους στο οποίο θα μείνουν πειθαρχημένοι.

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού  Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+

Για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς , Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα σας βοηθήσει να είστε συνεπείς, προσεχτικοί και πειθαρχημένοι με τα οικονομικά σας και τις υποχρεώσεις, ώστε να αποφύγετε τις άσκοπες σπατάλες, από την άλλη πλευρά θα είστε ιδιαίτερα σκληροί με τις οικονομικές σας διαπραγματεύσεις. Επίσης, ήρθε για τους περισσότερους από εσάς η στιγμή, να πάψετε να είστε ευγενικοί και διαλλακτικοί με τους φίλους ή όσους προσπαθούν να ανακατευτούν στην ζωή, στα οικονομικά ή προσβάλλουν τις αξίες σας, βάζοντας νέα και πιο αυστηρά όρια. Σε προσωπικό επίπεδο, ένα από τα σημαντικά μαθήματα που θα πάρετε αυτές τις ημέρες, είναι ότι ο χρόνος και η ενέργεια σας είναι πολύτιμα αγαθά, τα οποία δεν πρέπει να ξοδεύετε άσκοπα, ιδιαίτερα σε άτομα που δεν τα σέβονται.

Για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας αναγκάσει  να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την καριέρα σας και το μέλλον μιας επαγγελματικής συνεργασίας, με οδηγό την λογική και όχι το συναίσθημα, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι ο ελεύθερος σας θα περιοριστεί σημαντικά.  Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό εξαιτίας της στάσης του συντρόφου σας, να ξυπνήσουν κάποιες άσχημες μνήμες οι οποίες θα πυροδοτήσουν τις ανασφάλειες σας. Επίσης, ορισμένοι από εσάς είναι πιθανό  να αναγκαστούν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης τους, ακούγοντας, αυτή τη φορά την φωνή της λογικής. Για τους αδέσμευτους, σχέσεις που θα προκύψουν αυτή τη χρονική περίοδο θα είναι σχέσεις όπου τα μέλη τους θα έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας  ή θα είναι σχέσεις από καθαρό συμφέρον.

Για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου,  θα μεγεθύνει ακόμα περισσότερο το άγχος σας για την εξέλιξη της καριέρα σας και το επαγγελματικό σας μέλλον. Αρκετοί από εσάς, εξαιτίας κάποιον αλλαγών που θα προκύψουν στην δουλειά σας,  θα αναλάβετε νέες ευθύνες, ενώ θα είστε αναγκασμένοι να δουλέψετε κάτω από αυστηρά χρονοδιαγράμματα. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή τη χρονική περίοδο ευνοούνται οι σχέσεις από απόσταση,  ενώ, μπορεί να προκύψουν και σχέσεις μέσα από το  χώρο της εργασίας σας.  Από την άλλη πλευρά,  μπορείτε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής και απώλειας βάρους στο οποίο θα είστε πειθαρχημένοι.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!