Νέα Σελήνη στην Παρθένο και πως θα μας επηρεάσει


Ο φετινός Αύγουστος, όπως είχαμε πει και στην αρχή του, ήταν για όλους μας καυτός, καθώς τα γεγονότα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του, ήταν καθοριστικά και ανατρεπτικά. Το τέλος του, θα είναι στο ίδιο μήκος κύματος, δηλαδή εξίσου έντονο.

Τον επίλογο του Αυγούστου θα τον γράψει η Νέα Σελήνη  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου,  ένα ζώδιο που είναι άμεσα συνδεδεμένο με την οργάνωση, την διατροφή, τα θέματα υγείας. Γι’ αυτό και μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη θα ασχοληθούμε ιδιαίτερα με τις εργασιακές μας σχέσεις, στις οποίες θα δημιουργηθούν νέα δεδομένα, με τα  θέματα δημόσιας υγείας, και την διατροφή.

Ποιο είναι όμως το σκηνικό  που διαμορφώνεται σε αυτή την Νέα Σελήνη; Η Νέα Σελήνη του Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στις 27/08 στην (04ο 03’) στις 11:17 π.μ., επηρεάζει άμεσα του εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης για την Αθήνα είναι στην 27ο 12’ του Ζυγού, ενός ζωδίου που είναι άμεσα συνδεδεμένο με τις σχέσεις μας.

Η όψη συνόδου του Ήλιου με την Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στον 10ο οίκο του Ωροσκοπίου της Νέας Σελήνης μας δείχνει ότι εκτός από την καριέρα και τα νέα επαγγελματικά ξεκινήματα που κάποιοι θέλουν να κάνουν, θα μας απασχολήσει πάρα πολύ η εικόνα και το δημόσιο προφίλ μας,  τα οποία πρέπει με κάθε τρόπο να προστατεύσουμε.

Αυτή τη φορά η εξίσωση δεν θα είναι και τόσο εύκολη, καθώς λίγες ώρες πριν την Νέα Σελήνη έχουν προηγηθεί η όψη τετραγώνου του Ήλιου με τον Άρη από τους Διδύμους, μια όψη που θα ανεβάσει το θερμόμετρο των αντιπαραθέσεων στα ύψη, και θα δημιουργήσει αρκετούς καυγάδες, παρεξηγήσεις και ατυχήματα εν θερμώ, και σε κοσμικό επίπεδο, κοινωνικές αναταραχές οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν και σε ακραίες συμπεριφορές. Ενώ, η όψη τετραγώνου που σχηματίζει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα είναι υπεύθυνη για  ξαφνικές ανατροπές, καυγάδες, χωρισμούς και διάλυση σχέσεων και συνεργασιών.

Οι συναισθηματικές απογοητεύσεις όμως, θα συνεχιστούν και εξαιτίας της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου. Ενώ, εξαιτίας της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού, δεν θα λείψουν οι υπερβολές.

Η δύσκολη αυτή συνθήκη που θα δημιουργηθεί, θα μας ενισχύσει την ανάγκη μας να έλεγχο, με αποτέλεσμα, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ωροσκόπος με τον ανάδρομου Πλούτωνα, να οδηγηθούμε σε χειριστικές συμπεριφορές.

Τις βοήθειες, σε αυτή την πραγματικά δύσκολη Νέα Σελήνη, θα μας την δώσει η πλανήτης της τύχης Δίας, ο οποίος με την όψη εξάγωνου που σχηματίζει θα μας δώσει την δύναμη να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τους στόχους μας, ακούραστα, και να μην αφήνουμε τα διάφορα εμπόδια και τις δυσκολίες,  να μας αποπροσανατολίσουν, και να μας βγάλουν από τους στόχους μας.

Ενώ η όψη τριγώνου που σχηματίζει ο κυβερνήτης της Παρθένου και των Διδύμων Ερμής,  από το ζώδιο του Ζυγού με τον Άρη από τους Διδύμους, θα ενισχύσει την μαχητικότητα μας, και θα μας βοηθήσει να πούμε τα πιο σκληρά πράγματα με τον πιο όμορφο τρόπο.  Άλλωστε, η όψη τριγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Πλούτωνα που προηγήθηκε έγινε η αφορμή για αρκετές αποκαλύψεις.

Αστρικά η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 09ο 53’ του Λέοντα, επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου, ενώ ο Αστρικός Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης είναι στην 03ο 02’ του Παρορμητικού Ζυγού.

Στη σύνθεση των δύο αυτών χαρτών, οι όψεις που σχηματίζονται και παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η όψη τριγώνου που σχηματίζει η Αστρική Νέα Σελήνη με τον τροπικό ανάδρομο Δία , μια όψη που θα μας φέρει τύχη, ευκαιρίες και σημαντικές ευκολίες. Ενώ, η όψη τετραγώνου  που σχηματίζει ο Τροπικός Άρης με την σύνοδος του Αστρικού Ερμή με την Τροπική Νέα Σελήνη, θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο το πολεμικό κλίμα και τις εντάσεις, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν και αρκετά προβλήματα και ατυχήματα στις μετακινήσεις.

Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανόν, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Αστρικός Ποσειδώνας με τον τροπικό Άρη, να παρατηρήσουμε αύξηση των λοιμώξεων του αναπνευστικού. Επίσης, εάν κάτι είναι σίγουρο και από το οποίο δεν θα ξεφύγουμε είναι από τα παιχνίδια εξουσίας, στα οποία θα μας βάλει η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Τροπικός Ωροσκόπος με την σύνοδο που σχηματίζει ο Αστρικός Κρόνος με τον Τροπικό Πλούτωνα.

Το μήνυμα αυτής της Νέας Σελήνης είναι:

Στη ζωή μας η επιτυχία έρχεται πάντα μέσα από σκληρή δουλειά, ανατροπές και συγκρούσεις. Γι’ αυτό και δεν πρέπει να φοβόμαστε, και να μη αναβάλουμε τους στόχους και την πορεία μας από το φόβο ότι κάποιοι μπορεί να ενοχληθούν.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η  Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Μια από τις  πιο παραγωγικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Κριούς. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στην δουλειά σας, με τον δυναμισμό, τις πρωτοβουλίες και τις οργανωτικές σας  ικανότητες , καθώς πολλές φορές θα κληθείτε να δώσετε  άμεσες και πρακτικές λύσεις στα διάφορα ζητήματα που θα προκύψουν, ενώ δεν θα διστάσετε εάν χρειαστεί και να συγκρουστείτε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής και απώλειας βάρους ή για να ξεκινήσετε γυμναστική.

ΤΑΥΡΟΣ

Την αισιοδοξία σας προσπαθείτε να βρείτε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς  οι Ταύροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι οι διακοπές έφτασαν στο τέλος τους και ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε με την ανάπτυξη των νέων φιλόδοξων σχεδίων σας. Στην προσωπική σας ζωή όμως τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα, καθώς οι δύσκολες συναντήσεις της Αφροδίτης με τον Ουρανό και τον Κρόνο, θα προκαλέσει αρκετές ανατροπές στις ερωτικές σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τα θέματα του σπιτιού σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου  στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δώσετε  άμεσες λύσεις στα θέματα που απασχολούν τα μέλη της οικογένειας σας, αλλά και  την  ακίνητης σας περιουσίας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να τολμήσετε να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας. Εάν κάτι πρέπει να προσέχετε, αυτό είναι οι εντάσεις οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάθε άλλο παρά βαρετή θα είναι αυτή τη χρονική περίοδο η καθημερινή σας ζωή. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου  στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να γίνεται ακόμα πιο μαχητικοί κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών σας συζητήσεων και να υποστηρίξετε με μαχητικό τρόπο τις θέσεις σας. Ενώ κάποιοι από εσάς είναι πιθανό να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους. Σε προσωπικό επίπεδο, προσπαθήστε να είστε πιο ευέλικτοι.

ΛΕΩΝ

Η περίοδος των ανατροπών συνεχίζεται για εσάς  τους Λέοντες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να παλέψετε για να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας στην δουλειά σας, καθώς οι ανατροπές αυτή τη χρονική περίοδο διαδέχονται η μια την άλλη στην ζωή σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να υπάρξουν ξαφνικά έξοδα τα οποία θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε νέα ξεκινήματα είστε έτοιμοι να προχωρήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, θα σας αναγκάσει να κάνετε μια νέα αρχή τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρα σας, ανατρέποντας όλα τα δεδομένα που είχατε μέχρι τώρα στην ζωή σας. Ο δρόμος όμως, αυτή την φορά δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, καθώς τα νέα ξεκινήματα θα γίνουν μετά από αρκετές μάχες.

ΖΥΓΟΣ

Πολύ άγχος για το μέλλον έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βγάλει από το ζώνη ασφάλειας που νομίζατε ότι ήσασταν, και θα σας ωθήσει να προχωρήσετε στο σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, και γιατί όχι να βρείτε το θάρρος και να κινηθείτε στο παρασκήνιο εάν αυτό είναι απαραίτητο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια έντονη σχέση, η οποία όμως, θα πρέπει να μείνει για λίγο καιρό κρυφή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την κοινωνική σας ζωή θα ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βγείτε από το καβούκι σας και να ασχοληθείτε με τους φίλους και την κοινωνική σας ζωή, ενώ ορισμένοι από εσάς είναι πιθανό, εξαιτίας ενός γεγονότος να αναλάβετε και πάλι ενεργό δράση στα κοινά.  Σε προσωπικό επίπεδο, η ερωτική σας ζωή θα ανανεωθεί με άτομα που θα γνωρίσετε από τους φίλους σας. .

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στην επιτυχία των στόχων σας θα ρίξετε όλη σας την ενέργεια αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες.  Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δουλέψετε με ιδιαίτερο πάθος για την επιτυχία των φιλόδοξων στόχων σας, ενώ δεν θα διστάσετε να συγκρουστείτε για να υπερασπιστείτε τις αποφάσεις και τις επιλογές σας. Σε αυτή σας την προσπάθεια δεν θα διστάσετε να δώσετε τέλος σε συνεργασίες χρόνων. Αυτό που πρέπει να προσέχετε, εάν δεν θέλετε να χαλάσετε την εικόνα σας, είναι τις αντιδράσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σχέδια για το μέλλον κάνετε   αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βάλετε με ενθουσιασμό, αλλά και αρκετό άγχος, σε τροχιά υλοποίησης τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ένα ταξίδι στο εξωτερικό να αποτελέσει την αφορμή για να μπει η σχέση σας με τον σύντροφο σας σε νέες βάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα έξοδα σας θα πρέπει να είστε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η  Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βρείτε τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (Δάνεια, Τράπεζες, Εφορία) εάν θέλετε να προχωρήσετε σε νέες οικονομικές συνεργασίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η επιθυμία σας να κάνετε μια νέα αρχή στην ερωτική σας ζωή, μπορεί να σας οδηγήσει σε βιαστικές κινήσεις.

ΙΧΘΥΣ

Στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ρίξετε όλη σας την προσοχή  αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Ιχθύς. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο της Παρθένου  στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με ιδιαίτερη προσοχή με τις προσωπικές και τις επαγγελματικές σας σχέσεις, ενώ εάν χρειαστεί δεν θα διστάσετε να έρθετε σε ρήξεις με συνεργάτες σας στην προσπάθεια σας να διαφυλάξετε τα συμφέροντα σας. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό οι ανασφάλειες σας να πυροδοτήσουν αρκετές εντάσεις στις σχέσεις σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 29 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη πρόκληση μπορεί να σας αναστατώσει σήμερα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!