Κριός: Πολύ καυτός για να τον αντέξεις


Ο Κριός αγαπά με τον ίδιο τρόπο που κάνει και όλα τα υπόλοιπα- με πολύ πάθος και ενέργεια.

Είστε εξαιρετικά ενθουσιώδεις, ισχυρογνώμονες και θυελλώδεις εραστές, επιρρεπείς σε ξεσπάσματα τη μία στιγμή και έτοιμοι για όρκους αγάπης την επόμενη.

Επειδή δεν ανέχεστε να σας λένε τι να κάνετε, η συμβατότητα του Κριού εξαρτάται αρκετά από έναν σύντροφο που θα σέβεται την ανάγκη σας για ελευθερία και ανεξαρτησία.

Σαν μυθολογικό αρχέτυπο, ο Κριός είναι ο πρωτοποριακός ήρωας, και αυτό αντικατοπτρίζεται στην ρομαντική σας φύση.

Με την σεξουαλικότητά σας και την ανάγκη σας για σωματική επαφή είστε επιδεικτικός σύντροφος, με αποτέλεσμα να μην μπορούν όλα τα ζώδια να σας ακολουθήσουν.

Η παθιασμένη φύση σας είναι ελκυστική και τρομακτική την ίδια στιγμή, και αρκεί για να απωθήσει τα λιγότερο θερμά ζώδια. Από τη στιγμή που είστε το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, αγαπάτε ιδιαίτερα τον εαυτό σας.

Στην πραγματικότητα, μπορούμε να πούμε πως ο Κριός είναι το πιο εγωιστικό ζώδιο. Δεν είναι εύκολο να συμβιβαστείτε με το σύντροφό σας, αλλά αν μάθετε να ρίχνετε τους τόνους σας, είναι σίγουρο πως οι σχέσεις σας θα κρατάνε περισσότερο.

Στην αρχή μιας σχέσης, ο Κριός απολαμβάνει το κυνήγι. Όταν θέλετε να είστε με κάποιον, τον κυνηγάτε ασταμάτητα και δηλώνετε ξεκάθαρα τα συναισθήματά σας (είναι λίγο τρομακτικό μερικές φορές!).

Σαν ζώδιο της Φωτιάς είστε παρορμητικοί και ανυπόμονοι, έτσι κάνετε μεγάλες χειρονομίες και προσφέρετε στον σύντροφό σας όλο τον κόσμο.

Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι αρεστά στους περισσότερους ανθρώπους, έτσι τα επίπεδα της συμβατότητας είναι αρκετά καλά στην αρχή –αλλά ο διάβολος βρίσκεται στις λεπτομέρειες και για να πετύχει η σχέση, ο Κριός χρειάζεται κάποιον με υπομονή και θέληση να μείνει δίπλα του.

Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν πολύ καλά, ο Κριός χάνει την ψυχραιμία του –όποιος έχει αντιμετωπίσει έναν εξαγριωμένο Κριό ξέρει πως δεν είναι ό, τι καλύτερο.

Ευτυχώς για τους συντρόφους σας, ο θυμός αυτός είναι μικρής διάρκειας και ξεθυμαίνει γρήγορα… αλλά όχι πάντα πριν γίνει το κακό.

Χρειάζεστε έναν σύντροφο που μπορεί να καταλάβει τα συναισθηματικά σας ξεσπάσματα, που είναι ανεχτικός και δεν παίρνει τα πράγματα προσωπικά.

Ο Κριός είναι συμβατός με ευαίσθητες ψυχές όπως οι Ιχθύες ή οι Καρκίνοι που μπορούν να δουν πίσω από τη μάσκα σας και μέσα στις βαθιές ανασφάλειές σας.

Ίσως πιστεύετε πως ο καλύτερος συνδυασμός για έναν Κριό είναι ένα ζώδιο της Φωτιάς, αλλά δύο ζώδια της Φωτιάς μαζί μπορούν να δημιουργήσουν μία ασταμάτητη κόλαση, και όχι με τη καλή έννοια.

Ίσως του ταιριάζει περισσότερο ένα ζώδιο του Αέρα, όπου η φωτιά και το πάθος του Κριού μπορεί να κάνει πραγματικότητα τις ιδέες του Αέρα.

Ο Κριός σε συνδυασμό με ένα ζώδιο της Γης είναι ένα περίεργο μείγμα, στο οποίο ο ένας πνίγει τον άλλον.

Στο τέλος, όλα τα θέματα συμβατότητας ενός Κριού μπορούν να λυθούν, αν είστε πραγματικά ερωτευμένοι.

Αυτό που προσελκύει τους άλλους είναι το περιπετειώδες πνεύμα σας, η φωτιά, το πάθος και η ικανότητά σας να ζείτε τη ζωή στα άκρα. Αυτό που τους απωθεί είναι τα νεύρα σας, ο εγωισμός και η τάση σας να εγκαταλείπετε τη μάχη όταν τα πράγματα δυσκολεύουν.

Δεν είστε τα πιο πιστά ζώδια και τείνετε να παίρνετε βιαστικές αποφάσεις στη ζωή σας, τις οποίες συχνά μετανιώνετε.

Όποιος καταφέρει να χειριστεί την συναισθηματική σας αστάθεια, θα ανακαλύψει πως είστε ένας συναρπαστικός σύντροφος με πολλές ιδέες όσον αφορά την εξέλιξη της σχέσης.

Η σχέση με έναν Κριό δεν είναι ποτέ βαρετή, έτσι μαζί με ένα ζώδιο που εκτιμά τη ζωή θα δημιουργήσετε μία σχέση ιδιαίτερα ασυνήθιστη.



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!