Ερμής στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει


Στο παιχνίδι της επικοινωνίας, κερδισμένος είναι αυτός που έχει την ικανότητα να  προσεγγίζει τον συνομιλητή του με διπλωματικό τρόπο και ευγένεια, ώστε να  δημιουργήσει κλίμα εμπιστοσύνης, το οποίο θα τον βοηθήσει να κάμψει τις άμυνες του πιο εύκολα.

Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο Αέρινο ζώδιο του Ζυγού, και η παρατεταμένη παραμονή του, θα μας βοηθήσει να αποφύγουμε τις διάφορες επικοινωνιακές σκοπέλους και να  προσεγγίζουμε τους ανθρώπους δίπλα μας, με μεγαλύτερη ευκολία. Σημαντικό ρόλο στην επιτυχία θα παίξει η ικανότητα μας,  να ακούμε με προσοχή και τις απόψεις των συνομιλητών μας, χωρίς να μένουν απόλυτοι στις θέσεις μας, ενώ στις περιπτώσεις που χρειάζεται θα μας είναι εύκολο να προχωρήσουμε στις απαραίτητες υποχωρήσεις.

Ο Ερμής θα κάνει την είσοδος του στο ζώδιο του Ζυγού στις  26/08 στις 04:03 π.μ. και μέχρι τις 09/09 θα φτάσει στην 08ο 52΄ όπου θα μπει σε στάση, στις 11/09 θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από την 08ο51΄και στις  23/09 θα επιστρέψει στο ζώδιο της Παρθένου και μέχρι την 01/10 θα φτάσει στην 24ο 16’ της Παρθένου όπου θα μπει σε στάση, στις 02/10 θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από την 24ο 16΄της Παρθένου και στις  11/10 θα επιστρέψει στο ζώδιο του Ζυγού και θα παραμείνει μέχρι τις 29/10 στις 22:22 μ.μ.,  όπου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού. 

Κατά  τη διάρκεια της παραμονής του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού, η βασική μας επιθυμία θα είναι να  υπάρχει ηρεμία και καλή επικοινωνία  στις διαπροσωπικές μας σχέσεις , ενώ, στην προσπάθεια μας αποφύγουμε τους καυγάδες και τις συγκρούσεις, θα κινηθούμε με μεγαλύτερη ευελιξία αλλά και διπλωματικό τρόπο. Στις καθημερινές μας επαφές θα προσεγγίζουμε τους άλλους με μεγαλύτερη ευγένεια, ενώ θα καταφέρουμε να είμαστε αυστηροί χωρίς όμως να είμαστε επικριτικοί και προσβλητικοί.Παράλληλα, θα εκφράζουμε στους αγαπημένους μας με τρυφερότητα  τα συναισθήματα σας, γεφυρώνοντας με αυτό τον τρόπο τις αποστάσεις,  ώστε στο τέλος να ανατρέψουμε  το αρνητικό κλίμα που πιθανόν να είχε δημιουργηθεί.

Στις επαγγελματικές μας σχέσεις, θα καταφέρουμε να έχουμε  επιτυχημένες δημόσιες σχέσεις οι οποίες θα μας βοηθήσουν να βάλουμε το λιθαράκι για τα επόμενα βήματα στην καριέρα μας. Εάν κάτι πρέπει να περιορίσουμε αυτή τη χρονική περίοδο ώστε να μην βρεθούμε στο τέλος σε δυσμενή θέση, είναι η επιθυμία μας να τα πάμε καλά με όλους είναι πιθανό να μας οδηγήσει σε άσκοπες υποχωρήσεις, και στο τέλος αυτό να μεταφραστεί από τους συνομιλητές μας ως αδυναμία.

Η πολύμηνη παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού θα βοηθήσει ιδιαίτερα  τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους), να προωθήσουν τα προσωπικά και επαγγελματικά τους σχέδια να βελτιώσουν τις σχέσεις τους, ενώ τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), στην προσπάθεια τους να πετύχουν τα σχέδια τους, θα αναγκαστούν να προχωρήσουν σε φαινομενικές υποχωρήσεις.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι :

  • Στις 03/09 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής  με τον ανάδρομο Δία (6ο 39’), θα παρασύρει σε επιπόλαιες αποφάσεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του  του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 19/09 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής  με τον ανάδρομο Δία (4ο 44’), θα ωθήσει σε υποσχέσεις και μεγάλα λόγια χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του  του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 23/09 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο (00ο 13΄), ευνοεί τις προσωπικές και επαγγελματικές συζητήσεις για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) των 2 πρώτων ημερών καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 12/10 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής  με τον ανάδρομο Δία (1ο 40’), θα παρασύρει σε ένα παιχνίδι άσκοπων εντυπώσεων τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των 2 πρώτων ημερών καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 23/10 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο (18ο 35΄),θα βοηθήσει να τακτοποιήσουν τις υποθέσεις τους και να βάλουν ρεαλιστικούς στόχους τα ζώδια του Αέρα  που έχουν γεννηθεί  στα τέλη του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 27/10 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Άρη (25ο 11’), θα βοηθήσει να πάρουν δυναμικές αποφάσεις τα ζώδια του Αέρα που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 27/10 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα (26ο 12’), είναι πιθανό να παρασύρει σε άσχημες σκέψεις και αρνητικά σενάρια τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους ) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο του Ζυγού τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Την διπλωματική οδό θα ακολουθήσετε στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις εσείς οι Κριοί. Η είσοδος του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ζυγού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε φαινομενικές υποχωρήσεις και να γίνεται πιο ευέλικτοι κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών σας επαφών, στην προσπάθεια σας να πετύχετε τα σχέδια σας.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, με την ευγένεια και το πείσμα σας θα καταφέρετε να κάμψετε τις αντιστάσεις τους συντρόφου σας , αρκεί να μην παρασυρθείτε σε υπερβολές. 

ΤΑΥΡΟΣ

Με τα μούτρα στην δουλειά θα πέσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, εκτός από νέες ευθύνες, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα  προβλήματα που θα προκύψουν στο χώρο της εργασίας σας με διπλωματικό τρόπο, ενώ παράλληλα θα καταφέρετε να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να υπάρξει ένα φλερτ μέσα στο χώρο της εργασίας σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια από τις πιο ευνοϊκές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Διδύμους. Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κινηθείτε δυναμικά και να προωθήσετε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τα νέα δημιουργικά σας σχέδια, τα οποία προετοιμάζεται εδώ και καιρό.  Σε προσωπικό επίπεδο, θα βρείτε χρόνο για τους  φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, με τους οποίους θα διασκεδάσετε και θα περάσετε όμορφα. Ενώ, στο παιχνίδι της ερωτικής κατάκτησης, θα χρησιμοποιήσετε τα δυνατά σας όπλα, δηλαδή το μυαλό και το χιούμορ σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τα θέματα του σπιτιού σας  θα ασχοληθείτε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να δώσετε άμεσες  λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τα μέλη της οικογένειας, αλλά και σε θέματα που αφορούν την  ακίνητη σας περιουσίας. Παράλληλα, βασικό σας μέλημα  θα είναι να επαναφέρετε την ηρεμία στο χώρο του σπιτιού σας και να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με ορισμένα συγγενικά σας πρόσωπα, με τα οποία είχατε έρθει στο παρελθόν σε λεκτικές αντιπαραθέσεις. Επίσης, αυτό το χρονικό διάστημα είναι ιδανικό για όσους θέλουν να  ξεκινήσουν μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού τους, η οποία θα έχει όλες τις προϋποθέσεις να πάει καλά. 

ΛΕΩΝ

Γεμάτη ενδιαφέρουσες στιγμές θα είναι αυτή χρονική περίοδος για εσάς τους Λέοντες. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες αλλά και το ταλέντο σας στις δημόσιες σχέσεις,  και να προχωρήσετε σε πετυχημένες συζητήσεις και συμφωνίες στην δουλειά σας, ενώ παράλληλα, θα έχετε και αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους. Επίσης, θα βρεθείτε με μεγάλη ευκολία στο επίκεντρο του φιλικού σας κύκλου, ενώ οι φίλοι σας θα απευθύνονται σε εσάς για τις πολύ καλές συμβουλές σας. Από την άλλη πλευρά, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να προχωρήσετε στην ανανέωση του  τηλεπικοινωνιακό σας εξοπλισμό ή για να αλλάξετε το μεταφορικό σας μέσο, εκτός από την περίοδο που ο Ερμής θα κινείτε ανάδρομα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πιο σίγουροι για τον εαυτό σας αισθάνεστε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Παρθένοι. Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης τα σχέδια σας και να ολοκληρώσετε μετά από αρκετό καιρό συζητήσεων με επιτυχία μια νέα οικονομική  συνεργασία για την οποία έχετε κουραστεί αρκετά, και η οποία θα σας φέρει και αρκετά οικονομικά κέρδη.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσετε με μεγαλύτερη ευκολία τα συναισθήματα σας και θα δείξετε τις κρυμμένες σας ευαισθησίες. 

ΖΥΓΟΣ

Μια από τις πιο δυναμικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Ζυγούς.  Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο σας και η παρατεταμένη παραμονή του, μόνο θετική θα είναι για εσάς και για τα σχέδια σας, αφού θα σας βοηθήσει αρχικά, να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, καθώς έχετε και την βοήθεια του Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων. Από την άλλη πλευρά, το ταλέντο σας στις δημόσιες σχέσεις και οι διπλωματικές σας ικανότητες θα σας βοηθήσουν για άλλη μια φορά να ξεχωρίσετε. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια περίοδος έντονης εσωστρέφειας ξεκινά για εσάς τους Σκορπιούς. Η είσοδος του Ερμή στου ζώδιο του Ζυγού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κινηθείτε στο παρασκήνιο, στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια, προχωρώντας σε κρυφές συζητήσεις αλλά και μυστικές συμφωνίες. Σε  προσωπικό επίπεδο, θα προσπαθήσετε να κρατήσετε την προσωπική σας ζωή κρυφή, ενώ είναι πιθανό, ιδιαίτερα κατά την περίοδο που ο Ερμής θα κινείτε ανάδρομα, να έχετε και επιστροφές  από το ερωτικό σας παρελθόν. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια από τις πιο χαρούμενες και κοινωνικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους  Τοξότες. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αφιερώσετε και πάλι χρόνο στην κοινωνική σας ζωή και στους φίλους σας. Έτσι, το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχετε αρκετές προσκλήσεις και καλέσματα, στα οποία θα κάνετε πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, με άτομα που έχετε κοινές ανησυχίες και  ενδιαφέροντα. Αυτό που είναι πολύ σημαντικό για εσάς, είναι ότι ορισμένα από αυτά τα πρόσωπα θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη της καριέρας σας. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό, τους επόμενους μήνες  να έρθετε πολύ κοντά με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στην επιτυχία των φιλόδοξων στόχων σας θα ρίξετε όλη σας την ενέργεια το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει φτάσετε πιο κοντά στην επιτυχία, κάνοντας εάν χρειαστεί τις απαραίτητες υποχωρήσεις, στην επιτυχία των επαγγελματικών σας στόχων. Επίσης, αυτή τη χρονική περίοδο ευνοούνται οι νέες συνεργασίες, τις οποίες θα πρέπει να κυνηγήσετε, είτε εργάζεστε είτε είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας. Το σημαντικότερο όμως για εσάς, είναι ότι θα έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε το δημόσιο προφίλ σας και να βελτιώσετε την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μετά από αρκετό καιρό, τα πράγματα θα αρχίσουν για εσάς να βελτιώνονται. Η είσοδος του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει, να ξαναβρείτε τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σας, και να ξεκινήσετε, μαζί με την βοήθεια του Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων, να βάζετε σε τροχιά υλοποίησης τα μελλοντικά σας σχέδια. Επίσης, για αρκετούς από εσάς, ένα επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό θα είναι η αφορμή για να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας. 

ΙΧΘΥΣ

Στην επίλυση των οικονομικών σας υποθέσεων θα ρίξετε όλη σας την προσπάθεια αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς . Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε, μετά από αρκετή προσπάθεια, ουσιαστικές λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (Εφορία, Τράπεζες),  αξιοποιώντας τις ευκαιρίες για να προχωρήσετε  σε ευνοϊκές  ρυθμίσεις, ενώ παράλληλα αρκετοί από εσάς θα έχετε ενδιαφέρουσες προτάσεις για νέες οικονομικές συνεργασίες. Σε ότι αφορά τα προσωπική σας ζωή, θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας, και αυτό θα λειτουργήσει θετικά και στην ερωτική σας ζωή, η οποία θα αρχίσει και πάλι να ανανεώνεται.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του Μαίου (Πανσέληνος της άνοιξης) στο ζώδιο του Τοξότη

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος της άνοιξης Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα, μοναδικών και ιδιαίτε ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!