Αντίθεση Αφροδίτης – Ανάδρομου Πλούτωνα, Φεύγει από την ζωή ότι δεν αξίζει !


Υπάρχουν στιγμές στην προσωπική μας ζωή, που νιώθουμε ότι τα πράγματα έχουν φτάσει σε οριακό σημείο, και η επιλογή είναι, είτε να ρίξουμε τους τίτλους του  τέλος σε μια σχέση ή μια συνεργασία, είτε να το ξεκινήσουμε και πάλι από την αρχή.

Σε ένα τέτοιο κομβικό σημείο θα μας οδηγήσει στις 24/06 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (26ο 06’).

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα, είναι πιθανό να μας ωθήσει σε οριακές καταστάσεις στην προσωπική μας ζωή όπου ως μοχλό πίεσης θα χρησιμοποιήσουμε το συναίσθημα, όσο για τον έρωτα είναι πιθανό να αποδειχθεί μοιραίος αφού σε αυτό θα κυριαρχεί το πάθος και η  εξάρτηση, είτε αυτή είναι οικονομική είτε συναισθηματική.

Από την άλλη είναι πιθανό να ρίξουμε τους τίτλους του τέλους σε  μια σχέση που μας πληγώνει, ενώ στην προσπάθεια μας να δείξουμε στον σύντροφο μας τα βαθιά μας συναισθήματα είναι πιθανό να γίνουμε κτητικοί με αποτέλεσμα να υπάρξουν και αρκετές σκηνές  ζηλοτυπίας.

Και επειδή τα παιχνίδια εξουσίας δεν παίζονται μόνο στον ερωτικό στίβο αλλά και σε κοσμικό επίπεδο, είναι πιθανό να υπάρξουν αρκετές εντάσεις ανάμεσα σε κράτη που έχουν κοινά συμφέροντα.

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου  δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Αρκετά πιεσμένοι, κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο αισθάνεστε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε οριστικά ξεκαθαρίσματα  στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις , ώστε τα πράγματα να μπουν σε νέες βάσεις. Για αρκετούς από εσάς αυτό μπορεί να είναι η αφορμή ώστε να κάνετε με θάρρος τα επόμενα σας βήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ τρέξιμο θα έχετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι  Ταύροι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει  η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερου, θα ανεβάσει τους τόνους στις προσωπικές και επαγγελματικές σας συζητήσεις, ενώ, αρκετοί από εσάς θα αναγκαστείτε να αλλάξετε αρκετά από τα μελλοντικά σας πλάνα. Σε προσωπικό επίπεδο, δεν θα διστάσετε να εκφράσετε με πάθος τα συναισθήματα σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το κτητικό σας πρόσωπο θα δείξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι.  Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον  ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας κάνει ιδιαίτερα κτητικούς με το ερωτικό σας ταίρι και αυτό να σας παρασύρει σε περίεργες συμπεριφορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το βλέμμα σας αυτές τις ημέρες το έχετε στραμμένο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.  Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας  με τον ανάδρομο Πλούτωνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να ρίξετε οριστικά τους τίτλους του τέλους σε προσωπικές σχέσεις ή συνεργασίες που έχουν τελματώσει. Ενώ αρκετοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση να κάνετε μια νέα αρχή στην προσωπική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Στο παρασκήνιο κινείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Λέοντες. Η όψη  αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να κινηθείτε παρασκηνιακά με σκοπό να επηρεάσετε την συμπεριφορά και τις αποφάσεις των συναδέλφων σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε ένα έρωτα δίχως αύριο με ένα συνάδελφο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την ικανότητα να γοητεύετε το περιβάλλον σας θα εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας φέρει πολύ κοντά με ένα άτομο από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον με το οποίο θα ζήσετε στιγμές γεμάτες ένταση και πάθος, οι οποίες θα βάλουν την σφραγίδα τους στην ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Περίεργη είναι αυτή τη χρονική περίοδο η ατμόσφαιρα στην δουλειά σας. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω , με κάποιο τρόπο θα σας αναγκάσει  να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σας και το επαγγελματικό σας μέλλον. Εάν χρειαστεί δεν θα διστάσετε να λήξετε μια συνεργασία η οποία δεν έχει να σας προσφέρει κάτι άλλο. Το πιο σημαντικό όμως είναι, πως όσο και αν σας φαίνεται δύσκολο στην αρχή, θα είναι η αφορμή για να κάνετε μια σημαντική αλλαγή στην καριέρα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σας θέλετε να πάρετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Πλούτωνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει  την  επιθυμία σας να δημιουργείτε σχέσεις εξάρτησης τόσο με τους φίλους σας όσο και με τους συνεργάτες, παίζοντας κομβικό ρόλο στην ζωή τους και στο μέλλον τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την επιθυμία σας να ασκείτε εξουσία στα αγαπημένα σας πρόσωπα θα εκφράσετε με πολύ έντονο τρόπο αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες.  Η  όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να δημιουργήσετε σχέσεις εξουσίας και εξάρτησης με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αυτό μπορεί να γίνει με δύο τρόπους, είτε μέσο του σεξ είτε μέσο του χρήματος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέσα από τις στάχτες σας θα αναγεννηθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο σας , θα ωθήσει να διώξετε από τη ζωή σας τοξικούς ανθρώπους, φίλους, συντρόφους, συνεργάτες και να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα, στα οποία θα έχετε δίπλα σας ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν και έχουν την ίδια οπτική με εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιαίτερα επιφυλακτικοί θα είστε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Υδροχόοι. Η  όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να μην αποκαλύψετε τα σχέδια σας στους συναδέλφους σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κινηθείτε στο παρασκήνιο στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους στόχους σας.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

ΙΧΘΥΣ

Τον κοινωνικό σας κύκλο προσπαθείτε να διευρύνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς . Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον  ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ανοίξει τον δρόμο ώστε  να έρθετε πιο  κοντά με πρόσωπα από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον τα οποία βρίσκονται σε θέση ισχύος. Ενώ στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους στόχους, είναι πιθανό να κάνετε ορισμένες υποχωρήσεις πριν εμφανισθεί η κατάλληλη ευκαιρία για εσάς.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 16 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη δημιουργικό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 15 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις σχέσεις σας με άλλους. Είναι μια καλ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 14 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας α ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 13 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και ξεκινήματα. Αφήσ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 12 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις περιστάσεις που απαιτούν αποφασιστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!