Το ζώδιο του μήνα: Καρκίνος


Καρκίνοι μου χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και σας εύχομαι αυτή η χρονιά να πραγματοποιήσει όλα τα όνειρά σας.

Η χρονιά σας θα ξεκινήσει με τον Δία ,τον Ουρανό αλλά και τον Ποσειδώνα που θα υποστηρίζουν το ζώδιό σας  και εκτός από τον Δία που θα επιστρέψει στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι και τις αρχές του 2022 οι άλλοι δύο πλανήτες θα σας υποστηρίζουν αρκετά και θα πραγματοποιούν τις επιθυμίες σας αλλά θα σας προσφέρουν και βοήθεια σε δύσκολες στιγμές.

Ο Κρόνος θα συνεχίσει να βρίσκεται στον Υδροχόο και να δημιουργεί κάποια οικονομικά θέματα ,ή οφειλές προς τρίτους που θα πρέπει να τακτοποιηθούν.Ο Πλούτωνας θα συνεχίσει να επηρεάζει τις τελευταίες μοίρες του 3ου δεκαημέρου που θα πρέπει να προσέξετε σχέσεις και συνεργασίες σε όλη τη χρονιά αν και δεν αποκλείεται να έχετε και καλές στιγμές και αρκετά εφόδια ώστε να αντιμετωπίσετε δυσκολίες.

Οι Εκλείψεις στον άξονα Διδύμων-Τοξότη ήδη μπορεί να έχουν αφήσει την επιρροή τους σε κάποιους από εσάς στον άξονα 6ου-12ου που μπορεί να είχατε κάποια θέματα εργασιακά,υγείας αλλά και θέματα με το παρελθόν  που πιθανότατα θα κλείσουν οριστικά με την τελευταία έκλειψη που θα γίνει στις 04.12.2021.

Ωστόσο στις 19.11 θα ξεκινήσει ο νέος κύκλος εκλείψεων στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού που θα επηρεάσει τον 11ο και τον 5ο σας οίκο φέρνοντας άνοιγμα στις φιλίες και τις παρέες σας αλλά ίσως μοιραίες και καρμικές ερωτικές σχέσεις.Η Ηλιακή έκλειψη στις 30.04 αλλά και η Σεληνιακή στις 16.05.2022 θα τονίσουν αυτόν τον άξονα του ωροσκοπίου σας και παρά τις αλλαγές που ίσως να κάνετε θα έχετε αρκετές ευχάριστες εξελίξεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Η χρονιά σας θα αρχίσει θετικά αφού η Αφροδίτη θα βρίσκεται ήδη στο ζώδιό σας και θα σας χαρίζει μέχρι και τις 27.06 την εύνοιά της σε ερωτικά ζητήματα.Ο Ιούλιος με τη σύνοδο Αφροδίτης Άρη στο ζώδιο του Λέοντα θα είναι αρκετά ερωτικός και θα ζωντανέψει τα συναισθήματά σας.Επίσης και ο Αύγουστος θα είναι αρκετά ευνοϊκός με την Αφροδίτη στην Παρθένο να σας δίνει νέες γνωριμίες ωστόσο ίσως να είστε κάπως μεμψίμοιροι.

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό από 11.09 έως και τις 07.10 θα είναι στο πλευρό σας και θα φέρνει έρωτες και πάθη ωστόσο του 2ου δεκαημέρου ίσως να έχετε και χωρισμούς από τις 20.09-24.09.Η Αφροδίτη θα περάσει στον Αιγόκερω στις 05.11 και τον οίκο των σχέσεών σας και πολλοί θα έχετε νέες γνωριμίες αλλά και εύνοια στις σχέσεις σας ίσως και επισημοποίηση..Η Αφροδίτη θα παραμείνει τρεις περίπου μήνες σε αυτή τη θέση μαζί με την αναδρομή της από τις 19.12 μέχρι και τις 29.01 και φαίνεται ότι θα υπάρχουν ερωτικές ευκαιρίες αλλά θα δοκιμαστούν  κάποιες σχέσεις και  θα έχετε και επιστροφές από το παρελθόν.

Ωστόσο η σύνοδος Αφροδίτης και Άρη και πάλι από τις 14.02 στο ζώδιο του Αιγόκερω αλλά και στη συνέχεια μέχρι και το τέλος Μαρτίου περίπου στον Υδροχόο θα φέρει έντονες ερωτικές στιγμές για όλα τα δεκαήμερα…Η Αφροδίτη επίσης στους Ιχθύς από τις 06.04 θα είναι αρκετά θετική στο πέρασμά της αφού θα φέρει εύνοια στην ερωτική σας ζωή μέχρι και τις 02.05 και στο πέρασμά της θα είναι αρκετά έντονη φέρνοντας κεραυνοβόλους έρωτες αλλά και τον έρωτα της ζωής σας.

Περισσότερο ευνοημένοι θα είστε του 1ου  αφού και το εξάγωνο Δία-Ουρανού θα σας φέρει ξαφνικές γνωριμίες ή γάμους αλλά και η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα από τον Απρίλιο μέχρι και τις αρχές Μαΐου θα φέρει ονειρικές καταστάσεις για κάποιους από εσάς. Ωστόσο το τέλος 3ου δεκαημέρου θα έχετε απέναντί σας τον Πλούτωνα να σας επηρεάζει σε όλη τη χρονιά και θα πρέπει να χειριστείτε με προσοχή κάποιες δυσκολίες στις σχέσεις σας.

Του 2ου δεκαημέρου θα έχετε επίσης γνωριμίες και αρκετές ευκαιρίες ωστόσο μπορεί να έχετε και κάποια εμπόδια.Οι δεσμευμένοι ωστόσο θα έχετε δυνατότητα να εξελίξετε τις σχέσεις σας ,να φέρετε στον κόσμο μια νέα ψυχή,να καταφέρετε τα όνειρά σας με το ταίρι σας  αλλά να νιώσετε και την ανώτερη μορφή της ουσιαστικής σχέσης.Οι αδέσμευτοι θα έχετε αρκετή εύνοια φέτος να βρείτε το άλλο σας μισό,να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα αλλά να κάνετε και μοιραίες γνωριμίες που θα καθορίσουν τη πορεία σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Αρκετά ευνοϊκό διάστημα θα είναι αυτό του Αυγούστου αφού ο Άρης από την Παρθένο θα φέρει νέες ευκαιρίες στην εργασία σας αλλά και μετά τις 20.08 μια σημαντική πρόταση ίσως και από ένα φίλο.Ο Άρης στον Σκορπιό από τον Νοέμβριο θα αυξήσει τη δημιουργικότητά σας και θα εκπληρώσει κάποια σας όνειρα.

Επίσης ο Άρης στον Αιγόκερω θα ευνοήσει επαγγελματικά σχέδια και συνεργασίες και κάποιοι από εσάς με την Αφροδίτη ανάδρομη ίσως να έχετε και προτάσεις από παλιούς συνεργάτες.Ο Άρης στους Ιχθύς μπορεί να φέρει συνεργασίες από το εξωτερικό από τις 15.04.22 ενώ ο Άρης στον Κριό θα φέρει εύνοια στην καριέρα σας αλλά και αρκετή κούραση.

Ο Δίας επίσης κυβερνήτης της καθημερινότητας της εργασίας σας θα σας ευνοεί από τον Ιανουάριο μέχρι και τις 10.05 και θα εκπληρώσει σημαντικά σχέδια και όνειρα για πολλούς από εσάς στον τομέα αυτόν.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Οικονομικά θα υπάρξουν και αρκετά θετικές στιγμές και θα έχετε όλα τα δεκαήμερα εύνοια σε συγκεκριμένες περιόδους ωστόσο και τα τρία δεκαήμερα  με τον Κρόνο στον Υδροχόο να προχωράει στον 8ο σας οίκο σίγουρα θα έχετε αρκετά να τακτοποιήσετε.

Οφειλές,κληρονομικά αλλά και δάνεια σπιτιού θα είναι στο προσκήνιο.Ωστόσο θα υπάρξουν ευκαιρίες για να καλύψετε και να αναπληρώσετε κάποια έξοδα και σε αυτή  την κατάσταση.

Περισσότερο ευνοημένοι θα είστε εσείς του 3ου δεκαημέρου που από τη Νέα Χρονιά του 2022 θα έχετε αρκετές δυνατότητες να αυξήσετε τα έσοδά σας ή να κερδίσετε κάποιοι χρήματα που θα σας φέρουν μεγάλη χαρά.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ 

ΙΟΥΛΙΟΣ

Ο Ιούλιος θα ξεκινήσει με τον Ερμή στον 12ο σας οίκο και τους Διδύμους και θα ασχοληθείτε με θέματα από το παρελθόν ,με κάποιες μυστικές επικοινωνίες αλλά και εκκρεμότητες που θα πρέπει να τακτοποιήσετε.Ωστόσο η Αφροδίτη και ο Άρης στον Λέοντα μπορεί να σας δημιουργήσουν από τις αρχές του μήνα οικονομικές δυσκολίες και ξαφνικά έξοδα ωστόσο θα επηρεάσουν ίσως και μια ερωτική ,φιλική σχέση.

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 10.07 θα είναι αρκετά διφορούμενη αφού θα έχετε εύνοια να ξεκινήσετε κάποια όνειρά σας ωστόσο θα πρέπει να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια.Ο Ερμής στις 12.07 θα περάσει στο ζώδιό σας και θα είστε περισσότερο επικοινωνιακοί και πολλοί από εσάς μπορεί να επικοινωνήσετε πράγματα τα οποία κρύβατε μέσα σας το προηγούμενο διάστημα.Η σύνοδος  Αφροδίτης-Άρη μετά τις 10.07 θα ευνοήσει μέχρι και τις 21.07 θα ευνοήσει το 2ο και το 3ο δεκαήμερο στα ερωτικά,οικονομικά αλλά και συναισθηματικά θέματα.

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 24.07 θα ολοκληρώσει οικονομικά και συναισθηματικά θέματα που ίσως σας απασχόλησαν και με βοήθεια από το περιβάλλον θα έχετε καλή έκβαση.Ωστόσο του 3ου δεκαημέρου στις 26.7 προσέχετε μυστικές επαφές ,αποκαλύψεις αλλά και πισώπλατα χτυπήματα που θα ανακαλύψετε από σχέσεις και συνεργάτες.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Ο Αύγουστος θα ξεκινήσει  με δυσκολίες και πάλι σε οικονομικά θέματα ωστόσο θα είναι κάτι που θα πρέπει να τακτοποιήσετε για να προχωρήσετε ίσως και σε εργασιακά θέματα.Ο Δίας θα έχει επιστρέψει και πάλι στον Υδροχόο και θα ευνοήσει εσάς του τελευταίων ημερών του 3ου δεκαημέρου ωστόσο με τον Άρη στην Παρθένο θα ασχολείστε περισσότερο με την τακτοποίηση της καθημερινότητας.

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 03.08 μπορεί να φέρει ευχάριστα νέα σε εσάς του 2ου δεκαημέρου σχετικά με την οικογένεια ή ένα σπίτι .Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα ωστόσο θα είναι πάλι ανατρεπτική στα οικονομικά και συναισθηματικά σας και κάποιοι από εσάς θα πρέπει να προσέξετε αποφάσεις ώστε να μην εξαπατηθείτε ίσως και νομικά ή θέματα με το εξωτερικό.

Ο Ερμής θα περάσει στην Παρθένο στις 12.08 και η σκέψη σας ή η επικοινωνία σας θα είναι πιο ισορροπημένη ενώ η συνάντησή του με τον Άρη από τις 19.08 αλλά και το τρίγωνό τους με τον Ουρανό στις 22.08  θα σας φέρει ξαφνική βοήθεια ή μια πρόταση που θα σας διευκολύνει αρκετά σε δυσκολίες που μπορεί να έχετε.Η Πανσέληνος στον Υδροχόο την ίδια ημέρα θα επηρεάσει το τέλος του ζωδίου σας και ίσως φανερώσει μια οικονομική ευκαιρία αρκετά σημαντική.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Από τις αρχές του μήνα ο Ήλιος κυβερνήτης των οικονομικών σας σε θετική όψη από την Παρθένο θα ευνοήσει θέματα οικονομικά ίσως και με τη βοήθεια αγαπημένων σας προσώπων αλλά και βοήθεια από φίλους με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 07.09 που θα σημάνει ένα νέο ξεκίνημα για εσάς αρκετά ευχάριστο.

Ο Ερμής και η Αφροδίτη θα βρίσκονται στο Ζυγό και θα ασχοληθείτε με οικογενειακά θέματα αλλά και την επικοινωνία με την οικογένειά σας και κάποιοι από εσάς θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε ένα σχέδιό σας.Ο Άρης θα περάσει στο Ζυγό στις 16.09 και ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι σας ή να πρέπει να διευθετήσετε κάποια νομικά θέματα.Ωστόσο η Αφροδίτη θα έχει περάσει στο Σκορπιό από τις 11.09 και θα ευνοεί την ερωτική σας ζωή φέρνοντας πάθος και ένταση.

Η Πανσέληνος στους Ιχθύς θα επηρεάσει το τέλος του ζωδίου σας και θα φέρει ολοκλήρωση σε ότι είχατε ξεκινήσει με τη Νέα Σελήνη ωστόσο κάποιοι από εσάς ίσως να αντιμετωπίσετε τριγμούς στην ερωτική σας ζωή ή κάποιο περιορισμό αλλά και κάποιοι ίσως να έχετε αρκετή ένταση με συνεργάτες ή τις σχέσεις σας ίσως και για κάποιο πρόσωπο που μπορεί να μπερδεύεται στις υποθέσεις σας.Το τρίγωνο Άρη-Κρόνου στις 26.09 θα ευνοήσει εσάς του 1ου δεκαημέρου με μια επιτυχία επαγγελματική αλλά και ερωτική ενώ το τέλος του μήνα θα φέρει για εσάς των αρχών του 3ου δεκαημέρου έναν ρομαντικό έρωτα.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Ο Οκτώβριος θα σας βρει να ασχολείστε με θέματα οικογενειακά ή με αλλαγές στο σπίτι που θα πρέπει να διευθετήσετε και μπορεί να αφορούν και τα παιδιά σας.Στις 02.10 μπορεί να βιώσετε ένα ερωτικό πάθος ωστόσο αποφύγετε υπερβολές.Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 06.10 θα συνεχίσει να τονίζει την ενασχόλησή σας με το σπίτι και την οικογένεια ενώ κάποιοι θα πρέπει να διευθετήσετε και θέματα από το παρελθόν.

Η Αφροδίτη θα περάσει στον Τοξότη στις 07.10 και ίσως θελήσετε να τακτοποιήσετε κάποια νομικά θέματα ενώ στις 10.10 ίσως  προκύψουν κάποιες εκκρεμότητες από το παρελθόν.Στις 15.10 το τρίγωνο Ήλιου –Δία αλλά και στις 18.10 το τρίγωνο Ήλιου-Άρη θα σας βοηθήσει να επιτύχετε με οικονομικά ή κληρονομικά για θέματα σπιτιού ενώ η Πανσέληνος στις 19.10 θα ολοκληρώσει με επιτυχία τις επιδιώξεις σας.

Στις 26.10 αποφύγετε αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις . Ο μήνας θα κλείσει με μια ευνοϊκή συμφωνία ή εμπορική συναλλαγή αλλά και με μια αγορά ή πώληση σπιτιού που θα ικανοποιήσει τις αρχές του 2ου δεκαημέρου του ζωδίου σας.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Ο Νοέμβριος θα ξεκινήσει με τον Ήλιο και τον Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού και τον οίκο των ερωτικών σας και θα φέρει έντονη δραστηριότητα αλλά και ενεργοποίηση  στα ερωτικά σας ενώ του 3ου δεκαημέρου με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα αποφύγετε λόγια που μπορεί να πληγώσουν στις σχέσεις σας.

Η Νέα Σελήνη στις 04.11 στο Σκορπιό μπορεί να φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα για εσάς αλλά και κάποιο αποχωρισμό από τα παιδιά σας που θα είναι για καλό.Η Αφροδίτη θα περάσει στον Αιγόκερω και τον 7ο σας οίκο στις 05.11 και ίσως σας περιορίσει λίγο σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών ίσως και λόγω μιας εγκυμοσύνης ωστόσο θα έχετε τη διάθεση και την εύνοια να βρείτε λύσεις.

Το τρίγωνο Ήλιου –Ποσειδώνα στις 12.11 θα σας ευνοήσει ερωτικά και αισθηματικά ωστόσο στις 15.11 θα πρέπει να αποφύγετε κάποιες υπερβολές.Στις 18.11 το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα θα σας δώσει έμπνευση αλλά και ρομαντική επικοινωνία αλλά και τη συμμετοχή σε μια καλλιτεχνική ομάδα για τις αρχές 3ου δεκαημέρου ωστόσο του 2ου δεκαημέρου προσέχετε κάποια μικροατυχήματα με τα παιδιά σας.

Στις 19.11 η έκλειψη Σελήνης θα είναι αρκετά ευνοϊκή για εσάς σε θέματα σχέσεων,παιδιών αλλά και οικογενειακά ενώ το εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα θα δώσει λύσεις σε εντάσεις που είχατε στις σχέσεις σας.

Ο Ερμής με τον Ήλιο θα περάσουν στον Τοξότη και θα ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα καθημερινότητας και επικοινωνία ωστόσο μην πάρετε αποφάσεις αφού μπορεί να μην έχετε και τόσο σωστή κρίση.Το τέλος του μήνα ωστόσο θα ευνοήσει το τέλος 2ου αρχές 3ου δεκαημέρου με μεγάλη δημιουργικότητα αλλά και την επίτευξη ενός ερωτικού στόχου.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Από την αρχή του μήνα η Αφροδίτη στον αιγόκερω και τον 7ο σας οίκο θα είναι σε όψη εξαγώνου με τον Άρη από τον οίκο των ερωτικών σας και θα σας δίνει εύνοια στον έρωτα .Ο Ερμής στον Τοξότη μπορεί να δημιουργεί κάποιες παρανοήσεις στην εργασία σας και την καθημερινότητά σας.

Στις 04.12 η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους σε σύνοδο με τον Ερμή μπορεί να τονίσει θέματα από το παρελθόν ωστόσο θα πρέπει να προσπαθήσετε να δώσετε ρεαλιστικές λύσεις.Ο Άρης θα περάσει στον Τοξότη στις 13.12 και θα σας δώσει δυναμικότητα αλλά και εσωτερική ένταση ενώ η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα μέχρι τις 18.12 ως ευθύδρομη αλλά και μέχρι το τέλος του μήνα με την αναδρομή της θα φέρει έντονες καταστάσεις στις σχέσεις σας ,πάθος αλλά και εμμονή.

Η Πανσέληνος στους Διδύμους την ίδια ημέρα θα ευνοήσει το 3ο δεκαήμερο σε οικονομικά αλλά και θέματα από το παρελθόν ή υγείας που θα ευνοηθούν.Ο Ερμής θα έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα ευνοήσει την επικοινωνία στις σχέσεις και συνεργασίες ενώ ο Ήλιος από τις 21.12 στον Αιγόκερω θα ρίξει περισσότερο φως και προσοχή.Το τέλος του μήνα και της χρονιάς με τον Ερμή σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Πλούτωνα ίσως δώσει αποκαλύψεις σε θέματα σχέσεων αλλά και ουσιαστική επικοινωνία ώστε να επιλυθούν.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 02.01 θα φέρει νέες ευκαιρίες σε σχέσεις και συνεργασίες .Η Αφροδίτη θα συνεχίσει να είναι ανάδρομη στον Αιγόκερω και πολλοί θα έχετε επιστροφές σχέσεων αλλά ίσως να έχετε και σε επανεξέταση και κάποιες συνεργασίες σας.Ωστόσο θα έχετε ρομαντικές στιγμές και έρωτες.

Προσέχετε κάποια εξαπάτηση στην εργασία σας στις 11.01 αλλά και κάποιες αποκαλύψεις στις 16.01 με τη σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα.Ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στον Υδροχόο και θα σας υπενθυμίσει κάποιες οικονομικές σας υποχρεώσεις ενώ στις 28.01 η Αφροδίτη λίγο πριν συναντήσει τον Ουρανό και ίσως μια ευκαιρία θα γυρίσει ευθύδρομη και θα προχωρήσει μπροστά.

Ο μήνας θα κλείσει με τη σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα που θα φέρει στο προσκήνιο υποθέσεις και σχέσεις από το παρελθόν αλλά και τον Άρη να πλησιάζει την Αφροδίτη ώστε να δημιουργηθεί μια νέα ερωτική σχέση.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και τον 8ο σας οίκο την 1η του μηνός θα σας θυμήσει θέματα οικονομικά,οφειλές ,κληρονομικά αλλά και οικονομικές εκκρεμότητες με φίλους που μπορεί να σας εκνευρίσουν ωστόσο ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή μια συνεργασία μπορεί να δώσει τις λύσεις..

Ο Δίας από τους Ιχθύς θα σας ευνοεί σε ταξίδια,νομικά και τα σχέδιά σας.Το τρίγωνο Άρη –Ουρανού στις 07.02 επίσης θα σας ευνοήσει και θα έχετε επιτυχία στην εργασία σας αλλά και κάποιοι ίσως και έναν ξαφνικό γάμο ή γνωριμία.Η 14.02 θα είναι πολύ ερωτική με τη σύνοδο Αφροδίτης-Άρη να βρίσκεται στον 7ο σας οίκο και σίγουρα θα έχετε εύνοια και οι δεσμευμένοι και οι αδέσμευτοι ενώ κάποιοι θα έχετε και επαγγελματική επιτυχία ή μια σημαντική συνεργασία αλλά και η Πανσέληνος θα δώσει ένταση στις σχέσεις.

Το εξάγωνο Δία-Ουρανού θα φέρει μια ξαφνική επιτυχία και μεγάλη εύνοια από τις 17.02 ενώ στις 24.02 κάποιοι θα ζήσετε τον απόλυτο έρωτα.Η σύνοδος Αφροδίτη-Άρη θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος του μήνα και η ερωτική σας ζωή θα είναι στα ύψη.

ΜΑΡΤΙΟΣ

Ο μήνας θα ξεκινήσει με τη σύνοδο Αφροδίτης –Άρη σε τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό και με τη σημαντική εξέλιξη σε σχέσεις και συνεργασίες για το 3ο δεκαήμερο.Η Νέα Σελήνη στις 02.03 θα φέρει τρομερή επιτυχία για τις αρχές 2ου δεκαημέρου,ένα νέο ξεκίνημα,ένα ταξίδι ευκαιρία ,μια ξαφνική γνωριμία αλλά και ένα γάμο ή συνεργασία στο εξωτερικό που θα είναι πέρα από τις προσδοκίες σας.

Ο Άρης και η Αφροδίτη θα περάσουν μαζί στον Υδροχόο από τις 06.03 και ίσως υπάρξει μια αλλαγή στην ενέργεια των σχέσεων που δημιουργήθηκαν μέχρι τώρα.Η Πανσέληνος στις 27.03 θα είναι επίσης αρκετά εξελικτική για το 3ο δεκαήμερο ,θα εξελίξετε τα σχέδιά σας αλλά ίσως να κάνετε και μια πολύ δυνατή συνεργασία.

Η σύνοδος Ερμή-Δία θα ευνοήσει συνεργασίες με το εξωτερικό ή ταξίδια και συναλλαγές ωστόσο του 2ου προσέχετε τα οικονομικά σας και χωρισμούς.Ωστόσο κάποιοι από τις 23.03 και μετά με τη σύνοδο Ερμή-Δία-Ποσειδώνα μπορεί να ζήσουν παραμυθένιες σχέσεις και να επιτύχουν τα όνειρά τους.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Την 1η του μήνα η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα για κάποιους από εσάς αλλά και κούραση.Ωστόσο  ο Δίας σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα πραγματοποιεί τα όνειρα του 3ου δεκαημέρου και πολλοί από εσάς με την Αφροδίτη να  πλησιάζει και να κάνει σύνοδο μαζί τους μέχρι και το τέλος του μήνα του  θα έχετε επιτυχίες και θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

Η Πανσέληνος στις 16.04 ίσως φέρει κάποιες δυσκολίες σε θέματα οικογενειακά ή σπιτιού αλλά θα φέρει και σταθεροποίηση.

Η Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο στις 30.04 δεν θα είναι αρνητική για εσάς και ίσως να κάνετε μια νέα αρχή σε μια ομάδα αλλά και να κάνετε και μια νέα γνωριμία ή κάποια συνεργασία ωστόσο ίσως και ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να αποχωρίσει για το εξωτερικό.

ΜΑΪΟΣ

Από τις αρχές Μαΐου θα συνεχίσει να ευνοείται το 3ο δεκαήμερο με ευκαιρίες αλλά και με δυνατότητες να τακτοποιήσει ότι εκκρεμότητες μπορεί να δυσκολεύουν τη ζωή του.Του 2ου θα έχετε εύνοια από το φιλικό σας περιβάλλον σε οικονομικά και αισθηματικά.Η Αφροδίτη θα περάσει στον Κριό στις 03.05 ενώ ο Ερμής θα έχει περάσει στους Διδύμους και τον 12ο σας οίκο .

Οι δύο πλανήτες θα συνεργαστούν στις 06.05 και κάποιοι ίσως να κάνετε μυστικές συμφωνίες ,ερωτικές συναντήσεις  αλλά ίσως να μείνετε μόνοι σας για να δημιουργήσετε.Ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στις 12.05 ενώ ο Δίας σχεδόν ταυτόχρονα θα έχει περάσει στον Κριό φέρνοντας για κάποιους των αρχικών μοιρών επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση.

Στις 16.05 η Πανσέληνος και Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο θα ευνοήσει για άλλη μια φορά το 3ο δεκαήμερο με κάποια σημαντική εξέλιξη,επίτευξη στόχων ,πραγματοποίηση ονείρων αλλά ίσως και μια σημαντική ερωτική εξέλιξη.Στις 20 το εξάγωνο Ερμή-Δία θα φέρει τύχη στους καρκίνους των αρχικών μοιρών ενώ επίσης θα ευνοηθούν από τη σύνοδο Άρη-Δία στις 29.05 με μια επιτυχία επαγγελματική αλλά και οικονομική.Η Νέα Σελήνη στις 30.05 θα ευνοήσει το 1ο δεκαήμερο με ένα νέο ξεκίνημα και επαγγελματική επιτυχία.

ΙΟΥΝΙΟΣ

Ο Ιούνιος θα ξεκινήσει με τον Ερμή στους Διδύμους ανάδρομο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα  αλλά και τετράγωνο με Κρόνο που ίσως σας φέρει μια αναπόληση αλλά και άτομα από το παρελθόν αλλά και κάποια ακύρωση μιας συμφωνίας.Η Αφροδίτη θα έχει περάσει στον Ταύρο και θα ευνοεί επαφές με φίλους και ομάδες και θα έχετε διάθεση παρόλο που ο Άρης από τον Κριό και τον 10ο σας οίκο θα σας κουράζει και θα σας αγχώνει με τα επαγγελματικά σας.

Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στις 11.06 θα φέρει ξαφνικές ευκαιρίες και κεραυνοβόλους έρωτες.Ο Ερμής θα περάσει και πάλι στους Διδύμους και θα ευνοεί μυστικές συμφωνίες και γύρω στις 06.06 ίσως κάνετε μια επαγγελματική συμφωνία με το εξωτερικό ή ίσως κάνετε ένα ταξίδι.Το εξάγωνο Αφροδίτης –Ποσειδώνα θα ευνοήσει το 3ο δεκαήμερο σε καλλιτεχνικές ομάδες αλλά και ρομαντικούς έρωτες.

Στις 23.06 η Αφροδίτη θα περάσει στους Διδύμους και θα ευνοήσει την μυστικότητα μιας γνωριμίας ενώ στις 29.06 ίσως κάνετε μια επισημοποίηση πιο μυστική ή με λίγα άτομα…Την ίδια ημέρα η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας μπορεί να φέρει το ξεκίνημα σε μια σχέση,την αρχή οικογένειας  για το 1ο δεκαήμερο αλλά και εντάσεις στις σχέσεις του 3ου δεκαημέρου …

Καλή γενεθλιακή χρονιά σε όλους…

Από την Άσπα ΚούτραOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου, μάθε τι θα συμβεί αυτόν τον μήνα σε κάθε ζώδιο με την έκλειψη!

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου ΚΡΙΟΣ Ο μήνας θα ξεκινήσει με τον Ερμή να βρίσκεται σε ...

Oroskopos.tv

Μηνιαίο ωροσκόπιο Μαρτίου 2024, τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για όλα τα ζώδια;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ Το ξεκίνημα του μήνα θα είναι με κάποιες ανατροπές που θα συμβούν σε σχέση με ...

Oroskopos.tv

Τι ψάχνει ένας άντρας σε μια γυναίκα με βάση την Αφροδίτη σε κάθε ζώδιο

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Οι προτιμήσεις και ανάγκες ενός άντρα σε μια γυναίκα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα μ ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση μέσα στο 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Tα ακόλουθα ζώδια έχουν πιθανότητα να έχουν επανασύνδεση μέσα στο 2024: Κριός και Ζυγ ...

Ποια ζώδια θα χωρίσουν μέσα στο 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Tα ζώδια που είναι πιο πιθανό να χωρίσουν μέσα στο έτος 2024 είναι: Κριός: Ο Κριός είνα ...

Ποια είναι τα πιο άτυχα ζώδια για το 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίσουν δυσκολίες μέσα στο έτος 2024 είναι: Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!