Γάμος: Ένα Καρμικό Θέμα


Κατά την Αστρολογία υπάρχουν κάποιες ενέργειες του σύμπαντος οι οποίες καθορίζουν τις σχέσεις των ανθρώπων,

Έτσι μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο μπορούμε να δούμε και την περίπτωση του γάμου.

Πότε δηλαδή και σε ποιες περιπτώσεις  η επιρροή των άστρων θα είναι τέτοια όπου θα οδηγήσει ένα ζευγάρι να παντρευτεί. Πολλά εξαρτώνται από τις σχέσεις συγκεκριμένων πλανητών όπως ο Ήλιος, η Σελήνη, η Αφροδίτη και ο Άρης κατά την διάρκεια κάποιας περιόδου σε σύγκριση  πάντοτε με το γενέθλιο ωροσκόπιο.

Αν παρατηρήσουμε τους χάρτες ενός έτους τότε μπορούμε να δούμε αν θα έχουμε όψεις που θα σημαίνουν ότι μπορεί να προκύπτει γάμος. Θα πρέπει βέβαια να κατανοήσουμε ότι αυτό που μας παρέχουν ως πληροφορία τα αστέρια με τις όψεις τους στην ουσία είναι οι σχέσεις που δημιουργούνται δηλαδή, αν θα υπάρξει μια ερωτική σχέση διαρκείας και έντονη, έτσι ώστε να βγάζουμε ως τελικό συμπέρασμα ότι μπορεί να καταλήξει σε γάμο.

Ασφαλώς θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας τους χάρτες και των δύο συντρόφων για να καταλήξουμε αν κάποιο ζευγάρι θα φτάσει και πότε στον γάμο. Είναι δηλαδή απαραίτητο να υπάρχουν ανάλογες όψεις των πλανητών σε παρόμοια ζώδια και μοίρες, στους χάρτες και των δύο ατόμων, για να επιβεβαιώνεται.

Ένα βασικό στοιχείο είναι η συναστρία που θα έχουμε από την σύγκριση των δύο γενέθλιων χαρτών, αυτό είναι που μας δείχνει αν μία σχέση, μπορεί να έχει πάθος ή διάρκεια, διότι υπάρχει το ενδεχόμενο να βλέπουμε ότι η σχέση αυτή καταλήγει σε μια διάσταση ή σε άλλη περίπτωση να έχουμε επανασύνδεση μετά από κάποιο διάστημα. Μέσα δηλαδή από την συναστρία πληροφορούμαστε το είδος και το επίπεδο της σχέσης που θα έχει το ζευγάρι.

Αυτό το οποίο μπορούμε να πληροφορηθούμε μέσα από έναν γενέθλιο χάρτη είναι επίσης η ηλικία που το άτομο θα παντρευτεί.

Αυτό γίνεται αν μετρήσουμε τις μοίρες που απέχουν μεταξύ τους τα πλανητικά ζεύγη, δηλαδή ο Ήλιος και η Σελήνη με την Αφροδίτη και τον Άρη. Θα πρέπει να μετρηθούν δηλαδή οι μοίρες μεταξύ των πλανητών και του Ωροσκόπου ή του Μεσουρανήματος.

Στους περισσότερους χάρτες η απόσταση Ήλιου και Αφροδίτης είναι πιο κοντινή και αυτή είναι ο βασικός δείκτης του γάμου, στη συνέχεια γίνεται η μέτρηση μεταξύ του Ήλιου με την Σελήνη και του Άρη με την Αφροδίτη. Κάθε μοίρα αντιστοιχεί σε ένα έτος, έτσι ο αριθμός που θα προκύψει μεταξύ των δύο πλανητών θα αντιστοιχεί με την ηλικία που το άτομο θα κάνει μια πολύ σοβαρή και μακροχρόνια σχέση ή θα παντρευτεί.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Είδη καρμικών σχέσεων

In category Καρμική Αστρολογία

Πόσων ειδών σχέσεις δημιουργούμε μέσα στον αέναο κύκλο των ζωών; Όλες οι σχέσεις μ ...

Το κάρμα της Ανιδιοτέλειας

In category Καρμική Αστρολογία

Στην ανατολική παράδοση έχει εξελιχθεί ένα είδος γιόγκα, που ονομάζεται Κάρμα Γιό ...

Quaoar : Το κάρμα των ίντιγκο

In category Καρμική Αστρολογία

Από τους πιο νέους ανακαλυφθέντες πλανήτες. Ο Quaoar, είναι ένα αστρολογικό κλειδί γι ...

Κάρμα και σέξ !

In category Καρμική Αστρολογία

Ποιος είναι ο ρόλος που παίζει το σεξ στην μεγάλη καρμική περιπέτεια; Δεν εννοούμε ...

Κάρμα και DNA

In category Καρμική Αστρολογία

Τι σχέση έχει το DNA με το Κάρμα; Το DNA είναι ο κώδικας της ζωής, το κάρμα είναι ο τρόπο ...

Σελήνη: Ασημένιο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Είναι σχεδόν γνωστό ότι στην παρούσα φάση του Κάρμα το ορίζει η Σελήνη με τους Δεσμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u