Η αστρολογία της εγκυμοσύνης


Πρέπει να παραδεχτούμε ότι η γέννηση είναι το εξωτερικό φανέρωμα της ζωής.

Η πρώτη της αρχή, είναι φυσικά η σύλληψη. Αυτό το μυστικό που συμβαίνει από την ένωση των σωμάτων και των ψυχών.

Αυτή η παράδοξη σπίθα που ξαφνικά μορφοποιεί στο γήινο πεδίο μια πιθανότητα, έναν κόσμο μάλλον πιθανοτήτων, αυτή η μαγική τελετή που επισυμβαίνει εννέα μήνες πριν τον τοκετό – συνήθως, γιατί έχουμε και τις αποκλίσεις – είναι εξίσου σημαντική συνθήκη με την γέννα, αν όχι και σημαντικότερη.

Οι κινέζοι, ως γνωστόν, θεωρούν ότι το παιδί γεννιέται την ώρα της σύλληψης και κατά πολλές έννοιες αυτό είναι απόλυτα σωστό.

Όπως τα άστρα κλειδώνουν σε μια συγκεκριμένη θέση κατά την στιγμή της γέννησης, έτσι κλειδώνουν και κατά την στιγμή της σύλληψης.

Εκεί, στην στιγμή της σύλληψης.

Στην αστρική αποτύπωση που υπάρχει καθώς οι δύο πόλοι της ζωής – σπερματοζωάριο και ωάριο – ενώνονται μυστηριακά, στο σκοτάδι του γυναικείου σώματος, κρύβεται και το μυστικό του αν θα ολοκληρωθεί ο τοκετός, αν θα είναι πρόωρος, επεισοδιακός, εύκολος, δύσκολος, αν θα είναι κορίτσι ή αγόρι τελικά το μωρό.

Το πολύ σπουδαίο στοιχείο, το οποίο έχει τραβήξει την προσοχή των ερευνητών της αστρολογίας σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι το γεγονός ότι τελικά ο άνθρωπος μοιάζει να σχετίζεται άρρηκτα με το ζώδιο της σύλληψης.

Είναι πολύ εύκολο να το εντοπίσουμε, πηγαίνοντας εννέα μήνες πίσω από την ημερομηνία γέννησης του παιδιού. Εκτός από οριακές καταστάσεις, αρχής ή τέλους του ζωδίου, που μπορεί να υπάρχει μια ασάφεια, σε γενικές γραμμές μπορούμε να εντοπίσουμε με μια καλή ακρίβεια το ζώδιο σύλληψης.

Και εκεί αρχίζουν να σπάνε δύσκολοι κωδικοί.

Διότι το παιδί που θα έρθει στον κόσμο, μπορεί, λόγω του ζωδίου σύλληψης, να έχει πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που αναμένουμε από το ζώδιο γέννησης.

Σε γενικές γραμμές, κάθε ζώδιο, εννοείται, έχει και το κρυφό του, μυστικό ζώδιο σύλληψης. Ας δούμε ποια είναι αυτά τα κρυμμένα κωδικά στοιχεία κάθε ζωδίου.

Αν ο τοκετός δεν έχει έρθει στους 9 μήνες, αλλά είναι πρόωρος, για να βρούμε το ζώδιο σύλληψης μετράμε ανάποδα τον ζωδιακό, με έναρξη από το ζώδιο γέννησης, και σταματάμε στο αντίστοιχο έκτο, έβδομο ή όγδοο ζώδιο.

Κριός

Ο Κριός κρύβει έναν Καρκίνο στα βάθη της ψυχής του. Οπότε είναι πολύ πιθανόν ένα παιδάκι κριαράκι, από το οποίο περιμένουμε να είναι καπετάν φασαρίας, τις ώρες της έντασης να βγάζει μια κυκλοθυμία, μια έντονη προσκόλληση με την μαμά, έναν φόβο, εκεί που περιμένουμε δράση.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι κατά την σύλληψη Λέων! Δυνατά ζώδια και τα δύο, γεμάτα αυτοπεποίθηση. Βρίσκονται σε τετράγωνο μεταξύ τους, και μοιάζει το λιοντάρι της σύλληψης να τιθασεύεται σε έναν σταθερό και πιστό Ταύρο. Εδώ εδράζεται η αρχηγική τάση και η υπερηφάνεια που βγάζουν οι Ταύροι, είναι το λιονταρίσιο τους υπόβαθρο.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι κρύβουν μέσα τους την σταθερότητα της Παρθένου. Κάθε παιδάκι που θα γεννηθεί με φυσιολογικό τοκετό στους Διδύμους, ενώ προβλέπεται κανονικά να είναι πολύ ανοιχτό και ίσως και λίγο ελαφρόμυαλο σε εξωτερικό επίπεδο, εν τούτοις έχει μια φοβερή ωριμότητα που ξαφνιάζει τους δικούς του. Η Παρθένος είναι εδώ, και εργάζεται μυστικά για να δώσει βάθος στην ψυχή των Διδύμων.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος έχει ως ζώδιο σύλληψης τον Ζυγό. Όσο κυκλοθυμικός κι αν είναι, όσο κι αν θέλει να αποκτήσει μια βάση που να του προκαλεί ασφάλεια, ποτέ δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει δόλια μέσα. Και, προσοχή, όσο κι αν δείχνει προσκολλημένο με την οικογένειά του, το παιδάκι Καρκίνος ζυγίζει ανά πάσα στιγμή τι του προσφέρουν, και αν αδικηθεί, θα έχει μεγάλες εκρήξεις.

Λέων

Ο Λέων έχει και έναν θεαματικό Σκορπιό μέσα του. Και είναι από τα λίγα ζώδια σε τετράγωνο, που τα πάνε πολύ μεταξύ τους. Πίστη, δύναμη και μια εμμονή στις αρχές, τις αξίες και την τελειότητα, είναι τα χαρακτηριστικά του Λέοντα που κρύβει μέσα του τον Σκορπιό της σύλληψης. Δώστε σημασία σε αυτό του το χαρακτηριστικό, ο Σκορπιός είναι καρμικό ζώδιο και έτσι όπως φωλιάζει στον Λέοντα του μεταφέρει έξτρα δυνάμεις.

Παρθένος

Το παιδάκι που γεννήθηκε στον αστερισμό της Παρθένου κρύβει και έναν Τοξότη μέσα του. Είναι ένας συνδυασμός δύναμη, σταθερότητας, ερευνητικού πνεύματος. Πολύ συχνά οι Παρθένοι με τους Τοξότες βρίσκονται να έχουν κοινά ενδιαφέροντα, γίνονται ζευγάρι ή ανήκουν στην ίδια οικογένεια. Η καρμική Παρθένος και ο φλογερός αλλά ώριμος Τοξότης συνεργάζονται εξαιρετικά ως ζώδια γέννησης – σύλληψης, δίνοντας πλούσια προσωπικότητα στο παιδί.

Ζυγός

Ο Ζυγός έχει ως ζώδιο σύλληψης τον Αιγόκερω. Δεν είναι να απορεί λοιπόν κανείς, που το μικρό, ιδεαλιστικό πλασματάκι στον αστερισμό του Ζυγού, κάποιες φορές έχει ένα κοφτερό μυαλό και ξέρει να προστατεύει πολύ, μα πολύ καλά τα συμφέροντά του. Η στιγμή της σύλληψης κάτω από το ζώδιο του Αιγόκερου, δίνει στον Ζυγό μια μαγική ικανότητα να επεμβαίνει στην ύλη, μόνο που ο Αιγόκερως την χρησιμοποιεί για τον εαυτό του, ενώ ο Ζυγός για τους άλλους.

Σκορπιός

Ο ευρηματικός Σκορπιός κρύβει και έναν ιδιοφυή Υδροχόο, ως ζώδιο σύλληψης. Και εδώ είναι που οι ισορροπίες γίνονται εκρηκτικές. Ο Σκορπιός είναι καρμικό ζώδιο και ξέρει να διαχειρίζεται πολύ καλά την φθορά και το τέλος των πραγμάτων, ενώ ο Υδροχόος λατρεύει τον νεωτερισμό. Όμως καμιά φορά, το υποκρυπτόμενο ζώδιο του Υδροχόου έρχεται σε αντίθεση με τον Σκορπιό, καθώς ο Σκορπιός χρειάζεται πίστη και σταθερότητα, ενώ ο Υδροχόος γίνεται καμιά φορά απρόβλεπτος.

Τοξότης

Ο πάντα εξωστρεφής Τοξότης έχει μέσα στην καρδιά του έναν ονειροπόλο Ιχθύ. Αυτός είναι ο λόγος της ωριμότητας του παιδιού που γεννιέται Τοξότης, αλλά και η πηγή της κακής διαχείρισης των οικονομικών όταν θα μεγαλώσει. Στα τοξοτάκια αρέσει να ονειροπολούν και να φαντάζονται, δώρο από το ζώδιο της σύλληψής τους, αλλά θέλει αρκετή δουλειά μετά για να μείνουν συγκεντρωμένοι στους στόχους τους και να μην χαθούν σε ανέφικτα όνειρα.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως έχει ως ζώδιο σύλληψης τον Κριό. Δύναμη με δύναμη, ορμή με ορμή, πάθος με πάθος. Δυνατά και κυρίαρχα ζώδια και τα δύο, χαρίζουν στον φαινομενικά Αιγόκερω μια έντονα εφηβική διάθεση. Το γεγονός ότι οι Αιγόκεροι είναι πολύ καλοί ε όλα σχεδόν τα αθλήματα οφείλεται στον κρυμμένο του, φλογερό Κριό, που κυνηγάει τις νίκες. Τα παιδάκια Αιγόκεροι χρειάζονται πολύ μεγάλη σωματική δραστηριότητα, γιατί δεν υπάρχει τίποτα να τα ηρεμεί έξω από την δράση.

Υδροχόος

Ο σχεδόν τρελούτσικος Υδροχόος έχει ως ζώδιο σύλληψης τον σταθερό Ταύρο. Και εκεί που περιμένει κάποιος ότι ο Υδροχόος θα φύγει σε άλλους γαλαξίες, κυνηγώντας το όραμά του, μπορεί να αποδειχθεί πολύ προσκολλημένος στην οικογένεια, σε βαθμό να βλάψει τον εαυτό του σε βάθος χρόνου. Παρά την μεγάλη εγκεφαλική τους δραστηριότητα, οι Υδροχόοι ως παιδιά θέλουν ασφάλεια για να ριζώσει η προσωπικότητά τους καλά, δεν μπορούν τις πολλές αλλαγές.

Ιχθύς

Οι ονειροπόλοι Ιχθύες έχουν ως ζώδιο σύλληψης τους – επίσης διπλούς – Διδύμους. Εδώ εδράζεται η μεγάλη ποικιλία στην προσωπικότητά τους, το άπιαστο του χαρακτήρα τους, η γοητεία τους. Είναι τέσσερα σε ένα! Καρμικό ζώδιο οι Ιχθύες, με μεγάλη γνώση του παιχνιδιού ανάμεσα στην ζωή και τον θάνατο, μπορεί ως παιδιά να ξαφνιάζουν τους γονείς τους με την απέραντη γνώση θεμάτων που ξεπερνούν την ηλικία τους. Λογικό, αν σκεφτεί κάποιος την ακόρεστη δίψα για μάθηση που έχει το ζώδιο των Διδύμων!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σωστή Αστρολογική Διατροφή για το Μωράκι

In category Παιδική Αστρολογία

Δεν είναι το θέμα αν θα γίνει vegan ή όχι το μικρό σου το κουκλί. Το θέμα είναι αν έχει ...

Πολικά Αδερφάκια : Ευλογία Η…..

In category Παιδική Αστρολογία

Τι ξεπερασμένα ροζ και γαλάζια φορμάκια! Άσε που είναι τρελά στερεότυπο, αλλά όντω ...

Κρυμμένα Ταλέντα με βάση τον πλανήτη ψυχής

In category Παιδική Αστρολογία

Πώς θα βρείτε τον πλανήτη στον οποίο σχετίζεται η ψυχή του μωρού σας, όπως έκανε ο α ...

Παιδί με αντίθετης ενέργειας ζώδιο

In category Παιδική Αστρολογία

Ως γνωστόν τα ζώδια έχουν πολλές ποιότητες, χωρίζονται σε στοιχεία, μεσημβρινούς, ...

Μικρά με μεγάλα ταλέντα

In category Παιδική Αστρολογία

Κάθε άνθρωπος γεννιέται προικισμένος από την φύση και τον θεό σε κάποιον τομέα. Το ...

Τα νεογέννητα της πρωτοχρονιάς !

In category Παιδική Αστρολογία

Κάθε χρόνο γίνεται δημοσιογραφικό θέμα τα μωρά που θα γεννηθούν στην αλλαγή του χρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u