Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Ιούνιο του 2021


Ο μήνας πλησιάζει με τις πιο θετικές αστρολογικές όψεις, για την πλειοψηφία των ζωδίων και με μεγαλύτερη έμφαση, στις διαπροσωπικές σχέσεις. Επανενώσεις ζευγαριών θα κάνουν την εμφάνιση τους μέσα από εύκολες πια διαδρομές, αλλά και οι νέοι έρωτες θα φέρουν ανεβασμένη διάθεση σε αυτούς που έχουν μείνει εκτός… εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα! 

Ζωδιακές προβλέψεις: 

Κριός

Υπάρχουν πολλές ακόμη εκκρεμότητες που δεν έχετε τακτοποιήσει με το παρελθόν σας, και που ίσως μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, να σας αναζητήσουν. Βάλτε τα όρια σας και μην χαλάσετε τις ισορροπίες σας τώρα!

Ζωδιακή Τύχη: 4/5 

Ταύρος

Υπάρχουν ακόμη κάποιες δυσκολίες, γύρω από την επανασύνδεση σας με το πρώην ταίρι σας, αλλά μέσα από τις δικές του πρωτοβουλίες και σοβαρές δράσεις, θα καταφέρετε να πεισθείτε και να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία.

Ζωδιακή Τύχη: 5/5 

Δίδυμοι

Είναι ο ζωδιακός σας μήνας, και αυτό σίγουρα σας στρώνει τα κόκκινα χαλιά, για να μπορέσετε να βρείτε λύσεις και διεξόδους σε ζητήματα της αισθηματικής σας ζωής. Σίγουρα με τον ανάδρομο παρόν, όλα είναι πιθανόν να συμβούν.

Ζωδιακή Τύχη: 5/5 

Καρκίνος                 

Θα βρεθείτε προσεχώς πάνω σε αισθηματικά διλήμματα που συσχετίζονται με μια παλιότερη ερωτική σας ιστορία, που σας αναζητά. Προσοχή στις υπερβολές αλλά και τις υποσχέσεις που θα λάβετε. Οι καταστάσεις πάντως ξεκαθαρίζουν.

Ζωδιακή Τύχη: 5/5 

Λέων

Η ευτυχία σας, είναι δεμένη με την οικογένεια και τον άνθρωπο σας. Αυτό μην το χαλάσετε μόνο και μόνο από έναν εγωισμό και μια παρεξήγηση. Από την πανσέληνο του μήνα και μετά, θα καταφέρετε και κάποια οικονομικά σας να τα λύσετε.

Ζωδιακή Τύχη: 4/5 

Παρθένος

Η εύνοια του σύμπαντος είναι με το μέρος σας, άρα αν επιθυμείτε να κάνετε κάτι περισσότερο με την αισθηματική σας σχέση, είναι και το πιο σωστό χρονικό σημείο, για να δράσετε. Στην εργασία σας, σας έρχονται νέες προτάσεις.

Ζωδιακή Τύχη: 5/5 

Ζυγός

Κρατήστε χαμηλούς τόνους, και μην δίνετε και τόση σημασία σε υποθέσεις που δεν έχουν ομολογουμένως κάτι ποιοτικό να σας προσφέρουν. Ο Ιούνιος πάντως δίνει στους ελεύθερους, φρέσκες γνωριμίες!

Ζωδιακή Τύχη: 4/5 

Σκορπιός

Οι όποιες αποφάσεις έχουν παρθεί μέσα στην σχέση σας, από τα μέσα του νέου μήνα, θα αρχίσουν να μπαίνουν και σε εφαρμογή. Οι γνώμες και οι συμβουλές των τρίτων, δεν σας χρειάζονται. Χρήματα που αναμένετε, έρχονται!

Ζωδιακή Τύχη: 5/5 

Τοξότης

Το μυαλό και η καρδιά σας περιστρέφονται γύρω από το παρελθόν, και αυτό μόνο σας πονάει! Οι ημέρες του Καλοκαιριού, θα φέρουν νέες γνωριμίες που όλο και κάποια τελικά θα καταφέρει να ζεστάνει και πάλι την δύσκολη σας καρδιά.

Ζωδιακή Τύχη: 5/5 

Αιγόκερως

Υπάρχουν πολλές ευχάριστες ανατροπές, σε όλα αυτά που αναμένετε από την εργασία αλλά και τον άνθρωπο σας. Είστε τα ζώδια που μέσα στο Καλοκαίρι θα έχετε προτάσεις, για συγκατοίκηση ή και ακόμη ένα γάμο express.

Ζωδιακή Τύχη: 5/5

 Υδροχόος

Οι καλοί σας φίλοι και γνώριμοι… έχουν να σας κάνει προξενιά και σας φέρουν πιο κοντά σε άτομα που συνάδουν με την δική σας φιλοσοφία. Εσείς σίγουρα κρατήστε χαμηλούς τόνους και μικρό καλάθι, μιας και οι εποχές είναι πονηρές.

Ζωδιακή Τύχη: 5/5 

Ιχθύς

Το μυαλό σας είναι δοσμένο σε έναν ρομαντικό έρωτα, που για πρακτικούς ακόμη λόγους δεν μπορεί να ολοκληρωθεί. Από την αλλαγή του ζωδίου -21/06 και μετά, οι δρόμοι σας θα είναι ελεύθεροι και ανεμπόδιστοι!

Ζωδιακή Τύχη: 5/5Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι ψάχνει ένας άντρας σε μια γυναίκα με βάση την Αφροδίτη σε κάθε ζώδιο

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Οι προτιμήσεις και ανάγκες ενός άντρα σε μια γυναίκα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα μ ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση μέσα στο 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Tα ακόλουθα ζώδια έχουν πιθανότητα να έχουν επανασύνδεση μέσα στο 2024: Κριός και Ζυγ ...

Ποια ζώδια θα χωρίσουν μέσα στο 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Tα ζώδια που είναι πιο πιθανό να χωρίσουν μέσα στο έτος 2024 είναι: Κριός: Ο Κριός είνα ...

Ποια είναι τα πιο άτυχα ζώδια για το 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίσουν δυσκολίες μέσα στο έτος 2024 είναι: Κ ...

Ποια ζώδια είναι πιο πιθανό να παντρευτούν μέσα στο έτος 2024

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Tα ζώδια που είναι πιο πιθανό να παντρευτούν μέσα στο έτος 2024 είναι: Ταύρος: Ο Ταύρο ...

Ποια ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά για το έτος 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Tα ζώδια που θα είναι πιο τυχερά για το έτος 2024 είναι: Κριός: Ο Κριός θα έχει μια χρον ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!