Αντίθεση ανάδρομου Ερμή – ανάδρομου Δία, Οι υπερβολές δεν οδηγούν πουθενά ..


Αυτό που παρατηρούμε τις τελευταίες ημέρες, είναι να ακούμε υπερβολές, είτε από τα ΜΜΕ είτε στις προσωπικές μας επικοινωνίες. Αυτό θα συνεχιστεί για λίγες ακόμα ημέρες, αφού στις 19/09, για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες,  ο Ερμής ανάδρομος πλέον από το ζώδιο του Ζυγού  θα βρεθεί απέναντι από τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού (04ο 45’).

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης του ανάδρομου Ερμή με τον ανάδρομο Δία,  θα συνεχίσουμε να ακούμε υπερβολές, μεγάλα λόγια, αλλά  και υποσχέσεις χωρίς κανένα αντίκρισμα. Τις περισσότερες φορές οι προθέσεις των ανθρώπων δίπλα μας, είτε αυτοί είναι φίλοι, είτε συνεργάτες θα είναι καλές, ωστόσο δεν θα είναι πάντα σε θέση να υλοποιήσουν τις υποσχέσεις τους.

Από την άλλη πλευρά, ο ενθουσιασμό ή ο εκνευρισμός μας θα είναι τόσο μεγάλοι, που το πιθανότερο είναι στο τέλος να πούμε πράγματα τα οποία θα μας φέρουν  σε δύσκολη θέση. Φυσικά θα πρέπει να  αποφύγουμε, είναι τους αρνητικούς σχολιασμούς ή να συμμετέχουμε σε κουτσομπολιά εάν δεν θέλουμε να χαλάσουμε την δημόσια εικόνα μας.

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον ανάδρομο Δία θα επηρεάσει  τους εκπροσώπους του Παρορμητικού  Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους , Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης είναι 7 ημέρες -/+.  Η όψη αυτή θα πραγματοποιηθεί για 3η φορά στις 12/10.

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού, θα τους δημιουργήσει, για άλλη μια φορά  υπερβολικές προσδοκίες για την εξέλιξη μια επαγγελματικής συμφωνίας, με αποτέλεσμα να παρασυρθούν  σε λεκτικές υπερβολές, ή στην προσπάθεια τους να δείξουν το καλό τους πρόσωπο να προθυμοποιηθούν να αναλάβουν ευθύνες ή να δώσουν υποσχέσεις στις οποίες δεν θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν και θα φανούν ασυνεπείς. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή,  θα πρέπει να προσέξουν τις υποσχέσεις που θα δώσουν στον σύντροφο τους, γιατί το πιθανότερο είναι να μην καταφέρουν να τις πραγματοποιήσουν,  ενώ από την άλλη πλευρά, πάνω στον εκνευρισμό τους μπορεί να γίνουν ιδιαίτερα προσβλητικοί τόσο με τον σύντροφο όσο και με τους συγγενείς τους.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού, είναι πιθανό να τους  παρασύρει σε έντονες συζητήσεις με τους συναδέλφους τους στις οποίες θα αντιδράσουν παρορμητικά, ή να αντιληφθούν κακόβουλους σχολιασμούς που γίνονται πίσω από την πλάτη τους, το μόνο που πρέπει να αποφύγουν εάν δεν θέλουν να έχουν προβλήματα στο μέλλον, είναι την υπεροψία τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι δικοί τους άνθρωποι θα γίνουν αποδέκτες των νεύρων και της κακής τους διάθεσης, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αρκετοί τριγμοί στις σχέσεις τους.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού, είναι πιθανό να τους δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες μια οικονομική πρόταση από ένα φιλικό τους πρόσωπο, την οποία θα πρέπει να μελετήσουν πολύ προσεχτικά και να μην βιαστούν να αποδεχτούν. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να προσέχουν τα λόγια τους και να αποφύγουν τις λεκτικές υπερβολές και καυστικά σχόλια, απέναντι  στον σύντροφο και στους φίλους τους, γιατί δεν θα τους αρέσουν οι αντιδράσεις τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 21-24 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη στις 21.02 στις 15.40 θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μας δώσει διάθεση γ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αποφύγετε τις διαφωνίες και επικεντρωθείτε στην επίλυση προβλημάτων με δι ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αναμένεται μια δημιουργική και δυναμική ημέρα για εσάς, με ευκαιρίες για νέ ...

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη μετά το ζώδιο των Διδύμων που ίσως να έφερε αρκετή επικοινωνία, επαφές και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα μπορείτε να αισθανθείτε πιο ηρεμοι και συνειδητοποιημενοι. Αξιοποιή ...

Oroskopos.tv

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 18–25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στον αστερισμό του έρωτα θα βρεθούμε αυτή την εβδομάδα, και αυτό θα έχει ως ευχάρισ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!