Αντίθεση ανάδρομου Ερμή – ανάδρομου Δία, Οι υπερβολές δεν οδηγούν πουθενά ..


Αυτό που παρατηρούμε τις τελευταίες ημέρες, είναι να ακούμε υπερβολές, είτε από τα ΜΜΕ είτε στις προσωπικές μας επικοινωνίες. Αυτό θα συνεχιστεί για λίγες ακόμα ημέρες, αφού στις 19/09, για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες,  ο Ερμής ανάδρομος πλέον από το ζώδιο του Ζυγού  θα βρεθεί απέναντι από τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού (04ο 45’).

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης του ανάδρομου Ερμή με τον ανάδρομο Δία,  θα συνεχίσουμε να ακούμε υπερβολές, μεγάλα λόγια, αλλά  και υποσχέσεις χωρίς κανένα αντίκρισμα. Τις περισσότερες φορές οι προθέσεις των ανθρώπων δίπλα μας, είτε αυτοί είναι φίλοι, είτε συνεργάτες θα είναι καλές, ωστόσο δεν θα είναι πάντα σε θέση να υλοποιήσουν τις υποσχέσεις τους.

Από την άλλη πλευρά, ο ενθουσιασμό ή ο εκνευρισμός μας θα είναι τόσο μεγάλοι, που το πιθανότερο είναι στο τέλος να πούμε πράγματα τα οποία θα μας φέρουν  σε δύσκολη θέση. Φυσικά θα πρέπει να  αποφύγουμε, είναι τους αρνητικούς σχολιασμούς ή να συμμετέχουμε σε κουτσομπολιά εάν δεν θέλουμε να χαλάσουμε την δημόσια εικόνα μας.

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον ανάδρομο Δία θα επηρεάσει  τους εκπροσώπους του Παρορμητικού  Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους , Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης είναι 7 ημέρες -/+.  Η όψη αυτή θα πραγματοποιηθεί για 3η φορά στις 12/10.

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού, θα τους δημιουργήσει, για άλλη μια φορά  υπερβολικές προσδοκίες για την εξέλιξη μια επαγγελματικής συμφωνίας, με αποτέλεσμα να παρασυρθούν  σε λεκτικές υπερβολές, ή στην προσπάθεια τους να δείξουν το καλό τους πρόσωπο να προθυμοποιηθούν να αναλάβουν ευθύνες ή να δώσουν υποσχέσεις στις οποίες δεν θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν και θα φανούν ασυνεπείς. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή,  θα πρέπει να προσέξουν τις υποσχέσεις που θα δώσουν στον σύντροφο τους, γιατί το πιθανότερο είναι να μην καταφέρουν να τις πραγματοποιήσουν,  ενώ από την άλλη πλευρά, πάνω στον εκνευρισμό τους μπορεί να γίνουν ιδιαίτερα προσβλητικοί τόσο με τον σύντροφο όσο και με τους συγγενείς τους.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού, είναι πιθανό να τους  παρασύρει σε έντονες συζητήσεις με τους συναδέλφους τους στις οποίες θα αντιδράσουν παρορμητικά, ή να αντιληφθούν κακόβουλους σχολιασμούς που γίνονται πίσω από την πλάτη τους, το μόνο που πρέπει να αποφύγουν εάν δεν θέλουν να έχουν προβλήματα στο μέλλον, είναι την υπεροψία τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι δικοί τους άνθρωποι θα γίνουν αποδέκτες των νεύρων και της κακής τους διάθεσης, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αρκετοί τριγμοί στις σχέσεις τους.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού, είναι πιθανό να τους δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες μια οικονομική πρόταση από ένα φιλικό τους πρόσωπο, την οποία θα πρέπει να μελετήσουν πολύ προσεχτικά και να μην βιαστούν να αποδεχτούν. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να προσέχουν τα λόγια τους και να αποφύγουν τις λεκτικές υπερβολές και καυστικά σχόλια, απέναντι  στον σύντροφο και στους φίλους τους, γιατί δεν θα τους αρέσουν οι αντιδράσεις τους.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή- Ανάδρομου Πλούτωνα, Τίποτα δεν ξεφεύγει από το ερευνητικό μάτι …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για 2η φορά μέσα σε ένα σχεδόν μήνα, θα έχουμε την δυνατότητα να βρούμε αποτελεσματ ...

Αντίθεση Ήλιου – Ανάδρομου Δία, Η υπερβολική αισιοδοξία δεν μας βοηθά ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ενθουσιασμό και να θέλουμε να δούμε τα πράγματα με ...

Νέα Σελήνη στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια δυναμική Νέα Σελήνη θα αποχαιρετήσουμε τον Σεπτέμβρη στην οποία, βασική μας ...

Τρίγωνο Αφροδίτης- ανάδρομου Πλούτωνα, Παθιασμένοι έρωτες !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Οι σχέσεις για να διατηρηθούν στον χρόνο, εκτός από καλή επικοινωνία, σεβασμό και κ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 25/9 – 2/10/2022

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Νέα δυναμικά ξεκινήματα μας υπόσχεται η τελευταία εβδομάδα του μήνα. Μια εβδομάδα ...

Πως θα μας επηρεάσει η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να προχωρήσει κάποιος στη ζωή του και να εξελιχθεί, χρειάζεται δίπλα του ανθρώ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u