Αντίθεση Ερμή- ανάδρομου Ουρανού, Εκνευρισμός και εκρηκτικές καταστάσεις


Στο σκηνικό έντασης που έχει δημιουργηθεί αυτή την εβδομάδα από την Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού, έρχεται να προστεθεί μια ακόμα δύσκολη, για την καθημερινότητα μας συνθήκη, η οποία απαιτεί από εμάς να διαχειριστούμε την κατάσταση που θα δημιουργηθεί με ψυχραιμία. Στις 09/11 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα βρεθεί απέναντι από τον Ουρανό, ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου (16ο 55’).

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό, αυτό που θα παρατηρήσουμε γύρω μας θα είναι μια σειρά,  προκλητικών και επιθετικών συμπεριφορών,  τόσο σε κοινωνικοπολιτικό  επίπεδο, όσο και  στις προσωπικές μας σχέσεις. Αυτές τις ημέρες λοιπόν, θα γίνουμε πιο εύκολα αποδέκτες καυστικών ή προσβλητικών σχολίων, ενώ και εμείς με την σειρά μας μπορεί να προσβάλουμε με  τα σχόλια τους συνεργάτες μας και τους ανθρώπους που αγαπάμε, το αποτέλεσμα σε όλες τις περιπτώσεις, θα είναι να δημιουργείται κακό κλίμα και ένταση.

Από τη άλλη πλευρά,  διάφοροι εξωγενής παράγοντες, όπως τα τεχνικά  προβλήματα  στον τηλεπικοινωνιακό μας εξοπλισμό ή στο μεταφορικό μας μέσο, καθώς και ένα μπλοκάρισμα στους δρόμους, μπορεί να είναι η αφορμή για να εκνευριστούμε.  Επίσης, αυτή η όψη μπορεί να προκαλέσει εντάσεις μεταξύ των χωρών, και μηχανικές βλάβες στα μέσα αερομεταφορών (όπως σε αεροπλάνα ή ελικόπτερα ) με αποτέλεσμα να έχουμε ατυχήματα στον αέρα.

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα   του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όλους  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η όψη αυτή θα μας επηρεάσει για +/- 4 ημέρες.

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να σας φέρει απρόσμενα έξοδα, τα οποία θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού, ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό μια οικονομική πρόταση να μην εξελιχθεί όπως εσείς θέλετε. Σε προσωπικό επίπεδο, οι ξαφνικές αλλαγές στην διάθεση και την συμπεριφορά του συντρόφου σας θα σας προβληματίσει και θα σας γεμίσει με ανασφάλεια.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι για εσάς και τις σχέσεις σας. Σε επαγγελματικό επίπεδο, μπορεί να προκύψουν καυγάδες οι οποίοι μπορεί να οδηγήσουν σε διάλυση συνεργασιών. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η κατάσταση ανάμεσα εσάς και τον σύντροφο σας θα μυρίζει μπαρούτι, με αποτέλεσμα πολλές σχέσεις να οδηγηθούν σε οριστικές ρήξεις.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα δημιουργήσει προβλήματα στην καθημερινότητα και στις μετακινήσεις τους, ενώ είναι πιθανό να προκύψουν και αρκετές εντάσεις στο χώρο της εργασίας σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα τα σχόλια σας απέναντι στους φίλους σας, γιατί θα είναι πολύ εύκολο να γίνετε επικριτικοί και προσβλητικοί. Ενώ από την άλλη πλευρά, δεν πρέπει να αδιαφορείτε για τις ενδείξεις που θα σας δείξει το μεταφορικό σας μέσο.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους ή συγγενείς που δ ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 24/02/2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια λαμπερή Πανσέληνο θα υποδεχθούμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Αναζητήστε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες σας και να επικοινωνήσετε μ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 21-24 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη στις 21.02 στις 15.40 θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μας δώσει διάθεση γ ...

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αποφύγετε τις διαφωνίες και επικεντρωθείτε στην επίλυση προβλημάτων με δι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!