Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος -Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου


Ο κύκλος  των  φετινών Εκλείψεων ολοκληρώνεται  στις 08/11,  με την Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτή η Έκλειψη, θα προκαλέσει μια σειρά καθοριστικών αλλαγών στη ζωή όλων μας, κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο τους επόμενους μήνες, καθώς μέχρι τις αρχές Μαΐου θα ενεργοποιηθεί αρκετές φορές και θα μας δώσει γεγονότα, τόσο από τις Τροπικές όσο και από τις Αστρικές διελεύσεις των γρήγορων πλανητών (Ερμή, Αφροδίτης, Άρη).

Στις 08/11 θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος στο Γήινο και Σταθερό ζώδιο του Ταύρου στην 16ο 00’ στις 13:02 μ.μ., σε ένα ζώδιο που είναι άμεσα συνδεδεμένο με τις συναισθηματικές και υλικές  απολαύσεις,  θα επηρεάσει κυρίως  τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα  του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλων όσων έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.  Ενώ ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 09ο 57’ του Υδροχόου, γεγονός που κάνει ακόμα πιο έντονη την ανάγκη για αλλαγή πορείας και επαναπροσδιορισμό των αξιών, των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού.

Ποιους τομείς θα επηρεάσει η πρώτη Έκλειψη του φετινού χειμώνα;

Η  Έκλειψη Σελήνης θα πραγματοποιηθεί στον άξονα της αντίληψης (3ος -9ος ), ένας άξονας που είναι συνδεδεμένος με την επικοινωνία, την αντίληψη, την εκπαίδευση, την Δικαιοσύνη, τα ταξίδια, το εξωτερικό, τις διεθνείς σχέσεις,  τα Μ.Μ.Μ και τα Μ.Μ.Ε., στα οποία θα δούμε να υλοποιούνται πολλές αλλαγές τους επόμενους μήνες.

Αυτή η Έκλειψη, είναι ίσως μια από τις πιο σημαντικές των τελευταίων χρόνων, όχι μόνο γιατί οι ζωδιακές περιοχές στις οποίες πραγματοποιούνται (Ταύρος- Σκορπιός) έχουν άμεση σχέση, με τον τρόπο που έχουμε δομήσει τον εαυτό μας και τις αξίες μας (υλικές, συναισθηματικές) και αυτές ακριβώς πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε,  αλλά κυρίως, γιατί εξαιτίας της εμπλοκής των γρήγορων πλανητών, θα έχουμε πολλές και διαφορετικές αφορμές.

Σε αυτή την Έκλειψη έχουμε δυο αντίθετα στρατεύματα, από την μια πλευρά η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ερμή και την Αφροδίτη θα μπορούσε να δημιουργήσει μια ερωτική ατμόσφαιρα, εάν απέναντι τους δεν βρισκόταν η όψη συνόδου της Σελήνης με τον Ουρανό και τους δεσμούς, η οποία μας προετοιμάζει για ξαφνικά γεγονότα και ανατροπές, οι οποίες  και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρίσκονται κάτω από το άγρυπνο μάτι του Κρόνου, ο οποίος θέλει να τις παγιώσει.

Οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης, αντίθεσης με τον ανάδρομο Ουρανό και τετραγώνου με τον Κρόνο που προηγήθηκαν, δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια χαράς, αφού έχουν βάλει την σφραγίδα τους σε ξαφνικές ανατροπές και περιοριστικές καταστάσεις στις προσωπικές και ερωτικές μας σχέσεις, αλλά και οικονομικές συμφωνίες και συνεργασίες. Ενώ, οι απαιτητικές όψεις του Ερμή που ακολουθούν, αντίθεσης με τον ανάδρομο Ουρανό και τετραγώνου με τον Κρόνο, εκτός από εκρηκτικές αντιδράσεις, αναβολές, καθυστερήσεις και σκληρά λεκτικά σχόλια, είναι πιθανό να προκαλέσουν μια σειρά έντονων καιρικών φαινομένων, βλαβών στα μέσα μεταφοράς, αλλά και ατυχημάτων στον αέρα.

Από το παιχνίδι δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Άρη ο οποίος αν και ανάδρομος δεν χάνει κάτι από την δυναμική του, καθώς όπως ξέρουμε την δυναμική σε ένα γεγονός μας την δίνουν πάντα οι όψεις. Έτσι, από την μια πλευρά, η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους, με τον ανάδρομο Δία, είναι πιθανό να πυροδοτήσει ανεξέλεγκτες καταστάσεις, βίαια επεισόδια, φωτιές, μεγάλες καταστροφές. Ενώ η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει, για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες, ο ανάδρομος Άρης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, εκτός από ατυχήματα στην θάλασσα, θα μας φέρει απέναντι σε διαψεύσεις, εξαπατήσεις, μπορεί να δημιουργήσει συναισθηματική αστάθεια, ατυχήματα στην θάλασσα, μόλυνση του υδροφόρου ορίζοντα, αλλά και ακόμα μεγαλύτερες αποκαλύψεις σε ότι αφορά σεξουαλικές διαστροφές και εγκλήματα.

Όλα αυτά γίνονται κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου του Κρόνου με τον ανάδρομο Ουρανό, η οποία έχει προκαλέσει τόσες αλλαγές, σκληρά γεγονότα και αποκαλύψεις τα τελευταία χρόνια.

Μοναδική αχτίδα φωτός, είναι η όψη τριγώνου της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, και η οποία μας υπόσχεται ότι μπορούμε να εκφραστούμε καλλιτεχνικά και να πιστέψουμε ότι κάπου εκεί έξω μπορεί να βρίσκετε και μια αληθινή αγάπη.

Αστρικά η Έκλειψη Σελήνης θα πραγματοποιηθεί στην 21ο 50’  του Κριού, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Ενώ ο Αστρικός Ωροσκόπος της είναι στην 15ο 46’  του Παρορμητικού Αιγόκερω.

Στην σύνθεση των 2 χαρτών, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο η Αστρική Αφροδίτη με τον Τροπικό Πλούτωνα , η οποία είναι θα φέρει οριστικές αλλαγές και ένα τέλος σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ είναι μια όψη που συνδέεται και με την οριστική απώλεια της χαράς, αλλά και την μεταμόρφωση της συναισθηματικής μας ζωής.

Η Σεληνιακή αυτή Έκλειψη είναι ιδιαίτερα σημαντική για την χώρα μας καθώς επηρεάζει τον Ήλιο της και ενεργοποιεί για άλλη μια φορά την απαιτητική όψη αντίθεσης Ήλιου – Κρόνου που έχει στο γενέθλιο Ωροσκόπιο η χώρα μας.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Τις αξίες σας ήρθε η ώρα να επαναπροσδιορίσετε εσείς οι Κριοί.  Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επαναπροσδιορίσετε πια είναι τα σημαντικά πράγματα για εσάς, στις προσωπικές σας σχέσεις, στην δουλειά σας, ενώ τους επόμενους μήνες θα υπάρξουν και αρκετές αλλαγές και στις οικονομικές σας συνεργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντικές αλλαγές θα έχετε σε όλους τους της ζωής σας. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο στο ζώδιο σας, θα  πυροδοτήσει, τους επόμενους μήνες μια σειρά ξαφνικών αλλαγών στην προσωπική σας ζωή και στην καριέρα σας. Ήρθε η ώρα, να βάλετε οριστικό τέλος σε μια σχέση ή μια συνεργασία, τα οποία θα οδηγήσουν σε αναγκαστικά νέα ξεκινήματα, και σε μια νέα πορεία ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στο παρασκήνιο θα κινηθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι.  Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο,  αρχικά ορισμένο τον απολογισμό και την αυτοκριτική σας. Μέσα από αυτή την λυτρωτική  από εσάς θα μπείτε στην διαδικασία να κάνετε την αυτοκριτική σας, ενώ στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους στόχους σας, δεν θα διστάσετε να κινηθείτε παρασκηνιακά. Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να κάνετε μια νέα αρχή στην ερωτική σας ζωή, η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξεκαθαρίσματα στις φιλικές σας σχέσεις ήρθε η ώρα να κάνετε εσείς οι Καρκίνοι . Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας αναγκάσει να προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα στις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις και συναναστροφές. Το θετικό για εσάς είναι ότι τα καινούργια άτομα που θα κάνουν την είσοδο τους στην ζωή σας, θα σας βοηθήσουν και επαγγελματικά. Ενώ αρκετοί από εσάς θα πρέπει να είστε έτοιμοι και για αρκετές αποκαλύψεις.

ΛΕΩΝ

Σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την καριέρα σας ήρθε η ώρα να πάρετε   εσείς οι Λέοντες. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας οδηγήσει σε νέα επαγγελματικά μονοπάτια, καθώς οι ανατροπές που θα προκύψουν το επόμενο χρονικό διάστημα στην δουλειά σας, θα είναι καταλυτικές. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό τους επόμενους μήνες να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την προσωπική σας ζωή και θα αλλάξουν και το κοινωνικό σας προφίλ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ                                                                                                                                                                

Μια νέα σελίδα είστε έτοιμοι να ανοίξετε στην ζωή σας εσείς οι Παρθένοι. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 9ο  Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει όχι  μόνο να κάνετε όνειρα για το μέλλον, αλλά να προχωρήσετε με γοργά βήματα στην υλοποίηση των νέων προσωπικών και επαγγελματικών σας σχεδίων. Για κάποιους αυτό μπορεί να σημαίνει ότι τους επόμενους μήνες θα κάνουν ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα στο εξωτερικό ή θα ακολουθήσουν το δρόμο της ξενιτιάς εξαιτίας ενός έρωτα.

ΖΥΓΟΣ

Με την δύσκολη εξίσωση των οικονομικών θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα αλλάξει εντελώς το τοπίο που υπάρχει στα οικονομικά σας, μια οικονομική πρόταση, ή μια επένδυση θα είναι η αφορμή για να δημιουργηθούν νέα δεδομένα στο πορτοφόλι σας, ενώ σε αυτό μπορεί να παίξει ρόλο και μια αλλαγή που μπορεί να προκύψει στο σπίτι σας. Σε προσωπικό επίπεδο, η ερωτική και συναισθηματική σας ζωή θα αλλάξει ριζικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τίποτα δεν θα είναι ίδιο στις σχέσεις σας το επόμενο χρονικό διάστημα. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει τους επόμενους μήνες ριζικές  αλλαγές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Παλιές συνεργασίες ήρθε η ώρα να κλείσουν οριστικά τον κύκλο τους και να προχωρήσετε, χωρίς να αντιστέκεστε σε νέες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ήρθε η ώρα να δώσετε ένα τέλος σε τοξικές σχέσεις και να αφεθείτε σε νέους έρωτες, οι οποίοι θα σας συναρπάσουν και δεν θα έχουν καμία σχέση με τους ανθρώπους που είχατε δίπλα σας στο παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλές υποχρεώσεις και παράλληλα πολύ άγχος έχετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα ανατρέψει το τοπίο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην δουλειά σας, ξαφνικές αποχωρήσεις, νέα άτομα θα δημιουργήσουν νέες συνθήκες στο χώρο της εργασίας σας, στις οποίες πρέπει να προσαρμοστείτε άμεσα, ενώ αρκετοί από εσάς να αναλάβετε και νέες ευθύνες οι οποίες θα σας αγχώσουν. Σε προσωπικό επίπεδο, τους επόμενους μήνες θα πάρετε την απόφαση να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με τον εαυτό σας και την υγεία σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές στην εμφάνιση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Αιγόκερους. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να τολμήσετε να βάλετε επιτέλους σε τροχιά υλοποίησης, ένα φιλόδοξε επαγγελματικό σας σχέδιο, και να βγείτε από την ζώνη ασφάλειας στην οποία προσπαθούσατε να κινηθείτε τα προηγούμενα χρόνια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα αλλάξει τα δεδομένα που υπάρχουν στην προσωπική σας ζωή, επίσης, αρκετοί από εσάς τους επόμενους μήνες είναι πιθανό να γίνετε και γονείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στο μάτι του κυκλώνα βρίσκεστε αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει σημαντικές αλλαγές στα θέματα του σπιτιού και της ακίνητης σας περιουσίας, ενώ παράλληλα αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να δείτε τις ισορροπίες στο σπίτι σας να αλλάζουν. Αυτό θα επηρεάσει σημαντικά την ψυχολογική και συναισθηματική σας κατάσταση. Επίσης, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι στα θέματα που αφορούν τα ηλικιωμένα άτομα της οικογένειας, και συγκεκριμένα τα γυναικεία πρόσωπα της οικογένειας σας.

ΙΧΘΥΣ

Σε νέα δεδομένα θα μπει η καθημερινότητα σας το επόμενο χρονικό διάστημα. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να τον τρόπο επικοινωνίας και έκφρασης των σκέψεων και των συναισθημάτων σας, τόσο στην δουλειά σας όσο και στις προσωπικές σας σχέσεις. Ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να ξανά κάτσετε για λίγο καιρό στα θρανία. Επίσης, τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας καθώς θα υπάρξουν αρκετές αναβολές και καθυστερήσεις στα επαγγελματικά σας ραντεβού, αλλά και στις μετακινήσεις σας. Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό ορισμένοι από εσάς τους επόμενους μήνες να προχωρήσετε στην αγορά ενός νέου μεταφορικού μέσου.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πά ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!