Αντίθεση Αφροδίτης – ανάδρομου Ουρανού, Στις σχέσεις όλα θα αλλάξουν ξαφνικά


Ένα αγκάθι που πονά είναι για τους περισσότερους από εμάς οι σχέσεις μας, οι πιο δύσκολες στην διαχείριση τους και από τις οποίες δεν μπορούμε εύκολα να απεγκλωβιστούμε, είναι αυτές στις οποίες κυριαρχεί το συναίσθημα, είτε είναι φιλικές, επαγγελματικές, είτε ερωτικές . Στις 06/11 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα βρεθεί απέναντι από τον ανάδρομο Ουρανό, στο ζώδιο του Ταύρου (17ο 03’).

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η  Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ουρανό το μόνο σίγουρο είναι ότι θα προκαλέσει απρόσμενες ανατροπές στις προσωπικές σχέσεις, με απλά λόγια θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για ξαφνικούς χωρισμούς ή για απρόσμενες επανασυνδέσεις.

Από την άλλη πλευρά, αρκετοί από εμάς είναι πιθανό να πάρουμε την απόφαση και να ανεξαρτητοποιηθούμε από συνεργασίες οι οποίες μας έχουν κουράσει ή νιώθουμε ότι δεν έχουν να προσφέρουν κάτι άλλο στην προσωπική και επαγγελματική μας εξέλιξη, αλλά αντίθετα, δημιουργούν στασιμότητα. Ενώ, είναι πιθανό να υπάρξουν και ξαφνικές εξελίξεις  σε οικονομικές συμφωνίες.

Σε ότι αφορά την ερωτική μας ζωή, αρκετοί από εμάς θα μπουν στον πειρασμό, για να ανανεώσουμε  την σχέση μας με τον σύντροφο μας, να πειραματιστούμε σεξουαλικά. Ενώ άλλοι, θα προσπαθήσουν να αποστασιοποιηθούν από διάφορες καταστάσεις και να απεγκλωβιστούν από οικογενειακές ή κοινωνικές προκαταλήψεις, που τους βαραίνουν. Εάν κάτι πρέπει να αποφύγουμε είναι οι πειραματισμοί στην εξωτερική μας εμφάνιση, γιατί το πιθανότερο είναι ότι πολύ σύντομα θα αλλάξουμε γνώμη.

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτης με τον  ανάδρομου Ουρανού θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Σταθερού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη αντίθεσης της Αφροδίτης από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, επηρεάζει τα οικονομικά σας, στα οποία  είναι πιθανό να φέρει αλλαγές, όπως ξαφνικά έξοδα τα οποία θα επηρεάσουν τον προϋπολογισμό του μήνα, ενώ μπορεί να σας παρασύρει και σε οικονομικές κινήσεις υψηλού ρίσκου. Σε  ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, αρκετοί από εσάς, σε ότι αφορά την σεξουαλική σας ζωή θα μπείτε στον πειρασμό να πειραματιστείτε με τον σύντροφο , ενώ κάποιοι άλλο είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη αντίθεσης της Αφροδίτης από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει στην ζωή σας ένα μόνο πράγμα, αλλαγές. Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας, αρκετοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση να ανεξαρτητοποιηθείτε, δίνοντας τέλος σε συνεργασίες χρόνων που δεν σας προσφέρουν κάτι, ή να αποστασιοποιηθείτε επαγγελματικά από ορισμένους συνεργάτες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να υπάρξουν ξαφνικοί χωρισμοί ή απρόσμενες επανασυνδέσεις.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη αντίθεσης της Αφροδίτης από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρους, κάθε άλλο παρά βαρετή θα κάνει την καθημερινότητα σας. Προετοιμαστείτε για ξαφνικές αλλαγές στο χώρο της εργασίας σας,  τις οποίες και πρέπει να εκμεταλλευτείτε προς όφελος, ενώ από την άλλη πλευρά είναι πολύ σημαντικό για εσάς και την εικόνα σας να προσέξετε αυτές τις ημέρες την  συμπεριφορά σας απέναντι στους συναδέλφους σας, γιατί στην προσπάθεια σας να εκφράσετε τις σκέψεις σας, είναι πιθανό να εκτεθείτε.  Από την άλλη πλευρά, καλό θα ήταν αυτές τις ημέρες να αποφύγετε τις ριζικές αλλαγές στην εμφάνιση σας, είτε αυτές αφορούν τα μαλλιά σας, είτε κάποιο χειρουργείο, γιατί το πιθανότερο είναι μην σας ικανοποιήσει το αποτέλεσμα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους ή συγγενείς που δ ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 24/02/2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια λαμπερή Πανσέληνο θα υποδεχθούμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Αναζητήστε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες σας και να επικοινωνήσετε μ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 21-24 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη στις 21.02 στις 15.40 θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μας δώσει διάθεση γ ...

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αποφύγετε τις διαφωνίες και επικεντρωθείτε στην επίλυση προβλημάτων με δι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!