Αντίθεση Αφροδίτης – ανάδρομου Ουρανού, Στις σχέσεις όλα θα αλλάξουν ξαφνικά


Ένα αγκάθι που πονά είναι για τους περισσότερους από εμάς οι σχέσεις μας, οι πιο δύσκολες στην διαχείριση τους και από τις οποίες δεν μπορούμε εύκολα να απεγκλωβιστούμε, είναι αυτές στις οποίες κυριαρχεί το συναίσθημα, είτε είναι φιλικές, επαγγελματικές, είτε ερωτικές . Στις 06/11 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα βρεθεί απέναντι από τον ανάδρομο Ουρανό, στο ζώδιο του Ταύρου (17ο 03’).

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η  Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ουρανό το μόνο σίγουρο είναι ότι θα προκαλέσει απρόσμενες ανατροπές στις προσωπικές σχέσεις, με απλά λόγια θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για ξαφνικούς χωρισμούς ή για απρόσμενες επανασυνδέσεις.

Από την άλλη πλευρά, αρκετοί από εμάς είναι πιθανό να πάρουμε την απόφαση και να ανεξαρτητοποιηθούμε από συνεργασίες οι οποίες μας έχουν κουράσει ή νιώθουμε ότι δεν έχουν να προσφέρουν κάτι άλλο στην προσωπική και επαγγελματική μας εξέλιξη, αλλά αντίθετα, δημιουργούν στασιμότητα. Ενώ, είναι πιθανό να υπάρξουν και ξαφνικές εξελίξεις  σε οικονομικές συμφωνίες.

Σε ότι αφορά την ερωτική μας ζωή, αρκετοί από εμάς θα μπουν στον πειρασμό, για να ανανεώσουμε  την σχέση μας με τον σύντροφο μας, να πειραματιστούμε σεξουαλικά. Ενώ άλλοι, θα προσπαθήσουν να αποστασιοποιηθούν από διάφορες καταστάσεις και να απεγκλωβιστούν από οικογενειακές ή κοινωνικές προκαταλήψεις, που τους βαραίνουν. Εάν κάτι πρέπει να αποφύγουμε είναι οι πειραματισμοί στην εξωτερική μας εμφάνιση, γιατί το πιθανότερο είναι ότι πολύ σύντομα θα αλλάξουμε γνώμη.

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτης με τον  ανάδρομου Ουρανού θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Σταθερού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη αντίθεσης της Αφροδίτης από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, επηρεάζει τα οικονομικά σας, στα οποία  είναι πιθανό να φέρει αλλαγές, όπως ξαφνικά έξοδα τα οποία θα επηρεάσουν τον προϋπολογισμό του μήνα, ενώ μπορεί να σας παρασύρει και σε οικονομικές κινήσεις υψηλού ρίσκου. Σε  ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, αρκετοί από εσάς, σε ότι αφορά την σεξουαλική σας ζωή θα μπείτε στον πειρασμό να πειραματιστείτε με τον σύντροφο , ενώ κάποιοι άλλο είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη αντίθεσης της Αφροδίτης από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει στην ζωή σας ένα μόνο πράγμα, αλλαγές. Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας, αρκετοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση να ανεξαρτητοποιηθείτε, δίνοντας τέλος σε συνεργασίες χρόνων που δεν σας προσφέρουν κάτι, ή να αποστασιοποιηθείτε επαγγελματικά από ορισμένους συνεργάτες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να υπάρξουν ξαφνικοί χωρισμοί ή απρόσμενες επανασυνδέσεις.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη αντίθεσης της Αφροδίτης από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρους, κάθε άλλο παρά βαρετή θα κάνει την καθημερινότητα σας. Προετοιμαστείτε για ξαφνικές αλλαγές στο χώρο της εργασίας σας,  τις οποίες και πρέπει να εκμεταλλευτείτε προς όφελος, ενώ από την άλλη πλευρά είναι πολύ σημαντικό για εσάς και την εικόνα σας να προσέξετε αυτές τις ημέρες την  συμπεριφορά σας απέναντι στους συναδέλφους σας, γιατί στην προσπάθεια σας να εκφράσετε τις σκέψεις σας, είναι πιθανό να εκτεθείτε.  Από την άλλη πλευρά, καλό θα ήταν αυτές τις ημέρες να αποφύγετε τις ριζικές αλλαγές στην εμφάνιση σας, είτε αυτές αφορούν τα μαλλιά σας, είτε κάποιο χειρουργείο, γιατί το πιθανότερο είναι μην σας ικανοποιήσει το αποτέλεσμα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο 19 Ιουλίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμέ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 18η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός  Σήμερα είναι μια μέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Αναλά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 17 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη αλλαγή στα επαγγελματικά σας σχέδια μπορε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 16η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 15η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 14η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!