Αντίθεση Ερμή-Ανάδρομου Ουρανού, εκρηκτικές συμπεριφορές !!!


Στις 7/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον Ουρανό  που συνεχίζει την ανάδρομη πορεία  του στο ζώδιο του Ταύρου(5ο 27’).

Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο η όψη αντίθεσης Ερμή – Ουρανού έχει την τάση να παρασύρει το άτομο σε εμμονές, ενώ τον δυσκολεύει να διαχειριστεί τα απλά ζητήματα της καθημερινότητας,  ο διαφορετικός τρόπος σκέψης του είναι πολλές φορές και η αιτία που γίνεται πνεύμα αντιλογίας.

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης του Ερμή με τον ανάδρομο Ουρανό συμπεριφερόμαστε με προκλητικό τρόπο, μπορεί να γίνουμε επιθετικοί ή να έχουμε νευρικά ξεσπάσματα, να χάνουμε εύκολα την υπομονή μας, τα λόγια μας είναι καυστικά με αποτέλεσμα να στεναχωρούμε τους αγαπημένους μας,  οι ιδέες μας να είναι αντισυμβατικές, ενώ είναι πιθανό να παρατηρήσουμε προβλήματα στον τηλεπικοινωνιακό μας εξοπλισμό ή στο μεταφορικό μας μέσο.

Η όψη αυτή θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια.
Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή στα νεύρα σας.  Η όψη  αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο  Ουρανό, θα σας ωθήσει σε  νευρικά ξεσπάσματα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα σε μια οικονομική συνεργασία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή θα είναι δικός σας. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 7ο Ηλιακό σας οίκο με τον ανάδρομο Ουρανό, θα προκαλέσει  εντάσεις και καυγάδες  στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Αυτό που θα πρέπει να έχετε στο νου σας είναι ότι η συμπεριφορά σας είναι πιθανό να σας φέρει σε δύσκολη θέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετά απαιτητική είναι η καθημερινότητα σας αυτή τη χρονική περίοδο. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό θα ενισχύσει το άγχος και την ανασφάλεια σας, με αποτέλεσμα να συμπεριφέρεστε με απότομο τρόπο στους συναδέλφους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι . Η όψη  αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό είναι πιθανό  να ανεβάσει τους τόνους στις φιλικές και κοινωνικές σας συναναστροφές καθώς ορισμένα άτομα θα δείξουν ότι δεν σέβονται τα σχέδια σας.

ΛΕΩΝ

Σε νέες συνθήκες προσπαθείτε να προσαρμοστείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες . Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό θα δοκιμάσει την ψυχραιμία και την  υπομονή σας στις οικογενειακές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να δώσετε λίγο χρόνο στους άλλους ώστε να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να προκαλέσει απρόσμενες αλλαγές στα σχέδια σας, εξαιτίας μιας διαφωνίας.

ΖΥΓΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο  Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου,  είναι πιθανό να σας φέρει απρόσμενα έξοδα τα οποία θα ανατρέψουν τον προϋπολογισμό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έτοιμοι να κάνετε πράξη τα σχέδια σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί.Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας με τον  ανάδρομο Ουρανό οποίος βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Ταύρου,  θα σας ωθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή μια πρωτότυπη ιδέα σας χωρίς να υπολογίσετε το ρίσκο και τους τριγμούς που μπορεί να προκαλέσει στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  ανάδρομο Ουρανό θα ενισχύσει το άγχος και την ανασφάλεια σας με αποτέλεσμα να συμπεριφέρεστε με περίεργο τρόπο στην καθημερινή σας ζωή και στο χώρο της εργασίας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο  Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή μια πρωτότυπη και αρκετά ανατρεπτική ιδέα σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο μια ξαφνική επίσκεψη θα σας αναστατώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την καριέρα σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να ξεσπάσετε τα νεύρα εξαιτίας της πίεσης που αισθάνεστε στη δουλειά σας στους αγαπημένους σας.

ΙΧΘΥΣ

Η όψης αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να οδηγήσει τις συζητήσεις που έχετε με τους φίλους σας στα άκρα εξαιτίας της διαφορετικής οπτικής των πραγμάτων.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πετύχετε τους στόχους σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μια από τις βασικές συνθήκες επιτυχίας, όταν ξεκινάμε να κάνουμε κάτι, είναι η επιλ ...

Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, Ανέλαβε δράση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μέσα στην περίοδο του ανάδρομου Ερμή όπου όλα φαίνονται να κολλάνε και μην προχωρά ...

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, Αποφάσεις με βάση την διαίσθησή μας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε με μια φράση αυτή την χρονική περίοδο, θα λέγαμ ...

Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, Υπερβολές και ερωτικά σκάνδαλα !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Χαρούμενη και με μικρή δόση υπερβολής είναι η διάθεση μας αυτές τις ημέρες, και σε ...

Νέα σελήνη στους Ιχθύες και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πολύ ιδιαίτερο είναι το νέο φεγγάρι του Φεβρουαρίου, και αυτό γιατί εκτός από τα νέ ...

Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, Η ομορφιά της ζωής κρύβεται στις εκπλήξεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο πρωταγωνιστής αυτής της εβδομάδας, όπως αναφέραμε και στο πλανητικό σκηνικό της ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u