Αντίθεση Ήλιου – Ανάδρομου Ουρανού, Ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα …


Η ζώνη της ασφάλειας που οι περισσότεροι έχουμε συνηθίσει ή επιθυμούμε να κινούμαστε, τις περισσότερες φορές μας φέρνει σε ένα τέλμα, και παρόλο που το αισθανόμαστε και δεν μας αρέσει, δυσκολευόμαστε να κάνουμε το βήμα το οποίο θα μας απελευθερώσει.

Σε αυτές τις περιπτώσεις έρχεται μια εξωτερική πρόκληση ή ένα γεγονός το οποίο ταράζει τα λιμνάζοντα νερά και μας αναγκάζει να αλλάξουμε. Στις 05/11, ουσιαστικά λίγη ώρα μετά την Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου, ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον  Ουρανό ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου (12ο 47’).

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ουρανό το μόνο σίγουρο είναι το στοιχείο της ανατροπής, καθώς απρόσμενα γεγονότα θα μας αναγκάσουνε να αλλάξουμε τα δεδομένα που υπάρχουν σε βασικούς τομείς της ζωής μας, όπως η δουλειά μας ή η προσωπική μας ζωή. Μια ξαφνική αλλαγή στην δουλειά μας ή μια αναπάντεχη επαγγελματική πρόταση θα μας ωθήσει να αφήσουμε την ασφάλεια μας και να κάνουμε μια νέα αρχή.

Κάτι αντίστοιχο μπορεί να συμβεί και στην προσωπική μας ζωή, ένας ξαφνικός χωρισμός από μια σχέση που δεν μας έδινε χαρά ή ένας νέος έρωτας θα αλλάξει ριζικά την ζωή μας και θα μας βοηθήσει να κλείσουμε οριστικά τους λογαριασμούς μας με το παρελθόν. Βέβαια, επειδή η ομάδα των ζωδίων που επηρεάζεται δεν είναι τόσο συνηθισμένη στις αλλαγές ή τις αρνείται πεισματικά γιατί φοβάται το άγνωστο, θα αναγκαστεί όχι μόνο να τις κάνει αλλά να προσαρμοστεί όσο γίνεται πιο γρήγορα στη νέα τους ζωή.

Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο  Ουρανό  θα επηρεάσεις του εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ιδιαίτερα οι Σκορπιοί που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, και επηρεάζονται από την Νέα Σελήνη, η φετινή γενέθλια χρονιά τους θα είναι γεμάτη εκπλήξεις, ξαφνικές ανατροπές και νέα ξεκινήματα, το μόνο σίγουρο είναι ότι η ζωή τους μέχρι τα επόμενα γενέθλια τους δεν θα είναι ίδια.  Η επιρροή της όψης ισχύει για 7 ημέρες -/+

Για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη αντίθεσης του Ήλιου με τον ανάδρομο Ουρανό, θα τους φέρει ξαφνικές ανατροπές στα οικονομικά τους, μια απρόσμενη οικονομική συνεργασία ή μια ανατρεπτική ιδέα θα τους βοηθήσει να βγουν από την φαινομενική τους ασφάλεια να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η ερωτική του ζωή θα αλλάξει απρόσμενα και πάντα προς το καλύτερο.

Για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη αντίθεσης του Ήλιου με τον ανάδρομο Ουρανό, θα τους αναγκάσει να βγουν από το τέλμα που βρισκόταν τα τελευταία χρόνια και να προχωρήσουν σε σημαντικές αλλαγές τόσο στην καριέρα τους όσο και στην προσωπική τους ζωή, οι οποίες για άλλους μπορεί να γίνουν ξαφνικά, ενώ για άλλους να είναι ριζικές. Τα νέα δεδομένα, μπορεί αρχικά να τους δυσκολέψουν, καθώς απεχθάνονται τις αλλαγές, μακροπρόθεσμα όμως θα ευγνωμονούν το Σύμπαν που έγιναν.

Για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη αντίθεσης του Ήλιου με τον ανάδρομο Ουρανό, θα τους αλλάξει ξαφνικά την ροή της καθημερινότητας τους, μια ξαφνική αλλαγή στον χώρο της εργασίας τους που θα αλλάξει τις ισορροπίες ή τα νέα καθήκοντα που θα αναλάβουν θα τους ενθουσιάσουν παράλληλα όμως θα τους αναγκάσουν να βάλουν νέες προτεραιότητες. Σε ότι αφορά τον τομέα της επικοινωνίας, θα βρουν νέους και ιδιαίτερα ανατρεπτικούς τρόπους για να προωθήσουν τα σχέδια τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προκύψει και ένας ξαφνικός έρωτας μέσα στο χώρο της εργασίας τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!