Νέα Σελήνη στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει


Ο Νοέμβριος , από το ξεκίνημα του κιόλας, είναι ένας μήνας που είναι σίγουρο ότι δεν θα μας αφήσει να βαρεθούμε. Προάγγελος των σημαντικών γεγονότων, είναι η Νέα Σελήνη του μήνα που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού, ενός ζωδίου που όπως πολύ καλά γνωρίζουμε είναι συνδεδεμένο με τον έλεγχο, το σεξ, το χρήμα, τον θάνατο και την αναγέννηση.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 04/11 και συγκεκριμένα στις 23:14 μ.μ. στην 12ο 40’ του Σκορπιού θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου στο ζώδιο του Σκορπιού, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές τους 2ου δεκαημέρου, καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.Ενώ ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 8ο 57’ του Πύρινου και Σταθερού Λέοντα, κάνοντας ακόμα πιο έντονη την επίδραση της για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού.

Τι είναι όμως αυτό που κάνει αυτή τη Νέα Σελήνη τόσο ιδιαίτερη;

Αρχικά,  η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιείται στον 4ο οίκο του χάρτη, ενός οίκου που αντιπροσωπεύει την οικογένεια, την πατρίδα, τις παραδόσεις, και τον συναισθηματικό μας κόσμο. Όλα αυτά θα ήταν πολύ ωραία και ρομαντικά, εάν απέναντι της δεν βρισκόταν ο Ουρανός, με τον οποίο σχηματίζει, και λίγη ώρα αργότερα θα ολοκληρωθεί με ακρίβεια,  όψη αντίθεσης, δηλώνοντας μας με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ότι για κάποιους ήρθε η ώρα να αλλάξει η ζωή τους, και επειδή το πιθανότερο είναι ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα αυτοί δίσταζαν να προχωρήσουν σε αλλαγές, αυτές θα γίνουν ξαφνικά, ωθώντας τους με αυτό τον τρόπο σε νέα ξεκινήματα τα οποία θα αλλάξουν ουσιαστικά το προφίλ και πιθανόν και την κοινωνική τους θέση.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με Κρόνο είναι πιθανό να ενισχύσει το άγχος και τις ανασφάλειες μας για το αύριο, και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μας κάνει ιδιαίτερα σκληρούς τόσο με τον εαυτό μας όσο και με τα οικεία μας πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται, σε άτομα τα οποία είναι συναισθηματικά ευαίσθητα να βγάλει μια θλίψη. Από την άλλη πλευρά η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ωροσκόπο μπορεί να ενισχύσει τις εντάσεις και την επιθετικότητα, και αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να έχουμε και αρκετά φαινόμενα ενδοοικογενειακής βίας, γεγονός που όλοι μας απευχόμαστε.

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Κρόνος με τον Ωροσκόπο, μπορεί να είναι και η αφορμή για κάποιους χωρισμούς σε σχέσεις ή διάλυση κάποιων συνεργασιών, που θα έχουμε το επόμενο χρονικό διάστημα.

Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε ακόμα κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που σχημάτισε ο Ερμής με τον Πλούτωνα, μια όψη που έτσι κι αλλιώς σηματοδοτεί το τέλος, όχι πάντα με εύκολο τρόπο, ορισμένων καταστάσεων.

Βέβαια, αυτή η Νέα Σελήνη, φέρνει και αρκετές ευκαιρίες για την έναρξη νέων συνεργασιών, με την βοήθεια της όψης τριγώνου του Ερμή με τον Δία που προηγήθηκε. Ενώ παράλληλα, η επιρροή της όψης εξάγωνου που σχηματίζει ο Ερμής με την Αφροδίτη, μας δίνει την δυνατότητα να εκφράσουμε με μεγαλύτερη ευκολία τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας, χωρίς να γίνουμε δυσάρεστοι.

Ενώ η όψη τριγώνου που σχηματίζει η Αφροδίτη με το Μεσουράνημα, μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων μας, και φυσικά με την επιρροή της όψης τριγώνου που σχηματίζει η ανάδρομη Δήμητρα με τον Κρόνο, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για τις ευθύνες που θα αναλάβουμε.

Αστρικά η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 18ο 30’ του Παρορμητικού Ζυγού, και ο Αστρικός της Ωροσκόπος είναι στην 14ο 48’ του επίσης Παρορμητικού Καρκίνου, με αποτέλεσμα, να έχουν επίσης, αρκετές ανατροπές και νέα ξεκινήματα και οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που είναι γεννημένοι στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Κομβικές ημερομηνίες, οπού θα δούμε αυτή η Νέα Σελήνη να μας βγάζει γεγονότα είναι στις 13/11 όπου ο Ερμής θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Ουρανό, και στις 16-17/11 όπου ο Άρης θα βρεθεί και αυτός απέναντι από τον ανάδρομο Ουρανό.

Το μήνυμα αυτής της Νέας Σελήνης είναι:

Ήρθε η ώρα να βγούμε από το τέλμα και να αλλάξουμε, γι’ αυτό και δεν φοβάμαι τις αλλαγές και τα νέα ξεκινήματα όσο ανατρεπτικά και αν είναι….

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η  Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Σε αρκετές αναθεωρήσεις είστε έτοιμοι να προχωρήσετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Κριοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει αρκετές ανατροπές στις  οικονομικές υποθέσεις και θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους για να τακτοποιήσετε και τις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείτε την ερωτική σας ζωή να αλλάζει και να ανανεώνεται ριζικά .

ΤΑΥΡΟΣ

Μια δύσκολη εξίσωση θα κληθείτε να λύσετε α αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Σκορπιού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες, δίνοντας εντελώς ξαφνικά τέλος σε συνεργασίες χρόνων. Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα κάνετε νέα ξεκινήματα, πιθανόν με νέα άτομα στο πλευρό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια νέα καθημερινότητα περιμένει από εδώ και στο εξής εσάς τους  Διδύμους. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει αρκετό άγχος, καθώς θα υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές στο χώρο της εργασίας σας, και μαζί με αυτές και νέες ευθύνες ή περισσότερη δουλειά για εσάς. Σε ότι αφορά τον εαυτό σας, είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες ή να κάνετε κάποιες αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αναπτύξετε με ενθουσιασμό, τα πιο πρωτότυπα και ανατρεπτικά σας σχέδια, τα οποία θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προκύψει ένας ξαφνικός έρωτας μέσα από το φιλικό σας κύκλο.

ΛΕΩΝ

Λύσεις σε θέματα του σπιτιού σας θα κληθείτε να δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα ανατρέψει τις ισορροπίες που υπάρχουν στο χώρο του σπιτιού σας και στις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Ο ερχομός ενός νέου μέλους ή ένας γεγονός που θα επηρεάσει τα μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα, θα σας ωθήσει να αλλάξετε τις προτεραιότητες σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να βρείτε έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν την οικογένεια σας ή στα θέματα που αφορούν ένα ακίνητο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νέους τρόπους προσέγγισης θα βρείτε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Παρθένοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που εκφράζετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, ώστε να λέτε αυτά που θέλετε χωρίς να γίνεστε δυσάρεστοι. Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να προκύψουν και αρκετά ταξίδια για επαγγελματικούς κυρίους λόγους ξαφνικά.

ΖΥΓΟΣ

Πιο σίγουροι για τον εαυτό σας αισθάνεστε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Ζυγοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει μια απρόσμενη επαγγελματική και οικονομική επιτυχία, η οποία θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τις μετοχές σας στο χώρο της εργασίας σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η σχέση σας με το ταίρι σας θα γίνει πιο ουσιαστική. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι τα έξοδα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ                  

Μια νέα σελίδα ανοίγει στην ζωή σας. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να κάνετε, αυτό που οι περισσότεροι αποφεύγετε, να αλλάξετε. Το παλιό τελειώνει, και εσείς προχωράτε σε νέα, ανατρεπτικά ή αναπάντεχα νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρα σας. Ιδιαίτερα, όσοι από εσάς έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές όχι μόνο αυτές τις ημέρες, αλλά σε όλη τη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στο παρασκήνιο θα κινηθείτε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Τοξότες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κινηθείτε παρασκηνιακά, στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα νέα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προκύψουν και ξαφνικές ερωτικές σχέσεις μέσα από το χώρο της εργασίες σας οι οποίες θα πρέπει να μείνουν κρυφές. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νέα πρόσωπα θα κάνουν την είσοδο τους στην ζωή σας. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι η φιλική και κοινωνική σας ζωή αλλάζει. Νέα πρόσωπα θα μπουν στην ζωή σας, με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό εντελώς ξαφνικά μια φιλική σχέση να γίνει ερωτική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ριζικές αλλαγές στην καριέρα σας είστε έτοιμοι να κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Υδροχόοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει τολμήσετε να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας. Αυτό για αρκετούς από εσάς μπορεί να σημαίνει ότι θα αφήσετε την σιγουριά σας και θα δεχτείτε μια αρκετά τολμηρή επαγγελματική πρόταση ή μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε στροφή στην καριέρα σας. Ενώ, όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας είναι πιθανό να έχετε μια επαγγελματική πρόταση την στιγμή που νιώθατε ότι τίποτα δεν κινείτε.

ΙΧΘΥΣ

Το βλέμμα σας στο μέλλον έχετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Ιχθύες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προωθήσετε με ενθουσιασμό τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ είναι πιθανό ορισμένοι από εσάς, να δεχτείτε μια επαγγελματική πρόταση οι οποία έχει πολύ καλές προοπτικές. Επίσης, είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να κάνετε και ένα επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό που προοριζόταν για κάποιον άλλον συνάδελφο σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!