Αντίθεση Ήλιου – Ανάδρομου Ποσειδώνα, Προσέχουμε τις επιλογές μας !


Οι επιλογές μας είναι αυτές που οδηγούν τις εξελίξεις στην ζωή μας, υπάρχουν στιγμές κατάλληλες και άλλες που καλό είναι να περιμένουμε λιγάκι ώστε να αποφύγουμε λάθη που μπορεί να μας στοιχίσουν.

Μια περίοδος όπου χρειάζεται να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα είναι και αυτή. Στις 14/09 ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον  Ποσειδώνα  οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων (21ο 47’).

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τις προσωπικές και τις επαγγελματικές μας επιλογές,  ώστε να μην  πέσουμε θύματα συναισθηματικής αλλά και οικονομικής απάτης.

Αυτό μπορεί να συμβεί είτε γιατί να εκτιμήσουμε λάθος μια κατάσταση, είτε γιατί μπορεί να υπάρχει έντονο παρασκήνιο γύρω μας.

Επίσης, μπορεί να γίνουμε αποδέκτες υποσχέσεων από φίλους ή συνεργάτες που ξέρουν εκ των προτέρων ότι δεν μπορούν να τις υλοποιήσουν, ή να δείξουν μια άλλη εικόνα η οποία απέχει αρκετά από την πραγματική.

Από την άλλη πλευρά, η επιθυμία μας να δούμε την πιο ωραία πλευρά της ζωής και των ανθρώπων που μας περιβάλλουν θα είναι η αφορμή να δώσουμε μεγαλύτερη αξία σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν, ή θα προσπαθήσουμε  πασπαλίσουμε με χρυσόσκονη την  προσωπική μας ζωή και την σχέση μας με τον σύντροφο μας.

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ιδιαίτερα προσεχτικοί, θα πρέπει να είναι όσοι Παρθένοι έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, γιατί κατά τη διάρκεια της γενέθλια χρονιάς τους είναι πιθανό να παρασυρθούν σε λανθασμένες αποφάσεις ή να εξαπατηθούν από ανθρώπους που θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους. Η επιρροή της όψης ισχύει για 7 ημέρες -/+.

Για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού(Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη αντίθεσης του Ήλιου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, είτε να χρησιμοποιήσετε πλάγιους τρόπους, είτε εάν χρειαστεί, να κινηθείτε στο παρασκήνιο, παράλληλα όμως θα πρέπει να είστε και εσείς προσεχτικοί, γιατί μπορεί ήδη να υπάρχει έντονο παρασκήνιο γύρω σας αλλά και άνθρωποι οι οποίοι εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες σας. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, είναι πιθανό τα άτομα που θα σας πλησιάσουν να μην σας δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο.

Για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη αντίθεσης του Ήλιου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα απαιτεί από εσάς να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί, γιατί είναι πιθανό είτε να έρθουν δίπλα σας άτομα τα οποία θα προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά και συναισθηματικά. Είτε να παρασυρθείτε σε υπερβολικά έξοδα τα οποία θα τινάξουν τον προϋπολογισμό σας στον αέρα, στην προσπάθεια σας να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες των αγαπημένων σας προσώπων.

Για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη αντίθεσης του Ήλιου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα είναι πιθανό να σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες για το επαγγελματικό σας μέλλον, ενώ στην προσπάθεια σας να κερδίσετε την προσοχή των προϊσταμένων σας είναι πιθανό να προβάλλετε ικανότητες ή να δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε, ακόμα και να χρησιμοποιήσετε δόλο, με αποτέλεσμα μελλοντικά να βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Σε ότι αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις, είναι πιθανό να ωραιοποιήσετε την προσωπική σας ζωή και την σχέση σας με τον σύντροφο σας ή να του δώσετε υποσχέσεις που ξέρετε ότι δεν θα τηρήσετε.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αντίθεση Αφροδίτης – Ανάδρομου Ουρανού, Αλλαγές που θα μας αιφνιδιάσουν ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο φόβος των περισσότερων ανθρώπων, είναι η μοναξιά, γι’ αυτό και τις περισσότερες ...

Ήλιος στον ζυγό και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η προσωπική μας εξέλιξη δεν έρχεται μόνο από την προσωπική μας προσπάθεια, αλλά κα ...

Τετράγωνο Ερμή – Ανάδρομου Πλούτωνα, Κρυμμένοι φόβοι και εμμονές ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για άλλη μια φορά, αυτές τις ημέρες, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με ακραίες καταστάσει ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 19/9 – 26/9/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κάτω από το φως του φεγγαριού όλα φαίνονται πιο καθαρά…Με μια υπέρλαμπρη Πανσέλην ...

Πανσέληνος στους Ιχθύς και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Λίγο πριν  αποχαιρετήσουμε ουσιαστικά  το καλοκαίρι  και υποδεχτούμε το φθινόπωρ ...

Τρίγωνο Ερμή – Ανάδρομου Δία, Η ευκαιρία στην πόρτα σας ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένα από τα μυστικά των πετυχημένων ανθρώπων είναι ότι γνωρίζουν πότε είναι η κατάλ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u