Αφροδίτη στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει


Στο παιχνίδι του έρωτα, των απολαύσεων και του απόλυτου ελέγχου ήρθε η στιγμή να μπούμε με ορμή. Καθοριστικό ρόλο σε αυτό θα παίξει  η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού, η οποία θα μας παρασύρει σε καταστάσεις όπου στην ζωή μας θα κυριαρχεί το, όλα ή τίποτα, ωθώντας μας στα άκρα.

Η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού στις 10/09 στις 23:38μ.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 07/10 στις 14:20 μ.μ.. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της,  η επιθυμία μας να πάρουμε τον απόλυτο έλεγχο της σχέσης στα χέρια μας η αλλαγή στις σχέσεις μας και στην ερωτική μας ζωή θα είναι πολύ έντονη, θα μας ωθήσει να χρησιμοποιήσουμε την γοητεία μας για να έρθουμε πιο κοντά με το ερωτικό μας ταίρι, και να το σαγηνεύσουμε, δημιουργώντας στην ατμόσφαιρα μια  αίσθηση μυστηρίου, με απώτερο σκοπό να την ανανεώσουμε.

Φυσικά θα υπάρξουν και οι στιγμές όπου πρέπει να προσέχουμε και να μην πέσουμε στην παγίδα της καχυποψίας αλλά και της έντονης ζήλειας.

Το μότο αυτής της Αφροδίτης είναι ότι, στον έρωτα και στην μάχη όλα επιτρέπονται, γι’ αυτό στην προσπάθεια μας  να πετύχουμε τους στόχους μας και να κερδίσουμε το αντικείμενο του πόθου μας δεν θα διστάσουμε να χρησιμοποιήσουμε όλα μας τα όπλα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Αφροδίτη είναι και ένας ισχυρός οικονομικός δείκτης, γι’ αυτό και κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο ζώδιο του Σκορπιού, θα καταφέρουμε να τακτοποιήσουμε  αρκετές από τις οικονομικές μας υποθέσεις, ενώ θα έχουμε την δυνατότητα να ξεκινήσουμε και αρκετές συζητήσεις που αφορούν νέες  οικονομικές συνεργασίες.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από το πέρασμα της Αφροδίτης από το ζώδιο του Σκορπιού θα είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) τα οποία θα ζήσουν έντονες στιγμές στην ερωτική τους  ζωή, ενώ παράλληλα θα είναι ευχάριστα τα νέα και για τα οικονομικά τους. Από την άλλη πλευρά,  αρκετές  εντάσεις και αλλαγές στην ερωτική τους ζωή, θα έχουν τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι).

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 17/09 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο (7ο 20’), θα ενισχύσει την συναισθηματική ανασφάλεια των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 23/09 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ουρανό (14ο19’), θα φέρει ξαφνικές ανατροπές στην ερωτική ζωή των εκπροσώπων  του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 29/09 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα (21ο 22’), είναι πιθανό να  παρασύρει σε ερωτικές φαντασιώσεις  τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του  3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Την 01/10 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Δία (22ο 49’), είναι πιθανό να παρασύρει σε ερωτικά σκάνδαλα και επιπόλαιες συμπεριφορές τους εκπροσώπους  του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του  3ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 02/10 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα (24ο 16’) θα δώσει ουσιαστικές λύσεις στις οικονομικές και στις ερωτικές υποθέσεις τόσο των Ταύρων και των Σκορπιών όσο  και των Καρκίνων και των Αιγόκερων που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η είσοδος  της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει  να ρυθμίσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε  Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Τράπεζες), ενώ θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε και την πιθανότητα μιας μελλοντικής οικονομικής συνεργασίας. Σε ότι αφορά τα προσωπικά σας, θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Στο επίκεντρο της προσοχή σας αυτή τη χρονική περίοδο θα βρεθούν οι σχέσεις σας.  Η είσοδος της κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Σκορπιού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει  να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις που αφορούν νέες επαγγελματικές συνεργασίες. Ενώ σε  προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τον σύντροφο της ζωή σας, από την άλλη πλευρά θα υπάρξουν και αυτοί που θα δουν την προσωπική τους ζωή να αλλάζει ριζικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλές ευθύνες έχετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος  της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους  συναδέλφους  σας, ενώ παράλληλα θα ξεχωρίσετε στο χώρο της εργασίας σας με την ικανότητα σας να δίνετε άμεσες και πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που θα προκύπτουν.  Από την άλλη πλευρά, ορισμένοι από εσάς είναι πιθανό να ζήσετε έναν έρωτα με ένα συνάδελφο σας . Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την εμφάνιση και την διατροφή σας, ενώ μπορείτε, εάν θέλετε, να προχωρήσετε και πετυχημένες  αισθητικές παρεμβάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια από τις πιο χαρούμενες, δημιουργικές και ερωτικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά  για εσάς τους Καρκίνους. Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αναπτύξετε με πάθος τα νέα δημιουργικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε στιγμές γεμάτες έρωτα και πάθος  με το ερωτικό σας  ταίρι.

ΛΕΩΝ

Με τα θέματα του σπιτιού σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε τις οικονομικές εκκρεμότητες  της οικογένειας σας, ενώ παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να  αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ασχοληθείτε με το χώρο του σπιτιού σας προχωρώντας σε αλλαγές που έχουν να κάνουν με την  διακόσμηση του, ενώ άλλοι, είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το σπίτι τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια ευχάριστη καθημερινότητα περιμένει αυτή τη χρονική περίοδο εσάς τους  Παρθένους. Η  είσοδος  της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο εκφραστικοί στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σας συζητήσεις, ωστόσο, αυτή η μεταστροφή σας εκτός από συναισθηματική  απελευθέρωση, είναι πιθανό να κρύβει την επιθυμία σας να χειραγωγήσετε τις αποφάσεις των φίλων ή των συνεργατών σας. Και επειδή σας αρέσει η τεχνολογία, αυτή τη χρονική περίοδο ευνοούνται οι γνωριμίες μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

ΖΥΓΟΣ

Το κτητικό σας πρόσωπο θα δείξετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος  της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια επαγγελματική επιτυχία, η οποία θα είναι το διαβατήριο σας για να εδραιώσετε την παρουσία σας στο χώρο της δουλειάς σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να κάνετε έξοδα για να ευχαριστήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, και να αναθερμάνετε την σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η λέξη που σας χαρακτηρίζει αυτή τη χρονική περίοδο είναι , ακαταμάχητοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα ενισχύσει την γοητεία και τον ερωτισμό σας. Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα χρησιμοποιήσετε την γοητεία σας για να πετύχετε τους στόχους σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο,  οι δεσμευμένοι θα ανανεώσουν την σχέση τους με τον σύντροφο τους, ενώ, οι αδέσμευτοι θα έχουν ευχάριστες ανατροπές στην ερωτική τους ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στο παρασκήνιο θα κινηθείτε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να κινηθείτε παρασκηνιακά, και να  προχωρήσετε σε μυστικές οικονομικές συμφωνίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να μπει ένας νέος έρωτας στην ζωή σας, ο οποίος για λίγο καιρό θα πρέπει να είναι κρυφός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια περίοδος έντονης εξωστρέφειας ξεκινά  για εσάς τους Αιγόκερους. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 11ο  Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, ενώ θα βρείτε σημαντικούς υποστηρικτές στα μελλοντικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να σε μια φιλική συγκέντρωση να γνωρίσετε το μελλοντικό σας ταίρι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στην εξέλιξη της καριέρας σας θα ρίξετε όλη σας την ενέργεια αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος  της Αφροδίτης στον ζώδιο του Σκορπιού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους  επαγγελματικούς σας στόχους, και να αλλάξετε  την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς. Από την άλλη πλευρά,  αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να στείλετε το βιογραφικό σας,  ή για να κάνετε μια αλλαγή στην καριέρα σας.

ΙΧΘΥΣ

Το χαμόγελο και η αισιοδοξία επιστρέφει και πάλι στην ζωή σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει  να προωθήσετε με αισιοδοξία και ενθουσιασμό τα μελλοντικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό είτε να ξεκινήσετε μια σχέση από απόσταση,  είτε να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωή σας σε ένα επαγγελματικό ταξίδι.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 16 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη δημιουργικό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 15 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις σχέσεις σας με άλλους. Είναι μια καλ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 14 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας α ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 13 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και ξεκινήματα. Αφήσ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 12 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις περιστάσεις που απαιτούν αποφασιστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!