Astro-Μηνύματα από 7/6 – 14/6/2020


Περίεργη η περίοδος αυτή, αφού πολλά θέματα θα καλλιεργούνται υπογείως και παρασκηνιακά. Οι εξελίξεις που θα τρέξουν θα φέρουν πολλές ξαφνικές ανατροπές, αναδιπλώσεις ανήθικες στρατηγικές, κακόβουλες ή εσκεμμένες προκλήσεις.

Διαπροσωπικές σχέσεις θα κριθούν, ενώ θα επανεξεταστούν ως προς την αξία τους φιλίες ή συνεργασίες. Λόγοι παρερμηνεύονται, ή παραποιούνται, ενώ η αντίληψη δε θα είναι πάντα αντικειμενική.

Δείξτε προσοχή στους ανθρώπους εκείνους, που πίσω από το φιλικό τους προσωπείο, κρύβουν έναν άλλο εαυτό, με τα αντίθετα από τα δικά σας συμφέροντα. Μείνετε μακριά από κολακείες ή λόγια που ακούγονται εύκολα στ’ αφτιά αλλά απέχουν από την αλήθεια και την πραγματικότητα.

-Ας δούμε όμως τι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τις ημέρες αυτές αλλά και πως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν.

-Έτσι λοιπόν για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Παρορμητικού Σταυρού” Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι

*Κριοί, μπορεί να σας χαρακτηρίζει η αμεσότητα στη συμπεριφορά σας, δε σημαίνει όμως ότι την ίδια συμπεριφορά θα σας δείξουν και οι άλλοι. Πολύ παρασκήνιο καλλιεργείται το τελευταίο διάστημα, ένα παρασκήνιο που μπορεί να λειτουργήσει απέναντί σας ανταγωνιστικά και να σας διαβάλλει. Μην εμπιστεύεστε θέματα της προσωπικής σας ζωής, που ίσως αν σχολιαστούν να σας εκθέσουν. Μην απαντάτε στις κακόβουλες  ή εσκεμμένες προκλήσεις. Είναι πιθανόν να έχετε συναντήσεις με παλιούς συνεργάτες και φίλους, ενώ στο διάστημα αυτό ευνοούνται και οι ερωτικές επανασυνδέσεις. 

*Ζυγοί, η καθημερινότητά σας θα απαιτήσει το μάξιμουμ των προσπαθειών σας, προκειμένου να διευθετηθούν οι υποχρεώσεις της. Οι ανακατατάξεις και η κινητικότητα που υπάρχει στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα σας αγχώνουν υπέρμετρα, γιατί τίποτα δε δείχνει να εξελίσσεται ή έστω να εμπνέει σταθερότητα. Υγεία φυσική κατάσταση αλλά και διατροφή, θα χρειαστούν τη μέριμνά σας την εβδομάδα αυτή, ενώ θα πρέπει να βρίσκετε και λίγο χρόνο, για να ξεκουράζεστε, παίρνοντας τις αποστάσεις σας, από ότι σας πιέζει και σας καταπιέζει. Στον ερωτικό τομέα, δεν αποκλείεται να έχετε επιστροφές από το παρελθόν.

*Καρκίνοι, το μόνο που χρειάζεται να κρατήσετε από το παρελθόν, είναι η εμπειρία και οι γνώσεις που αποκτήσατε. Από κει και πέρα, κοιτάξτε μπροστά και προσπαθήστε να ελέγξετε τις συναισθηματικές σας υπερχειλίσεις, που προέρχονται από μνήμες που σας τραυμάτισαν. Φιλτράρετε περισσότερο τις πληροφορίες που θα παίρνετε την εβδομάδα αυτή, γιατί σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να υπερτιμήσετε ένα θέμα και σε κάποιες άλλες να υποτιμήσετε ένα άλλο. Περιορίστε το άγχος σας, θα υπάρξουν στιγμές που θα σας διακατέχει έντονα. Μην αναλάβετε επιπλέον ευθύνες από αυτές που μπορείτε να φέρετε εις πέρας.

*Αιγόκεροι, μην αφήνετε συναισθηματικές εκκρεμότητες που προέρχονται από το παρελθόν, ιδίως, όταν εξακολουθείτε να διατηρείτε κάποιες σχέσεις, με ανθρώπους που η παρουσία τους στη ζωή σας, δε σας ωφέλησε τελικά. Γυρίστε σελίδα και κοιτάξτε μπροστά, απαλλαγμένοι από τοξικά άτομα, ή αδιάφορα προς εσάς. Άλλωστε έχετε καλό κριτήριο αξιολόγησης για να καταλάβετε, αν κάποια σχέση προχωρά, ή δεν εξελίσσεται. Θέστε τα όριά σας, σε όλους εκείνους που ζητούν την ικανοποίηση των επιθυμιών τους από σας, παραβλέποντας τα δικά σας “θέλω”, ή σας θεωρούν άτομο δεδομένο δίπλα τους. Προσοχή στη οδήγηση και στη χρήση αιχμηρών αντικειμένων.

-Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Σταθερού Σταυρού”, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι

*Ταύροι, ο τρόπος που σκεφτόσασταν μέχρι σήμερα αλλάζει ή πιθανόν να έχετε διαπιστώσει ότι πρέπει να αλλάξει, αφού τίποτα δε μοιάζει με αυτό που ήταν μέχρι σήμερα στη ζωή σας. Αναπροσαρμόζονται οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας, επανεξετάζονται οι φιλίες σας, ή συνεργασίες στους χώρους που δραστηριοποιείστε. Μη διατηρείτε σχέσεις, που λειτουργούν επιβαρυντικά στην ψυχολογία σας, ακόμα και αν είναι στενές. Αντίθετα το διάστημα αυτό, είναι εξαιρετικό στο να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους είτε για να συνεργαστείτε μαζί τους, είτε για να ανανεώσετε την ερωτική και αισθηματική σας κατάσταση. 

*Σκορπιοί, αντιμετωπίζετε με πολύ συναίσθημα, τον τομέα της χαράς του έρωτα και της δημιουργίας, αφού από κει αφουγκράζεστε τις προοπτικές και τις προϋποθέσεις που υπάρχουν, το τι παίρνετε και το τι έχετε δώσει μέχρι σήμερα. Τώρα θα μπείτε στη διαδικασία να αναθεωρήσετε τη στάση σας απέναντι σε ανθρώπους που είχατε βγάλει από τη ζωή σας, ή να κρίνετε εκ νέου, την υπερεκτιμημένη αξία κάποιων άλλων που δεν το άξιζαν. Μερικοί από σας, ίσως να βιώσετε το αίσθημα ότι σας αδικούν, ή σας χαρακτηρίζουν με αδυναμίες που δεν έχει ο χαρακτήρας σας. Δεν αποκλείεται τις ημέρες αυτές να μάθετε αλήθειες που πονάνε. 

*Λέοντες, εποχή δύσκολων αποφάσεων, είναι αυτή που διάγετε. Τώρα θα χρειαστεί να πάρετε θέση, απέναντι σε πολλές διαπροσωπικές σας σχέσεις, είτε αυτές αφορούν κάποιους συνεργάτες σας, φίλους ακόμα και ανθρώπους που μπορεί να μοιράζεστε τη ζωή σας. Μείνετε μακριά από ανθρώπους που έχουν τον τρόπο τους να σας χαϊδεύουν τ αφτιά, προκειμένου να κερδίσουν τη συγκατάβασή σας, σε ότι επιθυμούν να προωθήσουν για δικό τους όφελος. Κάποια κεφάλαια στη ζωή σας χρειάζεται να τα κλείσετε οριστικά και να απαλλαγείτε από ανθρώπους που μπλοκάρουν την εξέλιξή σας. Θα έχετε επίσης επιστροφές από το παρελθόν. 

*Υδροχόοι, ο τομέας των ερώτων σας θα σας απασχολήσει τις επόμενες ημέρες, αφού είστε από εκείνους τους ανθρώπους, που το παρελθόν, θα χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς τους. Μια τυχαία συνάντηση ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα, θα είναι αρκετό, στο να σας βάλει στη διαδικασία, να επανεξετάσετε μια σχέση που κάποτε έληξε και που τώρα θα τη βλέπετε εκ νέου σα πρόκληση. Τα πατήματα τα ξέρετε και έτσι δε θα δυσκολευτείτε να κάμψετε τις ερωτικές αντιστάσεις του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Κάντε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας, γιατί θα έχετε την τάση να κάνετε άσκοπες δαπάνες.

-Για εσάς που ανήκετε στον “Μεταβλητό Σταυρό” Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες

*Δίδυμοι, μπορεί τίποτα να μη δείχνει σταθερό την εποχή αυτή, όμως σίγουρη θα είναι η αποφασιστικότητά σας, να αλλάξετε ότι χρειάζεται αντικατάσταση. Διαπροσωπικές σχέσεις κρίνονται και ίσως τώρα να αποφασίσετε, με ποιους θα συνεχίσετε να συνεργάζεστε, ποιους πρέπει ή δεν πρέπει να εμπιστεύεστε, με ποιους θα προχωρήσετε αλλά και ποιους θα αφήσετε πίσω. Επειδή κάποιες στιγμές θα είστε συναισθηματικά φορτισμένοι, καλό θα ήταν να προσέχετε το τι λέτε, πως το λέτε και σε που το απευθύνετε. Δεν αποκλείεται να κάνετε κάποιες δηλώσεις, που ίσως και εσκεμμένα να παρερμηνευτούν. 

*Τοξότες, τα θέματα του σπιτιού θα σας απασχολήσουν την εβδομάδα αυτή και ίσως και ένα πρόσωπο της οικογενείας σας. Σε μια άλλη περίπτωση, μπορεί κάποιοι από εσάς να βρίσκεστε στη διαδικασία μιας μετακόμισης. Παράλληλα στο χώρο αυτό, δεν αποκλείεται να χρειαστεί να κάνετε έκτακτες δαπάνες, προκειμένου να καλύψετε ζημιές ή επισκευές που χρίζουν άμεσης αντιμετώπισης. Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, θα νιώθετε μια αναστάτωση, ενώ δε θα σας αφήνουν τα περιθώρια να κάνετε εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Προστατέψετε το το χώρο σας από κλοπές. Ενισχύστε την ασφάλειά σας. 

*Παρθένοι, εσείς μπορεί να έχετε καλή πρόθεση απέναντι στους άλλους, κάποιοι όμως από τους ανθρώπους που συνεργάζεστε, είναι φίλοι ή δικά σας πρόσωπα, δεν έχουν την ίδια άποψη με σας, ούτε και σας αντιμετωπίζουν με ανιδιοτέλεια. Δεν αποκλείεται να πέσετε από τα σύννεφα, εξαιτίας της συμπεριφοράς κάποιων ανθρώπων, που πιστεύατε πως μέχρι σήμερα γνωρίζατε καλά. Μην επενδύετε συναισθηματικά, οικονομικά, ή σε συνεργασίες, που διανθίζονται από όμορφα λόγια, φρούδων προοπτικών. Ένας νέος συνεργάτης, ή κάποιος άνθρωπος που θα σας γοητεύσει ερωτικά, ίσως να υπερεκτιμηθεί από σας.

*Ιχθύες, ελέγξτε τις ημέρες αυτές, τον υπέρμετρο συναισθηματισμό σας, που σε κάποιες περιπτώσεις θα μπλοκάρει και τη λογική σας. Πιθανόν να πιστεύετε ότι σας φταίει ο εαυτό σας και οι επιλογές του, οι άνθρωποι που συμβιώνουν μαζί σας, ή κάποιοι που συνεργάζεστε που σας πιέζουν και σας καταπιέζουν. Καταπιεσμένοι πόθοι και επιθυμίες θα βγαίνουν στην επιφάνεια αναζητώντας την κάλυψή τους. Σε ψυχολογική δυσθυμία, μπορεί να έχετε ξεσπάσματα, που άμα δεν τα ελέγξετε, πιθανόν να σας εκθέσουν στο περιβάλλον. Κάποιοι άνθρωποι ίσως ήδη, να έχουν κουραστεί από τη συμπεριφορά σας.

Από την Μελίνα Φώφη

shutterstock image 20Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

In category Astrology News

ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα στον Υδροχόο μια όψη που ...

Πάνος Βλάχος σε δημοσιογράφους: «Ελπίζω να μην λερώσετε την όμορφη στιγμή που πρωταγωνιστώ στη σειρά»

In category Astrology News

Ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων έκανε ο Πάνος Βλάχος στην πρεμιέρα της σειράς 17 κλ ...

Ζερόμ Καλούτα: «Μπαίνω στο Twitter και με βρίζουν για τα κιλά μου» [vid]

In category Astrology News

social media με θετικά μηνύματα για εμένα» – Ο Ζερόμ Καλούτα για τα ρατσιστικά σχόλια ...

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Η μεγαλύτερη περίοδος που συγκατοίκησα με άνδρα, ήταν σε διακοπές, 17 μέρες»

In category Astrology News

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της σε συνέντευξη που έδωσε στο ...

Θοδωρής Αθερίδης: «Αν ήμουν γυναίκα θα ήμουν ερωτευμένος με τον Γιώργο Νταλάρα» [VID]

In category Astrology News

Για τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους που περίμεναν για μια δήλω ...

Άννα Βαγενά: «Ήθελα τον Τσίπρα για γαμπρό» [vid]

In category Astrology News

Η Άννα Βαγενά, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον Στέφανο Κασσελάκη, την Αλίκη Βουγιο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!