Αστρολογικό Δελτίο 27-3-2018

Αστρολογικό Δελτίο 27-3-2018

Oroskopos.tv


Σήμερα έχουμε μία τάση να βρίσκουμε την εσωτερική μας ισορροπία και βρισκόμαστε σε θέση είμαστε συγκεντρωμένοι στην επικοινωνία μας. Το τρίγωνο του Ηλίου με την Σελήνη έρχεται για να φέρει μία ισορροπία μεταξύ των εσωτερικών μας αντιθέσεων. Είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε σε σημαντικότερες κινήσεις και να δούμε τις καταστάσεις με πολύ μεγαλύτερη αισιοδοξία. Αυτή η αισιοδοξία συνεχίζεται και με το τρίγωνο Σελήνης-Ερμή, το οποίο ταυτόχρονα μας στηρίζει έτσι ώστε η επικοινωνία μας να έχει την δυνατότητα να γίνει το όπλο μέσω του οποίου θα διεκδικήσουμε τους στόχους μας.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι είσαστε σε πιο θετική διάθεση., Οι Κριοί προχωράτε συστηματικά σε κινήσεις. Οι Ζυγοί είσαστε πιο συγκεντρωμένοι. Οι Καρκίνοι δράτε με βάση την επικοινωνία σας. Οι Αιγόκεροι καταφέρνετε να δείτε τα πράγματα πιο συνολικά. Για να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς δώστε τον απαραίτητο χρόνο σε καταστάσεις. Οι Δίδυμοι είσαστε λογικοί. Οι Τοξότες μην δράτε απότομα. Οι Παρθένοι αξιοποιήστε την προσήλωσή σας. Οι Ιχθείς είσαστε πολύ πιο δυναμικοί. Για να αυξήσετε την επιτυχία στον τομέα σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί να είσαστε ο εαυτός σας. Οι Υδροχόοι μην φοβάστε την πρόκληση. Οι Λέοντες έχετε ισορροπία. Οι Ταύροι βρίσκεστε κοντά στην αρμονία. Οι Σκορπιοί δώστε περισσότερη συγκέντρωση σε ζητήματα που αφορούν στον οικονομικό σας τομέα. Για να γνωρίζετε ακριβώς τι επιφυλάσσει η ημέρα, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Πλανήτης Όψη Πλανήτης
Ήλιος Τρίγωνο Σελήνη
Ήλιος Σύνοδος Ερμής
Ήλιος Τετράγωνο Αρης
Ήλιος Τετράγωνο Κρόνος
Ήλιος Τετράγωνο Ωροσκόπος
Σελήνη Τρίγωνο Ερμής
Ερμής Σύνοδος Αφροδίτη
Ερμής Τετράγωνο Πλούτων
Αφροδίτη Σύνοδος Ουρανός
Αφροδίτη Τετράγωνο Πλούτων
Αρης Σύνοδος Κρόνος
Αρης Αντίθεση Ωροσκόπος
Δίας Τρίγωνο Ποσειδών
Δίας Εξάγωνο Πλούτων
Κρόνος Αντίθεση Ωροσκόπος
Ουρανός Τετράγωνο Πλούτων
  • Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;
  • Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV
  • Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ
  • Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !


Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u