Astrotip ημέρας Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020


Κριός

Εάν στην διάρκεια της μέρας αισθανθείτε εκνευρισμένοι, προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε των καταστάσεων που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε, από το να δημιουργήσετε με τη συμπεριφορά σας, επιπλέον εστίες έντασης.

Ταύρος

Ένα καλά κρυμμένο μυστικό, πιθανόν δικό σας, ενέχει τον κίνδυνο να αποκαλυφθεί. Ίσως να πρόκειται για ένα προσωπικό δεδομένο, όπου οι συνθήκες θα σας αναγκάσουν να εξομολογηθείτε. Προετοιμαστείτε για αποκαλύψεις.

Δίδυμοι

Μη χάνετε το θάρρος σας, όταν η καθημερινότητα φέρνει δύσκολα θέματα που επιζητούν από σας άμεσες λύσεις. Θα έχετε βοήθεια και υποστήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες.

Καρκίνος

Προσπαθήστε να βρείτε λίγο χρόνο κυρίως για τον εαυτό σας, στο να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε. Κάντε όνειρα και καταγράψτε τα σε ένα χαρτί. Αισιοδοξείτε για να φέρετε κοντά σας, εκείνα που θα θέλατε να υπήρχαν στη ζωή σας.

Λέων

Ένας άνθρωπος, όχι απαραίτητα συνεργάτης σας, θα σας κάνει μια ιδιαίτερη πρόταση συνεργασίας με προοπτικές εξέλιξης. Πριν απαντήσετε θετικά ή αρνητικά, εξετάστε την καλά και απαντήστε αφού πάρετε το χρόνο σας για να τη διερευνήσετε.

Παρθένος

Μην απογοητευτείτε, εάν βρεθούν στο δρόμο σας κάποιοι άνθρωποι και σας δώσουν ορισμένες υποσχέσεις, που δεν πρόκειται να τηρήσουν. Το μάθημα που χρειάζεται να πάρετε, είναι να στηρίζεστε για τώρα, μονάχα στις δικές σας δυνάμεις.

Ζυγός

Είτε ψάχνετε μια καινούργια δουλειά, είτε θέλετε να εμπλουτίσετε με καινούργια είδη τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή, στο να εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας. Στείλτε βιογραφικά, λάβετε πληροφορίες.

Σκορπιός

Τίποτα δεν μπορεί να εξελιχθεί στη ζωή σας, εάν εσείς δεν πάρετε την πρωτοβουλία να κυνηγήσετε την τύχη σας.  Βγείτε έξω με φίλους. Κυκλοφορήστε στον κόσμο, δικτυωθείτε.

Τοξότης

Ναι, έχετε τύχη σήμερα σε ότι κι αν προσπαθήσετε να κερδίσετε, φροντίστε τουλάχιστον να μην τη σπαταλήσετε σε τυχερά παίγνια αλλά στο να αποκαταστήσετε κάποιες σχέσεις, με σημαντικούς για τη ζωή σας ανθρώπους.

Αιγόκερως

Αποφύγετε αν αντιλογήσετε σήμερα με ένα πρόσωπο από την ευρύτερη οικογένειά σας, αφού και να καταλάβει δεν πρόκειται και εσείς θα χαλάσετε την ψυχολογία σας, με το να ασχοληθείτε μαζί του.

Υδροχόος

Προσπαθήστε σήμερα να δείξετε παραπάνω υπευθυνότητα και να είστε τυπικοί στα καθήκοντα και στα ωράριά σας. Με απόσπαση της προσοχής σας συχνή, προσέξτε τον τρόπο που πορεύεστε ή οδηγείτε καθώς και το χειρισμό αιχμηρών αντικειμένων.

Ιχθύς

Όσο κι αν είστε κουρασμένοι, αποδεχτείτε προσκλήσεις κοινωνικής συναναστροφής και γνωρίστε κόσμο. Σίγουρα κάποιοι άνθρωποι θα έχουν πολύ ενδιαφέρον και ίσως να γίνουν η αιτία να ανοίξετε τους ορίζοντές σας σε νέα πνευματικά ενδιαφέροντα.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!