Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020


Κριός

Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορές τον εκνευρισμό να σας καταβάλλει. Πολλές καταστάσεις που συμβαίνουν στη δουλειά σας στις υποχρεώσεις σας ή όπου αλλού τρέχετε, σας πιέζουν να βρείτε λύσεις κι αυτό σας προκαλεί δυσθυμία. Προσπαθήστε λοιπόν ότι κι αν σας συμβαίνει να μην το μεταφέρετε σπίτι ή στην οικογένεια και κυρίως στον ερωτικό σας σύντροφο που κι αυτός με τη σειρά του δεν μπορεί να κάνει τον κυματοθραύστη. Όσο το να έχετε όρεξη για φλερτ, μάλλον υπολείπεται η διάθεση σας για κάτι τέτοιο.

Ταύρος

Λόγω των θεμάτων που έχει δημιουργήσει η συνολικότερη κατάσταση, η αισθηματική και ερωτική σας ζωή, έχει περάσει σε δεύτερο πλάνο. Η καρδιά όμως το ξέρετε, ζητά να αποδράσει, να βρει την έμπνευση μέσα από τον έρωτα, που ακόμα κι αυτός, δίνεται με ασάφεια. Την εποχή αυτή γεννιούνται πόθοι κάτω από άνυδρες συνθήκες και τρόποι να έρθουν οντά άνθρωποι που άλλοτε δε θα είχαν καμία σχέση μεταξύ τους, ούτε καν στον τρόπο ζωής. Αυτό σενάριο έχει φυλαγμένο για σας ο φτερωτός θεός έρωτας, που έχει κάθε προϋπόθεση να σας ξεσηκώσει, ακόμη και με τρόπους που δεν τους περιμένατε.

Δίδυμοι

Το πολυμήχανο μυαλό σας δεν μπορεί να κάνει λάθος και ναι, ο άνθρωπος που σας, μιλάει με όμορφο τρόπο, φίλος ή συνεργάτης σας, έχει ερωτικές προθέσεις απέναντί σας.  Θα πολιορκηθείτε ερωτικά αγαπητοί φίλοι και θα μπείτε κι εσείς στο παιχνίδι του φλερτ, ακόμα και αν δεν έχετε σκοπό να το προχωρήσετε παρακάτω, ακόμα και αν βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, αφού εάν δεν το καταλάβει ο σύντροφός σας, θα είναι κάτι ανώδυνο και ως μη γενόμενο. Το σίγουρο είναι ότι επανέρχεται η παιχνιδιάρικη διάθεσή σας για να ανακαλύψετε εκ νέου, ότι η ζωή έχει και όμορφα χρώματα.

Καρκίνος

Εάν βρεθήκατε πρόσφατα σε μια νέα σχέση, ίσως να είναι ο καιρός να την αντιμετωπίσετε πιο συνειδητά. Ήδη από την αρχή, έχετε πάρει τα σημάδια ότι είναι μία σχέση με προοπτικές. Ήδη έχει καταφέρει να διαγράψει μνήμες από το ερωτικό σας παρελθόν που σας πλήγωνε. Μήπως τώρα να πάρετε το χέρι του ανθρώπου αυτού και να κάνετε μαζί ένα βήμα πιο επίσημο; Εάν τώρα εξακολουθείτε να βρίσκεστε σε μια σχέση που δε σας ικανοποιεί, δεν είναι λύση να κοιτάτε έξω από το παράθυρο της σχέσης σας, ψάχνοντας αλλού, ερωτικές διαφυγές. Ξεκαθαρίστε τι θέλετε από τον εαυτό σας.

Λέων

Με ορισμένες ανατροπές στο πρόγραμμά σας και κάποιο έκτακτο έξοδο, που θα σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού, θα ξεκινήσει η μέρα σας σήμερα. Από το απόγευμα όμως και μετά, όλα διορθώνονται και η μέρα φαίνεται να σας το ξεπληρώνει, αφού μπορεί να δεχτείτε επισκέψεις, από ένα αγαπητό πρόσωπο που έχετε να δείτε καιρό. Ή θα κάνετε μια έκτακτη συνάντηση με έναν άνθρωπο που σίγουρα κάτι στο παρελθόν είχε παίξει μεταξύ σας. Το βράδυ προβλέπεται όμορφο με χαρούμενα μηνύματα και τηλεφωνήματα. Δεν αποκλείεται τώρα να γεννιέται ένας νέος έρωτας.

Παρθένος

Το να ασχολείστε με το ερωτικό σας παρελθόν, αυτό θα είναι κάτι που θα σας πάει πίσω. Ακόμα και αν επιτευχθεί τις ημέρες αυτές μία ερωτική επανασύνδεση, θα διαπιστώσετε ότι δώσατε άλλη μια ευκαιρία, σε έναν άνθρωπο που δεν διορθώνεται. Από δω και στο εξής λοιπόν ευκαιρίες να δίνετε στον εαυτό σας για κάτι νέο και κάτι καλύτερο, αφού ο έρωτας αν του αφήσετε χώρο και αν δείξετε ότι είστε διαθέσιμοι θα έρθει στη ζωή σας από εκεί που δεν το περιμένατε και με καλύτερες προδιαγραφές. Αφήστε πίσω σας ότι παρέμεινε στάσιμο.

Ζυγός

Σα μία καλοκαιρινή περιπέτεια θα σας ξετυλίξει ο έρωτας το επόμενο σενάριο που έχει φυλαγμένο για σας, αφού τίποτα δεν μπορεί προς το παρόν να σας εγγυηθεί μαι μονιμότητα αλλά και τίποτα δε μπορεί να σας στερήσει μία σχέση γεμάτη πόθο και πάθος. Κάποιοι από εσάς, δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε τώρα μία παράλληλη σχέση, κρυφή που ναι μεν θα σας δώσει την αδρεναλίνη που χρειάζεστε, μπορεί όμως να παίξετε με ισορροπίες που μπορεί να διαταραχτούν, ή τελικά να σας επηρεάσουν με το βάρος τους ψυχολογικά. Τουλάχιστον προσπαθήστε να μην επενδύσετε εξαρχής συναισθηματικά στον άνθρωπο της καρδιάς σας.

Σκορπιός

Η επικοινωνία σας με ένα άτομο που ζει μακριά, πιθανόν και σε άλλο γεωγραφικό πλάτος, θα σας κάνει να σκεφτείτε μια διαφυγή. Ίσως μάλιστα μεταξύ σας να έχει δημιουργηθεί μία ερωτική χροιά, που νιώθετε την ανάγκη να την καλλιεργήσετε περισσότερο. Από τη μία μεριά θα νιώθετε την ανάγκη να ζήσετε το τώρα με ότι κι αν φέρει ερωτικά, αν και όλα δείχνουν ότι είναι άνυδρα και από την άλλη ίσως σας μπει η ιδέα να καλύψετε αποστάσεις, προκειμένου να βρείτε το άλλο σας μισό. Συναισθηματικά όμως, τίποτα από τα παραπάνω δε σας ικανοποιεί στην ουσία σας. Τουλάχιστον ανακαλύψτε τι σας φταίει και νιώθετε έτσι.

Τοξότης

Δεν μπορεί μία ερωτική σχέση να έχει μόνο τα καλά της σημεία αλλά ακόμα και οι διαφωνίες τη χτίζουν. Όμως σήμερα και γενικότερα τις ημέρες αυτές καλό θα ήταν να αποφύγετε διαλόγους με το σύντροφό σας, που αφορούν να κακώς κείμενα του δεσμού σας, γιατί θα διέπεστε από εκνευρισμό και έλλειψη υπομονής. Αυτό θα βγει στη συμπεριφορά σας, με αμετροεπή λόγο και  ίσως μιλήσετε τόσο άσχημα στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, που να επέλθουν ρήξεις. Εάν είστε μόνοι, μάλλον νιώθετε πολύ κουρασμένοι για να προσπαθήσετε να εμπλακείτε σε μια καινούργια ερωτική περιπέτεια.

Αιγόκερως

Ο μόνος τρόπος να κερδίσετε το κομμάτι στον έρωτα που πραγματικά σας αξίζει, είναι να βάλετε στην άκρη τα ενοχικά σύνδρομα ή άλλες αναστολές, που σας σταματούν κάθε φορά που τολμάτε να δοκιμάσετε την ερωτική σας τύχη. Αλλιώς αφήνετε στην τύχη της την ερωτική σας ζωή, και στην  ευχέρεια του άλλου να πάρει την πρωτοβουλία ή να μην τολμήσει και ο ίδιος να κάνει το επόμενο βήμα. Ο φτερωτός θεός σας θέλει τολμηρούς περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Ακόμα και το πλάσμα που σας έχει πάρει το μυαλό, από εσάς περιμένει να καθορίσετε τη συνέχεια, ή να δώσετε ένα τέλος στην αναμονή του.

Υδροχόος

Νέες συντροφιές νέοι φίλοι, σας ανοίγουν την αγκαλιά τους και σας καλοδέχονται τις μέρες αυτές. Ανήκουν σε χώρους που άλλοτε δε συνηθίζατε να συχνάζετε και να συμμετέχετε. Με τον τρόπο αυτό θα καταφέρετε να ξεφύγετε από όλες τις έννοιες που σας χρεώνει μια πιεστική και καταπιεστική καθημερινότητα. Τα φλερτ από δω και στο εξής θα δίνουν και θα παίρνουν και οι ερωτικές προκλήσεις δε θα λείψουν από τη ζωή σας. Αρκεστείτε σε ότι σας προσφέρει ο φτερωτός θεός έρωτας. Προς το παρόν για κάτι μακροχρόνιο δεν υπάρχει το ενδεχόμενο. Κάποιες στιγμές τις ημέρας, ίσως καταλάβει το μυαλό και τη σκέψη σας ένα πλάσμα από το παρελθόν.

Ιχθύς

Ίσως να ζείτε τις ημέρες αυτές, το τέλος ενός μεγάλου έρωτα που πιθανόν να έκανε τον κύκλο του και τώρα μεταλλάσσεται σε μια σπουδαία φιλία. Αφήστε τον άνθρωπο που για καιρό υπήρξατε ζευγάρι, να κάνει τις επιλογές που θέλει για την προσωπική του ζωή, αφού με το ζόρι δεν μπορείτε να τον δεσμεύσετε. Εάν τώρα ξεκινάει μία σχέση στην προσωπική σας κατάσταση, οι βεβιασμένες κινήσεις μπορεί να σας στοιχίσουν μία ήττα στο παιχνίδι του έρωτα. Αποφύγετε μάλιστα να βάλετε τους όρους σας, πριν ακόμα να σας πει ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει, το πολυπόθητο ναι. Δώστε χρόνο στο χρόνο.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Astrotip Ημέρας Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σίγουρα κάποια άτομα από τους χώρους που εργάζεστε ή δραστηριοποιείστε, μερ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!