Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020


Κριός

Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έρωτας, έγινε μίζερος και τσιγκούνης μαζί σας. Στην ερωτική και προσωπική σας ζωή, επικρατεί το διάστημα αυτό λειψυδρία. Είτε βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, είτε είστε μόνοι, η απροθυμία του συντρόφου σας, ή του ανθρώπου που έχετε έρθει συναισθηματικά κοντά, σας κάνει να εγκαταλείπετε κάθε προσπάθεια, τουλάχιστον να ταυτιστείτε σε μερικά πράγματα. Οι καιροί είναι δύσκολοι και οι μέρες φορτωμένες με άγχη που βγαίνουν με θυμό από τη συμπεριφορά σας. Καλύτερα να απομονωθείτε σήμερα.

Ταύρος

Σήμερα ένα πρόσωπο του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, μπορεί να σας κατηγορήσει για μυστικοπάθεια, εννοώντας ή ζητώντας να μάθει πράγματα που αφορούν την εξέλιξη της αισθηματικής και ερωτικής σας ζωής. Θα ζητήσει να μάθει το πως σκέφτεστε να πορευθείτε, είτε με την υπάρχουσα σχέση σας εάν είστε δεσμευμένοι, είτε με το πως κινείστε στον ερωτικό στίβο, αφού για καιρό διαπιστώνει πως είστε μόνοι. Η αδιακρισία αυτή, πηγάζει από μια συναισθηματική ανισορροπία που βγάζετε προς τα έξω και όχι γιατί θέλει να κουτσομπολέψει. Όπως και να έχει όμως, προσπαθήστε να αποφύγετε μια τέτοια συζήτηση.

Δίδυμοι

Αν είστε μόνοι ή μόνες, δεν αποκλείεται να κάνετε μία super γνωριμία τις ημέρες αυτές, άκρως ξεσηκωτική. Μέσα από μια συντροφιά, ένας φίλος θα σας φέρει σε επαφή, που δεν είναι διόλου απίθανο να έχει με το πρόσωπο αυτό, έναν βαθμό συγγένειας. Παράλληλα φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα σας ξεσηκώνουν να ασχοληθείτε με μία νέα δραστηριότητα, για να ενισχύσετε τη φυσική σας κατάσταση αλλά και για να μπείτε σε ένα κύκλο ανθρώπων που να έχει κοινά ενδιαφέροντα. Νέες γνωριμίες θα μπούνε στη ζωή σας, όπου κάποιες από αυτές, έρχονται για να παίξουν σημαντικό ρόλο σ αυτή.

Καρκίνος

Με το αβαντάζ να αρέσετε και να εντυπωσιάζετε με το χαρακτήρα σας τους άλλους, ο έρωτας δεν πρόκειται να σας φέρει σπουδαίες αντιστάσεις, εάν στοχεύετε στην καρδιά του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Κατά πάσα πιθανότητα να δεχτείτε πρώτοι τις ερωτικές του εξομολογήσεις, χωρίς να καταλάβει ότι του προκαλέσατε εσείς την ανάγκη να σας πολιορκήσει. Εάν βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, πιθανόν μερικά πράγματα να τα αγνοείτε από όσα σκέφτεται ο σύντροφός σας και αφορούν τη συνέχειά της. Μήπως να του εκμαιεύσετε μυστικά που κρατάει για τον εαυτό του;

Λέων

Άτομα ερωτεύσιμα καθώς είστε, δεν αποκλείεται τις ημέρες αυτές, να είχατε ξεκινήσει μία ερωτική περιπέτεια. Ο ελεύθερος χρόνος σας όμως, είναι τόσο λίγος, που πιθανόν να αδυνατείτε να υπηρετήσετε ένα τέτοιο σενάριο στην παρούσα φάση της καθημερινότητάς σας. Ο έρωτας όμως ζητάει επίμονα να τον εντάξετε στο πρόγραμμά σας και έχει σκοπό να σας ξεμυαλίσει, ακόμα και αν για σας προέχει, η καριέρα και η επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Αυτό μάλιστα το ξεμυάλισμα σας αφορά, είτε είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, είτε έχετε ήδη μία μόνιμη σχέση. Θα αντισταθείτε;

Παρθένος

Μέρα με την ημέρα θα βγαίνετε νικητές σε ότι κι αν προσπαθήσετε. Αν μέσα σε όλα είναι να αλλάξετε το σκηνικό της προσωπικής και ερωτικής σας ζωή, να θυμάστε ότι μόνο με νέα υλικά και όχι με δύσκολες αναμνήσεις θα χτίσετε κάτι καινούργιο.  Μην κοιτάτε πίσω. Δείξτε ότι είστε διαθέσιμοι και ο έρωτας θα έρθει να σας βρει. Εάν βρίσκεστε ήδη σε μία σχέση, μην αμελείτε τον σύντροφό σας και μην του φορτώνετε παραπάνω ευθύνες γιατί ιεραρχείτε πρώτα τα της καριέρας και της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας. Δείξτε την τρυφερότητα και τη μέριμνά σας, το ενδιαφέρον που αξίζει.

Ζυγός

Μια ζημιά στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας εξοπλισμό, πιθανόν να σας χαλάσει το κέφι σήμερα και να αναγκαστείτε στη μεγαλύτερη διάρκεια της μέρας να την επιδιορθώσετε. Για το λόγο αυτό, πιθανόν να αναβληθεί η συνάντηση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά αυτό θα είναι πρόσκαιρο. Εάν τελευταία κοιτάτε έξω από το παράθυρο της σχέσης σας, προσπαθώντας να δημιουργήσετε ή να διατηρήσετε, μία παράλληλη σχέση, να ξέρετε ότι συναισθηματικά, δε θα μπορέσετε να υποστηρίξετε μια κατάσταση τέτοια, αφού οι ευαισθησίες σας, θα σας φορτώσουν ενοχικά σύνδρομα.

Σκορπιός

Μην τα χάνετε κάθε φορά που κάποιος σας φλερτάρει. Η ζωή είναι ωραία, η γη θα εξακολουθεί να γυρίζει και οι εποχές θα διαδέχονται η μία την άλλη, με ότι κι αν ακούτε, με ότι κι αν συμβαίνει γύρω σας. Ναι, σήμερα μπορεί να δεχτείτε μια ερωτική πολιορκία, που θα είναι τόσο έντονη, που θα σας κάνει να απορήσετε, εάν όντως ο άνθρωπος που ήρθε να σας πλησιάσει ερωτικά, το εννοεί. Δε μένει παρά να παίξετε κι εσείς στο παιχνίδι αυτό, να προκαλέσετε κι εσείς την ερωτική σας τύχη και εκείνον. Άλλωστε ο έρωτας ζητάει από σας να ρισκάρετε και να τολμήσετε να κάνετε πράγματα που δεν επιχειρήσατε ποτέ.

Τοξότης

Συμπλέγματα και ανασφάλειες, βγαίνουν στη φόρα και αυτό συμβαίνει αβίαστα από μέσα σας. Όταν όλα σας φταίνε κάπου κι εσείς, ξεχνάτε από που ξεκίνησαν. Μην τα χρεώνετε ούτε στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, ούτε σε εκείνον που αρνείται να σταθεί ερωτικά στο πλάι σας. Οι λόγοι είναι πολλοί αλλά αυτοί που αφορούν εσάς, είναι ο έκρυθμος χαρακτήρας σας, ο θυμός και η αμετροέπεια στο λόγο σας και οι τρόποι που προσπαθείτε να επιβάλλετε την άποψή σας στο περιβάλλον. Ο έρωτας θέλει γλυκές και ρομαντικές νότες για να σας χαριστεί. Τις έχετε όμως;

Αιγόκερως

Σε μια τόσο περίεργη εποχή, δεν αποκλείεται και ο έρωτας να σας φέρει πίσω μία παλιά ερωτική περιπέτεια, που θα ζητά μάλιστα από εσάς επανεξέταση, ανεξάρτητα από το αν προχωρήσατε τη ζωή σας και βρίσκεστε σε μια άλλη σχέση, ή προτιμάτε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας. Δεν αποκλείεται να το κάνει με τρόπο επίμονο και ενοχλητικό, και να σας δημιουργήσει το φόβο, μήπως και εκτεθείτε σε κοινωνικό και φιλικό επίπεδο. Όπως και να έχει το πράγμα, έχετε τον τρόπο να σταματήσετε την από μέρους του εκβιαστική ή χειριστική συμπεριφορά, εξαντλώντας την αυστηρότητά σας.

Υδροχόος

Αποδεχτείτε προσκλήσεις για εξόδους ή μικρές αποδράσεις τις ημέρες αυτές, ακόμα και αν οι φιλικοί κύκλοι που θα σας τις προτείνουν, είναι χώροι που μέχρι σήμερα δε συνηθίζατε να συχνάζετε, ή δεν προέρχονται από κει οι συναναστροφές σας. Κάπου εκεί έξω σας περιμένει μία ερωτική περιπέτεια ικανή να σας δώσει τόση έμπνευση, που λίγο αν προκαλέσετε την τύχη σας, θα έχετε ξεχάσει οτιδήποτε σας απασχολεί για τα πεζά θέματα της καθημερινότητας. Το παρελθόν επιστρέφει με τη μνήμη ενός προσώπου από τον ερωτικό σας τομέα που μερικές φορές σας λείπει πολύ.

Ιχθύς

Την πρόθεσή σας να μάθετε τι κρύβει μέσα του, ή τι σας κρύβει ο σύντροφός σας, θα  τον ενοχλήσει σήμερα και ίσως γευτείτε την απότομη αντίδρασή του.  Αυτό θα συμβεί, γιατί η δική σας ανασφάλεια σας βάζει στη διαδικασία να τον ψάξετε κι αυτό δε δείχνει εμπιστοσύνη. Ένα φιλικό σας πρόσωπο σας ζητά να μεσολαβήσετε ώστε να έχει πρόσβαση στους χώρους που κινήστε. Υπάρχει όμως το ενδεχόμενο να το κάνει για να σας γνωρίσει καλύτερα, να μάθει τους τρόπους και τις συνήθειές σας και να καταφέρει να σας φέρει στην αγκαλιά του, ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση ή είστε αδέσμευτοι.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Astrotip Ημέρας Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σίγουρα κάποια άτομα από τους χώρους που εργάζεστε ή δραστηριοποιείστε, μερ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!