Αντίθεση Ερμή-Ανάδρομου Δία, Χαλαρώστε και αποφύγετε τις υπερβολές !


Αυτό που θα παρατηρήσουμε γύρω μας αυτές τις ημέρες είναι μια συναισθηματική έκρηξη, τα συναισθήματα που τόσο καιρό μπορεί να ήταν καταπιεσμένα καθώς και η επιθυμία μας να δείξουμε στους άλλους τι ακριβώς νιώθουμε είναι πιθανό να μας οδηγήσει σε λεκτικές υπερβολές.

Το βράδυ στις  30/07 ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου θα βρεθεί απέναντι από τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω (20ο 48’).

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης του Ερμή με τον ανάδρομο Δία οι αντιδράσεις μας είτε θετικές είτε όχι θα είναι πιο έντονες από άλλες φορές σε σημείο που μπορεί να φτάσουν τα όρια της υπερβολής, ενώ ο παρορμητισμός μας μπορεί να μας φέρει σε δύσκολη θέση, επίσης αρκετοί από εμάς στην προσπάθεια μας να κερδίσουμε τις εντυπώσεις είναι πιθανό να δώσουμε υποσχέσεις που κατά βάθος ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να κρατήσουμε ή να αναλάβουμε ευθύνες τις οποίες δεν θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε.

Επίσης κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχουμε με φίλους μας είναι πιθανό να παρασυρθούμε σε συζητήσεις χωρίς νόημα ή σε κοινωνικούς σχολιασμούς ή είναι πιθανό να πούμε πράγματα χωρίς να σκεφτούμε ότι μπορεί να φέρουν τους συνομιλητές μας σε δύσκολη θέση.

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Δία επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού  Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους , Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 5ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή στις υπερβολές, αυτή την φράση θα πρέπει να σκέφτεστε πριν από κάθε σας αντίδραση αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί, και αυτό γιατί στην προσπάθεια σας να δώσετε έμφαση σε αυτά που λέτε στις επαγγελματικές σας συζητήσεις ή στον τρόπο που εκφράζετε τα συναισθήματα σας είναι πιθανό να ξεπεράσετε τα όρια και να μην έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τα μελλοντικά σας σχέδια ασχολείστε ακόμα και στις διακοπές σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Ωστόσο, καλό θα ήταν αυτές τις ημέρες, και πριν προχωρήσετε στην υλοποίηση τους να μην δώσετε υποσχέσεις και να μην πείτε μεγάλα λόγια που πιθανόν μετά να μην μπορείτε να μαζέψετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σημαντικές συζητήσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Ιδιαίτερα όσοι από εσάς ετοιμάζεστε να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία καλό θα ήταν να κρατήσετε μικρό καλάθι, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στον/ στην ερωτικό/ή σας σύντροφο με υπερβολικό τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την καρδιά σας είστε έτοιμοι να ανοίξετε στους αγαπημένους σας αλλά και στους συνεργάτες σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Προσοχή όμως, γιατί εξαιτίας της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω είναι πιθανό είτε να πείτε πράγματα που δεν πρέπει είτε να δώσετε έμφαση σε λάθος πράγματα και καταστάσεις από το παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Αρκετό άγχος έχετε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Στην προσπάθεια σας εδραιώσετε την παρουσία σας στο χώρο της δουλειάς σας ή να τραβήξετε το ενδιαφέρον των προϊσταμένων σας είναι πιθανό να μην εκτιμήσετε σωστά την κατάσταση και να αναλάβετε ευθύνες οι οποίες είναι πάνω από τις δυνάμεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η κοινωνική σας ζωή είναι γεμάτη και ο φιλικός σας κύκλος συνεχώς μεγαλώνει. Ωστόσο, αυτές τις ημέρες, στην προσπάθεια σας να βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής ή να νιώσετε ότι είστε αποδεκτοί, να πάρετε μέρος σε κουτσομπολιά για τα οποία πολύ σύντομα μπορεί να μετανιώσετε.

ΖΥΓΟΣ

Τις επαγγελματικές σας υποθέσεις προσπαθείτε να τακτοποιήσετε λίγο πριν φύγετε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές εσείς οι Ζυγοί. Προσοχή όμως γιατί αυτές τις ημέρες, και ιδιαίτερα κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Δία, είναι πιθανό να αντιδράσετε με υπερβολικό τρόπο με αποτέλεσμα να χαλάσετε την εικόνα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χαμογελαστοί και αισιόδοξοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η παρουσία του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου σας βοηθάει να προχωρήσετε τις συζητήσεις που αφορούν τα μελλοντικά σας σχέδια, παράλληλα όμως, η επιθυμία σας να τα αφήσετε όλα πίσω και να ξεκινήσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές μπορεί να σας κάνει να φανείτε ασυνεπείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδιαίτερα γενναιόδωροι και δοτικοί με τους αγαπημένους σας είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Στην προσπάθεια σας να τους δείτε χαρούμενους είναι πιθανό να πείτε πράγματα που δεν πιστεύετε είτε να κάνετε για αυτούς υπερβολικά έξοδα τα οποία θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, αυτή τη χρονική περίοδο, παίζουν οι προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο σας, είναι πιθανό να σας παρασύρει  σε λεκτικές υπερβολές και υποσχέσεις για τις οποίες αργότερα μπορεί να χρειαστεί να λογοδοτήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γεμάτοι ιδέες και έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας είστε αυτό το χρονικό διάστημα εσείς οι Υδροχόοι. Ωστόσο, πριν μπείτε μπροστά και αναλάβετε νέες ευθύνες θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι θα μπορέσετε να δουλέψετε κάτω από αυστηρά χρονοδιαγράμματα, χωρίς να δυσανασχετήσετε, και πιθανόν είστε έτοιμοι να θυσιάσετε και τις διακοπές σας.

ΙΧΘΥΣ

Έτοιμοι να ερωτευτείτε παράφορα είστε το φετινό καλοκαίρι εσείς οι Ιχθύες. Η παρουσία του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου σας έχει χρήσει με μεγάλη ευκολία νικητές στο παιχνίδι του φλερτ. Αυτές τις ημέρες όμως και κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Δία, στην προσπάθεια σας να τραβήξετε την προσοχή ενός ατόμου από το φιλικό σας περιβάλλον είναι πιθανό να ξεπεράσετε τα όρια.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Νέα Σελήνη στον Ταύρο και τι ευκαιρίες θα φέρει για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η επιθυμία μας να πάρουμε και πάλι την ζωή μας στα χέρια μας, και να κάνουμε μια επα ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 9/5 – 16/5/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με τους καλύτερους οιωνούς θα ξεκινήσει η 2η εβδομάδα του Μαΐου, μια εβδομάδα με ση ...

Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο έρωτας αποτελεί πηγή ζωής, χαράς και ανανέωσης για όλους μας. Αναπόσπαστο κομμάτ ...

Τετράγωνο Αφροδίτης – Δία, Ροπή στις απολαύσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η επιθυμία όλων είναι να πάρουμε και πάλι τη ζωή στα χέρια μας, να ερωτευτούμε και ν ...

Τρίγωνο Αφροδίτης – Ανάδρομου Πλούτωνα, Ερωτική μαγεία !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η επιστροφή της ζωής στους κανονικούς της ρυθμούς έχει πολλαπλά οφέλη για εμάς και ...

Η Είσοδος του Ερμή στους Διδύμους

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με σταδιακά βήματα αφήνουμε πίσω μας, ένα περιοριστικό διάστημα, και ετοιμαζόμαστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u