Astrotip Ημέρας Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020


Κριός

Σίγουρα κάποια άτομα από τους χώρους που εργάζεστε ή δραστηριοποιείστε, μερικές φορές σας προκαλούν παίζοντας με τα όρια της υπομονής σας. Επειδή όμως οι ημέρες αυτές, έχουν την προδιάθεση να δημιουργούν εντάσεις, καλύτερα να αποφύγετε μία λεκτική επίθεση και κυρίως να μην την ανταποδώσετε.

Ταύρος

Επειδή κάθε ανθρώπινη άποψη πρέπει να ακούγεται και να βρίσκει το χώρο να εκφραστεί, δώστε τον στο συνεργάτη σας ακόμα και αν διαφωνείτε μαζί του και μην επιμένετε στο να επιβάλλετε τη δική σας άποψη από εγωισμό.

Δίδυμοι

Υπάρχουν άνθρωποι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν οικονομικά ή με όποιο τρόπο πιστεύετε πως χρειάζεστε. Μην αγχώνεστε για ένα χρέος σας, θα καλυφθεί στην ώρα του και όταν εσείς μπορείτε.

Καρκίνος

Δεν έχετε ανάγκη και ούτε υπάρχει κανένας λόγος, να αποδείξετε στον οποιοδήποτε την αξία σας. Κι επειδή υπάρχουν πολλοί που την προσωπική σας πρόοδο αλλά και άνοδο την βλέπουν ανταγωνιστικά, μην ανταπαντάτε σε ότι ή όποιον σας προκαλέσει.

Λέων

Προσπαθήστε να χαρίσετε στον εαυτό σας περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να κάνετε εκείνα που σας αρέσουν, να βρεθείτε σε φιλικούς χώρους με πρόσωπα που έχετε να δείτε καιρό, ή να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

Παρθένος

Αποδεχτείτε μία πρόσκληση που θα σας γίνει από ένα συνεργάτη ή στενό σας φίλο για να μπείτε σε ένα κοινωνικό κύκλο που δεν είχατε παρευρεθεί άλλη φορά. Οι γνωριμίες που θα κάνετε τώρα, θα σας φανούν πολύ χρήσιμες για το μέλλον σας.

Ζυγός

Οι αλλαγές στην ζωή σας θα διαδέχονται η μία την άλλη και σκοπό έχουν να σας βάλουν στη διαδικασία να γίνετε πιο αποφασιστικοί στις παρεμβάσεις που κάνετε ως προς την εξέλιξή της.

Σκορπιός

Η ένταση που εκφράζεται και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, προέρχεται κατά κύριο λόγο από μέσα σας. Ψάξτε αυτό που σας φταίει, πρώτα μέσα από τον εαυτό σας και όσα δεν καταφέρατε να πετύχετε.

Τοξότης

Η ενεργοποίηση μιας παλιάς φιλίας ή συνεργασίας, θα σας βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείτε με ένα ταλέντο ή μία δεξιότητα που διαθέτετε και δεν αποκλείεται από κει να βγάλετε και μερικά χρήματα.

Αιγόκερως

Με εξαιρετική εξωστρέφεια και επικοινωνιακή δεινότητα, θα έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που μπορεί μόλις τώρα να γνωρίσατε ή να γνωρίσετε, έρχονται στη ζωή σας για να την αλλάξουν προς το καλύτερο. Μη μένετε στάσιμοι.

Υδροχόος

Μην φοβηθείτε να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, τόσο στην προσωπική σας ζωή και αισθηματική σας κατάσταση, όσο και στην επαγγελματική, εφόσον τα πράγματα, δεν πηγαίνουν όπως θα τα επιθυμούσατε.

Ιχθύς

Ως άτομα πολύ συναισθηματικά, παθαίνετε συχνά συναισθηματικές υπερχειλίσεις. Εάν όμως το διάστημα αυτό κληθείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, καλό θα ήταν να επικαλεστείτε τη λογική παρά την καρδιά.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!