Astrotip ημέρας Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020


Κριός

Μην προκαταβάλλεστε για τον άνθρωπο που έχετε απέναντί σας και συνομιλείτε, όταν διαφωνείτε με την άποψή του. Κάπου μπορεί να σας διαφεύγουν οι αιτίες που υποστηρίζει την άποψή του και να έχει δίκιο τελικά.

Ταύρος

Τόλμη και ρίσκο είναι δύο λέξεις που δε σας εκφράζουν σαν ποιότητα ανθρώπου. Την εποχή όμως αυτή, θα χρειαστεί πολλές φορές να τολμήσετε ακόμα και να ρισκάρετε σε μερικές περιπτώσεις, εάν θέλετε τα πράγματα και οι υποθέσεις σας να αλλάζουν.

Δίδυμοι

Κάποια χρήματα που δεν τα περιμένατε έρχονται εκτάκτως στα χέρια σας. Μην τα δαπανήσετε σε άσκοπες αγορές, όπως κάνετε τελευταία αλλά να καλύψετε μία ανάγκη ή μια ζημιά που έχει βγει στο σπίτι.

Καρκίνος

Η ψυχή σας διψάει για το καινούργιο, τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και στην επαγγελματική. Ονειρεύεστε βάζετε νέους στόχους και γεμίζετε επιθυμίες. Πρέπει όμως να αφήσετε πίσω, ότι δεν προχωράει πλέον και δεν λειτουργεί.

Λέων

Ότι και να μάθετε σήμερα, ακόμη και αν σας θορυβήσει, μην αντιδράσετε. Μπορεί να σας πλασαριστεί σαν μία εμπιστευτική είδηση, που στην ουσία, όχι μόνο να μην είναι αλλά να σας την πουν, έτσι για να δουν τις αντιδράσεις και τα αντανακλαστικά σας.

Παρθένος

Μη δανείσετε και μη δανειστείτε χρήματα τις ημέρες αυτές, αφού ούτως ή άλλως θα καθυστερήσετε εκ των συνθηκών να το αποπληρώσετε. Επίσης μην μπείτε εγγυητής σε δάνεια τρίτων. Τέλος θα χρειαστεί να είστε πολύ προσεκτικοί στις αγορές που κάνετε, ιδίως σε μέσα τεχνολογίας.

Ζυγός

Μπορεί ένας άνθρωπος δικός σας, να σας μιλήσει σήμερα για ένα πολύ προσωπικό σας ζήτημα, που όμως να κρούσει ευαίσθητες χορδές της ψυχολογίας σας και να τα σπάσετε μαζί του. Προσπαθήστε με διάλογο να το βάλετε στη θέση του.

Σκορπιός

Όταν κάποιος δικός σας άνθρωπος, φίλος ή στενός συνεργάτης πάει να σας πει κάτι, τελευταία αντιδράτε μαζί του με το παραμικρό. Να ξέρετε όμως ότι μπορεί γενικά στις απόψεις σας να είστε σωστοί, δεν είστε όμως πάντοτε. Σκεφτείτε το.

Τοξότης

Τώρα μπορείτε να ρίξετε γέφυρες με ανθρώπους που ψυχραθήκατε το προηγούμενο διάστημα. Στην περίπτωση μιας φιλίας καλό θα ήταν αν χρειαστεί να ζητήσετε και μια συγνώμη αλλά φροντίστε απέναντι στον άνθρωπο αυτό να την εννοείτε.

Αιγόκερως

Η ανανέωση ξεκινάει από μέσα σας αλλά και από το χώρο που ζείτε με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Σήμερα είναι εξαιρετική ημέρα για να προγραμματίσετε επισκευές στο σπίτι και διάφορες μαστοριές.

Υδροχόος

Όταν βλέπετε ότι κάποια πράγματα εξελίσσονται έκρυθμα, προσπαθήστε να μη ρίχνετε κι εσείς από τη μεριά σας λάδι στη φωτιά. Σήμερα σε μία ιδιαίτερα δύσκολη ημέρα, προσπαθήστε να είστε εσείς οι συνεργάσιμοι της παρέας.

Ιχθύς

Σε όποια διαφωνία και αν έρθετε με συναδέλφους, φίλους ή δικούς σας ανθρώπους σήμερα, εάν δεν μπορείτε αν υποχωρήσετε, τουλάχιστον φροντίστε να μην ανεβάσετε τους τόνους της φωνής σας και των εντάσεων.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!