Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 1/3 – 8/3/2020


Κριέ

Σε έχω ακούσει πολλές φορές να λες, “θεέ μου εγώ ήμουνα καλό παιδί, ή άλλοι δε μ αφήσαν” και δε σε βρίσκω άδικο. Βέβαια για να γίνω κι εγώ ο δικηγόρος του διαβόλου, κάπου κι εσύ το παρατράβηξες με τα νεύρα σου, το πείσμα σου το εκρηκτικό, με το “τατάνα” όλα κι όποιον πάρει ο χάρος. Από την άλλη μεριά όταν σε βλέπω ησυχούλη φλερτάροντας με την κατάθλιψη δε μου αρέσεις. Σε προτιμώ στα κάγκελα. Όμως στο έρωτα φίλε παίζει και η στρατηγική, την οποία  δε τη γουστάρεις μιας και είσαι του “όλα ή τίποτα”. Τελευταία μπορεί να νιώθεις στην πλάτη σου πολλούς ανταγωνιστές. Ή να διαπιστώνεις, ότι το γκομενάκι που σου άρεσε με χίλια, έπεσε κάτω του μηδενός η διαγωγή του και άρα πολύ ασχολήθηκες με την πάρτη του. Αναθεωρείς λοιπόν και αυτό δεν είναι κακό, αφού μόνο έτσι θα πεις “πάμε γι άλλα”. Λίγο πριν πας παρακάτω, που δε θα σε νοιάζει αν είναι γκρεμός -τέτοιος είσαι- να θυμάσαι το εξής: Στον έρωτα δεν πειράζει ακόμα και αν καείς, αρκεί να καίγεσαι…γλυκά!!! Σου θέτω έτσι τον προβληματισμό. Εσύ κάνε τα κουμάντα σου και σκέψου το.

Ταύρε

Κοίτα, με την Αφροδίτη που είναι κι ο κυβερνήτης σου, να έρχεται οσονούπω στα μέρη τα δικά σου μεσοβδόμαδα, ερωτικά τουλάχιστον δεν το λες κακό. Κάτι αρχίζει να πεταρίζει μέσα σου, κάτι να σηκώνεται έξω σου, ίσως η όρεξη να γίνεις πιο μάχιμος ερωτικά. Όχι βέβαια γιατί είσαι από τους τύπους που θα βγούνε να ψαχτούν για το γαμώτο της περιπέτειας αλλά γιατί θα σου κάτσει φάση σέξι που θα σε προκαλέσει για να δει, αν τελικά, οι φήμες που κυκλοφορούν τελευταία για την πάρτη σου ισχύουν. Οι Ταύροι είναι “παν ηδονιστές” και δεν το κρύβουν σε όποιον ξεπεράσει τις αναστολές του κι αποφασίσει να δοκιμάσει την ερωτική του τύχη με το σινάφι τους. Ξέρουν να σου τραγουδούν και η χροιά της φωνής τους να ξεκινά από τη βάση του κρανίου σου δονούμενη, να περνάει μέσα από την ραχοκοκκαλιά σου και να διανέμεται ως το τελευταίο σου παλλόμενο κύτταρο στο ρυθμό της. Ξέρουν να σε ταΐζουν ζουμερές κόκκινες φράουλες με τη φαντασία τους και οι χυμοί τους να σε πλημμυρίζουν με κάθε λογής γεύσεις ερωτικές. Κι έχουν τον τρόπο τους, να σε πάνε ως στα όριά σου και να σε φέρουν  πίσω πάλι έτσι απλά, για να σε πείσουν πως πρέπει έστω και μια φορά να τους ερωτευτείς.

Δίδυμε

Έχεις την απόλυτη κατανόησή μου να ξέρεις, αφού σου αναγνωρίζω, ότι εσύ ένα πλάσμα που τρέχεις ταυτόχρονα σε διάφορες κατευθύνσεις, συνδυάζοντας τα πάντα με ακρίβεια δευτερολέπτου, μαθαίνεις και διαδίδεις πληροφορίες, συγκεντρώνεις και διανέμεις το κατάλληλο πράγμα στην αντίστοιχη θέση, τώρα σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Όλα γύρω σου πάνε αργά, ευτυχώς όχι για πολύ ακόμα, ότι εξελίσσεται το κάνει με τρόπους ασαφείς, άλλα λες στους άλλους κι άλλα καταλαβαίνουν και πάει λέγοντας. Για αρχή μη τσαντίζεσαι, δε βοηθάει. Μπορεί να χρειαστεί να αφήσεις το “τώρα” για λίγο και να σου δοθεί η ευκαιρία να κοιτάξεις στο “χτες”. Δεν αποκλείεται λοιπόν να έρθει να σε βρει μετά από δεκαετίες ο έρωτας, στη μούρη ενός παλιού σου συμμαθητή. Στο σκέρτσο που θυμώσουν απ τη Μαρίτσα που ήσασταν κολλητοί από τα φοιτητικά σου χρόνια. Σε ένα παλιό σου συνάδελφο που βρίζατε μαζί την εργοδοσία, σε ένα παλιό σου γκομενικό, που έληξε άδοξα πάνω σε μία παρεξήγηση. Συμπέρασμα: Ο έρωτας μπορεί να μετατραπεί για σένα τελικά σε μια “παλιοκατάσταση” με την καλή έννοια και μη το αφήσεις ανεκμετάλλευτο, εάν φυσικά σε παίρνει.

Καρκίνε

Για αρχή θα σου πω ότι μπορεί στις πρώτες μέρες της εβδομάδας, να σου σκάσει θεματάκι από το ερωτικό σου παρελθόν. Να πάθεις στα ξαφνικά μια βαρυστομαχιά που δε θα δικαιολογείται, αφού μάλλον θα πρόκειται για κάτι νευρικής αντανακλαστικής φύσεως, που την ανακάλεσε η μνήμη σου όταν μπήκες εκ νέου στη διάθεση αυτή. Μην ασχολείσαι λοιπόν με τη φάση, γιατί πάει καιρός που σταμάτησες να τρως ληγμένα από τον έρωτα. Πρόσεξε επίσης το sos: Μπορεί δίχως να το καταλάβεις, να βρεθείς σε μια αγκαλιά που παράλληλα να χωράει κι άλλο κόσμο, ή να ανήκει αλλού. Απέφυγε λοιπόν τις δανεικές αγκαλιές, γιατί δε σου αξίζει να πληγωθείς κι άλλο ερωτικά, γιατί θα σου γυρίσει στο τέλος κουσούρι. Όμως μωράκι για να μη σε παίρνω απ τα μούτρα, να ξέρεις ότι από τη στιγμή που αποφάσισες να βγεις από το καβούκι σου, ο κόσμος σου χαρίζεται αφειδώς, το ξέρεις έτσι; Τό’χεις δει.  Έτσι όπου κι αν βρεθείς να ξέρεις ότι θα λάμπεις, θα κατακτάς, θα κερδίζεις τις εντυπώσεις, θα πολιορκείσαι ερωτικά, θα αρέσεις γενικότερα. Άντε να σε δω να παίρνεις τα πάνω σου.

Λέοντα

Καλά το ξέρουμε ότι έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου αλλά ίσως και να στο αναγνωρίσουμε, αφού είσαι ο μόνος και με διαφορά που δικαιούται να την έχει. Όμως το λάθος που κάνεις εκτός από το να θεωρείς πως πρώτα πας εσύ μετά το χάος, μετά το χάος πάλι εσύ κι ύστερα όλοι οι άλλοι, είναι ότι αυτούς τους “άλλους”, τους θεωρείς και δεδομένους. Είναι δηλαδή μέσα το μυαλό σου, δεδομένος ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου, δεδομένο ότι δεν επισκιάζεσαι από κανέναν, δεδομένο πως θα σου κάτσει το γκομενάκι που σ αρέσει, δεδομένο πως πρέπει όλοι μπροστά σου να νιώθουν υποδεέστεροι. Να ξέρεις όμως, πως άμα δε σε γουστάραμε για το ψώνιο σου, θα έτρωγες πόρτες συχνά τον τελευταίο καιρό. Ναι, είμαστε σκλάβοι του έρωτά σου γιατί μπορεί να ζήσουμε μαζί σου μια υπερπαραγωγή. Ναι ξεχωρίζεις από το πόπολο των εραστών γιατί ξέρεις να λανσάρεις τον εαυτό σου καλύτερα, αλλά. Έπεσες με τα μούτρα στη δουλειά, στην καριέρα, σε ότι θεωρείς σημαντικό για την εξέλιξή σου και μας έγραψες στη χαίτη σου. Όχι φίλε ως εδώ. Να ξέρεις ότι υπάρχουν κι άλλοι αίλουροι για να μας κατακτήσουν, στο ερωτικό βασίλειο και να έχεις το νου σου τελικά.

Παρθένε

Μου αρέσει να σε βλέπω να χαμογελάς με εκείνο το βλαμμένο ύφος του ερωτευμένου που ζει στην καρακοσμάρα του και δεν πατάει στη γη. Μου αρέσει να τρέχεις ανέμελα στα λιβάδια μες την τρελή χαρά και ενώ πέφτεις και τρως τα μούτρα σου, σηκώνεσαι και συνεχίζεις. Εννοείται πως μόνο ένας έρωτας θα μπορούσε να σε μεταμορφώσει και να σου δώσει τέτοια έμπνευση. Κι αν είσαι από εκείνους που δεν τον συνάντησαν ακόμη, να ξέρεις πως το ερωτικό ραντεβού, εκεί στους ουρανός έχει ήδη κλειστεί για σένα. Βέβαια δε θα μοιάζει με “ραντεβού στα τυφλά”, γιατί ξέρουμε πόσο δυσκοίλιος είσαι στα απρογραμμάτιστα. Θα σου σκάσει όμως στα μούτρα, όταν θα παρατηρήσεις στο συνεργάτη σου, ότι έχει ωραία καθιστικά στοιχεία τελικά. Όταν η τύπισσα που γνώρισες στο μπαρ την ώρα που σου μιλάει, όλο και σε πιάνει εκεί που εσύ κουρδίζεσαι. Θα συναντηθείτε σε μια παρέα ή μια συλλογικότητα, ξέρεις εκεί που μαζεύεστε για να σώσετε τον κόσμο και θα σου κλείσει το μάτι από το βάθρο του ομιλητή. Φαντασία να έχεις και όρεξη, να είσαι ψυλλιασμένος, γιατί σού’ρχεται σού’ρχεται.

Ζυγέ

Μάθε την τέχνη κι άστηνα κι άμα πεινάσεις πιάστηνα. Την ερωτική τέχνη εννοώ, που σ αυτή, είσαι μαέστρος. Κι αν διαπίστωσες τελευταία πως κάθε φορά που έλεγες τραγούδια και μύθους ερωτικούς κάποιοι δεν το εκτίμησαν μη χαλιέσαι. Δε σημαίνει ότι τα παραμύθια σου δεν πουλάνε πια άλλωστε στον έρωτα για ένα παραμύθι ζούμε. Απλά τα είπες μελαγχολικά και δεν είχαν το κατάλληλο “ντιριντάχτα” για να κινήσουνε την προσοχή των διερχόμενων κορμιών. Αν θες λοιπόν να δοκιμάσεις την ερωτική σου τύχη, την εβδομάδα αυτή κάτι πρέπει να μάθεις. Την επανάληψη που είναι μήτηρ της μαθήσεως. Για γύρνα λίγο πίσω στο παρελθόν να δεις τι γίνεται. Το πρόσφατο ή το μακρινό δεν έχει σημασία. Θα ανακαλύψεις ότι ακόμα υπάρχουν ψυχές που δε χόρτασαν το κελάηδισμά  σου και θέλουν να το ακούσουν. Άσε που μπορεί να δεις ένα κορμί, που κάποτε δεν του έδωσες και τόση σημασία και να διαπιστώσεις πως έχει ψωμί ακόμα η δουλειά μαζί του. Ζυγέ διαχρονική “εραστάρα”, τίμα τις καβάτζες σου όπως πραγματικά τους αξίζει. Τόσο τρόπο και κόπο  έκανες για να τις διατηρήσεις ως τα σήμερις.

Σκορπιέ

Αφυπνίζονται τα βίτσια σου τις μέρες αυτές μαναράκι μου γιατί ο έρωτας έρχεται να σου θυμίσει, ότι ερωτικό παιχνίδι χωρίς την παρουσία σου δε νοείται. Λογικά ήδη θα πρέπει να έχεις αισθανθεί, στην καρδιά ή στα καπούλια σου κάποιες κοφτές ξυλιές, από εκεί που δεν το περίμενες να τις αρπάξεις και να τις φας. Τώρα να συνειδητοποιήσεις πως προκαλείσαι. Επιτέλους ξυπνάει μέσα σου ο Σκορπιός κι αυτό μ αρέσει. Γιατί εάν στον έρωτα υπάρχουν διάφορες στρατηγικές, η πιο αποτελεσματική είναι η δική σου. Γιατί; Γιατί είναι πολυμήχανη και δε δίνει στόχο. Εδώ είμαστε λοιπόν , αυτό σου λείπει. Ή θα στοχοποιηθείς ή θα στοχοποιήσεις. Συγκεντρώσου στο αντικείμενο του πόθου σου, κι αμείλικτα  κάνε τα κουμάντα σου να δείξεις, ποιος παίζει καλύτερη μπαλίτσα, όταν πάρει απόφαση πως πρέπει ερωτικά, να αθληθεί. Ξεκουβάλα από τη θέση σου γιατί σκούριασες. Γίνε μάχιμος αλλιώς θα είσαι λιποτάκτης. Πάρτο πάνω σου γιατί αλλιώς, θα έρθει από μόνο του κατά πάνω σου και θα σε αλώσει. Εκτός και αν παραδεχτείς ότι φοβάσαι να τα βάλεις με το πεπρωμένο σου, που δεν είναι άλλο από αυτό που σού’ρχεται, μην το αγνοείς. Άντε να σε δω Σκορπίδι μου…

Τοξότη

Που να θυμάσαι τώρα, εσύ άτομο υπερκινητικό και υπέρ κοινωνικό, ποιοι ήταν και πότε οι παλιοί σου έρωτες. Εσύ άλλωστε ζεις το “τώρα” και περιμένεις ανυπόμονα το “αύριο” για να κάνεις ερωτική θραύση. Όμως παίζει δυνατά το σενάριο την εβδομάδα αυτή, να πέσεις μούρη με μούρη, με ένα παλιό σου γκομενάκι ή ένα φίλο, που κάτι είχε αρχίσει να παίζεται μεταξύ σας κάποτε αλλά μάλλον δεν έκατσε, λόγω δυσμενών καιρικών και όχι μόνο συνθηκών. Θα μου πεις, ρε συ ΑστροΑλχειμίστρια, θες να μας πεις ότι θεός έρωτας έχει για μας, περσινά ξινά σταφύλια; Και περσινά και προπέρσινα έχει να ξέρεις. Μη το βλέπεις στραβά. Το κρασί γίνεται καλύτερο ανάλογα με την παλαιότητα που διαθέτει. Γίνεται πιο μεστό πιο συνειδητό. Τώρα αν είσαι σε σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη, νόμιμη ή “παράνομος κι αν είναι ο δεσμός μας / εμείς το δέσαμε μ αγάπη και αισθήματα”, κάνε λίγο ησυχία. Γιατί δε αποκλείεται να ανοίξεις το στοματάκι σου και να πεις κουβεντούλες…που λίγο μετά θα δεις τα χαΐρια τους και θα τις μετανιώσεις. Κατά τα άλλα δεν έχεις και πολλά άλλα να προσέξεις.

Αιγόκερε

Ξέρω ότι έχει μπει ο διάολος μέσα σου και θέλεις ερωτικά να ζήσεις κι εσύ το παραμύθι σου αλλά πρόσεξε γιατί τις μέρες αυτές, θα το κάνεις με το λάθος τρόπο. Θα γίνεις δηλαδή λιγάκι ατζαμούκλας. Γιατί κατανοώ ότι το όνειρο κάθε Αιγόκερου που σέβεται τον εαυτό του, είναι να τραγουδά, το “από δω η γυναίκα μου κι από κει το αίσθημά μου”, εντοπίζω όμως στα άστρα, ότι κινδυνεύεις-κινδυνεύεις, από κείνο που λατρεύεις. Πρόσεξε δηλαδή, μη μάθουν οι μεν και οι δε, ότι στον ελεύθερό σου χρόνο, την ώρα που πας στο προποτζίδικο ή στο super-market , κοιτάς και έξω από το παράθυρο των σχέσεων που διατηρείς.  Αν πάλι μου πεις ότι σε έχει φάει η μοναξιά και είσαι ερωτικά αυτό-απασχολούμενος,  να ξέρεις πως συμβαίνει επειδή έχεις γίνει, ένας μίζερος μπακούρης, που από την αμαμία, βρίσκεσαι μες στη μίρλα και την κριτική απέναντι σε όλους και σε όλα. Άλλαξε λοιπόν τον τρόπο που φέρεσαι στον έρωτα. Γίνεσαι προβλέψιμος και παλιομοδίτης. Έλα αφού το κατέχεις το θέμα, πλάσμα ταλαντούχο. Η ερωτική σου καριέρα χρειάζεται ανανεωμένες τακτικές. Με τις ίδιες θα μείνεις;

Υδροχόε

Τα βεγγαλικά σου μάτια, λάμπουν σα το φώσφορο, σα νυχτερινά καράβια που περνούν το Βόσπορο. Είδες τι γλυκά σε αρχίζω ναι; Η αλήθεια είναι, ότι στο πάω έτσι, γιατί το μάτι σου να γυαλίζει δεν το έχω για καλό, μιας και μου είσαι αψυχολόγητα απρόβλεπτος. Εικάζω όμως ότι στην έχει βαρέσει ερωτικά, γιατί όλες είναι ίδιες ή όλοι και δεν αντέχουν το διαφορετικό του χαρακτήρα σου. Δεν το εκτιμούν, τέλος. Το “διαφορετικό” όμως φτιάχτηκε  στον κόσμο από τα χεράκια σου κι αν δεν υπήρχε τότε όλα θα μοιάζανε σα μια λίμνη που έχει γίνει έλος. Ατάραχη. Στην έχει βαρέσει γιατί προσπάθησες να μοιράσεις ερωτικά εγκεφαλικά σε ανεγκέφαλους. Ε, δε θέλαν να πάρουν, τι δε καταλαβαίνεις; Γιατί δε βρίσκεις έναν όμοιό σου να βάλετε ρεφενέ από λίγη ο καθένας διαφορετικότητα να τα βρείτε μεταξύ σας; Θα μου πεις δε γίνεται να έλκονται τα ομώνυμα, ή όλο και κάποια άλλη θεωρεία θα σκαρφιστείς, για να αποφύγεις την απάντηση. Ok το δέχομαι. Βρες τα με τον εαυτό σου φίλε κι εγώ θα είμαι εδώ να περιμένω απαντήσεις. Να εδώ στην άκρη της δικής μου λίμνης. Έλα γεια σου.

Ψαράκι μου

Και εκεί που εσύ δεν ασχολείσαι με κανέναν, τώρα θα βρεθείς στο στόχαστρο κάθε κουτσομπόλη να λέει και να διασπείρει, διάφορα για το ερωτικό ποιόν σου. Ότι έχεις ξεσκονίσει ερωτικά, όλες τις γωνίες στο καλντερίμι, ότι κάνεις κουτσουκέλες και δε φαίνεσαι, ότι στο σεχ η φαντασία και οι πράξεις σου, ομοιάζουν με τα Σόδομα και τα Γόμορρα, ότι δεν υπάρχει διαστροφή που δε θα ήθελες να δοκιμάσεις ερωτικά και άλλες τέτοιες συκοφαντίες. Κάνε μου όμως τη χάρη να μην αντιδράσεις, ακόμα κι αν πουν στο σύντροφό σου τον τάρανδο, ότι έχεις εμπλακεί σε τσιλημπούρδες τρίτου βαθμού, με άλλους. Γιατί αν δεν τα έχεις κάνει, σίγουρα τα έχεις σκεφτεί. Μεταξύ μας τα λέμε τώρα, ναι; Και ξέρεις πως εγώ παίρνω το μέρος σου πάντα, έτσι; Διότι, τι θα ήταν ο έρωτας δίχως το άρωμα της φαντασίας σου; Το ταλέντο να μας κάνεις αυτά που φανταζόμαστε, πράξη. Όποιος μπορεί να ζήσει χωρίς εσένα να σηκώσει χέρι. Κανείς, εγώ στο λέω. Αλλά κι εσύ δεν είσαι κανένα μπουμπούκι. Ένας κολασμένος άγγελος είσαι, γιατί έχεις την έφεση να μεταμορφώνεσαι. Ησυχία λοιπόν.

Από την Μελίνα Φώφη

shutterstock image 20Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

In category Astrology News

ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα στον Υδροχόο μια όψη που ...

Πάνος Βλάχος σε δημοσιογράφους: «Ελπίζω να μην λερώσετε την όμορφη στιγμή που πρωταγωνιστώ στη σειρά»

In category Astrology News

Ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων έκανε ο Πάνος Βλάχος στην πρεμιέρα της σειράς 17 κλ ...

Ζερόμ Καλούτα: «Μπαίνω στο Twitter και με βρίζουν για τα κιλά μου» [vid]

In category Astrology News

social media με θετικά μηνύματα για εμένα» – Ο Ζερόμ Καλούτα για τα ρατσιστικά σχόλια ...

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Η μεγαλύτερη περίοδος που συγκατοίκησα με άνδρα, ήταν σε διακοπές, 17 μέρες»

In category Astrology News

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της σε συνέντευξη που έδωσε στο ...

Θοδωρής Αθερίδης: «Αν ήμουν γυναίκα θα ήμουν ερωτευμένος με τον Γιώργο Νταλάρα» [VID]

In category Astrology News

Για τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους που περίμεναν για μια δήλω ...

Άννα Βαγενά: «Ήθελα τον Τσίπρα για γαμπρό» [vid]

In category Astrology News

Η Άννα Βαγενά, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον Στέφανο Κασσελάκη, την Αλίκη Βουγιο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!