Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 15/3 – 22/3/2020


Κριέ παιδί της Άνοιξης

Μην κοιτάς τι γίνεται έξω, μπόρα είναι θα περάσει αλλά ακόμα κι αν κοιτάξεις, θα διαπιστώσεις ότι μπήκε για τα καλά η Άνοιξη. Εκείνο που πραγματικά γουστάρω από σένα, είναι ότι στα δυσκολάκια, είσαι πάντα ο όρθιος και ο αμετανόητα αισιόδοξος τύπος, που ώρες ώρες κάνεις πολλούς να αναρωτιούνται, που το βρίσκεις το θάρρος. Η ζωή είναι ανυπόφορα ωραία όπως και ο έρωτας το ξέρεις. Επειδή λοιπόν έχει πέσει πολλή κατήφεια εκεί έξω αλλά και μέσα μας, δείξε μας τον τρόπο, για το πως να ερωτευτούμε εκ νέου, να εκραγούμε από πόθο, να πεινάσουμε για ζωή, να ιδρώσουμε για να καταφέρουμε να φέρουμε τα χρώματα που λείπουν από αυτή την Άνοιξη. Εκείνο που μας λείπει, είναι ο έρωτας κι όταν λείπει ο έρωτας λείπει και η έμπνευση. Μόνο εσύ μπορείς να ανοίξεις το δρόμο στο να ξεφύγουμε από τα δελτία ειδήσεων, το φόβο και την ανασφάλεια που επικρατεί μέσα και έξω μας, παιδί της Άνοιξης, παίξε λοιπόν το συμπαντικό σου ρόλο. Μας είσαι πραγματικά αναντικατάστατος.

Ταύρε η ζωή είναι ωραία

Η ζωή είναι ωραία όπως και να έρχεται και είσαι από τους λίγους που ξέρεις να τη ζεις. Τον τελευταίο καιρό, που όλα σου λένε ότι ανατρέπονται, έχεις αρχίσει να φτιάχνεις αντισώματα στην προοπτική αυτή και σε βρίσκω πολύ σέξι, όταν καταφέρνεις να στέκεσαι όρθιος, ακόμα και με τα απρόβλεπτα. Όπως σε σένα λοιπόν, έτσι και σε μας, είπε το σύμπαν, ότι αυτά που ξέραμε να τα ξεχάσουμε. Άρα δεν είσαι ο μόνος. Μωράκι μια χάρη μονάχα σου ζητώ. Δείξε μου πως μπορώ να κάνω τα ωραία μου, ακόμα και όταν μου το απαγορεύουν. Γίνε ο σύμμαχός μου και γιατί όχι, ο “σταθερά” συνένοχός μου. Γιατί στον έρωτα, δεν υπάρχουν όρια, απαγορεύσεις παρά μονάχα οι απαραίτητες προφυλάξεις, έτσι για να γουστάρουμε αθεόφοβα. Μία πολύ καλή εποχή ξεκινάει για σένα, αφού δρομολογούνται στόχοι και όνειρα, εκπλήρωση απωθημένων και προσδοκιών. Πες μας ότι εκεί έξω ήρθε επιτέλους η Άνοιξη. Ας κλείσουμε τα αφτιά μας στο φόβο κι ας ανοίξουμε τις καρδιές μας στον έρωτα και την αναγέννηση.

Δίδυμε μυαλό πολυμήχανο

Τώρα που αποκλειστήκαμε στη φωλιά μας, καλό θα ήταν για να μην πλήξουμε, να βρεις τον τρόπο να αποδράσουμε, έστω και νοερά. Γιατί το πνεύμα σου μπορεί να βρίσκει λύσεις, εκεί που οι άλλοι σταματάνε ή στερεύουν από φαντασία. Μήπως να μας ψιθύριζες στο αυτί ανομολόγητες φαντασιώσεις, έτσι για να τις κάνουμε εικόνα ή να το δούμε ως προοπτική, μέχρι να έρθει η στιγμή, που επιτέλους θα απελευθερωθούμε και θα ξαμοληθούμε στα λιβάδια του έρωτα; Λέω εγώ τώρα. Αφού γνωρίζεις ότι η δύναμη του μυαλού, κάστρα καταλύει, πετάει στο φεγγάρι στους αιθέρες σε παράλληλα σύμπαντα. Πες κάτι, το έχουμε ανάγκη, πες το κι ας είναι και ψέμα. Άλλωστε το ποια είναι η αλήθεια και τι συμβαίνει στην πραγματικότητα μπορεί να μην το μάθουμε ποτέ. Όμως να θυμηθούμε εκ νέου, πως είναι ο έρωτας η αγάπη, η συντροφικότητα και η αγκαλιά, όταν το βράδυ πέφτει κρύο, μέσα και έξω μας, μπορούμε. Εδώ σε θέλω λοιπόν, πολυμήχανο μυαλό, να ανακινήσεις τις “χρήσιμες” μνήμες μας.

Καρκίνε τι κρατάς

Εσύ, που τελευταία ξετσουτσούνησες και δε μαζεύεσαι πια σπίτι, καλά θα κάνεις να επιστρέψεις στη βάση σου. Ντόλτσε Βίτα τέλος, κυκλοφορούν και ιώσεις. Δε θα γίνουμε εμείς τα καλά παιδιά τα νοικοκύρικα κι εσύ θα είσαι έξω να αλευρογυρίζεις σε όλες τις ρούγες. Βέβαια, κάποιος μου σφύριξε ότι καλό θα ήταν να μην επιστρέψεις εκ νέου στο μαντρί, γιατί δε θα μοιάζεις με τη “μανούλα” του τάγματος που ξέραμε. Κάτι μαστίγια κουβαλάς λέει, κάτι καρότα, που στον ελεύθερό σου χρόνο, τα ανεμίζεις απειλητικά στον αέρα και προς πάσα κατεύθυνση. Αυτή την προοπτική ομολογώ πως δεν την είχα φανταστεί. Μήπως λοιπόν να κάναμε μια συμφωνία τώρα που αναγκαστικά θα συχνωτιστούμε μαζί σου στον ίδιο χώρο; Καλά τα μαστίγια αλλά το ξύλο επιτρέπεται, μόνο στο τάβλι και στο σεξάκι. Κι αυτό άμα γουστάρουν οι συμπαίκτες ή οι συγκάτοικοι όλοι σε τούτη την τρέλα των καιρών μας. Να το θυμάσαι. Ή μάλλον άστο, μην το θυμάσαι γιατί μπορεί να θυμηθείς κι άλλα για μας που δε μας συμφέρει. Δώσε πόνο καλύτερα.

Λέοντα δώσε χρώμα

Άρχοντά μου τώρα που ήρθε η Άνοιξη και γέμισε πολύχρωμα και ζωηρά στολίδια, ευτυχώς η διάθεσή σου αλλάζει και της μοιάζει. Όσο και αν έπεσες με τα μούτρα στη δουλειά, όλο και πιο συχνά σε βλέπω να κοιτάς έξω από το παράθυρο, ψάχνοντας μια απόδραση. Ο έρωτας δεν είναι απόδραση; Είναι και απόδραση και έμπνευση. Κι επειδή στον τομέα αυτό είσαι μεγαλείο από μόνος σου, κανόνισε να ανεβάσεις τους ερωτικούς σου δείκτες και να φωνάξεις με βρυχηθμό “μαμάτε γιατί χανόμαστε”. Τι πιο δημιουργική προτροπή  από αυτή, να δίνεται σαν εντολή απ το στόμα σου. Ξεκίνα να δίνεις ερωτικές κατευθύνσεις και διαταγές, που δεν περιμέναμε να ακούσουμε από σένα. Πέτα τη στολή σου στο ανάθεμα, αφού έτσι κι αλλιώς ο αυτοκράτορας είναι γυμνός και δε μας χαλάει. Πρόσφερέ μας το βασίλειό σου για μια νύχτα εαρινής νυκτός, που θα τη θυμόμαστε καιρό, αν όχι για πάντα. Κάνε μας να νιώσουμε πριγκίπισσες και πρίγκιπες, ξεχωριστοί μοναδικοί για την αγάπη σου και όχι τόσο μόνοι λόγω των άχρωμων καιρών που ζούμε.

Παρθένε το γυρίζεις

Εσύ φίλε, ούτε παραγγελία να είχες την εποχή αυτή που καταδικαστήκαμε να ζούμε. Μαυραγορίτη των αντισηπτικών, τώρα που σου ζητάμε να μας ψεκάσεις, έχεις το μαγαζί κλειστό γιατί; Γιατί ερωτεύτηκες. Άσε που όταν πάμε να σου ζητήσουμε αποστειρωμένες μάσκες, μας τη λες τραγουδώντας “όταν ερωτεύομαι μη με διακόπτεις”. Πας καλά; Τι σου συμβαίνει; Εσύ δεν ήσουν πως μας έλεγες ότι ο έρωτας είναι μία μορφή ψυχοπάθειας και νά’χουμε το νου μας; Που είχες το νου σου βάκιλε του Κοχ; Τελευταία μαθαίνω, ότι θα βαράς διαγραφές σε όποιον σου πάει κόντρα και θα συνεχίσεις να πορεύεσαι με όποιον σου λέει “ναι” σε όλα. Άσε που αν δεν είσαι ακόμα ερωτευμένος, ήδη έχεις αναρτήσει στην αγκαλιά σου μια ταμπέλα “να” με το συμπάθιο που γράφει, “ανοίξαμε και σας περιμένουμε”. Μα είναι δυνατόν αντί για αποστειρωμένα χαρτομάντιλα να μας δίνεις προφυλακτικά με γεύση δεντρολίβανο για τις δύσκολες ώρες; Άσε που από ξινίλα το χαμόγελό σου, έχει αποκτήσει ένα μειλίχιο ύφος που μας παραξένεψε.

Ζυγέ τροβαδούρε του έρωτα

Δε ξέρω τι ψυχολογικά σε έχουν βρει, έξω όμως εκτυλίσσεται ο οργασμός της Άνοιξης. Μήπως να φρόντιζες λίγο και τους δικούς μας πνευματικούς οργασμούς (λέμε τώρα); Τροβαδούρε της Άνοιξης, ξεκίνα να υμνείς τον έρωτα γιατί έχει πέσει πολύς ξενέρωτας γύρω μας. Κι αν τα ψυχολογικά σου παρεμβάλλονται και δεν συγκεντρώνεσαι στο παρασύνθημα, έλα και θα σε βοηθήσουμε εμείς να υψώσεις τη σημαία ενάντια στην κατάρρευση του ερωτικού μας συστήματος. Εξάλλου μόνο εσύ μπορείς να ανακινήσεις διεγερτικά, τους ενδόμυχους πόθους μας. Κελάηδα γιατί χανόμαστε στην πεζή κι ανέραστη πραγματικότητα. Χανόμαστε σε έρωτες αποστειρωμένους και ανέμπνευστους. Τάξε μας ότι όπως εκεί έξω, έτσι και μέσα μας θα μπει η Άνοιξη σε λίγο. Προετοίμασέ μας  με φανταστικά χρώματα κι αρώματα και κάνε τις νύχτες μας πιο μελωδικές. Παίξε το ρόλο σου Ζυγέ, γιατί η κατάθλιψη δε σου ταιριάζει. Βρες τους στίχους και τις στιχομυθίες. Δε μπορείς να φανταστείς, πόσο σημαντικά είναι τα παραμύθια σου ετούτη την εποχή. Ξεκίνα.

Σκορπιέ άντε να σε δω

Ευτυχώς που οσονούπω θα αποκτήσεις ανοιξιάτικη διάθεση, αφού διαπίστωσες ότι ερωτικά, δε σου βγαίνουν τα κουκιά με τον τρόπο που τα μέτραγες μέχρι σήμερα. Προσπαθώ να σκεφτώ, πια θα είναι τα χρώματά σου και καταλήγω πως θα μοιάζουν περισσότερο ψυχεδελικά από ότι τα περίμενα. Δεν πειράζει, ξεκίνα να χρησιμοποιείς λιγάκι το πινέλο σου, γιατί τελευταία έχεις σκουριάσει. Εγώ το είπα στον Έρωτα, καλαμπούρια μαζί σου να μην κάνει, αλλά έχει εντολή από τους άνωθεν πλανήτας του ηλιακού μας συστήματος με αρχηγό, έναν ανώμαλο συγκεκριμένα, που λέγεται Ουρανός και δεν καταλαβαίνει φράσεις τύπου “άσε μας στην ησυχία μας”.  Ποια ησυχία; Έξω η Άνοιξη ακούγεται και σου φωνάζει με αλλεπάλληλους οργασμούς δημιουργίας, ότι ήρθε η ώρα σου να δράσεις ερωτικά και αποτελεσματικά. Δε σε ρωτάει καν αν θα ανθίσεις στο σκοτάδι ή στο φως. Στο φρέσκο αέρα ή κλεισμένος στη σπηλιά σου. Κι αυτή η Άνοιξη σε κατακλύζει και σε ξεσηκώνει να περάσεις από τη σκέψη και την εσωστρέφεια, στην πράξη. Άντε να σε δω.

Τοξότη κάνε σινιάλο

Τώρα αρχίζουν τα ωραία. Έξω που έρχεται η Άνοιξη κι ανθίζουν τα λουλούδια, εσύ θα ανθίσεις και θα διανθίσεις την ερωτική σου διάθεση, αφού τη μιζέρια δεν την μπορείς πλέον. Μοιάζεις σαν το αεροπλάνο που βρίσκεται στην αρχή του διαδρόμου απογείωσης, με αναμμένες μηχανές, έτοιμος να πάρεις το σινιάλο απ τον πύργο ελέγχου και να πετάξεις στους αιθέρες ελεύθερος. Πέτα τη σαβούρα από τη ζωή σου, τους ξινούς και τους μίζερους που το μόνο φως που έχουν δουλεύει με κάρβουνο και βγες έξω με ανθρώπους, που μόνο το χαμόγελό σου τους νοιάζει. Ερωτεύσου εκ νέου Τοξότη, πρώτα απ όλα με την ίδια τη ζωή, που είναι ωραία και συναρπαστική όπως κι αν έρθει. Άσε που ο φτερωτός κοντόχοντρος θεός έρωτας, ψάχνει συμμάχους να καταπολεμήσει τη μίρλα της εποχής. Εσύ λοιπόν είσαι ο καταλληλότερος και αμετανόητα αισιόδοξος. Αστεράκι μου σε περιμένουν μεγάλες στιγμές, αχαλίνωτου έρωτα, πόθου και προσδοκίας, αρκεί να κουνήσεις το μικρό σου δαχτυλάκι, κάνοντάς μας το δικό σου σινιάλο.

Αιγόκερε βγες από τα όριά σου

Βρες τα με τον εαυτό μου. Εσωτερική ανοιξιάτικη ανανέωση σου χρειάζεται και μετά να μας πεις, τι ζητάς από τη ζωή μας, για να είσαι ευχαριστημένος και όχι να μοιάζεις στριμμένος και αμάμητος. Προτίμησε να είσαι, ερωτικά “αμίμητος”. Γιατί στον έρωτα η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσες να κάνεις καριέρα λαμπρή στην καρδιά μας. Απλά μας ξενερώνεις με όρια που βάζεις και προϋποθέσεις. Και ποιος σου είπε πως ο έρωτας βαδίζει σε νόμους πλάνα και διατάξεις; Για να μη σου πω, πως ούτε κι εσύ δεν τα ενστερνίζεσαι αλλά τα λες σε μας για να μας έχεις μονταρισμένους στα πλαίσια τα δικά σου. Αν θες μωράκι να το παίξεις χειριστικός, κάνε το μόνο για να υποδυθείς ότι ηγείσαι, στις μαζοχιστικές μας ικανότητες στο σεξ που θέλουμε να είσαι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Τρίχες δηλαδή. Γιατί αλλιώς θα μείνεις μόνος και χειρονακτικά υπεύθυνος για την εκτόνωση των πόθων σου. Δε σε μαλώνω, έλα χαμογέλα. Άλλωστε ποιος μπορεί να σε ξεπεράσει στη γοητεία, όταν κοιτώντας μας στα μάτια, μπορείς να μας γδύνεις με το βλέμμα σου;

Υδροχόε κάνε σόου

Φίλε εγώ τελευταία έχω αρχίσει να σε βλέπω με συμπάθεια. Τραβάς πολλά, όχι από τους άλλους αλλά από τον εαυτό σου και τις επιλογές του. Μέχρι και τα ψυχολογικά σου σε έχουν πιάσει, ποιον εσένα τον αψυχολόγητο. Όχι φίλε, εκεί έξω ήρθε η Άνοιξη και μη μου λες σκασίλα σου και σκορδοκαΐλα σου. Υπάρχει θέμα. Αντί όλοι τέτοια εποχή να βρίσκονται μόνιμα ερωτευμένοι, έχουν χωθεί στα καβούκια τους και δεν ξεμυτίζουν από τη φωλιά τους, παρά μονάχα για να αγοράσουν κwλόχαρτ@, τσιγάρα και μακαρόνια. Παν καλά; Όχι. Ορίστε λοιπόν πεδίο λαμπρό για να δράσεις και να τους ξεσηκώσεις. Την ουρά μου τη βγάζω απ έξω γιατί είμαι ξαδερφάκι σου και δεν το έχω σε πολύ να τα κάνω όλα “τατάνα” από μόνη μου. Λοιπόν άκου. Γοητεία διαθέτεις. Έξυπνο μπλα μπλα το κατέχεις. Θεωρίες να φαν κι οι κότες σου περισσεύουν. Τι σου λείπει; Το κοινό σου. Ξεκίνα να πετάς ερωτικές μπομπίτσες και ταξίματα, κάνε πως λες το πολυπόθητο το “ναι”, πες και κανένα ψέμα στις εποχές που ζούμε χρειάζεται για να μη νιώθουμε πεθαμένοι και κάνε το σόου σου. Εγώ αναλαμβάνω τα χορευτικά.

Ψαράκι μου

Αγαπημένο μου πλάσμα. Σου γράφω από τη γη και εντελώς γειωμένη, με την ελπίδα να σκαρφιστείς κάτι, που θα μας βγάλει από το σεκλέτι μας. Έμπνευση μας λείπει κι ίσως να λείπει και σε σένα, μόνο που εσύ τις βρίσκεις τις διαφυγές σου. Ο έρωτας είναι έμπνευση, διαφυγή, απόδραση νοητική απ ότι μας βασανίζει. Ξεκίνα λοιπόν να τη μοιράζεις προς όλες τις κατευθύνσεις, γιατί είσαι το μόνο που μπορεί, αμετανόητα να ονειρευτεί, κόσμους αγαπησιάρικους και ερωτικούς. Κάνε την αρχή για να μας δείξεις ότι ο έρωτας ακόμα κι αν είναι ουτοπικός, είναι ωραίος και απογειωτικός. Έξω η Άνοιξη μοιάζει με τα χρώματα της ψυχής σου, εκεί που κρύβονται οι πόθοι και τα πάθη σου, η ηδονή της συναισθηματικής σου έκρηξης. Σίγουρα κάτι θα υπάρχει να σου περισσεύει για να μας το προσφέρεις με ανιδιοτέλεια κάνοντάς μας να νιώσουμε καλύτερα. Στείλε την ευχή σου να γίνει πεταλούδα που θα πετάξει και θα αγγίξει με τα χρώματά τις χορδές της καρδιά μας, αφυπνίζοντας τις αισθήσεις και τις παραισθήσεις της ερωτικής μας συνείδησης.

Από την Μελίνα ΦώφηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Αν θέλαμε να δώσουμε ένα τίτλο στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου αυτός θα ήταν, το κλ ...

Astro-Μηνύματα από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Είμαστε στο δεύτερο μισό ενός έτους τόσο διαφορετικού από όλα όσα ξέραμε. Η περίοδ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Τίτλος, χαρακτηρισμός, ρόλος, ιδιότητα, ταμπέλα. Ειδικά με τη λέξη «ταμπέλα» συνειδ ...

Astro-Μηνύματα από 28/6 – 5/7/2020

In category Astrology News

Ο πλανήτης και ο κόσμος έγινε μικρός και έτσι ότι συμβαίνει σε παγκόσμιο επίπεδο, δ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 28/6 – 5/7/2020

In category Astrology News

Με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο θα υποδεχτούμε την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, εν ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 28/6 – 5/7/2020

In category Astrology News

Κριέ Λεπτεπίλεπτοι τρόποι, αέρινες κινήσεις, λεπτό πάτημα, elegant συμπεριφορά, πληθυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u