Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 3/11 – 10/11/2019


φίλε Κριέ

Αρρώστια έχεις γίνει με τα ερωτιλίκια σου. Προκαλείς την τύχη σου, λες και γύρω σου δεν υπάρχουν ιώσεις που μπορεί να κολλήσεις ακόμα και με την επαφή μιας χειραψίας. Θα μου πεις, ότι όλο αυτό εξαρτάται από το που προτίθεσαι να βάλεις το χεράκι σου. Ας πούμε αν βάλεις το δάχτυλο στο μέλι μετά τι πρέπει να κάνεις; Εννοείται το αυτονόητο. Εάν ο έρωτας σου έρθει ξαφνικά, πάλι θα αναρωτηθείς τι πρέπει να κάνεις και πάλι εννοείται το αυτονόητο. Αν σου κάτσει το γκομενάκι που γνωρίζεις, ότι καιρό τώρα θα έπρεπε να το έχεις κουτουπώσει; Θα πράξεις το αυτονόητο. Κι αν αυτό έχει ήδη έναν άλλο δεσμό, εδώ σε θέλω κάβουρα. Γιατί όπως και να έρθουν στη ζωή σου πλέον τα πράγματα, μόνο αυτονόητα δε θα είναι έτσι όπως θα είσαι νταβραντισμένος.

Καλέ μου Ταύρε

Τις ημέρες αυτές που θα έχεις τα νεύρα σου επειδή πέταξε μια μύγα, επειδή το μπαρμπούνι είναι κόκκινο γιατί δεν πέρδεται, επειδή ξύπνησες στραβά και δεν ήπιες τον καφέ στην ώρα σου, φρόντισε αυτό να μην το δείχνεις και στους άλλους. Γιατί θα φαίνεσαι δυσκοίλιος. Και με τυμπανισμό, δεν θα τονίζεις έτσι την ερωτική σου εικόνα. Πως να σε ερωτευθούμε αφού θα μοιάζεις σαν να είσαι έτοιμος να μας κλ@σ€ις και να μας παρατήσεις, με την πρώτη κουβέντα που θα σου πούμε και θα την πάρεις στραβά; Γιατί δεν αρχίζεις τη γυμναστική να σου φύγει η ένταση; Κάνε και καμιά δουλειά που η σκόνη στο δωμάτιό σου είναι δυο δάχτυλα. Και τώρα που είπα δάχτυλα, πότε θα δούμε τα αποτυπώματά σου στο κορμί μας; Όλο το δύσκολο μας κάνεις.

Διδυμάκο μου

Μάλλον δε θα σου σηκώνεται η (όρεξη) την εβδομάδα αυτή, να ικανοποιήσεις τις ενδόμυχες ερωτικές επιθυμίες σου. Που να σου σηκωθεί; Η καρδιά το θέλει, το κορμί δεν λειτουργεί. Ούτε οι αναρτήσεις του. Μην το πάρεις όμως κατάκαρδα. Γενικά θα μοιάζει σαν ίωση που θα περάσει. Γι αυτό μην τάζεις τίποτα χαζά στο σκοτεινό αντικείμενο του πόθου σου, θα ξεφτιλιστούμε. Άστο να το έχεις στο “περίμενε” μέχρι να αναστηθεί ο Λάζαρος. Και μη με ρωτήσεις το πότε, γιατί κι εγώ στη ίδια φάση είμαι. Κι αν σε πιέσει να του πεις πως είναι ανάδρομος ο Ερμής. Το μάθαμε τώρα. Άσε που και οι μικρές συσκευές χαράς θα υπολειτουργούν. Έμαθα ότι μερικές, έχουν και τηλεχειριστήριο. (Η άχρηστη πληροφορία της μέρας). Το Σαββατοκύριακο όμως είναι ρομαντικό.

Καρκίνε περίεργε

Ακόμα με πονάνε τα καθιστικά μου στοιχεία, από την κουτουλιά που μου έριξες, όταν εγώ καλή τη προθέση, τόλμησα να σου πω, ότι την εβδομάδα αυτή, τα γκομενικά σου θα πάνε πολύ καλά. Βέβαια είχες μια βαρυστομαχιά, γιατί τις προηγούμενες μέρες, είχες φάει τρεις πόρτες, δυο άκυρα και μία μούντζα από το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου σου κι αυτό το ευλογημένο, εξακολουθεί να μη σου κάθεται. Όμως τώρα είναι αλλιώς τα πράγματα, δες το θετικά. Κι αν δε μας θέλει το γκομενάκι μια φορά, δεν το θέλουμε εμείς δυο. Στην τελική, θα χαρούμε την ελευθερία μας. Θα παρτάρουμε όλη μέρα κι όλη νύχτα. Θα τα κάνουμε όλα “τατάνα” συμφωνείς;…Καλέ που είσαι; μόνη μου μιλάω; Ή δεν το γλιτώνω πάλι το κουτουλίκι; Έχεις γίνει περίεργο παιδί να ξέρεις

Λιονταράκι μου

Ερωτύλε. Κανονικά εσύ θα έπρεπε να ανοίξεις σχολή που να διδάσκει στους άλλους πως το τρίβουν το πιπέρι. Πως την κουνάν την αχλαδιά. Πως το πνίγουν το κουνέλι. Πως το παν το γράμμα. Και όχι να προτιμάς την αφάνεια και νά ΄σαι ησυχούλης. Καλά ησυχούλης είσαι αλλά όχι κι ότι κάθεσαι και φρόνιμος. Γουστάρεις να λάμπεις. Γιατί παραδέξου το. Δε υπάρχει διαστροφή που να μην την έχεις κάνει. Μόνο μαζί μου έχεις κάνει διακόσιες. Θυμάσαι τότε που χτυπάγαμε πιτόγυρα και πηγαίναμε τις κόντρες ποιος θα φάει πιο πολλά; Κι ένα βράδυ που ήπιαμε στα ξίδια όλο το Βόσπορο και μετρούσαμε τα ντουβάρια να γυρίσουμε στο σπίτι. Και μετά εκεί σε περίμενε η γκόμενα και την έβγαλα όλο το βράδυ στην ταράτσα με τα νυχτοπούλια γιατί εσένα από το πιοτί, δε σου σηκωνότανε η όρεξη να την ικανοποιήσεις. Αχ τί να θυμηθώ τί να ξεχάσω από όσα πέρασα. Μεγάλες στιγμές.

Παρθένε άνετε

Έκανες αίτημα φιλίας στο κουλτουριάρικο γκομενάκι του “φουμπού”, για να δει πόσο άρχοντας είσαι, στον ελεύθερό σου χρόνο και τί μαγκιές μπορείς να κάνεις με τους φίλους σου.Χόμπι σου είναι να πηγαίνεις σε μουσεία και πινακοθήκες. Να διαβάζεις βιβλία και να βλέπεις ταινίες του Ταρκόφσκι. Ότι με τους φίλους σου συζητάτε μόνο φιλοσοφικά ζητήματα περί “απείρου”, “του πλοίου του Θησέα”, “Αρετής και ευδαιμονίας” και “εξερεύνησης των μεταφυσικών θεωριών” . Πότε ρε φίλε δε μας είπες; Που με τα ρεμάλια τους κολλητούς σου, έχετε ανεβάσει ίσαμε τρακόσες φωτογραφίες από όλες τις καντίνες με τα βρόμικα που τρώτε κι ένα βίντεο που πίνατε μπυρόνια και κάνατε διαγωνισμό ποιος θα ρευτεί μακρόσυρτα και βροντερά. Παραδέξου το πως χάλασες κι εσύ να σε παραδεχτώ κι εγώ με τη σειρά μου. Ήθελα να ήξερα που πήγε η μικροβιοφοβία σου και η εύκολη κριτική που έκανες σε μας.

Ζυγούλη μου

Κανονικά πάνω στο sex εσύ θα έπρεπε να γράψεις  τρίτομη εγκυκλοπαίδεια και το βιβλίο του camasutra Ζυγός γκουρού το έγραψε. Και η γκουρομπουγάτσα από σένα πήρε το όνομά της. Τόσο μπροστά είσαι φίλε. Και δε γουστάρω να με αμφισβητήσει κανείς γιατί εγώ με σένα έχω κάνει  τη διατριβή μου. Εσύ ήσουν εκείνος που εγώ έβγαλα τα μάτια μου (στο να διαβάζω να μαθαίνω και να αποστηθίζω απέξω κι ανακατωτά τις θεωρίες σου). Κι έχω να σου πω….ουυυυ.  Απλά από το πολύ το διάβασμα, πρήστηκαν τα μάτια μου και δεν είδα μετά φως από σένα, γιατί με έχεις στο περίμενε. Κι ενώ σου έλεγα, έλα να περάσουμε από το θέμα στην πρακτική εξάσκηση για να το βιώσω, μου είπες “θα σας ειδοποιήσουμε”. Κι εγώ αυτό ήθελα. Να το πάω το γράμμα. Ή να ειδοποιηθώ να το παραλάβω. Ζυγέ…ξεροσταλιάζω στη βροχή και έχει κρύο, είναι Φθινόπωρο βοριάς καιρός για δύο.

Σκορπίδι άκου

Περιμένουμε να σε δούμε να παίρνεις ύφος ήρεμο μειλίχιο γεμάτο υποσχέσεις ( όχι εκείνο το σκοτεινό που έχεις). Ύστερα να προβάλλεις το σεξουαλικό υπονοούμενο χρησιμοποιώντας τη γλώσσα της νοηματικής… Για κάνε να σε δω. Όχι με  σηκωμένο το δάχτυλο υπονοούμενα ρε συ. Βάλε το χέρι στην καρδιά, δείξε μας τρυφερότητα. Πάρε μας με το καλό και όχι με το άγριο, να γίνουμε μούσι να μας ξουρίσεις. Κι όταν μας φτιάξεις με τη μοναδική σαγήνη σου, τότε σου βγάζουμε και το τσιρότο από το στόμα να μας αρχίσεις στα προστυχόλογα. Έτσι γίνονται οι δουλειές αυτές. Στα μουλωχτά και ήσυχα. Κρυφά. Υπόγεια. Παρασκηνιακά. Σε σκοτεινά μπαράκια και φώτα χαμηλά. Στα ψιθυρίσματα στ΄ αφτί. Γιατί δεν αντιδράς; Η σιωπή σου προς απάντησή μου ή μου στέλνεις σεξουαλικά υπονοούμενα πάλι με το λάθος τρόπο;

Τοξότη μου

Επιτέλους βρίσκεις τον εαυτό σου και τη φαντασία σου και μας ξεσηκώνεις την αυτή μας ( τη χαρά να σε χαιρόμαστε) δίχως αύριο. Γίνεσαι η φαντασίωση μας η ίδια. Μας φτιάχνεις κόσμους έντεχνα μαγικούς. Μας κάνεις να νιώθουμε σαν τον Λούκι Λουκ στην άγρια sτύsη. Που μας κρυβόσουν τόσον καιρό που μετρούσαμε μόνοι μας τα αστέρια, αστέρι μου; Τώρα λοιπόν καλείσαι να αναλάβεις υπηρεσία στο μυαλό και στο κορμί μας, άντε, γιατί πολύ μας παραμέλησες με τα σκέρτσα  σου. Και μάθε πως τσαντιστήκαμε και ενώ προσπαθήσαμε να σε ξεπεράσουμε με άλλο ταξιδιάρικο πλάσμα, τελικά καταλήξαμε στο επιστημονικό συμπέρασμα  πως μας είσαι αναντικατάστατος, εμμονή, πάθος, πόθος και άλλα τέτοια ανώμαλα… θα ασχοληθείς μαζί μας τελικά; 

Αιγοκεριστάν μου 

Δε με νοιάζει με όποιον ήσουν μέχρι χτες, που ήμασταν ξένοι. Τώρα που γίναμε γνωστοί και σε ξέρω από την καλή και την ανάποδη, ένα έχω να πω. Άμα θέλει κάποιος να μη βαρεθεί ποτέ του να είναι με έναν άνθρωπο, εσύ είσαι το ιδανικότερο πλάσμα στη γη. Τις μέρες αυτές ερωτικά, έχεις πέσει στα ρηχά και τα ακίνδυνα. Πέρνα όσο πιο ωραία μπορείς φίλε. Θα κόβουν για σένα τις φλέβες τους οι άλλοι. Γιατί μπορείς. Γιατί σε παίρνει. Δώστα όλα και μη φοβάσαι τίποτα. Γιατί παράνομος κι αν είναι ο δεσμός μας, εμείς τον δέσαμε με αγάπη και αισθήματα/ κι αν μας δικάζει η κενωνία και τους δυο μας, θα τις φωνάξω της καρδιάς είμαστε θύματα. Κι εγώ θα γίνω ο συνήγορος του δι@βόλου αν χρειαστεί, έτσι για την αλητεία. (παραδέξου ότι σήμερα με βρήκες στις καλές μου ε;)

Υδροχοάρα μου

Είσαι στη φάση που τραβάς γραμμή με τα ερωτικά και κάνεις τους λογαριασμούς σου. Βγάζεις τα κέρδη και τις ζημίες σου. Βέβαια προς το παρόν δε σε έχει πιάσει το σοβαρό σου, γιατί σιγά να μη σε αφήσει το ολόγιομο φεγγάρι να σοβαρευτείς. Τώρα που δοκίμασες την ερωτική σου τύχη και είδες πως περνάει η μπογιά σου; Αποκλείεται να κάτσεις φρόνιμα. Όμως όταν θα έρθει ο λογαριασμός από τη στάση σου, να θυμάσαι ότι στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό. Προς το παρόν ζήστο, νόμιμα ή παράνομα. Εκτονώσου όσο σε παίρνει. Και τη βδομάδα αυτή, σε παίρνει να τσιλημπουρδίσεις, να είσαι πιο χαλαρός στα ήθη και τα έθιμα, να κάνεις τις κουτσουκέλες σου και να περάσεις όμορφα, παραμυθιάζοντας τις κατακτήσεις σου με μεγαλεπήβολα σχέδια.

Ψαράκι μου χρυσό

Γνωρίζω από πρώτο χέρι, πόσα την εποχή αυτή καλείσαι να συνδυάσεις, να αντιμετωπίσεις με ημερομηνίες που λήγουν, να αφήσεις βαρίδια που σέρνεις κυρίως μέσα σου, να κάνεις το χαζό όταν ακούς χαζά και να πνίγεις το δίκιο σου με την πρώτη ευκαιρία. Γνωρίζω ότι πολλοί είναι εκείνοι που υπάρχουν στη ζωή σου και η αναπνοή τους επιβαρύνει τη θέση τους με αποτέλεσμα να γυρίζει το μάτι σου, όταν τους ακούς. Ακόμα και τον έρωτα, θέλεις να τον αρχίσεις στην κλοτσοπατινάδα. Όμως δεν είναι έτσι ρε φίλε. Έχεις μια προκατάληψη απέναντί του παραδέξου το. Νομίζεις ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι σαν κι αυτούς που γνώρισες μέχρι σήμερα. Θα σου πω λοιπόν να δώσεις την ευκαιρία σε μερικούς φιλότιμους που προσπαθούν να σε πλησιάσουν και ας μη πιστεύω πως το αξίζουν.

Από την Μελίνα Φώφη



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Astro-Μηνύματα 31/5 – 7/6/2020

In category Astrology News

Το σημαντικότερο αστρολογικά γεγονός της εβδομάδας, είναι η έκλειψη της Σελήνης π ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 31/5 – 7/6/2020

In category Astrology News

Κριέ Μάλλον τράβηξε πολύ το διάστημα που έκανες μούγκα στη στρούγκα, δε σχολίαζες ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 31/5 – 7/6/2020

In category Astrology News

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού κάνει την είσοδο του με καυτές διαθέσεις, και δεν το ...

Astro-Μηνύματα από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Η τελευταία εβδομάδα του Μάη μας κρύβει πολλές εκπλήξεις, από τις πρώτες ημέρες τη ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Καθώς βαδίζουμε προς την τελευταία εβδομάδα του μήνα και ετοιμαζόμαστε να υποδεχτ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Κριέ Τώρα που άρχισες τα πλάτσα πλούτσα στη θάλασσα, ή παίρνεις πιο εύκολα τα βουνά ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u