Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020


Κριός

Κακοδιάθετοι και συχνά εκνευρισμένοι με ότι συμβαίνει γύρω σας, θα είστε σήμερα, ενώ η ένταση που νιώθετε εσωτερικά, θα αρχίσει να υποχωρεί από τις απογευματινές ώρες. Για το λόγο αυτό, θέματα της δουλειάς ή άλλες υποχρεώσεις που σας επιβαρύνουν την ψυχολογία, ίσως σας κάνουν να μιλήσετε άσχημα στον σύντροφό σας, ξεσπώντας πάνω του, πράγμα που πρέπει πάση θυσία να αποφύγετε. Εάν είστε μόνοι, ένας πρώην έρωτας θα σας κρούσει την πόρτα της καρδιάς σας. Επειδή δε θα είστε στην καλύτερη διάθεση, μάλλον θα τ ακούσει. Οπότε καλύτερα να τον αποφύγετε έντεχνα.

Ταύρος

Μία οικογενειακή σας υπόθεση θα σας απασχολήσει σήμερα και ίσως να προσβλέπετε στην οικονομική βοήθεια κάποιου προσώπου, της δικής σας οικογένειας, ή του συντρόφου σας, σχετικά με μια ιδέα, που επιθυμείτε να υλοποιήσετε. Επειδή το χρήμα και τα συμφέροντα χωρίζουν οικογένειες, τουλάχιστον μεταξύ σας, ας μη μεταφερθεί το θέμα και γίνει ασυνεννοησία συντρόφων. Εάν είστε μόνοι, ένα πρόσωπο έρχεται στη ζωή σας, μέσα από μια οικογενειακή γνωριμία, που μάλλον θα μοιάζει με “προξενιό”. Δε χάνετε κάτι εάν του δώσετε χρόνο και το γνωρίσετε καλύτερα.

Δίδυμοι

Τη συμβουλή ενός ανθρώπου σχετικά με ένα περιουσιακό ή κληρονομικό ζήτημα, ή με ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, ίσως ζητήσετε αυτές τις μέρες. Όμως κάποιες σχέσεις ξεκινούν παράξενα και στο τέλος αποκτούν μία ερωτική χροιά. Κάτι τέτοιο μπορεί να σας συμβεί, ειδικά, εάν στο πρόσωπο που θα αποταθείτε, είναι παλιός σας γνώριμος ή γνώριμη και κάπου ανάμεσα στο θέμα σας και στις κοινές σας αναμνήσεις, μπορεί να δημιουργηθεί ένα κλίμα ερωτικό, φλογερό και από το πουθενά. Η ερωτική σας ζωή αλλάζει, ανεξάρτητα από την προσωπική κατάσταση που βρίσκεστε.

Καρκίνος

Προσπαθήστε να ελέγξετε τις συναισθηματικές σας υπερχειλίσεις, όταν κάτι δεν πάει όπως θα θέλατε, ή όταν ένας δικός σας άνθρωπος, δεν είναι και τόσο πρόθυμος για να σας κάνει το χατίρι. Σήμερα λοιπόν, ίσως κάνοντας επίκληση στο συναίσθημα του συντρόφου σας, κάμψετε τις αντιστάσεις του μεν, όμως να ξέρετε ότι αυτή η συμπεριφορά σας απέναντί του, μάλλον θα μοιάζει χειριστική. Εάν είστε μόνοι το διάστημα αυτό και υπάρχει ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ίσως να χρειαστεί τη βοήθειά σας σε κάτι. Μην εκμεταλλευτείτε όμως την ανάγκη του για να το καταφέρετε να έρθει στη φωλιά σας.

Λέων

Μία πρωτοβουλία που θα πάρετε σήμερα, ίσως να δημιουργήσει την αντίδραση του ανθρώπου που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή. Καλό θα ήταν πριν να αντιμετωπίσετε την δικαιολογημένη αντίδρασή του, να λάβετε υπόψιν σας τη γνώμη του, ή να αποφύγετε κάτι που ξέρετε ότι μπορεί και να τον ενοχλεί. Εάν είστε μόνοι, ένα πρόσωπο του αντίθετου φίλου, σε κάποιο χώρο που δραστηριοποιείστε ή και που εργάζεστε, να εκδηλώσει αρχικά, ανταγωνιστικές διαθέσεις. Να ξέρετε όμως ότι λίγο αργότερα, αυτός ο ανταγωνισμός, μπορεί να σας φέρει κοντά στη δημιουργία ερωτικής σχέσης.

Παρθένος

Η προοπτική να ταξιδέψετε ακόμα και για επαγγελματικούς λόγους, ίσως να φέρει τις αντιρρήσεις του συντρόφου σας, ειδικά εάν μπορείτε μεν να το αποφύγετε αλλά εσείς το βλέπετε στα πλαίσια της επαγγελματικής σας εξέλιξης. Αντί να διαφωνήσετε με ευκολία μαζί του, καλό θα ήταν να του εξηγήσετε με ήρεμο τρόπο το σκεπτικό σας. Εάν είστε μόνοι, φαίνεται ότι μέσα από ένα έκτακτο ταξίδι, μπορεί και για επαγγελματικούς λόγους, η σχέση σας με ένα πρόσωπο που συνεργάζεστε, αλλάζει. Δεν αποκλείεται να δεθείτε μεταξύ σας και από δω και στο εξής να δημιουργήσετε μία σχέση ζωής.

Ζυγός

Οικονομικοί και επαγγελματικοί λόγοι, θα σας αναγκάσουν να κάνετε κάποιες κινήσεις και να έρθετε σε επαφή, με ανθρώπους που έχουν τον τρόπο και τη δύναμη να σας ανοίξουν δρόμους, να σας ενισχύσουν οικονομικά ή όπου αλλού, να σας ανοίξουν πόρτες. Ένας τέτοιος άνθρωπος λοιπόν, θα προθυμοποιηθεί να κάνει το παν για σας και ίσως πίσω από τις πρωτοβουλίες του, να κρύβει προς το πρόσωπό σας μία ερωτική συμπάθεια. Πιθανόν να στέκεται κάπου ψηλά στην ιεραρχία ή να έχετε διαφορά ηλικίας και οικονομικής επιφάνειας. Εάν δεν το βλέπετε ερωτικά, προσπαθήστε να φανείτε έντεχνοι μαζί του.

Σκορπιός

Εάν κυκλοφορούσατε περισσότερο και αν καταπολεμούσατε την έμφυτη εσωστρέφειά σας, θα διαπιστώνατε ότι οι μετοχές σας στον έρωτα, έχουν ενισχυθεί αισθητά. Μην λέτε όχι με ευκολία σε προσκλήσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος, σε συντροφιές με ανθρώπους που τους περισσότερους δεν έτυχε να γνωρίζετε. Μη νέα γνωριμία μέσα από μια παρέα, είναι δυνατή τις ημέρες αυτές, ικανή να σας συναρπάσει και να σας ταξιδέψει με το καραβάκι του έρωτα, αρκεί να δείξετε από τη μεριά σας, ότι είστε ανοιχτοί σε μια τέτοια πρόκληση. Αφήστε πίσω αναμνήσεις που προέρχονται από αποτυχημένους έρωτες.

Τοξότης

Επειδή για αρκετό χρονικό διάστημα, βγαίνατε παραπονούμενοι στο σύντροφό σας, για λόγους που είχαν περισσότερο συναισθηματικές καταβολές και υπερχειλίσεις και όχι γιατί πραγματικά υπήρχε κάποιο θέμα που μπορούσε πρακτικά να επιλυθεί, πιθανόν από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, να τον δείτε αποστασιοποιημένο από ότι σας απασχολεί. Μήπως θα έπρεπε να πράξετε περισσότερα από όσα ζητάτε από τη σχέση σας; Εάν είστε μόνοι, τα χαριτωμένα καπρίτσια σας, μπορεί να τραβάν την προσοχή των ανθρώπων που σας παρακολουθούν. Δεν στέλνετε όμως το μήνυμα ότι είστε ερωτικά διαθέσιμοι.

Αιγόκερως

Σε μια ημέρα με αρκετές ενδείξεις να συμβεί η πολυπόθητη ερωτική επανασύνδεση, δεν αποκλείεται, να προκαλέσετε την ερωτική σας τύχη και να κάμψετε τις αντιστάσεις ή τις αντιρρήσεις του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Θα χρειαστεί όμως από μέρους σας να του βάλετε “έντεχνα” και κάποιους όρους για να μην ξανά επαναλάβει λάθη του παρελθόντος. Εάν είστε μόνοι, ένας ερωτικός πειρασμός θα σας προκαλέσει από κάποιο χώρο που δραστηριοποιείστε. Μόνο που δεν είναι βέβαιο, εάν είναι ελεύθερος από άλλη σχέση, ή αν στο μυαλό του, σκεφτεται κάτι παράλληλο με αυτή.

Υδροχόος

Μερικές φορές επιμένετε στις απόψεις σας, μόνο και μόνο για να πάτε ενάντια στη άποψη των άλλων. Όταν όμως αυτός ο άλλος είναι ο σύντροφός σας καλά θα κάνετε μαζί του να είστε πιο διαλλακτικοί, και να μην επιμένετε σε πράγματα που τυγχάνει να γνωρίζει καλύτερα. Σήμερα λοιπόν εάν δείξετε λίγο παραπάνω εγωισμό ή αδιαλλαξία, μάλλον θα τον απομακρύνετε διαμαρτυρόμενο για τη στάση σας. Εάν είστε μόνοι, είναι γοητευτικό το εκκεντρικό σας προφίλ και οι διαφορετικές από το μέσο όρο απόψεις σας, όμως σήμερα κινδυνεύετε να χαρακτηριστείτε ανώριμοι.

Ιχθύς

Με ενισχυμένη διαίσθηση σήμερα, θα μπορέσετε να διαβάσετε την καρδιά του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει ερωτικά και τις προθέσεις του, από τη στάση και τα λόγια του. Δεν αποκλείεται εάν πρόσφατα βγήκατε μέσα από μια μακροχρόνια σχέση, σύντομα να έρθει κοντά σας μια καινούργια φλογερή αγάπη, μια αγκαλιά γεμάτη πάθος πόθο και έρωτα. Πιθανόν να είναι ένα πρόσωπο που συνεργαστήκατε για κάτι δημιουργικό, ή για μια καλλιτεχνικής φύσεως συνεργασία. Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, η διάθεσή σας αλλάζει και ίσως αυτό να γοητεύει όποιον σας συναντά.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!