Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 9 Απριλίου 2020


Κριός

Μία ιδέα και ένας στόχος που θα βάλετε αυτές τις ημέρες, θα σας δώσει την έμπνευση που σας λείπει και τη διάθεση να τον ακολουθήσετε, ενώ παράλληλα θα σας βγάλει από την κατήφεια και τον εκνευρισμό που αισθάνεστε τον τελευταίο καιρό. Να θυμάστε πως ένας έρωτας τώρα, μπορεί να γεννηθεί από το πουθενά, από μία φιλική ή συναδελφική επικοινωνία ακόμα και μέσα από κάποιο μέσο μαζικής δικτύωσης, ένα μήνυμα, ή ένα τηλεφώνημα. Εάν μάλιστα υπάρχει ένα άτομο που θα θέλατε να επικοινωνήσετε, πάρτε την πρωτοβουλία να προκαλέσετε εσείς τις ευκαιρίες. Κάντε το !!!

Ταύρος

Δεν είναι λίγα εκείνα που για αρκετό καιρό σας έχουν καταπιέσει, όμως το να θυμώσετε και να τα κάνετε όλα λίμπα, θα σας είναι πολύ ευκολότερο τις ημέρες αυτές. Απωθημένα καιρών θα αρχίσουν να βγαίνουν από μέσα σας και οι αντιδράσεις σας μπορεί να κάνουν ζημιά στις σχέσεις που διατηρείτε με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας. Ειδικά απέναντι στον άνθρωπο που συντροφεύει την ερωτική σας ζωή. Προσέξτε μην πείτε λόγια, που θα δυσκολευτείτε να τα μαζέψετε αργότερα. Εάν είστε μόνοι, πιθανόν σε ένα φλερτ που θα δεχτείτε, να κάνετε άδικες συγκρίσεις με μια παλιά σχέση.

Δίδυμοι

Όσο κι αν τα πράγματα γύρω σας, σας φαίνονται στατικά και ότι δεν εξελίσσονται με τους ρυθμούς και τον τρόπο που θα επιθυμούσατε, η τύχη θα τα φέρει έτσι ώστε, την πεποίθησή σας αυτή να την αναθεωρήσετε. Ένα πρόσωπο μπαίνει στη ζωή σας κατακτάει τη σκέψη σας και κερδίζει με τη συμπεριφορά του το μυαλό σας. Θα μοιραστείτε πράγματα και ίσως μιλήσετε και για εκείνα που δεν τολμούσατε με άλλον άνθρωπο και κάπως έτσι θα ξεκινήσει στην αρχή μία “απαραίτητη” φιλία που λίγο αργότερα, μπορεί μάλιστα να εξελιχθεί σε έναν κρυφό μεν αλλά μεγάλο και συναρπαστικό έρωτα.

Καρκίνος

Λόγω των πιέσεων που έχετε δεχτεί τις ημέρες αυτές, από υποχρεώσεις και άλλες εκκρεμότητες που τρέχουν και δεν μπορείτε να καλύψετε, ίσως η συμπεριφορά σας να γίνει αμφίθυμη τις ημέρες αυτές. Δώστε λοιπόν προσοχή στο πως διαχειρίζεστε το λόγο σας, γιατί τώρα ίσως χαλάσετε συνεργασίες που έχετε ανάγκη και επαφές με πολύ σημαντικούς ανθρώπους για τη ζωή σας. Δεν αποκλείεται να τα βάλετε και με τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει αποστάσεις μεταξύ σας. Εάν είστε μόνοι, η διάθεσή σας για φλερτ σήμερα μάλλον θα είναι άσχημη.

Λέων

Λόγω κάποιων αναταράξεων συναισθηματικών κυρίως που θα αισθάνεστε σήμερα, καλό θα ήταν να μην τις μεταδώσετε, στο περιβάλλον των ανθρώπων που ζουν μαζί σας ή συνεργάζονται. Κι αν βρίσκεστε ήδη σε μία σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη, λόγω του ότι θα νιώθετε καταπιεσμένοι, προσέξετε να μην δείχνετε το θυμό σας στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή. Οι αδέσμευτοι, ίσως σήμερα να κάνετε μία διαδικτυακή επαφή με πρόθεση να φλερτάρετε και λίγο αργότερα να διακρίνετε την ακαταλληλότητα του ατόμου που απευθύνεστε και να του τα πείτε χύμα και τσουβαλάτα που λέμε.

Παρθένος

Προσέξτε τη συμπεριφορά σας, ειδικότερα σε ότι αφορά τα εργασιακά σας θέματα. Δεν είναι εποχή για κόντρες και για ρίξεις. Κι επειδή διάγουμε περίεργες εποχές, φροντίστε την αμφιθυμία σας, να μην την ξεσπάτε στους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας και ειδικότερα στο σύντροφό σας που τις ημέρες αυτές, δε θα έχει άδικο να σας θεωρεί απρόβλεπτους. Εάν είστε μόνοι, ίσως δεχτείτε συναισθηματικές πιέσεις ή απαιτήσεις από ένα άτομο που του έχετε δώσει πολλά τέτοια δικαιώματα να το κάνει, ιδίως όταν θα προσπαθήσει να σας χειραγωγήσει με τον τρόπο του στο να επιβάλλει εντέλει την άποψή του.

Ζυγός

Καταπιεσμένες επιθυμίες και απωθημένα ίσως να βγουν στην επιφάνεια σήμερα και να θελήσετε να τις διοχετεύσετε, είτε στον άνθρωπο που συντροφεύει την ερωτική σας ζωή, είτε σε εκείνον που καιρό τώρα έχετε καταλάβει ότι σας πολιορκεί ερωτικά. Εάν μάλιστα όντως υπάρχει ένα άτομο που οι επιθυμίες σας μεταφράζονται ερωτικά στο πρόσωπό του, δεν αποκλείεται ακόμα και δεσμευμένοι να είστε, να απευθύνετε τον έρωτά σας έξω από το παράθυρο της σχέσης σας. Προσοχή λοιπόν στις προθέσεις σας, γιατί μπορεί να σας εκθέσουν στα μάτια κυρίως των ανθρώπων που ενδιαφέρεστε.

Σκορπιός

Η ερωτική σας εξέλιξη έχει να κάνει με το κατά πόσο και σε ποιο βαθμό, έχετε αναθεωρήσει μερικά πράγματα σχετικά με το πως τα βλέπατε και να αντιμετωπίζατε έως σήμερα. Το πως πορεύεστε ερωτικά, ίσως να έχει προβληματίσει κάποιο άτομο της οικογένειάς σας και να θελήσει χωρίς κακή πρόθεση να σχολιάσει το θέμα. Αυτό θα είναι κάτι που θα σας ενοχλήσει και πιθανόν να μην ελέγξετε τη συμπεριφορά και το λόγο σας απέναντί του, κάτι που μπορεί να σας φέρει και σε σημείο ρήξης με το δικό σας άτομο, που όχι μόνο δε θέλει το κακό σας αλλά πραγματικά, ανησυχεί για σας. Δείτε το.

Τοξότης

Λάθη και παρεξηγήσεις μπορεί να αντιμετωπίσετε τις ημέρες αυτές και η αιτία θα βρίσκεται, στην έλλειψη προσοχής, που δίνετε στους άλλους όταν σας μιλούν, ή σας ζητούν να κάνετε κάτι. Η σκέψη σας θα διασπάται πολύ εύκολα προσέξτε το. Πιθανόν να συμβαίνει γιατί θα έχετε μία τάση, να ψάχνετε διαφυγές, από όλη αυτή την κατάσταση και τους περιορισμούς που έχετε υποστεί. Ίσως μάλιστα, να βρεθεί μέσα από μία επαφή ή μία επικοινωνία, ένας ερωτικός πειρασμός, που όμως, είτε εσάς, είτε εκείνου να μην του επιτρέπει η προσωπική του κατάσταση, ένα καινούργιο κρυφό έρωτα…

Αιγόκερως

Η διαίσθησή σας σήμερα θα είναι μάλλον υπέρμετρη και λόγω της συναισθηματικής σας ευαισθητοποίησης, ίσως να πάρετε στα σοβαρά και πράγματα που σε άλλες εποχές, δε θα δίνατε τόση σημασία. Πιθανόν μάλιστα να είστε ευερέθιστοι και αμφίθυμοι με τους ανθρώπους, είτε που συνεργάζεστε, είτε συμβιώνετε μαζί τους. Δεν μπορεί να μείνει ανεπηρέαστη από την κατάσταση αυτή, ούτε η ερωτική σας ζωή, αφού ψυχολογικά προβλήματα, ίσως να μη σας επιτρέψουν να αφοσιωθείτε στο ταίρι σας, ή να επιδοθείτε σε ερωτικές πολιορκίες, εφόσον έχετε την τάση να κλείνεστε μέσα σας.

Υδροχόος

Με πάρα πολύ δύσκολο περιορισμό των συναισθημάτων σας, θα καταφέρετε σήμερα να μην εκραγείτε από αυτά που θα ακούσετε και θα σας προκαλέσουν την αντίδραση. Όμως καλό θα ήταν να νιώσετε ότι όλοι βρισκόμαστε σε κατάσταση πολλών περιορισμών και αυτό μπορεί να σας βγάλει απωθημένα που να τα εκφράσετε με έντονους τρόπους. Αποφύγετε να το κάνετε στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, γιατί πιθανόν να δημιουργηθούν ρήξεις μεταξύ σας. Εάν είστε μόνοι, και υπάρχει κάποιο άτομο που σας προκαλεί με μηνύματα και τηλεφωνήματα ερωτικά, θα δεχτεί άρνηση από σας.

Ιχθύς

Μια αδιάκριτη συμπεριφορά ενός δικού σας ατόμου που σχετίζεται με τις παρεμβάσεις που θέλει να κάνει στην προσωπικής σας ζωή, ίσως να προκαλέσει την αντίδρασή σας απέναντί του, που δεν θα είναι ιδιαίτερα λεπτή. Από την άλλη μεριά, μπορεί ο ίδιος σας ο σύντροφος να πιστέψει πως δέχεται βολές από το οικογενειακό σας περιβάλλον και δεν τον προστατεύετε. Διατηρείστε λοιπόν τις ισορροπίες σε οτιδήποτε κι αν διαπιστώσετε πως εξελίσσεται έτσι. Εάν είστε μόνοι, ίσως να δεχτείτε ένα περίεργο προξενιό από έναν άνθρωπο δικό σας, που  θα σας ενοχλήσει η πρωτοβουλία του αυτή.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!