Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020


Κριός

Αρκετά δυναμικά θα εξελίσσονται για σας οι επόμενες ημέρες, που σημαίνει πως θα πάρετε τα πάνω σας. Ερωτικά μάχιμοι και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, τίποτα δε θα σας σταματά, στο να πολιορκήσετε τις ερωτικές αντιστάσεις του ανθρώπου που θα σας κάνει κλικ. Το μόνο που δεν πρέπει να κάνετε, είναι να προάγετε την τάση του ανθρώπου που τα ξέρει όλα, ακόμα και εκείνα που μπορεί να σκέφτεται το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου σας. Ειδικά εάν αυτό, είναι ο ήδη σύντροφός σας, που κάπου ίσως προσπαθήσετε να τους επιβάλλετε την άποψή σας.

Ταύρος

Μερικές φορές, οι άνθρωποι του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, έχουν την τάση να σας λένε τι να κάνετε, για ζητήματα που αφορούν την ερωτική και αισθηματική σας ζωή. Φαίνεται τώρα, ότι ένα δικό σας πρόσωπο, θα προσπαθήσει να σας νουθετήσει, για ένα πολύ προσωπικό ζήτημα, που κανονικά και από διακριτικότητα, δε θα έπρεπε να έχει εκφέρει τη γνώμη του. Πριν αντιδράσετε απότομα, καλό θα ήταν σ αυτό αλλά και σε όποιον σχολιάζει θέματα που δεν τον αφορούν, να βάλετε όρια, που να μην υπερβαίνονται αυθαίρετα από τους άλλους.

Δίδυμοι

Εάν στην καρδιά σας, εξακολουθεί να υπάρχει ένας άνθρωπος που ανήκει στο ερωτικό σας παρελθόν, θα μπορέσετε τώρα να επικοινωνήσετε μαζί του, να συναντηθείτε εάν το επιθυμείτε και να αποκαταστήσετε τη σχέση σας με την προοπτική μιας επανασύνδεσης. Όμως όποιες κι αν είναι οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε, καλό θα ήταν αν μην τις κοινοποιείτε στο περιβάλλον σας, εάν δε δείτε πρώτα, πως εξελίσσονται. Στην περίπτωση που βρίσκεστε ήδη σε μία σχέση, καλό θα ήταν να αποφύγετε να κοιτάξετε έξω από το παράθυρο της σχέσης σας.

Καρκίνος

Η αγάπη και ο έρωτας η αλήθεια είναι ότι στα προηγούμενα χρόνια σας είχαν κάνει πολλά «χουνέρια». Λογικό είναι από δω και στο εξής, στις σχέσεις σας τουλάχιστον να προσπαθείτε να έχετε τον έλεγχο. Παράλογο όμως είναι, όταν κάτι δεν πάει όπως θα θέλατε, να προσπαθείτε να επιβάλλετε το δικό σας ρυθμό, στο πως θα εξελιχθεί ένα φλερτ, ο δεσμός που τυχόν διατηρείτε, ή το να ελέγχετε το σύντροφό σας, βάζοντάς του συχνά όρια ή τους όρους τους δικούς σας. Αυτό ονομάζετε χειριστική συμπεριφορά, που καλό είναι να την αποφεύγετε.

Λέων

Με μία ιδιαίτερα ευερέθιστη ψυχολογία σήμερα, θα δυσκολευτείτε να τα βρείτε με δικούς σας ανθρώπους, συνεργάτες, στενούς φίλους, ή τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή. Θα προβάλετε λάθος, ένα αδιάλλακτο και εγωιστικό προφίλ, που μπορεί σε μερικές των περιπτώσεων να έχετε κι εσείς τα δίκια σας αλλά δεν βοηθούν τις σχέσεις σας. Ο έρωτας σας θέλει πιο χαλαρούς, για να χτίσετε πιο γερή τη σχέση σας, ή για να πολιορκήσετε την καρδιά του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει να το φέρετε στην αγκαλιά σας.

Παρθένος

Είτε βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη, είτε είστε μόνοι το διάστημα αυτό και προσπαθείτε να δημιουργήσετε ένα δεσμό με έναν άνθρωπο, καλό θα ήταν στον άνθρωπο αυτό ή στο σύντροφό σας, να μη μοιάζετε στα μάτια του δεδομένοι. Δίνετε τις λάθος εντυπώσεις μερικές φορές αγαπητοί φίλοι, στο πρόσωπο των ερωτικών επιθυμιών σας. Εντυπώσεις που μπορεί να δημιουργήσουν την εντύπωση, ότι μόνο θέλετε να προσφέρετε και δεν έχετε ανάγκη να λάβετε κι εσείς συναισθηματικά εκείνα που δίνει μια σχέση.

Ζυγός

Το ερωτικό σας παρελθόν επιστρέφει, ή εσείς προκαλείτε έτσι τα πράγματα που ορισμένοι ανοιχτοί λογαριασμοί που αφήσατε με ένα πρόσωπο που κάποτε συντρόφευσε την ερωτική σας ζωή, τώρα να λυθούν οι παρεξηγήσεις μεταξύ σας ή να λήξουν με οποιοδήποτε τρόπο.  Η εκκρεμότητες που υπάρχουν σαν ψήγματα μέσα σας, σας ανακινούν μνήμες και το πόθο μιας πιθανής ερωτικής επανασύνδεσης. Από την άλλη μεριά, εάν προχωρήσατε τη ζωή σας και βρίσκεστε ήδη σε μία άλλη σχέση, κάτι τέτοιο θέλετε να το τελειώνετε, για να νιώθετε εντάξει στο σύντροφό σας.

Σκορπιός

Όσα απωθημένα και αν νοιώθετε για κάποιον άνθρωπο που η στάση του απέναντί σας δεν είχε συνέπεια, καλό θα ήταν τουλάχιστον τις ημέρες αυτές, να μην τον προκαλέσετε να σας δώσει εξηγήσεις. Ο τρόπος που θα του ζητήσετε το λόγο, μάλλον θα κατεβάσει το επίπεδο της σχέσης σας. Από την άλλη μεριά, δεν αποκλείεται να έχετε κάποιες ερωτικές επιστροφές από το παρελθόν, που ειδικά εάν προχωρήσατε τη ζωή σας και έχετε ήδη δημιουργήσει μία άλλη σχέση, κατά πάσα πιθανότητα θα σας δημιουργήσουν θέματα, εάν δώσετε παραπάνω θάρρος.

Τοξότης

Για να καταλάβει ο άνθρωπος που σας συντροφεύει, τι είναι εκείνο που σας ενοχλεί στη συμπεριφορά του και να το διορθώσει, θα χρειαστεί να του μιλήσετε ευθέως και όχι με υπονοούμενα. Για να έρθει κοντά σας ο άνθρωπος που ενώ είχατε μία ερωτική κατάσταση δημιουργήσει μεταξύ σας αλλά απομακρύνθηκε, θα πρέπει να δείτε σε ποιο βαθμό η στάση σας τον απομάκρυνε. Για να σας πει το «ναι»  και να ανταποκριθεί στο φλερτ που του κάνετε ένας άνθρωπος, θα πρέπει να δείξετε ότι όντος είστε διαθέσιμοι για κάτι πιο σοβαρό και όχι περιστασιακό.

Αιγόκερως

Εάν διατηρείτε μία παράλληλη σχέση, ίσως τώρα να χρειαστεί να θέσετε κάποιους όρους στον άνθρωπο που βλέπετε, εάν πραγματικά επιθυμείτε να συνεχίσετε μαζί του. Κι αυτό γιατί οι χαλαρές καταστάσεις και δε σας αρέσουν και σας ενοχλούν από ένα σημείο και έπειτα. Εάν ο άνθρωπος που έχετε δίπλα σας, δε σας δίνει πια συναισθηματική και ερωτική πληρότητα, δώστε του άλλη μια τελευταία ευκαιρία να διορθωθεί κι αν αυτό δε συμβεί, δεν υπάρχει λόγος να διατηρείτε μία σχέση που δε σας καλύπτει, ή σας κουράζει περισσότερο τελικά.

Υδροχόος

Ατελέσφοροι έρωτες και αγάπες, ή άνθρωποι από το ερωτικό σας παρελθόν θα περνάν συχνά από το μυαλό σας τις μέρες αυτές, και έτσι πιο ώριμα, θα μπείτε σε μια διαδικασία να επανεξετάσετε τη δική σας στάση απέναντί τους. Σε μια άλλη περίπτωση, ίσως τώρα να νιώσετε ότι ο άνθρωπος που έχετε δίπλα σας απομακρύνεται, ή δεν είναι εκείνος που ξέρατε μέχρι σήμερα. Ευδιάκριτες πιθανόν διαφορές που έχετε μεταξύ σας, τώρα να άρχισαν να φαίνονται εντονότερα. Μείνετε λίγο μόνοι για να σκεφτείτε τι μπορεί να φταίει τελικά.

Ιχθύς

Φορτωμένοι από διάφορα θέματα θα είστε σήμερα και δεν αποκλείεται αυτό να σας δημιουργήσει ψυχοσωματικά συμπτώματα, ή την ανάγκη να εκτονώσετε τον εκνευρισμό σας στο περιβάλλον σας. Μην τα βάζετε όμως άδικα, με τον σύντροφό σας για ότι σας φταίει, ή μη βάζετε στο ίδιο καλάθι, τον άνθρωπο που προσπαθεί να σας πλησιάσει ερωτικά.  Εάν σήμερα δεν είστε καλά ψυχολογικά, απομονωθείτε και βρείτε τα με το κέντρο σας. Άλλωστε τις ημέρες αυτές, θα ξεκαθαριστούν πολλές σχέσεις της ζωής σας, που άργησαν κιόλας.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!