Astro-Μηνύματα από 12/7 – 19/7/2020


Ευκαιρίες για κάποιους που ανήκουν στον παρορμητικό σταυρό μπορεί να κρύβει η εβδομάδα αυτή.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί που έχετε γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, από την 20η μέχρι την 24η μοίρα των ζωδίων αυτών, αφουγκραστείτε τη διαίσθησή σας και αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

Βέβαια παρ ότι ο Ερμής βγήκε από τη φαινομενικά ορθόδρομη πορεία του, θα κινείται αργά, οπότε τα πράγματα για λίγες ημέρες ακόμα, θα έχουν μουδιασμένη ροή.

Κάποιες στιγμές ίσως να νιώθουμε τον εαυτό μας να ζητάει με απαίτηση να του δοθούν όλα εκείνα που έχει στερηθεί. Άλλες πάλι φορές η τύχη ή η ατυχία, θα δίνεται με αμετροέπεια.

Το κυνήγι των απωθημένων, η εκπλήρωση των επιθυμιών, η μεγάλη χαρά και η απογοήτευση από ματαιώσεις, σχεδόν θα συνυπάρχουν. Ο συναισθηματικός και όχι μόνο, μηδενισμός αλλά και η αναγέννηση επίσης.

Είναι απαραίτητες οι αναθεωρήσεις σε πολλά πράγματα που πιστεύαμε. Σε εκείνα που λέγαμε πως δε γίνονται και στα άλλα που είχαμε την ψευδαίσθηση ότι είναι εφικτά.

Η ζωή ο χρόνος οι συνθήκες και οι περιστάσεις, έρχονται να αμφισβητήσουν την ορθότητα της κρίσης μας. Ένα κλικ μας χωρίζει από το να δούμε τα πράγματα διαφορετικά. Τα ίδια πράγματα από διαφορετική οπτική.

Κι αν ανεβούμε ένα-δυο σκαλοπάτια πιο ψηλά, από το επίπεδο που ερμηνεύαμε τη ζωή μας μέχρι σήμερα, τότε θα καταλάβουμε ότι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική γιατί θα μας δείξει πτυχές της που αγνοούμε.

Σε έναν κόσμο που αλλάζει, ας μην παραμείνουμε αμέτοχοι και απλοί θεατές. Ας τον αλλάξουμε ξεκινώντας πρώτα από τον ίδιο μας τον εαυτό.

-Ας δούμε όμως τι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τις ημέρες αυτές αλλά και πως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν.

-Έτσι λοιπόν για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Παρορμητικού Σταυρού” Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι

*Κριοί, με λίγο πιο ανάλαφρη διάθεση και αρκετές δόσεις εξωστρέφειας, θα ξεκινήσει η εβδομάδα αυτή για σας. Φίλοι κι αγαπημένα πρόσωπα θα είναι στο πλευρό σας, όπου και όταν το χρειαστείτε. Η προσωπική σας ζωή εμπλουτίζεται με νέες γνωριμίες καινούργιες παρέες αλλά και ιδέες που θα πάρετε μέσα από συζητήσεις εποικοδομητικές και φιλοσοφημένες σε κάποιες φάσεις. Η αποφασιστικότητα να ακολουθήσετε τα «θέλω» και τις επιθυμίες σας, θα ενισχύεται από αρκετά απωθημένα που έχετε μέσα σας και που τώρα θα ζητούν με επιμονή να εκτονωθούν.  Στη διάρκεια των ημερών ίσως να κάνετε κάποιες καταναλωτικές δαπάνες για ευχαρίστηση, σε πράγματα όμως που στην ουσία δεν τα χρειάζεστε. Δείξτε λοιπόν προσοχή στην ορθότερη διαχείριση των οικονομικών σας. Αποφύγετε και την εβδομάδα αυτή οικονομικά ανοίγματα ή επενδύσεις. Μην απογοητεύεστε, εάν κάποιοι δικοί σας άνθρωποι δεν έχουν τη δυνατότητα προς το παρόν να σας βοηθήσουν.

*Ζυγοί, η  εβδομάδα ξεκινά με λίγο παραπάνω ένταση και πιέσεις σε εργασιακό επίπεδο, ή σε επίπεδο υποχρεώσεων που πρέπει να καλυφθούν. Λίγο αργότερα όμως τα πράγματα διορθώνονται, ή δρομολογούνται οι λύσεις τους. Θα αισθανθείτε παράλληλα την ανάγκη να απομονωθείτε για να τα βρείτε με το μυαλό, τις εσωτερικές σας ισορροπίες και με τη σκέψη σας. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας απέναντι στους δικούς σας κυρίως ανθρώπους αλλά κι απέναντι στο σύντροφό σας. Θέματα που σχετίζονται με οικονομικά τρίτων προσώπων θα σας απασχολήσουν τις μέρες αυτές. Από τα μέσα της εβδομάδας θα καταφέρετε σε πρακτικό επίπεδο, να βάλετε σε μία τάξη τις υποχρεώσεις σας και θα κάνετε καλύτερη διαχείριση του χρόνου σας. Επαφές προτάσεις ή ιδέες θα σας βάλουν στη διαδικασία να σκεφτείτε τους επόμενους στόχους σας, προσέξτε όμως γιατί κάποιες από αυτές, θα είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές.

 *Καρκίνοι,  αγαπημένα πρόσωπα θα βρίσκονται στο πλάι σας, για να σας υπενθυμίσουν πως θα στέκονται δίπλα σας, όποτε το χρειαστείτε. Η διάθεσή σας αλλάζει την εβδομάδα αυτή, και γεμίζετε με την αυτοπεποίθηση την τόλμη και τη θέληση να κατακτήσετε πεδία που για πολλούς λόγους δεν καταφέρατε μέχρι σήμερα.  Ρίχνετε πίσω σας το παρελθόν και ότι συναισθηματικά σας έδενε με αυτό, ενώ κάποια πράγματα που συνέβαιναν κάποτε, τώρα αρχίζετε να καταλαβαίνετε ξεκάθαρα τους λόγους. Δείξτε λιγάκι προσοχή στις συναισθηματικές υπερχειλίσεις, παρορμήσεις και στις υπερβολές, που θα διακατέχεστε το διάστημα αυτό, ειδικά, όταν περιμένετε ορισμένα θέματα να λειτουργήσουν από τις παρεμβάσεις κάποιων που μπορεί να μη δείξουν την ίδια συνέπεια με σας.  Ορισμένες καθυστερήσεις θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν σε θέματα που περιμένετε να εξελιχθούν, δε σημαίνει όμως ότι θα ματαιωθούν.

*Αιγόκεροι, με αμφίθυμη από μέρους σας συμπεριφορά και ψυχολογία ξεκινάει η εβδομάδα αυτή. Σε γενικές όμως γραμμές κάποια θέματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, δείχνουν πως πάνε από το καλό στο καλύτερο. Τώρα θα τα βρείτε με ανθρώπους που το τελευταίο διάστημα, είχαν διαταραχτεί οι σχέσεις σας, συνεργάτες, φίλους, ή δικούς σας ανθρώπους. Επανέρχεται ένα θέμα του παρελθόντος, ή ένα πρόσωπο που η σχέση σας μαζί του διακόπηκε για διάφορους λόγους και επανεξετάζεται. Τώρα θα δοθούν οι αμοιβαίες εξηγήσεις, ώστε να αρθούν οι τυχόν παρανοήσεις ή παρεξηγήσεις που υπήρξαν μεταξύ σας. Παρ όλα αυτά, κάποια άτομα θα αποφασίσετε να τα βγάλετε από τη ζωή σας, ενώ νέες γνωριμίες και επαφές, θα την εμπλουτίσουν, βάζοντας στη ροή της καθημερινότητάς σας, νέες συνήθειες και δραστηριότητες που θα την κάνουν πιο ενδιαφέρουσα.

-Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Σταθερού Σταυρού”, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι

*Ταύροι,  μπορεί στην αρχή της εβδομάδας να νιώσετε συναισθηματικά λιγάκι πιεσμένοι, ίσως και κουρασμένοι γιατί ορισμένα θέματα δεν προχωρούν, κατά τη διάρκεια όμως των ημερών, η διάθεσή σας χαλαρώνει και καταφέρνετε να δείτε τα πράγματα πιο θετικά, γιατί έτσι άλλωστε θα αρχίσουν να εξελίσσονται. Η ροή κάποιων οικονομικών θεμάτων που κολλούσε τώρα βελτιώνεται και θα αποκτήσει μία σταθερότητα. Βέβαια και τις ημέρες αυτές καλό θα ήταν να αποφύγετε προς το παρόν οικονομικά ανοίγματα, ή να δοκιμάσετε την τύχη σας σε επενδύσεις, που δεν έχετε ολοκληρωμένη εικόνα για τις προοπτικές τους.  Παρ’ όλα αυτά θα έχετε την υποστήριξη των συνεργατών σας και από ανθρώπους που θα θελήσουν να σας υποστηρίξουν σε ότι σκέφτεστε να ακολουθήσετε. Τώρα θα μπορέσετε με περισσότερη ευθυκρισία να κάνετε διαπραγματεύσεις ή διακανονισμούς προσαρμοσμένους στα συμφέροντά σας.

*Σκορπιοί, οι αλλαγές που συμβαίνουν γύρω αλλά και μέσα σας, θα σας βάλουν στη διαδικασία να κινηθείτε με μεγαλύτερη εξωστρέφεια τι μέρες αυτές, να κάνετε επαφές με ανθρώπους που έχετε να δείτε καιρό, να διερευνήσετε τις προοπτικές μια νέας συνεργασίας και να διαχωρίσετε τη θέση σας, από κάποιες απόψεις ανθρώπων, που δεν σας έπεισαν για την ορθότητά τους. Τώρα αν θελήσετε μπορείτε να ακολουθήσετε ένα καλύτερο πρόγραμμα διατροφής και άσκησης, να κόψετε βλαπτικές συνήθειες, να εντάξετε στη ζωή σας μια καινούργια δραστηριότητα. Όλα τα παραπάνω θα  ενισχύσουν  την φυσική σας κατάσταση αλλά και ψυχολογικά, θα σας βοηθήσουν και να ξεφύγετε από τις σκέψεις που σας προβληματίζουν στη ροή της καθημερινότητάς σας.  Οι ημέρες είναι κατάλληλες με το να εμπλουτίσετε το γνωστικό σας επίπεδο, να ασχοληθείτε με την αυτό-μόρφωσή σας, να ακολουθήσετε τις αναζητήσεις σας.

*Λέοντες, κάντε μικρά ευχάριστα διαλείμματα την εβδομάδα αυτή, για να ξεκουράζεστε, να το ρίχνετε λίγο έξω και να απομακρύνεστε από τη ροή μιας καθημερινότητας που σας πιέζει.  Θετικά μηνύματα ειδήσεις ή τηλεφωνήματα, θα σας φτιάχνουν τη διάθεση σε όλη σχεδόν τη διάρκεια των ημερών. Επαγγελματικά ή οικονομικά ζητήματα θα εξακολουθήσουν να σας απασχολούν, μόνο που τώρα το κλίμα βελτιώνεται κι αλλάζει προς το καλύτερο, μετριάζοντας έτσι τα άγχη και τις ανασφάλειές σας. Αρκετή κινητικότητα θα υπάρξει στις επαφές και στις μετακινήσεις σας. Δεν αποκλείεται τώρα να συζητήσετε την προοπτική, πάνω σε μία νέα συνεργασία, ή ακόμα και μέσα από μια νέα γνωριμία, να γνωρίσετε τον επόμενο μεγάλο έρωτα της ζωής σας, εάν φυσικά σας το επιτρέπει η προσωπική σας κατάσταση. Μία εξέλιξη που περιμένατε να δρομολογηθεί, ίσως αλλάξει τις προοπτικές της, οπότε πιθανόν να χρειάζεται να ξανασκεφτείτε τι θα κάνετε με αυτή κι αν θα την ακολουθήσετε.

*Υδροχόοι,  εξακολουθούν να σας απασχολούν θέματα οικονομικά και επαγγελματικά, ενώ ένα ζήτημα με ένα πρόσωπο της οικογενείας σας, πιθανόν να σας προβληματίσει τις μέρες αυτές. Προσπαθήστε να βρείτε τη χρυσή τομή στις σοβαρές για τη ζωή σας σχέσεις. Δείξτε πρόθυμοι να ακούσετε τι σας λένε οι δικοί σας «άλλοι», μην επιμένετε σε απόψεις που σας κάνουν να φαίνεστε μερικές φορές επίμονοι και αδιάλλακτοι, έναντι των απόψεων τους. Από τα μέσα της εβδομάδας, η διάθεσή σας αλλάζει προς το καλύτερο και θα κινηθείτε με περισσότερη εξωστρέφεια. Θα κάνετε επαφές με ανθρώπους που τώρα θα γνωρίσετε και θα έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Αν μάλιστα η προσωπική σας κατάσταση σας το επιτρέπει, δεν αποκλείεται να γνωρίσετε τον επόμενο έρωτα της ζωής σας, ή να συναντήσετε τον άνθρωπο εκείνο που θα θέλατε να είναι δίπλα σας αλλά οι συνθήκες δε σας το επέτρεπαν μέχρι σήμερα.

-Για εσάς που ανήκετε στον “Μεταβλητό Σταυρό” Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες

*Δίδυμοι,  υποχωρεί η δυσκολία του προηγούμενου χρονικού διαστήματος, που σας έφερνε στα όριά σας, όταν η ασυνεννοησία βασίλευε παντού, κυρίως στις σχέσεις σας τις επαγγελματικές τις φιλικές ή τις πολύ προσωπικές. Τώρα σε επικοινωνιακό επίπεδο διορθώνονται πολλά πράγματα, ξέρετε τι θέλετε αλλά και πώς να το ζητήσετε από τους άλλους κι ενώ μέχρι τώρα αντιμετωπίζατε αφτιά κλειστά, τώρα θα εισακούεστε καλύτερα. Η προσωπική σας ζωή αλλάζει αργά αλλά σταθερά προς το καλύτερο. Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα είναι κοντά σας, ενώ θα κερδίσετε κάποια οικονομικά μπόνους από εκεί που δεν το περιμένατε. Ίσως από κάποια χρήματα που σας χρωστούσαν και τα είχατε ξεγράψει, ή από μια βοήθεια που θα δεχτείτε από ένα πρόσωπο μεγαλύτερο στην οικογένεια. Ίσως την εβδομάδα αυτή, να σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μια επιτυχημένη συνεργασία με εξαιρετικές οικονομικές προοπτικές.

*Τοξότες, μπορεί να ξεκινάει η εβδομάδα, με περισσότερο τρέξιμο στο να προλάβετε τις υποχρεώσεις σας, να διευθετήσετε θέματα σε πρακτικό επίπεδο καθημερινότητας, όμως μετά τα μέσα της όλα τα παραπάνω υποχωρούν, ή επιλύονται με ευκολότερους τρόπους. Τώρα θα μπορέσετε να ρυθμίσετε οικονομικά και οφειλές προς τρίτα πρόσωπα, όπως δάνεια εφορίες ή νομικά θέματα, διαμορφώνοντας τους όρους τους στα δικά σας μέτρα, ή θα κάνετε πιο συμφέροντες διακανονισμούς. Η εποχή αυτή δεν ενδείκνυται για οικονομικά ρίσκα, παρ όλα αυτά, μια πρόταση για μια νέα συνεργασία ίσως να εμπεριέχει τις εγγυήσεις εκείνες ώστε να την ξεκινήσετε, αρκεί αυτό να γίνει λίγο αργότερα. Αξιοποιήστε προσκλήσεις και περιστάσεις να βρεθείτε με κόσμο, να κάνετε συμφέρουσες επαφές, να βρείτε τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση έτσι ώστε να σας βοηθήσει στα θέματα που σας απασχολούν.

*Παρθένοι, μπορεί η εβδομάδα αυτή να ξεκινά λίγο μουδιασμένα, όσο όμως θα περνούν οι ημέρες, κάποια πράγματα θα έρχονται όλο και καλύτερα στη ροή της καθημερινότητάς σας. Τώρα θα μπορέσετε να δρομολογήσετε καλύτερα τους στόχους σας, να διαπραγματευτείτε τη θέση σας, εργασιακά, προσωπικά ή όπου αλλού κρίνετε ότι είναι απαραίτητο. Ενώ θα σας κάνει πολύ καλό, να βγείτε να περάσετε όμορφα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, να γνωρίσετε ανθρώπους και να μπείτε σε κύκλους που μέχρι σήμερα δεν είχατε πρόσβαση. Το διάστημα αυτό θα μπορέσετε να δείτε να τακτοποιούνται ορισμένες υποθέσεις σας και να απαλλάσσεστε από τα άγχη που σας φόρτωναν. Προκαλέστε τις καταστάσεις και τις ευκαιρίες να σας δοθούν, έτσι ώστε να δείτε να εξελίσσεται θετικά μία σχέση ή μία συνεργασία, που έχει όλες τις προοπτικές να περπατήσει θετικά και με διάρκεια στο μήκος του χρόνου.

*Ιχθύες, πρακτικά θέματα που ικανοποιούν τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, είναι αυτά, που θα σας απασχολήσουν στην αρχή της εβδομάδας. Η ενέργεια δε θα σας λείπει, ενώ η επικοινωνία σας με συνεργάτες φίλους ή δικούς σας ανθρώπους θα είναι αποδοτική. Εκμεταλλευτείτε τις μέρες αυτές τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, στο να αναδείξετε ένα ταλέντο ή μία δεξιότητά σας, αφού θα έχετε πρόσβαση σε περιβάλλοντα που θα σας δώσουν το βήμα να παρουσιάσετε το έργο σας και να υποστηριχτεί. Φίλοι από το παρελθόν επανέρχονται στη ζωή σας, τυχαία, ή κάτω από άλλη ιδιότητα, όπως στο πρόσωπο ενός συνεργάτη. Ενώ δεν αποκλείεται να μπει εκ νέου σε εφαρμογή, ένας στόχος που εγκαταλείφτηκε κάποτε, ή να ενεργοποιηθεί μια συνεργασία που έμεινε στη μέση. Εξελίξεις θα έχει η προσωπική σας ζωή. Αν έχετε ήδη μία σχέση, μπορεί τώρα να αποφασίσετε με τον σύντροφό σας να την πάτε ένα βήμα μπροστά.

Από την Μελίνα Φώφη

shutterstock image 20Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

In category Astrology News

ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα στον Υδροχόο μια όψη που ...

Πάνος Βλάχος σε δημοσιογράφους: «Ελπίζω να μην λερώσετε την όμορφη στιγμή που πρωταγωνιστώ στη σειρά»

In category Astrology News

Ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων έκανε ο Πάνος Βλάχος στην πρεμιέρα της σειράς 17 κλ ...

Ζερόμ Καλούτα: «Μπαίνω στο Twitter και με βρίζουν για τα κιλά μου» [vid]

In category Astrology News

social media με θετικά μηνύματα για εμένα» – Ο Ζερόμ Καλούτα για τα ρατσιστικά σχόλια ...

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Η μεγαλύτερη περίοδος που συγκατοίκησα με άνδρα, ήταν σε διακοπές, 17 μέρες»

In category Astrology News

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της σε συνέντευξη που έδωσε στο ...

Θοδωρής Αθερίδης: «Αν ήμουν γυναίκα θα ήμουν ερωτευμένος με τον Γιώργο Νταλάρα» [VID]

In category Astrology News

Για τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους που περίμεναν για μια δήλω ...

Άννα Βαγενά: «Ήθελα τον Τσίπρα για γαμπρό» [vid]

In category Astrology News

Η Άννα Βαγενά, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον Στέφανο Κασσελάκη, την Αλίκη Βουγιο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!