Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Ιούλιο του 2020


 Αφροδίτη από τους Διδύμους, πλανήτης του έρωτα, ή και του έρωτα, ορθοδρόμησε από τον προηγούμενο μήνα και εξακολουθεί να κάνει, όψη εξαγώνου με τον Άρη από το φλογερό Κριό. 

Οι δύο ουράνιοι αιώνιοι εραστές αυτό το μήνα συγκρούονται με πάθος, κτητικότητα, ανεβάζοντας τη λίμπιντο σε καλοκαιρινές θερμοκρασίες επιπέδων καύσωνα. Σχέσεις που το προηγούμενο διάστημα δέχτηκαν αναταράξεις ή και διακόπηκαν, τώρα θα βρουν τη φόρμα συνεννόησης και θα επανασυνδεθούν με καλύτερες προοπτικές εξέλιξης.

Ίσως μάλιστα κάποιες να έχουν αίσια κατάληξη, επισημοποίηση, συναρπαστική συνέχεια ακόμα κι αν πιστεύετε ότι δεν γίνονται θαύματα, ή όλα έχουν τελειώσει. Ο έρωτας είναι απρόβλεπτος και θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένατε…

Έτσι λοιπόν εάν είσαι:

Κριέ, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν όμοιό σου Κριό, υπάρχει αρκεί να αποφύγεις την 5η Ιουλίου ημέρα έκλειψης στα παρορμητικά που θα κάνει τα νεύρα σας κρόσσια. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, διψάει για περιπέτεια, ή μια ερωτική απόδραση μαζί σου αλλά μάλλον θα τον βαρεθείς σύντομα. Αν η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, ναι μπορείτε να τα βρείτε, αν και πρώτα θα αρχίσετε με σεξ και ύστερα θα γίνουν σοβαρές συζητήσεις. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, απέφυγε να του κάνεις νύξη μέχρι τις 12 Ιουλίου. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, θα σε ενοχλήσει που θα σου βάλει τους όρους του. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, μπορείς να τον παραμυθιάσεις συναισθηματικά γύρω στις 14 του μήνα. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, εδώ μάλλον τα πράγματα είναι λίγο περίεργα αφού θα είναι πιο νευρικός από σένα. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, σε όλα ναι, αφού το πάθος αναζωπυρώνεται και έρχεται σε κορύφωση από τις 15 του μήνα και μετά.  Ο Τοξότης , πιθανόν να σε απογοητεύσει με τις ανυπόφορες απαιτήσεις του. Με τον Αιγόκερω δε θα εξελιχθεί ανέμελα αυτή η σχέση. Με τον Υδροχόο, δε θα σε καλύψει συναισθηματικά. Και τέλος με τον Ιχθύ, μπορείτε να ζωντανέψετε το παραμύθι σας από τις 12 κι έπειτα του μήνα.

Ταύρε, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό αυτό το μήνα είναι αρκετά καλή, γιατί η νοσταλγία στην ψυχή του χτυπάει κόκκινο.  Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν όμοιό σου Ταύρο, θα διαπιστώσεις πόσα πράγματα έχουν αλλάξει και στους δύο και ίσως να μην είναι καλή ιδέα. Αν η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, να είσαι επιφυλακτικός για όσα σου λέει, αφού θα λέει τη μισή αλήθεια. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, ναι αυτό το πλάσμα θέλει να του δείξεις μόνο ότι στέκεσαι δίπλα του και θα το κερδίσεις εύκολα. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, σίγουρα αντέχεις την γκρίνια και την υπεροψία του; Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, ναι, αρκεί να σε δει να αναθεωρείς στάση και απόψεις από αυτές που έφεραν διαφωνίες μεταξύ σας. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, θα έχει μόνο σεξουαλική εξέλιξη. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, κάνε του την ερωτική πρόταση άμεσα. Ο Τοξότης διαφορές αντίληψης θα σας φέρουν συγκρούσεις. Με τον Αιγόκερω ίσως του βγαίνει μια κατάθλιψη την εποχή αυτή. Με τον Υδροχόο, αρκεί να του βάλεις κάποια όρια. Και τέλος με τον Ιχθύ, ναι αλλά προς το παρόν να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Πάρτε το χαλαρά.

Δίδυμε,  η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό, μάλλον πας φιρί φιρί να υιοθετήσεις τα ψυχολογικά του. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, δεν ξέρω εάν θα αντέξεις την ανακριτική του διάθεση. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν όμοιό σου Δίδυμο, λέμε ναι, απλά αυτή τη φορά αποφύγετε όταν μιλήσετε τις εντάσεις. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, ναι με την προϋπόθεση να αποφύγεις την 5η Ιουλίου και μετά το διάστημα της 12ης Ιουλίου τα πράγματα έχουν καλύτερες προϋποθέσεις. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, λέγειν έχεις, ιδού η Ρόδος. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, προσπάθησε να τον προσεγγίσεις ήρεμα. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, καλύτερα μετά το πρώτο δεκαήμερο να βρεις τρόπο να επικοινωνήσεις. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, θα είναι χειριστικός απέναντί σου και ίσως δεν είναι καλή ιδέα. Ο Τοξότης σε όλα ναι, αφού την εποχή αυτή διψάει για ερωτικό πάθος με ένταση. Με τον Αιγόκερω δοκίμασε την τύχη σου μετά τις 12 του μήνα. Με τον Υδροχόο, απλά προσπάθησε να μην αφεθείς τελείως στην τρέλα του. Και τέλος με τον Ιχθύ, ναι αφού πρώτα δοθούν κάποιες αμοιβαίες και αναγκαίες εξηγήσεις.

Καρκίνε, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό είναι δυνατή, απλά απέφυγε την 5η Ιουλίου. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, σε όλα ναι, αφού το να σε προστατεύει είναι στη φύση του. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, μπορείς να ανεχτείς την εκρηκτική του συμπεριφορά; Αν σε κατέκτησε ένας όμοιός σου Καρκίνος, όχι η αναβλητικότητά του θα σε κουράσει. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, η εποχή που τον έβαζες μπροστά από τον εαυτό σου σε προτεραιότητα τελείωσε. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, ναι αυτός ο έρωτας μπορεί να ξανά γεννηθεί. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, σχέσεις αντιζηλίας και κτητικότητας θα σε κουράσουν. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, γιατί να ξανά μπλέξεις με έναν τόσο χειριστικό τύπο; Ο Τοξότης, ναι αλλά μην ελπίζεις διάρκεια στο χρόνο. Αιγόκερω ναι, αν και θα τεθούν θέματα πίστης. Με τον Υδροχόο, δεν νομίζω να μπορείς πλέον να του εγγυηθείς ότι θα τον ανέχεσαι με την τρέλα του. Και τέλος με τον Ιχθύ, ναι, αν και μπορεί να ψάχνεται έξω από το παράθυρο της σχέσης.

Λέοντα,  η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό θα γίνει μόνο εάν σεβαστεί κάποια όρια που θα του βάλεις. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, ίσως τον δεις να αλλάζει τακτική απέναντί σου. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, θα εξελιχθεί μόνο σεξουαλικά. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, μόνο με μονόπετρο θα τον ρίξεις. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας όμοιός σου Λέοντας, έννοιες και εντάσεις από τη δουλειά δε θα σας αφήσουν να τα βρείτε. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, είσαι διατεθειμένος να ακούσεις τους όρους του; Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, έχεις το λέγειν και τη σαγήνη για να τον δελεάσει. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, η σχέση αυτή θέλει δουλειά και από τους δύο για να επανασυνδεθεί. Ο Τοξότης θα σου ζητήσει πράγματα που δεν πρόκειται να σου δώσει ποτέ. Με τον Αιγόκερω, ίσως η πιο πιθανή επανασύνδεση του μήνα. Με τον Υδροχόο, θες κάποιον να σου κάνει τον αρχηγό; Και τέλος με τον Ιχθύ, μάλλον ο χύμα χαρακτήρας του θα εξακολουθήσει να σε ενοχλεί.

Παρθένε, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό είναι εφικτές μετά τις 12 του μήνα. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, θα μπορούσατε να τα βρείτε αλλά μαζί σου είναι λίγο συμφεροντολόγος. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, μια χαρά θα πάνε τα πράγματα μετά την 5η Ιουλίου. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, τώρα μπορείτε να δρομολογήσετε πιο επίσημα τη σχέση αυτή αν ξεκινήσει μετά την 12η Ιουλίου. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, μάλλον θα επαναλάβει κάποιες τακτικές που σε ενοχλούσαν. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα όμοιό σου Παρθένο, λίγο να τον παραμυθιάσεις θα τα βρείτε. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, επανασύνδεση αλλά όχι με διάρκεια. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, μόνο στα πλαίσια του σεξ θα μπορούσατε να τα βρείτε. Ο Τοξότης, ίσως θα διαπιστώσεις ότι σε κάποια σημεία γίνεται ρηχός. Με έναν Αιγόκερω πιθανά το δεύτερο δεκαπενθήμερο να είναι καλύτερα τα πράγματα. Με τον Υδροχόο, ότι και αν σου υποσχεθεί θα δυσκολευτεί να το τηρήσει. Και τέλος με τον Ιχθύ, μηνύματα ειδήσεις και τηλεφωνήματα θα κάμψουν τις αντιστάσεις του.

Ζυγέ,  η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό αυτό το μήνα είναι εάν και οι δύο, ρίξετε πολύ νερό στο κρασί σας.  Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο η αναποφασιστικότητά του θα σε απογοητεύσει. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, δε θα εξελιχθεί ήρεμα αυτή η σχέση. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, τουλάχιστον μέχρι τις 20 του μήνα θα σου αντιστέκεται. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, δε θα σε δυσκολέψει ιδιαίτερα από τις 20 του μήνα και μετά να βρεις τρόπο να τον ρίξεις. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, μπορείς να ανεχτείς τους όρους του; Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας όμοιός σου  Ζυγός, παιδιά πρέπει πρώτα να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, πιθανόν να σε αντιμετωπίσει με δυσπιστία. Ο Τοξότης βάλε τα δυνατά σου στο σεξ και τη σαγήνη. Με τον Αιγόκερω μπορείς να κερδίσεις το χαμένο έδαφος, όμως θέματα πίστης θα τεθούν. Με τον Υδροχόο, και οι δύο θέλετε κάτι σταθερό αλλά εκείνος είναι άστατος. Και τέλος με τον Ιχθύ, ναι υπό πολλούς όρους και προϋποθέσεις.

Σκορπιέ, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό είναι καλή, τόσο παρορμητισμό και νευρικότητα την αντέχεις; Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, σε όλα ναι, γιατί έχετε ζήσει μαζί.  Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, βάλε να του μιλήσει ένας κοινός σας γνωστός. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος,  προσπάθησε να μη γίνεσαι χειριστικός απέναντί του. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, δε θα αντέξεις ως το τέλος την υπεροψία του. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, ναι είναι σε φάση να ψάχνεται ερωτικά. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, και οι δύο έχετε τη σταθερότητα για μία σχέση, εκείνος όμως θα κοιτάει και έξω από αυτή. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας όμοιός σου Σκορπιός, πολλά απωθημένα θα βγάλετε ο ένας στον άλλο και αφού ξεπεράσετε το στάδιο αυτό, τότε να σκεφτείς εάν το θέλεις. Με τον Τοξότη τα πράγματα μάλλον θα πάνε καλά, αφού έχει σεξουαλική πείνα την περίοδο αυτή, εκμεταλλεύσου το. Με τον Αιγόκερω πόσο μπορείς να αντέξεις το συντηρητικό του χαρακτήρα; Με τον Υδροχόο, μόνο εάν του θέσεις όρους που δύσκολα θα δεχτεί. Και τέλος με τον Ιχθύ, εδώ υπάρχει ένας έρωτας που δε θα σβήσει ποτέ.

Τοξότη, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό αυτό το μήνα έγκειται στο κατά πόσο θέλεις μόνο μια σεξουαλική σχέση. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, πιθανόν να λειτουργεί χειριστικά απέναντί σου. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο,  σε όλα ναι, αλλά μην περιμένεις να δεσμευτεί για κάτι. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος,  μετά τις 12 του μήνα θα είναι του χεριού σου. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, έχεις το πνεύμα αλλά και το λέγειν για να κάμψεις τις αντιστάσεις του. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, να με το μπλαμπλά που έχεις το έριξες σίγουρα μετά την 5η Ιουλίου. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, φρόντισε πρώτα να του πεις ότι δεν σε ενοχλεί η αμφιθυμία του, αν και θα σε ενοχλεί. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, ναι στο σεξ όχι στη δέσμευση μαζί του. Ο όμοιός σου Τοξότης αν και μοιάζετε, θα σου βάλει όρους που ούτε αυτός δεν πιστεύει στη φάση που είναι. Με τον Αιγόκερω άστο για το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα που θα ηρεμίσει. Με τον Υδροχόο, σε όλα ναι αν και θα σε στριμώξει να το δεις σοβαρότερα όμως εκείνος όχι.  Και τέλος με τον Ιχθύ, σιγά να μη σου αντισταθεί αν το αποφασίσεις.

Αιγόκερε, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό δε θα ήταν καλή ιδέα να προσπαθήσεις πριν τις 12 του μήνα. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, τώρα υπάρχουν οι προοπτικές να τα βρείτε. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο,  αντέχεις την αμφιθυμία του; Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος,  θα διαπιστώσεις ότι δεν μπορεί να σε αποδεχτεί πλέον με τα ελαττώματά σου. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, μπορείς να τον παραμυθιάσεις λέγοντάς του πόσο τον θαυμάζεις. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, ένα μικρό δώρο και η επίκληση στις καλές αναμνήσεις σας θα τον καταφέρουν. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, μάλλον σεξουαλικά θα τον κερδίσεις. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, δε θα σου αρέσει η κτητικότητα και η ζήλεια του. Ο Τοξότης θα σου δώσει υποσχέσεις που δε θα τηρήσει. Με τον όμοιό σου Αιγόκερω μετά την 5η Ιουλίου τα πράγματα θα είναι πιο βατά. Με τον Υδροχόο, φανούν σύντομα οι αντιθέσεις σας. Και τέλος με τον Ιχθύ, είναι γεμάτος όνειρα, ταΐσε του τα.

Υδροχόε, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό θα σου δοθεί μετά την 5η Ιουλίου. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, ίσως τώρα να μπορέσεις να του δώσεις κάποιες υποσχέσεις για να νιώσει σιγουριά. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, με ένα καλό σεξ όλα μπορούν να αρχίσουν. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, υπάρχεις στο μυαλό του αλλά δύσκολα θα επιστρέψει. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, σε όλα ναι ξεκίνα την επικοινωνία σου από αύριο κιόλας. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, μπορείς να τον κατακτήσεις με το πνεύμα σου εκ νέου. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, εδώ είναι δύσκολα τα πράγματα, τουλάχιστον μέχρι τις 12 του μήνα. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, λέμε οι ανατροπές που συμβαίνουν στη ζωή του τον έχουν φορτώσει με ανασφάλειες που δεν αντέχεις. Ο Τοξότης ναι αλλά δε θα έχει διάρκεια. Με τον Αιγόκερω τώρα το χάσμα μεγαλώνει κι άλλο μεταξύ σας. Με τον όμοιό σου Υδροχόο, ίσως με φιλική προσέγγιση αρχικά να κάμψεις στη συνέχεια τις αντιστάσεις του. Και τέλος με τον Ιχθύ, θέματα πίστης θα σας προβληματίσουν.

Ιχθύ, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό είναι καλή, αλλά δοκίμασε την τύχη σου μετά την 7η Ιουλίου. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, μπορείς με τρυφερότητα να τον κατακτήσεις εκ νέου. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, άσε το πρώτο μισό του μήνα να φύγει και προσπάθησε. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, ίσως να είναι η πρώτη φορά που θα τον δεις τόσο απόμακρο. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, θα αντέξεις τον αυταρχικό του χαρακτήρα;. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, σε όλα ναι, κάλεσέ τον στον προσωπικό σου χώρο. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, μην ελπίζεις σε όρκους αιώνιας πίστης. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, ναι από τώρα και στο εξής όλα μπορούν να διορθωθούν. Ο Τοξότης θα σε βάζει συνέχεια στην πρίζα και ίσως παίζει μαζί σου.  Με τον Αιγόκερω κάτω από πολλές υποχωρήσεις από μέρους σου ίσως να πει το ναι. Με τον Υδροχόο, μάλλον έχετε και οι δύο πολλά απωθημένα, που δε θα σας επιτρέψουν να τα βρείτε. Και τέλος με τον όμοιό σου Ιχθύ, σε όλα ναι είναι ο άνθρωπος που μπορεί να σε νιώσει και να σε καταλάβει, αρκεί να του το ζητήσεις.

Από την Μελίνα Φώφη

shutterstock image 20Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου, μάθε τι θα συμβεί αυτόν τον μήνα σε κάθε ζώδιο με την έκλειψη!

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου ΚΡΙΟΣ Ο μήνας θα ξεκινήσει με τον Ερμή να βρίσκεται σε ...

Oroskopos.tv

Μηνιαίο ωροσκόπιο Μαρτίου 2024, τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για όλα τα ζώδια;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ Το ξεκίνημα του μήνα θα είναι με κάποιες ανατροπές που θα συμβούν σε σχέση με ...

Oroskopos.tv

Τι ψάχνει ένας άντρας σε μια γυναίκα με βάση την Αφροδίτη σε κάθε ζώδιο

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Οι προτιμήσεις και ανάγκες ενός άντρα σε μια γυναίκα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα μ ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση μέσα στο 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Tα ακόλουθα ζώδια έχουν πιθανότητα να έχουν επανασύνδεση μέσα στο 2024: Κριός και Ζυγ ...

Ποια ζώδια θα χωρίσουν μέσα στο 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Tα ζώδια που είναι πιο πιθανό να χωρίσουν μέσα στο έτος 2024 είναι: Κριός: Ο Κριός είνα ...

Ποια είναι τα πιο άτυχα ζώδια για το 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίσουν δυσκολίες μέσα στο έτος 2024 είναι: Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!