Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020


Κριός

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, η διάθεσή σας αλλάζει προς το καλύτερο, γίνεστε πιο δημιουργικοί και περισσότερο αισιόδοξοι. Ακριβώς έτσι σας θέλει και ο έρωτας. Θέλει να πάρετε το παιχνίδι στα χέρια σας κι όπου δείτε πως χωλαίνει, να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Εάν βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, δώστε βήμα στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή να σας δείξει τις προθέσεις του για το αν τελικά επιθυμεί μαζί σας, να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα μπροστά. Αν είστε μόνοι, ένα πρόσωπο από τον ευρύτερο φιλικό τομέα, σας έχει στείλει σημάδια ερωτικά. Για ψάξτε τη συνέχεια.

Ταύρος

Μπορεί να υπάρχουν χίλιες δυο εκκρεμότητες που τρέχουν στην καθημερινότητά σας, όμως σήμερα μια απόδραση από όλες αυτές τις διευθετήσεις, θα σας ανέβαζε την ψυχολογία. Κάντε λοιπόν μία “κοπάνα” από όλα όσα σας ταλαιπωρούν, με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Γνωρίστε κόσμο επικοινωνήστε, μπείτε σε νέες συντροφιές. Κάπου εκεί θα κρύβεται και ο έρωτας, πιθανόν όχι με τον τρόπο που γνωρίζατε μέχρι σήμερα και έχει σκοπό να σας προκαλέσει αλλά και να σας ξεμυαλίσει. Αν σας το επιτρέπει η προσωπική σας κατάσταση και δεν έχετε ερωτικές άλλες δεσμεύσεις, προκαλέστε την τύχη σας.

Δίδυμοι

Εάν έχετε κι εσείς παράπονα από τον έρωτα, που τώρα μπορείτε να κατακτήσετε ακόμα και τον πιο δύσκολο στόχο, τότε μάλλον κάτι δεν κάνετε σωστά. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, που επικοινωνιακά τουλάχιστον μπορείτε να ρίξετε και το πιο απόρθητο κάστρο, θα μπορέσετε να κάμψετε τις ερωτικές αντιστάσεις του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει και να τον φέρετε στη φωλιά σας. Σήμερα και αύριο είναι δυο πολύ τυχερές ερωτικά ημέρες και θα σας δοθούν οι ευκαιρίες που ζητάτε, στην περίπτωση που είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό. Οι δεσμευμένοι όμως, μην ξεμυαλίζεστε από τους ερωτικούς πειρασμούς.

Καρκίνος

Οι ερωτικές επιβεβαιώσεις συνεχίζονται, αφού όπου βρεθείτε κερδίζετε τις εντυπώσεις, χωρίς να προσπαθήσετε ιδιαίτερα το διάστημα αυτό. Κι αν δε σας συμβαίνει ο έρωτας να σας προκαλεί, αναρωτηθείτε το μήπως φταίει η στάση που κρατάτε. Εάν σε ένα τόσο δημιουργικό διάστημα που διάγετε, εσείς επιμένετε να ζείτε αποκλεισμένοι στο σπίτι και με εσωστρέφεια, αυτό δεν βοηθά. Αν τώρα βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, θα έχετε ευκαιρίες να την ανανεώσετε, αφού και η πρόθεση του συντρόφου σας θα είναι αντίστοιχη. Πάρτε τον για λίγο μακριά και περάστε στιγμές αποκλειστικά για δύο. Επανασύνδεση; Στείλτε απλά το μήνυμα στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

Λέων

Την ανάγκη να θέλετε να ζήσετε τον έρωτα με πάθος ένταση και δύναμη θα νιώθετε από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες. Εάν βρίσκεστε σε μια μόνιμη ερωτική σχέση, η ρουτίνα και η καθημερινότητα, ίσως να την έχει βαλτώσει. Πάρτε όμως τον άνθρωπό σας, εάν ακόμα νιώθετε ερωτική έλξη και κάντε πράγματα που θα ανακινήσουν την επιθυμία να είστε μαζί. Τα άκρα θα αναζητήσετε εσείς που είστε ελεύθεροι από ερωτικές δεσμεύσεις και δεν αποκλείεται, να βρείτε και τον ερωτικό σας σύμμαχο σε αυτό. Δυνατά παίζει η περίπτωση να προκύψει από μια νέα γνωριμία, ύστερα από μια κοινωνική εκδήλωση.

Παρθένος

Επαφές, καινούργιες γνωριμίες, διεύρυνση του φιλικού κοινωνικού αλλά και επαγγελματικού σας κύκλου, είναι το μείγμα των ημερών. Μη βαρεθείτε, ή επικαλεστείτε την κούραση που αισθάνεστε και δεν αποδεχτείτε προσκλήσεις για εξόδους ή για κοινωνικές συγκεντρώσεις. Άνθρωποι έρχονται τώρα στη ζωή σας για να μείνουν και για να σας βοηθήσουν να την αλλάξετε προς το καλύτερο. Δεν αποκλείεται να συναντήσετε τις ημέρες αυτές, ένα πρόσωπο, που κάποτε υπήρξε μεταξύ σας ένα φλερτ αλλά σταμάτησε και δεν εξελίχθηκε. Μήπως τώρα ήρθε η στιγμή να ξανά σκεφτείτε την προοπτική ενός δεσμού μαζί του;

Ζυγός

Πιθανόν να βρίσκεστε σε μια σχέση, που η οικογένειά σας φέρνει αντιρρήσεις την εποχή αυτή, για το πρόσωπο που σχετίζεστε. Φαίνεται όμως πως ένα συγγενικό πρόσωπο, από το ευρύτερο συγγενικό σας περιβάλλον, θα πάρει το μέρος σας και θα υποστηρίξει την επιλογή σας αυτή, με αποτέλεσμα τελικά να το αποδεχτούν. Εάν διατηρείτε έναν μακροχρόνιο δεσμό, ίσως να αποφασίστε από κοινού με το σύντροφό σας να κάνετε το επόμενο βήμα, είτε για να ζήσετε κάτω από την ίδια στέγη, να επισημοποιήσετε το δεσμό σας να αποκτήσετε έναν απόγονο. Νέες γνωριμίες σας ξεσηκώνουν κι αν δεν βρίσκεστε σε σχέση, θα σας παρασύρουν σε ερωτικά ατοπήματα.

Σκορπιός

Εάν υπάρχει ένα πρόσωπο που προσπαθήσατε πολύ να το φέρετε στην αγκαλιά σας αλλά δε δείχνει να ανταποκρίνεται στην ερωτική σας πολιορκία, κάντε πως πλέον δεν του δίνεται την ίδια σημασία. Λίγο αργότερα θα διαπιστώσετε, πως αυτή η ερωτική στάση, θα το φέρει στα νερά σας, έτσι για να νιώθει ότι δε χάσατε το ενδιαφέρον σας γι αυτό. Στην περίπτωση που επιθυμείτε μία ερωτική επανασύνδεση, με την ίδια τακτική, ίσως τελικά, ο άνθρωπος που υπάρχει ακόμα στην καρδιά σας να ζητήσει από μόνος του μία επαφή μαζί σας. Οι μόνοι του ζωδίου, θα λάβουν ερωτικές προκλήσεις από ένα άτομο του φιλικού τους περιβάλλοντος.

Τοξότης

Νέες γνωριμίες θα σας ξεμυαλίσουν ερωτικά τις ημέρες αυτές, μιας και ο φτερωτός θεός έρωτας, θα σας στείλει τις ευκαιρίες που πραγματικά σας αξίζουν. Το πάθος η ένταση και οι πόθοι σας θα βρουν το πρόσωπο εκείνο που θα εξάπτει την ερωτική σας φαντασία. Εάν διατηρείτε μία παράλληλη σχέση, τώρα οι συναντήσεις σας με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει θα πάρουν φωτιά. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε, είναι να μην τον εξιδανικεύετε, αφού έχει την ικανότητα να σας αποσπά και να σας ταξιδεύει το νου από την πεζή πραγματικότητα. Κρατήστε μερικά πράγματα για τον εαυτό σας.

Αιγόκερως

Για να κάνετε μια καινούργια αρχή στη ζωή σας, θα πρέπει να απαλλαγείτε από τα τοξικά υπόλοιπα ανθρώπων και καταστάσεως που σας μπλοκάρουν συναισθηματικά και όχι μόνο. Εάν βρίσκεστε λοιπόν σε μία σχέση και ο άνθρωπος που είσαστε μαζί, δε θυμίζει πλέον αυτό που ήταν κάποτε, ήδη έχετε πάρει το μήνυμα,πως η σχέση αυτή, όσο δύσκολο και αν είναι πρέπει να λήξει. Εκεί έξω ο έρωτας, έχει κρατήσει για σας το καλύτερο κομμάτι του που πραγματικά σας αξίζει. Μην επιμένετε να διατηρείτε αρρωστημένες καταστάσεις, περιμένοντας άδικα, να βελτιωθούν. Σκεφτείτε το.

Υδροχόος

Κολακεύεστε όταν σας μιλούν με όμορφα λόγια, όταν θαυμάζουν το πνεύμα σας, όταν ζητούν τη γνώμη σας κτλ. Όμως μην πέφτετε στην παγίδα των όσων ακούτε από μερικούς ανθρώπους, που αν το ψάξετε, θα διαπιστώσετε, ότι τελικά δε φημίζονται για την ειλικρίνειά τους. Ένα ερωτικό κάλεσμα ίσως δεχτείτε σήμερα, από ένα άτομο, που μέσω της σαγήνης και κάμπτοντας τις ερωτικές σας αντιστάσεις, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί, τα ταλέντα ή τις δεξιότητές σας, τον κύκλο των γνωριμιών σας, το κύρος σας, για να εξυπηρετήσει άλλου είδους συμφέροντα από τον έρωτα που προσπαθεί να σας πουλήσει.

Ιχθύς

Πιθανόν τις ημέρες αυτές, να έχετε φτάσει στα όρια της υπομονής σας, αφού στο εργασιακό σας περιβάλλον, ή στους χώρους που δραστηριοποιείστε, κάποια άτομα, όχι μόνο δεν είναι συνεργάσιμα αλλά παρεμποδίζουν την εργασία σας και με τη συμπεριφορά τους λειτουργούν και τοξικά στην ψυχολογία σας. Για το λόγο αυτό θα κουβεντιάσετε με ένα φιλικό σας πρόσωπο σήμερα, για να του ανοίξετε την καρδιά σας, και δεν αποκλείεται να ενδιαφερθεί να σας βγάλει από αυτό το αδιέξοδο. Μήπως όμως με αυτό του το ενδιαφέρον, που πάντα σας το δείχνει, κρύβει μέσα του ερωτικά αισθήματα για σας;

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!