Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020


Κριός

Ανεξάρτητα από την κατάσταση που βρίσκεται η προσωπική σας ζωή, την εξέλιξή της την κρατάτε στα χέρια σας. Μην παραπονιέστε, όταν τα πράγματα έρχονται έτσι, που να μη σας καλύπτουν ερωτικά και συναισθηματικά, εάν περιμένετε να αλλάξουν χωρίς τις δικές σας παρεμβάσεις. Δε σας ταιριάζει να γίνεστε υποχωρητικοί περιμένοντας από τον «άλλο» να πάρει την πρωτοβουλία, είτε για να προχωρήσει ένα βήμα μπροστά η σχέση σας, είτε για να πει πρώτος το πολυπόθητο «ναι» ώστε να αρχίσει ένας καινούργιος δεσμός. Αυτό, τελείωσε.

Ταύρος

Ερωτικά και συναισθηματικά, πολλές φορές νιώθατε ότι, πατάτε σε δύο βάρκες το προηγούμενο διάστημα. Κάποιοι μάλιστα από σας, δυσκολεύτηκαν να αποφασίσουν να ακολουθήσουν την καρδιά τους ή τη λογική τους, όταν οι ερωτικές ευκαιρίες, για να αισθανθούν ερωτικά ή συναισθηματικά καλυμμένοι, έπρεπε να κοιτάξουν, έξω από το παράθυρο της υπάρχουσας σχέσης τους, ή να αποδεχτούν ότι για να είναι με το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει, θα έπρεπε να συμβιβαστούν, ότι έχει και άλλες δεσμεύσεις. Ήρθε η όμως η εποχή των τελικών αποφάσεων.

Δίδυμοι

Πιθανόν το διάστημα αυτό, να υπάρχει ένα πρόσωπο στη ζωή σας, που να εγείρει τις ερωτικές επιθυμίες σας, να σας έχει γοητεύσει αλλά να είναι η θέση του τέτοια, που να μπαίνουν φραγές, στο να εξελιχθεί μεταξύ σας ένας δεσμός. Ούτως ή άλλως όμως, μία δέσμευση από μεριάς σας στην παρούσα φάση, θα γινόταν μετ΄εμποδίων, λόγω των συνθηκών που επικρατούν στην καθημερινότητά σας. Ή ακόμα και γιατί μπορεί κι εσείς μέσα σας, να μην έχετε ξεμπερδέψει από τα κατάλοιπα μιας προηγούμενης ερωτικής σχέσης σας.

Καρκίνος

Ακόμα και ο έρωτας, χρειάζεται να είναι απαλλαγμένος από συναισθηματικά βαρίδια του παρελθόντος. Το σύμπαν θα σας δώσει, ή σας έχει προσφέρει ήδη την ευκαιρία, να κάνετε μία νέα σχέση, κοντά σε αυτό που θα σας έκανε να καλυφθείτε συναισθηματικά και ερωτικά, να νιώσετε ασφάλεια και συντροφικότητα, να αισθανθείτε πληρότητα. Εσείς θα εξακολουθήσετε να διατηρείτε πληγές που προέρχονται από τις αποτυχημένες σχέσεις του χτες; Τότε τι δεν καταλάβατε; Αναρωτηθείτε λοιπόν αν αυτό σας αξίζει ή όχι και λήξτε το.

Λέων

Δε θα είναι παράξενο, εάν τις ημέρες αυτές δεχτείτε το φλερτ και την ερωτική πολιορκία με επιμονή, από ένα άτομο που ουδέποτε θα πιστεύατε ότι μπορεί να σας εξέφραζε τα αισθήματα που τρέφει για σας. Όχι γιατί δεν είστε θελκτικοί και ερωτεύσιμοι αλλά γιατί πιθανόν το πρόσωπο αυτό να σας έβλεπε στο παρελθόν ερωτικά ή επαγγελματικά ως ανταγωνιστές.  Όμως την περίοδο αυτή, χρειάζεται να αμφιβάλετε για τις ειλικρινείς προθέσεις ορισμένων ανθρώπων. Δεν αποκλείεται να εκμεταλλευθούν την αδυναμία που έχετε να ακούτε κομπλιμέντα.

Παρθένος

Στην ερωτική και αισθηματική σας ζωή, έρχονται νέα δεδομένα. Εάν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, μέσα από μια γνωριμία στα πλαίσια μιας κοινωνικής δραστηριότητας, δεν αποκλείεται να γνωρίσετε τον επόμενο μεγάλο έρωτα της ζωής σας. Όμως πριν να συναινέσετε μαζί του σε κάτι μόνιμο, θα χρειαστεί να περάσετε τον άνθρωπο αυτό, από πολλά «τεστ» για να δείτε εάν αξίζει τελικά μία μονιμότερη θέση στην καρδιά σας. Εάν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, αφουγκραστείτε εάν υπάρχουν οι προϋποθέσεις να επισημοποιηθεί.

Ζυγός

Δώστε ένα τέλος σε μια ερωτική αναμονή, εφόσον τα σημάδια που παίρνετε από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, δείχνουν ότι προς το παρόν δεν έχει την πρόθεση να πάρει τις δικές του πρωτοβουλίες στο να προχωρήσει η σχέση αυτή. Ναι, είστε άνθρωποι που αποζητάτε την συντροφικότητα και τη σταθερότητα από την ερωτική σας ζωή. Όταν όμως αυτή δε σας δίνεται, δεν υπάρχει λόγος πλέον να περιμένετε μήπως αλλάξει κάτι. Ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον θα λειτουργήσει σαν ερωτικός πειρασμός και θα σας ξεμυαλίσει.

Σκορπιός

Μερικές φορές, νιώθετε την ανάγκη να εκμαιεύσετε από τον άνθρωπο που κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά, μία δέσμευση. Είτε για να ξεκινήσει και για να γεννηθεί μία καινούργια σχέση, είτε για να αναζωπυρώσετε έναν δεσμό από το παρελθόν, είτε για να δείτε ότι εξελίσσεται με σταθερότητα η ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Όμως θα πρέπει να συμβιβαστείτε με την ιδέα, ότι ουδέν μονιμότερον από του παρόντος. Αυτό σημαίνει ότι ο έρωτας δε πρόκειται να σας δώσει τις πολυπόθητες εγγυήσεις που θα σας έκαναν να νιώσετε ασφαλείς.

Τοξότης

Ο τρόπος που επικοινωνείτε τα «θέλω» και τις επιθυμίες σας, στον άνθρωπο που συντροφεύει την ερωτική σας ζωή, μάλλον είναι παρεξηγήσιμος, ιδίως εάν το κάνετε με ενοχλητική επιμονή, ως προς την κάλυψή τους.  Έχετε όμως σκεφτεί, εάν εσείς απέναντί του, είστε ή γίνεστε αυτό που ζητάει; Προηγούνται τα δικά του «θέλω» και επιθυμίες, έναντι των δικών σας; Γίνεστε υποχωρητικοί, προκειμένου να μην υπάρχουν εντάσεις μεταξύ σας κάποιες στιγμές; Το ίδιο ισχύει και για σας που το διάστημα αυτό αναρωτιέστε γιατί δεν καταφέρνετε να κάνετε σχέση.

Αιγόκερως

Μην επιμένετε να συντηρείτε ερωτικούς δεσμούς που από τη φύση τους δεν εξελίσσονται προς το καλύτερο και δεν φαίνεται να υπάρχουν οι προοπτικές βελτίωσής τους. Είτε βρίσκεστε σε μία προβληματική σχέση, είτε με τον άνθρωπο που προσπαθείτε να τα βρείτε υπάρχουν μεταξύ σας αγεφύρωτες διαφορές, μη βάζετε τον εαυτό σας σε μια κατάσταση άσκοπης αναμονής. Το ένστικτό σας άλλωστε, σας είχε δώσει εξαρχής τις απαντήσεις για το αν θα είχε η σχέση αυτή, μια φυσιολογική πορεία με την προσμονή διάρκειας στο χρόνο.

Υδροχόος

Θα ήταν λάθος εάν βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση και τη διαχείρισή της την έχετε αφήσει στα χέρια του συντρόφου σας. Δε θα σας εξασφαλίσει αυτό την πολυπόθητη σταθερότητα και τη συναισθηματική σας κάλυψη, εάν τον χρήσετε «αρχηγό» στη ζωή σας. Μάλλον θα δείχνετε στα μάτια του δεδομένοι και αδύναμοι, πράγμα που από τη φύση σας στην πραγματικότητα δεν είστε. Εάν είστε μόνοι, ο έρωτας και τα φλερτ δε θα λείψουν από τη ζωή σας. Εκείνο που θα λείψει, είναι να βρείτε έναν άνθρωπο με πραγματικά ποιοτικά χαρακτηριστικά εκεί που φλερτάρετε.

Ιχθύς

Μία θεωρείτε κάποιες σταθερές που υπάρχουν στην αισθηματική και ερωτική σας ζωή ως δεδομένες. Όλα αλλάζουν, το ίδιο και ο άνθρωπος που έχετε ακουμπήσει τους πόθους και τις προσδοκίες σας στον ώμο του. Παραλήψεις δικές σας, όχι απαραίτητα εσκεμμένες, μπορεί να τον έχουν κουράσει. Ίσως μάλιστα και να τον οδηγήσουν αν κοιτάξει έξω από το παράθυρο της σχέσης. Εάν είστε μόνοι, ο έρωτας να θυμάστε πως θέλει μεν ρομαντισμό αλλά και αποφασιστικότητα για να κερδηθεί.  Μην περιμένετε να έρθει μόνο από την τύχη.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!