Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 10/1 – 17/1/2021


Μπορεί να ακουστεί κοινότυπο, αλλά, κάθε άλλο παρά αδιάφορη θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους μας.

Μπορεί να μην έχει καμία πλανητική μετακίνηση, ωστόσο, οι όψεις που θα σχηματίσει κατά τη διάρκεια της, αλλά, και η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα δημιουργήσει ένα μείγμα που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί,  συγκρουσιακό.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα τον έχουν οι γρήγοροι πλανήτες, ο Ερμής με τον Άρη, οι οποίοι θα έρθουν σε άμεση κόντρα τόσο με τον Δία και τον Κρόνο όσο και με τον Ουρανό.

Ενώ ως μόνη φωτεινή αχτίδα, φαίνεται να είναι η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό.

Όσο για την Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω, σε όψη συνόδου με τον Πλούτωνα, απαιτεί ένα και μόνο πράγμα, την μεταμόρφωση.

Το συγκρουσιακό κλίμα θα μεγεθυνθεί ακόμα περισσότερο στο τέλος της εβδομάδας και από την όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Ουρανό.

Ιδιαίτερα προσεχτικοί, καθώς θα βρεθούν στην δίνη των γεγονότων, θα πρέπει να είναι τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του 1ου δεκαημέρου και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου. Την ουσιαστική μεταμόρφωση των προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων, θα απαιτήσει η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Ουδέτερη θα είναι για τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς), ενώ ευχάριστες ανατροπές στην ερωτική τους ζωή θα φέρει για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου.

Την Κυριακή 10/01 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου, θα βάλει τους εκπροσώπους  του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των 2 πρώτων ημερών στην διαδικασία να οργανώσουν τις προσωπικές και επαγγελματικές τους υποθέσεις.

Την Δευτέρα 11/01 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου θα βοηθήσει να προωθήσουν τις ιδέες τους οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του 1ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 12/01 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα δημιουργήσει ξαφνικές εντάσεις και αλλαγές στην συμπεριφορά των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 13/01 η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω θα ωθήσει σε νέα μεταμορφωτικά ξεκινήματα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Ενώ την ίδια ημέρα η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα οδηγήσει σε αδιέξοδα και έντονες καταστάσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των πρώτων ημερών.

Την Πέμπτη 14/01 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου να αναλάβουν τον απόλυτο έλεγχο της προσωπικής και της επαγγελματικής τους ζωής. Ενώ την ίδια ημέρα, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ουρανό από τον Ταύρο, θα φέρει ευχάριστες αλλαγές και ανατροπές στην ερωτική ζωή των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 15/01 η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου θα συνεχίσει να πιέζει συναισθηματικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ θα είναι ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς). Επίσης, την ίδια ημέρα ο Ουρανός θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου.

Το Σάββατο 16/01 η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύς θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες), και θα είναι θετική για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς).

Ενώ την Κυριακή 17/01 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από τον Ταύρο, θα ωθήσει σε αψυχολόγητες ενέργειες τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτή της εβδομάδας είναι:

Οργανώνω όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται την ζωή μου, και προσπαθώ να διατηρήσω την ψυχραιμία μου. Αυτό που πρέπει να θυμάμαι είναι, πως οι συγκρούσεις είναι χρήσιμες όταν είναι εποικοδομητικές, και όχι όταν μας ωθούν σε αψυχολόγητες ενέργειες. Ενώ θα πρέπει να θυμόμαστε, πως κανένας δεν ξεφεύγει από τα βέλη του κεραυνοβόλου έρωτα.

Να έχουμε μια καλή εβδομάδα, με την ευχή ότι θα  πρυτανεύσει η λογική και η ψυχραιμία.

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!