Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 10/1 – 17/1/2021


Μπορεί να ακουστεί κοινότυπο, αλλά, κάθε άλλο παρά αδιάφορη θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους μας.

Μπορεί να μην έχει καμία πλανητική μετακίνηση, ωστόσο, οι όψεις που θα σχηματίσει κατά τη διάρκεια της, αλλά, και η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα δημιουργήσει ένα μείγμα που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί,  συγκρουσιακό.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα τον έχουν οι γρήγοροι πλανήτες, ο Ερμής με τον Άρη, οι οποίοι θα έρθουν σε άμεση κόντρα τόσο με τον Δία και τον Κρόνο όσο και με τον Ουρανό.

Ενώ ως μόνη φωτεινή αχτίδα, φαίνεται να είναι η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό.

Όσο για την Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω, σε όψη συνόδου με τον Πλούτωνα, απαιτεί ένα και μόνο πράγμα, την μεταμόρφωση.

Το συγκρουσιακό κλίμα θα μεγεθυνθεί ακόμα περισσότερο στο τέλος της εβδομάδας και από την όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Ουρανό.

Ιδιαίτερα προσεχτικοί, καθώς θα βρεθούν στην δίνη των γεγονότων, θα πρέπει να είναι τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του 1ου δεκαημέρου και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου. Την ουσιαστική μεταμόρφωση των προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων, θα απαιτήσει η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Ουδέτερη θα είναι για τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς), ενώ ευχάριστες ανατροπές στην ερωτική τους ζωή θα φέρει για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου.

Την Κυριακή 10/01 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου, θα βάλει τους εκπροσώπους  του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των 2 πρώτων ημερών στην διαδικασία να οργανώσουν τις προσωπικές και επαγγελματικές τους υποθέσεις.

Την Δευτέρα 11/01 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου θα βοηθήσει να προωθήσουν τις ιδέες τους οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του 1ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 12/01 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα δημιουργήσει ξαφνικές εντάσεις και αλλαγές στην συμπεριφορά των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 13/01 η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω θα ωθήσει σε νέα μεταμορφωτικά ξεκινήματα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Ενώ την ίδια ημέρα η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα οδηγήσει σε αδιέξοδα και έντονες καταστάσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των πρώτων ημερών.

Την Πέμπτη 14/01 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου να αναλάβουν τον απόλυτο έλεγχο της προσωπικής και της επαγγελματικής τους ζωής. Ενώ την ίδια ημέρα, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ουρανό από τον Ταύρο, θα φέρει ευχάριστες αλλαγές και ανατροπές στην ερωτική ζωή των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 15/01 η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου θα συνεχίσει να πιέζει συναισθηματικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ θα είναι ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς). Επίσης, την ίδια ημέρα ο Ουρανός θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου.

Το Σάββατο 16/01 η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύς θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες), και θα είναι θετική για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς).

Ενώ την Κυριακή 17/01 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από τον Ταύρο, θα ωθήσει σε αψυχολόγητες ενέργειες τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτή της εβδομάδας είναι:

Οργανώνω όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται την ζωή μου, και προσπαθώ να διατηρήσω την ψυχραιμία μου. Αυτό που πρέπει να θυμάμαι είναι, πως οι συγκρούσεις είναι χρήσιμες όταν είναι εποικοδομητικές, και όχι όταν μας ωθούν σε αψυχολόγητες ενέργειες. Ενώ θα πρέπει να θυμόμαστε, πως κανένας δεν ξεφεύγει από τα βέλη του κεραυνοβόλου έρωτα.

Να έχουμε μια καλή εβδομάδα, με την ευχή ότι θα  πρυτανεύσει η λογική και η ψυχραιμία.

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σύνοδος Άρη – Ουρανού, Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και εντάσεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούμε να υπάρχει μια περίεργη ένταση γύρω μας, τόσο σε ...

Ήλιος στον Υδροχόο και τι αλλαγές θα φέρει ….

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μια νέα εποχή ξεκινά για όλους μας, και αυτό δεν οφείλεται μόνο στην πανδημία του Κ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 17/1 – 24/1/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Γεμάτη ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα, θα είναι η εβδομάδα που ξεκινά, τα οποία σε ...

Τετράγωνο Δία-Ουρανού, Χάνοντας την αίσθηση του μέτρου ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Οι ιστορικοί του μέλλοντος, όταν θα αναφέρονται στις μέρες που διανύουμε, θα τις χα ...

Σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένα από τα πράγματα που μας έχει λείψει αυτή τη χρονική περίοδο, είναι η αίσθηση ότ ...

Τρίγωνο Αφροδίτης-Ανάδρομου Ουρανού, Κι όμως υπάρχει κεραυνοβόλος έρωτας !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στο απαιτητικό διάστημα που διανύουμε, είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσουμε τις σ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u